Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex cu nasii 2: crossing the line
Autor : aciduzzu - 2019-04-08
Citita de 14271 ori - Nota 7.92 (91 voturi)
Peste cateva zile de la seara respectiva (inca nu ne re-vazusem fata in fata) m-am intors cam nervos de la munca, si tocmai ma pregateam sa deschid calculatorul, cand primesc un mesaj de la Mirabela. "Uite eu tocmai am ajuns, mananc ceva, fac un dus si ma duc la sala". Ce bine ca nu te-am intrebat nimic, m-am gandit, inca plin de nervi. "Tu ce faci?" a continuat. Vrand sa fiu lasat in pace, i-am raspuns brutal "imi fac laba", gandindu-ma ca acum sigur i-am inchis gura. Peste un minut, iar bipaie telefonul. Iar Mirabela. " Pai trimite-mi si mie o poza". Asta a luat-o razna. Si totusi, ideea imi ramasese in cap. Cum ar fi chiar sa ii trimit o poza? Dar cum ar fi sa ii cer ei una ca sa fac laba pe ea? Stiam ca pe site-urile porno se practica "tributul", cand o tipa isi pune poze cu ea, ca sa isi faca altii laba, si sa ii trimita inapoi poze cu poza ei umpluta de sperma.
"Te rog lasa-ma cu prostiile". Ok, de data asta chiar s-a potolit. 30 de secunde, bibibiiip.
Fir-ar sa... Futu-i! Un selfie cu ea goala la dus. "M-am gandit sa te ajut".
Instantaneu au disparut nervii. O vazusem goala, oarecum in seara aia, dar nu am putut sa o admir pe indelete. Sanii mari, cu sfarcurile intarite de apa de la dus, vaginul cu un triunghi lasat strategic deasupra, soldurile mari, anticipand fundul generos.
Fata asta e nebuna.
"Ce faci, ai innebunit?".
"Nu, doar vroiam sa te ajut sa faci laba. Poti sa o faci gandindu-te la mine. Sau vrei sa ma si filmez?"
Adevarul e ca da, imi doream la culme sa se si filmeze, dar totusi, ce naiba!
"Auzi, stiu ca s-a intamplat ce s-a intamplat sambata, dar totusi, nu crezi ca ar trebui sa ne potolim? A fost impulsul momentului, hai sa nu impingem mai departe"
"Cum vrei. Eu chiar vroiam sa iti faci laba gandindu-te la mine. De fapt, si eu fac aceladi lucru".
Fir-ar! Pe bune, nu imi doream altceva decat sa fiu acolo, s-o vad la dus, cun curge apa pe ea, si sa ma masturbez in fata ei, pentru ea, sa vad placerea pe fata ei.
"Serios, chiar depasim masura, hai sa ne oprim, ok? Daca nu te opresti imi inchid telefonul".
"Ok, ok, chiar ma dezamagesti cu reactia asta, nu trebuia sa strici totul. Te las in pace".
Eram plin de sentimente, care de care nai confuze. E incredibil de aiurea sa faci ceea ce trebuie. Si pe de alta parte, discutia ma incinsese enorm. Chiar ca imi venea sa incep sa ma masturbez. De fapt, de ce nu? Mi-am desfacut pantalonii, si in clipa urmatoare am auzit soneria, apoi usa de intrare deschizandu-se. Fuck, Vero trebuia sa ajunga doar peste 3-4 ore. Fac doi pasi, si o vad pe Mirabela, intr-un halat de baie, desfacut.
- Ma gandeam totusi sa urc pana la tine, sa fiu sigura. Esti un mincinos, aratand spre pantalonii in vine, si boxerii care nu reuseau sa ascunda erectia.
Si-a lasat halatul sa cada, si m-a impins spre canapea. Nu stiam clar ce se intampla, dar eram sigur ca cel mai bun lucru e sa stau cumintem si sa ma iau dupa ea. Nu era momentul sa fiu corect. S-a asezat pe fata mea, si mi-a dat boxerii jos, luand direct pula la supt. Nu am vrut sa incep sa ii fac sex oral, profitand putin de pozitia favorabila. Mi-am pus o perna sub cap, si am inceput sa ma joc cu limba in jurul anusului, circular, si apoi de-a lungul, si invers. Se vedea ca ii place, si o incinge asteptatul. Am inceput sa o ling in fund, si din cand in cand sa imping usor limba inauntru. Ii placea atat de mult incat se oprise din ce facea, nemaiputandu-se concentra, toate simturile fiind atente la ce ii faceam eu.
- opreste-te, te rog, ca nu mai pot.
M-am oprit, si am rostogolit-o astfel incat sa fiu eu deasupra. Din pozitia asta aveam mai mult control asupra vaginului si clitorisului. Am inceput sa dau cu limba intre labii, sa gust sucul ei care inundase totul. Lingeam si labiile, cat si incercam sa ii bag limba inauntru. Punand doua degete in vagin si la intrarea in fund, am mers cu limba spre clitoris. Alternam miscarile ciclice, de jur imprejur, cu apasari. Din cand in cand il apucam intre buze si il sugeam usor, dand in acelasi timp cu limba. Ea gemea si gafaia, nereusind sa se concentreze sa faca ceva. Dar imi placea atat de mult sa ma dedic puzdei ei, incat m-ar fi distras de la ce faceam daca ma sugea si ea. Cand am simtit ca se apropie de orgasm, am tinut un ritm mai incet, apucand-o cu ambele maini de picioare. Cand s-a terminat, scuturandu-se din tot corpul ca si cum ar fi avut frisoane, am lasat-o sa inchida putin picioarele, pana ce i-a trecut orgasmul, apoi tinand-o strans, i le-am desfacut si am inceput sa ma joc usor cu limba din nou pe vagin. Putin, apoi cand am considerat ca e momentul, am revenit la clitoris. De data asta am tinut un ritm mai incet, ca experienta sa fie mai puternica. Al doilea orgasm a fost violent, tremurand din tot corpul, strangandu-mi capul intre picioare si infigandu-si unghiile in fundul meu. Noroc ca se oprise din ce facea, altfel m-ar fi muscat. M-a impins sa ma ridic, si mi-a zis
- Fute-ma, acum, fute-ma de sa ma ia dracii, auzi? Baga-mi-o sa te simt in mine.
M-am ridicat, si, cam brutal dar stiam ca ii place, am impins-o la perete. Cu picioarele desfacute, la un pas de perete, si am impins-o din umeri ca sa simta raceala peretelui pe sani, pe sfarcurile alea care vroiam sa le musc. I-am bagat-o adanc, tare si ma impingeam in ea dur, cu ura, in acel moment nu exista "prea tare". Vroia sa se lase in jos, ca la doggy style, dar nu am lasat-o, am tinut-o sus, imi placea cum se freaca pula de peretele vaginului. Vero acolo avea punctul G, nu stiam daca i-l pot gasi si Mirei. Am incetinit putin ritmul, sa ii pot baga mana pe dupa sold, sa ma joc din nou cu clitorisul. Era inca prea sensibil dupa cele doua orgasme. Am luat mana de la clitoris si le-am pus amandoua pe sani. Sfarcurile erau ca doi samburi si ii strangeam intre degete, masand in acelasi timp sanii in palme. Sanii pe ca...



    Login