Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex cu sefa
Autor : gilelys - 2013-03-10
Citita de 11277 ori - Nota 4.67 (15 voturi)
Buna ma numesc gil am 20 de ani si sunt din bucuresti. E pentru prima data cand scriu ceea ce va povestesc nu e fantezie e ceva ce mi sa intamplat.
Muncesc la mega image aranjez marfa pe raioane cand deodata vine sefa mea roxana era responsabila de magazin o tipa blonda de 27 de ani buna rau si tipa.
- Gil te astept de 30 de minute sa iti dau marfa in primire ce dreacu ai facut pana acum treci imediat in birou.
- Bine vin acum.
Ajung in birou si ìi cer actele sa le semnez.La care ea imi spune lasa actele deocamdata ca nu mai pot capu nu stiu ce am ma doare si ceafa..
- Auzi ia treci si fa-mi un masaj pe ceafa ca sa te iert ca mai facut sa te astept.
Si eu incep sa o masez pe ceafa incet cand odata o aud ahhh ce bine ee ai niste maini fermecate asa nu te opri . Stai umpic incuie usa sa nu vina cineva sa ne vada asa ca pe urma ne auzim altceva . Ma duc incui usa cand ma intorc vad ca ea isi desface nasturi de la camasa si imi zice.
- Ce m-am incins nu mai pot de cald,as vrea sa ma masezi putin si pe spate.
Isi da jos camasa si ramane in sanii goi cand i-am vazut sanii pe loc am avut erectie.
- wow ce bine arati.
- Ma nu iti e rusine te uiti la mine, eu ti-am spus sa-mi faci masaj. - Scuze dar nu mam putut abtine.
- Se vede ca ma uit la pantaloni tai si vad ca mai au putin si explodeaza, hai treci odata si fa-mi masaj. Scoate o patura o pune pe jos si se pune pe ea. Ma pun si yo jos si incep sa o masez. Nu mai puteam pula din ce in ce mai mare se facea nu puteam sa ma abtin ca eu eram cu pula la curu ei simteam ca mor cand o aud pe ea imi zice gata. Sa ma pun langa ea sa mai stau putin ma pun langa ea si imi zice ejti minunat si incepe sa ma sarute in timp ce ne sarutam eu o mangaiam pe spate si pe fese. Incep sa o sarut pe gat ii iau sfarcurile in gura i le sug cobor pe abdomen ii dau pantaloni jos trag chiloti intro parte si incep sa o ling in pizda ea ma apucase de cap si ma impingea sa intru cat mai adanc in ea.
Asa nu te opri ahhh ce bineee futema cu limbuta ta si incepe sa tremure asa daa si ma tine fortat cu limba in pizda ei. Se ridica se pune in genunchi si imi da pantalon...



    Login