Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSedus de soția unui coleg
Autor : cezarsex - 2020-08-03
Citita de 12505 ori - Nota 8.43 (88 voturi)
Invitația lui Ovidiu la petrecere m-a surprins puțin, eram colegi, dar nu atât de apropiați. Schimbaserăm câteva cuvinte mai mult la sala de lângă birou, unde mergeam deseori seara. La fel ca și mine părea destul de atent să lucreze masa musculară, cât să arate bine, fără să fie însă ceva foarte evident.
Stătea undeva la periferie, într-o vilă drăguță, cu o mică curte. Acolo ne-am strâns câțiva dintre prietenii lui și câțiva colegi. Daniela, soția lui era o apariție pe care nu puteai să o ignori – deși nu era foarte înaltă, dădea senzația asta datorită siluetei perfecte și sandalelor înalte pe care le purta. Sânii se profilau ispititor sub decolteul discret al rochiței ușor mulate pe corp, cu câteva degete mai lungă decât fesele rotunde.
M-a sărutat pe obraji când am făcut cunoștință, parfumul ei cu note de santal și părul blond, lung și bogat învăluindu-mă. Nu știu dacă a simțit asta, dar mi-a ținut puțin mai mult palmele, deja ușor transpirate în ale ei și mi-a zâmbit.
Eram destul de stingher printre puținele persoane pe care le cunoșteam, iar Daniela a observat și a încercat să îmi țină companie de câteva ori și să îmi facă cunoștință cu ceilalți prieteni ai lor. Avea un fel plăcut de a fi, zâmbea irezistibil atunci când vorbea, te privea direct în ochi și reușea să îți lase impresia că era o prietenă pe care o cunoșteai de multă vreme.
Nu m-am mirat când în zilele următoare am primit cerere de prietenie pe Facebook din partea ei, am avut o scurtă discuție pe mess cu ea și i-am mulțumit pentru petrecere. Tot ea mi-a propus să schimbăm numerele de telefon, să ne mai auzim uneori, căci se gândise împreună cu Ovidiu să mai organizeze niște întâlniri.
Discuțiile noastre s-au mutat pe WhatsApp, ne trimiteam articole, diverse linkuri și le comentam. Reușisem să ne apropiem, iar subiectele deveneau din ce în ce mai intime. Dacă la început mi se părea ceva firesc, cu timpul ajunsesem să am unele rețineri când îl vedeam pe Ovidiu, cu care începusem să vorbesc mult mai des și chiar să mergem uneori la o bere după sală.
Într-una dintre zile am primit un mesaj de la Daniela, era de fapt o poza – ea, în lenjerie intimă, cu un sutien cu demicupe care lăsau să vadă curbele pline și sfârcurile, în portjartier și cu tocuri. Eram la birou, simțeam erecția cum îmi împinge pantalonii, mi-a luat mult timp să mă concentrez din nou. Probabil greșise destinatarul, dar seara am primit o nouă poză – era întinsă pe pat, cu picioarele desfăcute și degetele în V în jurul labiilor, zâmbind provocator.
M-am dezbrăcat în boxeri, capul pulii sculate ieșea ușor peste bandă. Mi-am făcut o poză în oglindă și i-am trimis-o.
-Mmmm, o vreau în mine. Mi-a răspuns ea imediat.
Am sunat-o, răgușit de dorință și am făcut sex la telefon, fără să îmi mai pese de Ovidiu. Îi plăcea să vorbească extrem de vulgar, iar asta și gemetele ei mă înnebuneau.
I-am propus să ne vedem și a acceptat imediat. Am stabilit întâlnirea a doua zi, la un hotel de la periferie, ascuns privirilor indiscrete. Am plecat pe la prânz de la birou, anunțând că am o întâlnire cu niște clienți.
Daniela mă aștepta deja într-unul dintre separeurile terasei. M-am așezat lângă ea, indecis cum să o abordez și mă aventurasem într-o discuție convențională când am simțit că mă mângâie pe palmă, Mi-am așezat mâna pe genunchiul ei, răspunzându-i, iar ea și-a deschis ușor picioarele. Am urcat pe coapsă și i-am simțit labiile umede, nu purta chiloți. A suspinat și m-a sărutat pe gât, iar eu am început să îi masez vulva, excitat de suspinele ei și de mișcarea ușoară a bazinului cu care mă direcționa către clitoris. Am sărutat-o, mi-a prins buzele și le-a mușcat ușor, căutându-mi adânc limba.
Degetele mi-au alunecat în pizda plină de sevă, penetrând-o ușor și urcând spre clitoris. L-am simțit, fin și umflat și am insistat pe el, mângâindu-i vârful și apoi presându-l cu mișcări rapide ale degetelor. Am simțit cum nectarul pizdei ei îmi alunecă pe ele, iar ea a strâns picioarele, tremurând, cu un geamăt ușor. Mirosea a sex, a dorință.
Am fumat o țigară, încercând să ne revenim. Am rugat-o să mă aștepte puțin și am mers să iau o cameră. M-am întors la ea, mi-a zâmbit când i-am arătat cheia și m-a urmat. O țineam după mijloc, părând un cuplu vechi, ascunzând nerăbdarea sub o aparentă naturalețe.
Odată ce ușile liftului s-au închis, am sprijinit-o de peretele lui, m-am așezat în genunchi și i-am ridicat rochia, nerăbdător să îi savurez gustul pe care l-am simțit discret doar pe degete. A gemut, trecând un picior peste umărul meu și lăsându-mă să îmi trec nerăbdător limba peste vulva ei. Era dulce, ușor sărată, am lins pofticios gustul orgasmului ei de mai devreme. Ușile s-au deschis, iar eu eram încă acolo, cu limba în pizda ei. A râs, nu era nimeni pe hol, dar situația ne-a incitat pe amândoi și ne-a făcut să ne grăbim spre cameră.
Odată ce am intrat i-am descheiat nasturii de la rochie și am lăsat-o să cadă pe podea. I-am desfăcut sutienul, eliberând sânii rotunzi, cu sfârcuri mari și roz. I-am prins în palme și i-am sărutat pe rând, începând să îi sug și să îi prind ușor cu dinții.
M-a împins pe pat, desfăcându-mi cu mâinile tremurânde nasturii și cureaua pantalonilor. Penisul mi-a țâșnit din boxer, sub mâinile ei, gros și pulsând. A lins primele picături de spermă, fără grabă, privindu-mă în ochi și masându-mă ușor cu mâna. Buzele ei mi-au absorbit glandul gros, strângându-se peste el. Mâinile îmi masau coaiele, coborând apoi apăsat cu degetele spre anus.
Mă excita să îi văd buzele rujate mulate pe pula care intra aproape toată în gura ei. Mă privea în ochi, mișcându-și capul în sus și în jos pe mădularul meu. O senzație ciudată, plăcută mi-a adus-o atunci când mi-a lins anusul și apoi m-a penetrat cu degetul.
Îi plăcea oralul, o sugea cu poftă, plescăitul pulii mele în gura ei întrepătrunzându-se cu gemetele. Am prins-o de păr, încercând să o fut mai adânc în gură, iar asta a făcut-o să se dezlănțuie. A accelerat ritmul și presiunea cu care mi-o sugea, simultan cu mișcările mai adânci și rapide cu care îmi penetra anusul. Stăteam întins pe spate, cu picioarele desfăcute, o poziție nouă și ciudată, dar care mă stârnea și mă făcea să gem necontrolat.
Încercam să stau încordat, dar nu puteam să stăpânesc avalanșa de plăceri care mă cuprindeau. A simțit că termin și m-a ținut strâns cu buzele, înghițind jeturile de sămânță care veneau în valuri. Încerca să îmi lingă rapid capul pulii și să înghită toată sperma. Ejaculasem mai mult ca niciodată...



    Login