Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex cu sora sefului
Autor : carol03 - 2013-04-03
Citita de 7243 ori - Nota 8.52 (31 voturi)
Povestea incepe de fapt cu vreo 5 ani inainte de actul sexual propriu – zis. Pe atunci ea, Olivia o cheama, avea 13 ani iar eu – pe mine ma cheama Razvan – aveam 19. Lucram la firma fratelui ei, Cristi, impreuna cu o echipa formata exclusiv din barbati.
Inca de pe atunci era o fetiscana frumoasa foc, destul de inalta pentru varsta ei, cu un par negru lung pana la talie, o piele care fie vara fie iarna avea culoarea ciocolatei, niste ochi negri care te bagau in boala si, ah! Ce buze! Era si foarte desteapta, vorbind fluent 5 limbi straine si ceea ce o facea remarcata era temperamental ei vulcanic. Isi dezvoltase o fire temperamentala datorita faptului ca fratele ei o pazea ca pe bijuteriile coroanei.
Fusese obisnuita de mica de tatal ei cu sporturile mai dure si facuse o pasiune pentru thaibox. Acest lucru rezultase intr-un corp care iti lua mintile, cu niste picioare care, pentru varsta ei erau considerate chiar vulgare.
Fusesem atentionat din timp de baietii din echipa ca sora sefului e ca un pamant sacru pe care nu se calca, si ii vedeam pe toti cum se uita la ea cu jind cand venea seara sa o aduca pe fetita sefului acasa. Eu insa, fiind mai tanar si fara multe tigle pe casa, luam viata un pic la misto:
- Eh, lasa ma ca nu intru eu in belele!
Naivitatea tineretii!
Fiind firma mare erau organizate multe petreceri la care eram si noi invitati. La o astfel de petrecere am reusit sa ii fur un sarut. Nu stiu cat de mult a afectat-o pe ea acel sarut, deoarece baietii roiau in jurul ei constant, dar mie mi-a ramas intiparit in minte si vroiam mai mult. Dar, n-a fost sa fie asa de curand! Cum sunt afacerile schimbatoare, a venit si vremea ca eu sa imi incerc norocul in alta parte.
5 ani au trecut de atunci, alte experiente, alte vremuri. Nu am tinut legatura cu Olivia, decat cu fratele ei cu ocazia sarbatorilor. De fapt, uitasem de Olivia...imi facusem zeci de iubite, toate plecand la fel de repede precum au venit. De vreo saptamana ma combinasem cu o fata cand primesc un telefon de la Cristi:
- Razvane, am nevoie de personal, esti disponibil?
- Gata, acuma vin!
Nu ma gandisem deloc la Olivia cand i-am dat raspunsul lui Cristi, dar imi era dor de duca.
Insa, de cum ajung, Cristi ma si pune la punct:
- Uite ce e, atat timp cat iti vezi de treaba ta si iti faci norma, poti sa faci bairamuri, sa iei la rand toate curvele de pe autostrada, nu-mi pasa. Dar de Olivia nu te atingi ai inteles?
- Da ma Cristi, ce dracu, stai linistit, zic eu fara sa imi dau seama ce contract groaznic semnasem fara sa stiu.
La vreo saptamana dupa ce ajung la munca, Cristi este chemat sa faca un contract in alta tara, sotia lui era la niste studii, eu trebuia sa ma ocup de firma cat era Cristi plecat si cineva trebuia sa aiba grija de fetita lor. Cine alta decat Olivia? In ziua cand Cristi trebuia sa plece, Olivia trebuia sa vina. Cristi sa dus sa o ia de la gara. In clipa cand masina a intrat pe poarta, mie a inceput sa-mi bata inima. Nu o mai vazusem de 5 ani si eram curios. Imi spuneam ca probabil sa uratit si sa ingrasat si ca are fata plina de bube, dar stiam ca ma amagesc singur. O vad iesind din masina si mia stat inima in loc. Era mai inalta decat o stiam eu, cu un fund de iti venea sa iti dai palme singur, picioare care nu se mai terminau si, vai...ii crescusera sanii! Nu mai aveam rabdare pana sa intre in casa, dar stiam ca trebuie sa ma stapanesc! Imi promisesem ca nu o sa calc stramb, desi stiam ca deja o doresc!
O aud deschizand usa de la intrare, urcand scarile si intrand in sufragerie. De cum ma vazut ma salutat vesela, si mia spus ca nu stia ca sunt aici, si ca nu m-a mai vazut de cand era ea mica mica. Era tunsa mai scurt, dar avea aceiasi ochi migdlalati de un negru intens si buzele acelea catifelate...imi venea sa mor!
Am inceput sa palavragim de toate pana seara tarziu. Ea se ocupa de fetita si o baga la nani si apoi merse in sufragerie. Din camera mea o auzeam. Daduse drumul la un film dar apoi il opri si am auzit-o batand usor la usa camerei mele.
- Razvan, am pus un film de groaza care a aparut acum nou, dar nu vreau sal vad singura. Aici in casa la Cristi parca e mai spooky decat la mine. Te uiti cu mine?
- Daca faci si floricele vin, i-am raspuns glumind.
Ea a ras si a zis ca face acum, iar mie incepusera sa mi se umfle pantalonii. Era imbracata in pantaloni de pijama scurti si un tricou. Se vedea ca nu poarta sutien ceea ce ma excita. Deja o luasem razna si aveam fantezii pe care incercam sa le stapanesc, dar fara succes.
Ne punem in canapea cu bolul de floricele intre noi si dam drumul la film. LA prima scena de groaza din film mi- luat mana intr-a ei si nu ia mai dat drumul. Cand filmul se sfarsi se ridica de pe canapea si veni in spatele meu. Imi dadu capul pe spate si isi plimba mana pe pieptul meu in jos pana la prohabul pantalonilor si ma saruta, cel mai sexy sarut experimentat de mine vreodata. Imi sugea buza de jos si o musca asa de sexy cu dinti incat mam excitat imediat. Credeam ca vom face sex in seara aceea, dar ea s-a ridicat, mi-a zis noapte buna si a plecat in caamera ei. Am ramas prostit privind in urma ei si imi venea sa o strang de gat.
A doua zi de dimineata, niciunul dintre noi nu scote un cuvant. Luasem micul dejun in liniste totala, apoi ea a imbracat fetita si a duso la scoala. Cand s-a intors sa asezat pe canapea iar eu de nervi m-am pus pe fotoliul de langa ea. Stateam asa si ne uitam, eu la ea si ea privind absenta undeva. Pana la urrma am intrebat-o:
- De ce m-ai sarutat aseara?
A dat din umeri si nu a zis un cuvant. Dupa o pauza lunga imi spune:
- Am vrut sa vad daca mai tii minte.
Se uita la mine cu un zambet din coltul gurii iar eu i-am zis:
- Tin minte. Si altceva in afara de sarut nu o sa se intample?
A dat iar din umeri si pe mine mau apucat nervii. Incepusem sa ma excit si am luato de incheietura si am tras-o dupa mine la bucatarie. Am lipito de marmura rece a mesei, am apucat-o de fund si am sarutato pana cand a gemut. Si-a pus o mana sub tricoul meu iar pe cealalta a infipt-o in parul meu, tragandu-ma mai aproape de ea. Am ridicat-o pe masa si m-am pozitionat intre picioarele ei, frecandu-mi penisul de pelvisul ei. A inceput sa geama iar eu ma excitam din ce in ce mai tare. Incep sa ...



    Login