Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex cu tipa de la restaurant
Autor : klaus1979 - 2018-02-27
Citita de 9481 ori - Nota 5.27 (30 voturi)
Ma numesc Klaus si o sa va povestesc o intamplare superba petrecuta de mine. De obicei merg des in Germania aducand masini de ocazie. La unul din drumuri, am oprit la intrare in Germania la un restaurant sa mananc ceva si sa iau si o camera, era deja seara si vroiam sa innoptez acolo. M-am asezat la o masa, in seara aceea nu erau multi clienti si am asteptat sa vina cineva sa pot comanda ceva de mancare. Era cu o ora inainte de inchidere, vroiam sa mananc repede si sa urc in camera. Spre surprinderea mea a aparut o tipa blonda sa imi ia comanda. Era o blonda superba la vreo 38 de ani, draguta tare, un corp foarte apetisant cu sani superbi. Am comandat o gustare dar gandul imi era la ea, dupa ce a plecat m-am uitat dupa ea sa o studiez bine, Era intro bluza mai lunga si niste colanti mulati, se vedeau bine formele, avea un fund apetisant, mi- a si trecut prin minte ce bine statea pula mea intre bucile ei. Mi-a adus mancarea si am intrat in vorba cu ea, era cam suparata ca era tura ei sa ramana sa inchida. Eu neavand ce face, i-am zis ca nu am nimic impotriva sa o ajut sa termine mai repede sa inchida. Gandul imi era numai la ea, la sanii ei mari si voluptosi, buni de lins si curul ei bun de pula. Dupa ce au plecat clientii si a inchis am inceput sa o ajut sa stranga si sa faca curat in bucatarie, sa poata pleca si ea acasa. Discutand una si alta, am ajuta-to la spalatul vaselor, Fiind de felul meu mai insistent, cum spala vasele, m-am apropiat de ea si cu mainile pe la spatele ei am ajutat-o sa spele, copoul meu fiind lipit de spatele ei. Atunci i-am soptit la urehe ce bine ii sta, ce superma este si ce mi-ar placea sa o cunosc mai bine. A gemut putin in semn de aprobare, in acel moment m-am lipit de ea, pula mea incepea sa se scoale in pantaloni, m-am atins de curul ei. A simti pula mea tare si mi-a dat usor o contra, atunci i-am bagat mainile pe sub bluza ei la sani. Nu avea sutien, erau niste sani mari, moi, si am inceput sa o mangai pe sfarcuri. care aveau sa se intareasca. tunci s-a impins mai tare in pula mea, mi-a dat de inteles ca e dornica si ea. In momentul ala i-am bagat mana in colanti la pizda. Avea o pizda calda, epilata, si uda deja, mi-am bagat usor degetul printre buzele pizdei. Atunci i-am soptit la ureche ca vreau sa o fac curva mea in seara aia. S-a intorc catre mine si cu mainile asa ude mi-a deschis pantaloni zicandu-mi: - Vreau acuma pula ta.
- Ti-o dau curva mea, freac-o usor sa se beleasca bine.
A inceput sa imi frece pula sculata sa o beleasca bine, s-a aplecat in genunchi si a inceput sa o suga.
- ce bine o sugi curva mea, ce bine sugi capul pulii, i-am zis.
O tineam de cap, de parul ei blond si o trageam usor in pula. Toata a intrat in gura ei pana in gat, o mai scotea, lingea capul pulii si o inghitea iar pana in gat. Eu ii futeam gura ca pe o pizda. Avea niste buze moi si fine, si o sugea super bine.
- suge curva mea, ce bine imi sugi pula, i-am zis, si ea o sugea cu o pofta nebuna. Nu am rezistat mult si mi-am dat drumul in gura ei calda. Avea gura plina de sperma, i-am zis sa nu inghita tot, si am ridicat-o si am sarutat-o toata de sperma pe buze. /M-a terminat ca nimeni alta. I-am spus atunci:
- te vreau iar, vrea si pizda ta
Mi-a zis ca vrea sa mi-o dea ca e uda toata. Am ajutat-o sa inchida si a venit cu mine in camera unde m-am cazat. Dupa ce am inchis usa camerei, am si cuprins-o in brate i am sarutat-o. Mi-am bagat limba in gura ei, ea in a mea, ne-am supt limbile, am inceput sa ne excitam iar. Cu mainile in timpul asta i-am dat colantii jos, nu avea bikinipe ea. Am luat-o si am intins-o pe pat si i-am dat bluza jos. Arta super, sanii ei mari, sfarcurile dornice de o limba calda, pizda frumoasa, mi s-a sculat iar pula.
- curva mea, acuma o sa primesti si pula sa te poti satura, i-am zis.
- sunt curva ta, fute-ma cum vrei tu, a zis ea excitata.
Am intins-o pe pat cu capul la capatul patului, si am venit cu pula la capul ei, ea statea putin cu capul atarnat in jos.
- hai curva mea si suge putin pula sa se intareasca bine.
A intors capul pe spate si cu o mana mi-a luat pula si a inceput sa o mangaie sa o intareasca si a bagato iar in gura. A inceput iar sa o suga usor. Vazandu-i sanii mai, i-am luat intre degete sfarcurile si am inceput sa le strang, sa trag usor de ele, simtind-o pe ea cum se excita.
- asa curvo, ce bine imi sugi pula, ce sfarcuri obraznice ai, i-am spus eu, ea gemand de placere.
M am ridicat si am intors-o cu pizda catre mine.
- acum vreau pizda ta tarfo, vreau sa sa te dezmierd putin, i-am zis.
I-am deschis picioarele si am vazut o pizda superba, niste buze excitante, si am inceput sa o ling usor, sa imi bag limba printre buzele ei ude, sa introduc limba adanc in pizda. Avea o pizda calda si moale, cu degetul ii masam lindicul intarit, gemea deja de placere.
-iti place tarfo limba mea moale, cum iti penetreaza pizda asta buna?
Era in extaz, ma tinea cu mainile de cap, sa nu ma ridic, ia eu lingeam cu placere. Simteam cum se excita tot mai tare, iar eu continuam sa ling ca un nebun, simteam ca ii vine momentul sa termine.
-nu mai pot, o sa te stropesc, mi-a zis ea in extaz.
- hai curvo, da-mi lichiduul tau cald in gura, stropeste-mi gura, o sa beau tot din pizda ta.
Simteam cum vine momentul, ii frecam tot mai reped lindicul, si ea a inceput sa stropeasca. Am tinut gura la pizda ei, ...



    Login