Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

SEX
Autor : pusy12 - 2015-11-29
Citita de 6574 ori - Nota 4.79 (14 voturi)
Niciodata nu pot sa spun ca am fost o femeie cu mult sex appeal, fapt pentru care pana la varsta de 18 ani am avut doar 1 iubit. Fiind cu X de mult timp mi se parea normal sa imi incep viata sexuala cu el. Zis si facut, asa am invat despre placerile trupesti se ceea ce poate sa iti faca o noapte de sex
Cu cat timpul trecea dorinta mea sexuala devenea din ce in ce mai mare, iar atractia fata de iubitul meu devenea tot mai mica. De vreo cateva luni incepusem sa am fantezii cu un coleg de scoala, tip inalt, blond, cu ochi albastrii si ceva mai pufos. Ma atragea corpul lui si vroiam sa il simt atingandu-ma de fiecare data cand era in preajma mea.
Intr-o zi de marti, dupa o cearta rea cu iubitul meu, m-am decis ca e vremea sa gust din ce imi ofera viata. Fiind o tipa frumusica, sani mari, cur bombat, slabuta, picioare lungi, tocmai buna si dornica de futut, mi-am tras pe mine cea mai scurta si mulata rochie pe care am gasit-o si am plecat fericita spre barul din oras unde se adunau de obicei multi dintre cunoscuti.
Ajunsa la bar si ametita dupa cateva pahare pe care le-am dat pe gat intre timp, simt cum cineva ma mangaia pe pulpa piciorului dorind sa ajunga cat mai repede la pizda. Uimita de reactioa necunoscutului intorc privirea, si ce sa vezi, era nimeni altul decat iubitul meu colegut Mihai.
- Ana? disting pe buzele lui. Dar fiind prea ametita numai stau la palavre cu el si trec la treaba.
Fara sa imi dau seama cand m-am ridicat de pe scaunul meu, il trag pe tip dupa mine spre ringul de dans unde incep sa ma frec lasciv de prietenul viitorului meu amant.
Tot dansand si impartind saruturi salbatice cu noua mea prada zic ca e nevoie de mai mult:
- Hai cu mine! ii spun sezual muscandu-l de lobul urechii.
In spatele clubului era o intrare pentru aprovizionare ce nu mai fusese folosita de ani de zile, motiv pentru care se adunasera gramezi de cutii ce ne creau un loc tocmai bun si ferit unde sa ne-o tragem linistiti. Ajunsi la locul cu pricina ma aplec spre pantalonii barbatului, deschizandu-i fermoarul si incepand sa ma joc cu monstrul ce avea sa ma rupa in doua nu alta la cat de mare era. Nu imi imaginez de ce, dar aveam o pofta nedescrisa de ai face sex oral barbatului, asa ca iau pula in gura si incep sa o sug cat pot de bine. Mi-am plimbat limba de la baza spre varf de nenumarate ori fiind bucuroasa de senzatiile pe care i le provocam barbatului. Intr-un moment de neatentie el ma apuca de cap incercand sa isi indese pula in gatul meu cat de adanc putea. La cat de mare era imi dadea repetate senzatii de inec, dar felul violent de a ma fute in gura, de a striga la mine sa i-o iau cat mai mult ma udau la culme.
Nerabdator sa treaca mai repede la actiune, barbatul gentil pe care doream sa il sarut la scoala, acum devenise un monstru si imi placea al Dracu de mult. M-a prins puternic de par ridicandu-ma si mai apoi izbindu-ma cu fata de zidul rece al clubului. In urmatoarea secunda chilotii au fost rupti dupa mine iar madularul monstruos a intrat in mine puternic, simtindu-l pana in stomac.
Nu pot sa spun ca era stramta ca la cat ma futusem cu prietenul meu eram mai primitoare ca masa, dar pula mare a lui Mihai ma facut sa vibrez si sa tip de durere in acelasi timp.
- Ah, da, asa, mai adanc. Da-i mai tare!
Tipam in gura mare de placere si durere in timp ce tipul ma futea ca pe ultima curva, dand in mine ca intr-un sac fara fund. Cand eram aproape de orgasm acesta isi scoate pula din mine si o potriveste la intrarea in cur...



    Login