Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

sex cu colega 2
Autor : just4you24 - 2016-07-15
Citita de 8375 ori - Nota 2.90 (41 voturi)
Ah, da … imi place enorm cum ma suge, nu am mai primit un asa tratament pana acum de la nici o fata cu care am fost. Auzisem ca se pricepe dar asta este prea de tot! Imi vine sa dau drumul laptelui meu de cocos, dar ma abtin si o trag spre mine, incep sa o sarut in timp ce imi dau camasa jos, ea imi freaca pula eracta cu mainile ei de zeita! Vrea sa se mai joace cu limba dar nu o las, o trag din nou pe mine, ii ridic fusta larga si ii pipai cu mana pizda umeda, ma asteptam sa fie aparata de o pereche de chilotei minusculi, dar dupa aceea am aflat ca lenjeria nu face perte din garderoba ei. Si incep sa penetrez usor pizda uda. Colega incepe sa se miste cu pula me in ea, incet. Buzele mele fierbinti ii sarutau sanii, limba mea insista asupra sfarcurilor tari cand ii ieseau in cale si mainile o mangaiau usor pe tot bustul ei perfect. Colega mea gemea cu capul lasat putin pe spate, gemea de placere si se misca din ce in ce mai repede in pula mea erecta!
Nu mai dureaza mult si sperma mea ii va inunda vaginul cald si umed, ne sarutam pe gura si sare de pe mine, nu vroia sa imi dau inca drumul, ma tachina, ma saruta in continuare si imi face semn sa ii fac loc.
Se aseaza pe spate cu capul intre picioarele mele, apoi se arcueste pana ma prinde intr-o stransoare usoara cu picioarele si ma trage cu capul la pizda ei umeda. Incepe sa se joace cu pula mea, o saruta si o linge in timp ce manutele ei imi mangaie madularul cu miscari lente ca valurile marii care vin si se duc la intervale regulate de timp.
Gura mea pofticioasa incepe sa se hraneasca cu seva abundenta ce izvora din pizda colegei mele, limba mea intra in crapatura din care iesea dulceata si cauta cu disperare acel omulet pe care incepu sa il mangaie de sus in jos dupa ce l-a gasit in ascunzatoarea lui, simt cum acea micuta umflatura aducatoare de placere se mareste, limba mea continua aceleasi miscari in timp ce mainile mele ii ating fesele si spatele colegei mele care nu inceteaza sa imi maseze pula si sa ii sarute capul fierbinte.
Din dragoste simt cum un lichid dulce ma stropeste puternic in fata, in...



    Login