Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex cu vecina... partea 3
Autor : just4you24 - 2014-09-10
Citita de 7750 ori - Nota 6.36 (25 voturi)
- Mai intrebi?, spune ea turbata de dorinta, stand in genunchi pe canapea.
Am trecut imediat la spatele ei, cu o pofta nebuna sa o regulez. I-am bagat-o pe toata, cat am putut de repede si de mult, dupa care am continuat sa ma misc tot mai repede. Am vrut sa o fac si pe ea sa stea mai putin inerta, asa ca am vrut sa-o trag de sani, dar parca nu erau suficient de mari. Am trecut atunci la o trage de solduri si de umeri, dar cel mai bine a fost cand am tras-o de par. Ea tipa de durere, dar imi spunea sa nu ma opresc, sa i-o trag cum nu i-am mai tras-o niciuneia pana atunci. Si parca mi-am descarcat toata furia pe care o aveam in mine, reguland-o pe Emanuela. Greutatea cu care puteam sa inaintez imi dadea de inteles ca tipa nu fusese chiar activa sexuala in ultima vreme, desi era al dracului de doritoare. A vrut sa schimbe pozitia si foarte energica s-a ridicat, s-a asezat peste mine si a inceput sa sara pe scula mea satisfacuta si mai mult decat satisfacatoare. Emanuela isi freca cu sfiala clitorisul ce era inca mai umezit ca niciodata. Parul umezit de transpiratie ii cobora ravasit printre sani, pana peste buric. Eu ma jucam cu sanii ei si asta ii facea mare placere, mai ales ca zambea mai tot timpul. A incetinit ritmul si lasandu-se mai mult pe spate, mi-a frecat outele usor cu degetele ei pricepute. Una dintre maini inca mi-o foloseam pentru a-i mangaia premeditativ fesele mari si anusul stramt.
- Acolo nu te las sa mi-o bagi, mi-a zis ea razand multumita.
Se misca bine deasupra mea, mai mult pe orizontala decat pe verticala, si aproape avea scula mea de tot in vaginul ei adanc. Isi departase labiile cu doua degete, care imi mangaiau scula de fiecare data cand incercam s-o patrund si mai mult. Un nou orgasm al brunetei a marcat trecerea la alta pozitie. Asa ca ea statea cu spatele pe cotiera canapelei si eu, in genunchi ma miscam inainte si inapoi. Intr-o nascocire nebuneasca, mi-a trecut prin cap sa-i bag, pe langa scula grosa si un deget in pasarica. Ea a refuzat, la inceput, s-a impotrivit, dar pana la urma s-a lasat moale, in voia mea. Joaca mea cu clitorisul ei i-a adus alte clipe de excitare maxima si n-a mai trecut mult pana cand m-am terminat si eu, peste pasarica neteda, satisfacuta si rasa.
Emanuela, fericita mi-a sarutat cu putere instrumentul care o regulase atata vreme, dupa care mi-a zis s-o astept, fiindca se duce sa faca dus. S-a intors in cateva minute, timp in care eu observasem colectia ei de casete. Era goala, spalata si parfumata ca o floare.
- Ce e? Vrei sa vezi o caseta?
- De ce nu?
S-a lasat in genunchi, tentandu-ma si facandu-ma sa-i atinga usor pasarica usoara, care statea desfacuta la vedere.
...



    Login