Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

seara
Autor : zaqwsxcde - 2009-12-07
Citita de 7107 ori - Nota 7.30 (10 voturi)
Veneam de la munca, cu coaiele pline de pofta si pula sculata de nefutut. Trecuse ceva vreme de aseara de cand imi fusese supta pula ultima data si deja simteam dorul.
Asteptand la semafor, am cazut in visare, aducandu-mi aminte de pofta din ochii ei in timp ce imi lingea scula. Se plimba cu limba de sus pana jos, o intorcea in jurul falusului, nu lasa nici o suprafata, cat de mica, neatinsa de limba ei hulpava. Din cand in cand, penisul imi disparea pana la coaie in gura ei, in timp ce ochii ei mari ma priveau atenti, gata sa remarce orice schimbare de atitudine, daca imi place sau nu. Dupa ce imi scotea pula din gura ei, o punea intre sanii ei mari, un fel de pauza :). Apoi o lua de la capat.
Cu pula bat, am reactionat la claxonul celui din spate. Era verde de ceva vreme. Am pornit, simteam deja picaturi de lichid cum ieseau din mine, udandu-mi, incet dar sigur, chilotii. Abia asteptam sa ajung acasa.
Liftul se misca precum un batranel de 100 de ani. Niciodata nu mi-a parut ca dureaza mai mult urcatul pana la ultimul etaj.
Am iesit si, in timp ce imi cautam febril cheile de la apartament, usa s-a deschis si in prag a aparut ea. Usa fiind pozitionata foarte intelept, nici unul din vizoarele vecinilor nu bate catre ea,. fapt observat de mult timp. Ca atare, ea statea in pielea goala in usa, cu sanii mari si frumosi scosi la inaintare, impingand aerul rece al scarii blocului cu sfarcurile obraznice. M-am lasat in genunchi in fata ei si am inceput sa ii sarut, mangai, ling sfarcurile si sanii pe de-a intregul. I-am pus mainile pe fund si am tras-o catre mine. Am coborat cu limba incet, de sub sanii ei, trecand peste abdomen, zabovind putin pe buric, apoi continuandu-mi traseul pana la punctul cel mai important si gustos al ei. Clitorisul deja imi venea in intampinare cu un nasuc tupeist scos la inaintare.
Am inceput sa ling, sa sarut, sa musc usurel intre dintii si buza de sus, timp in care ea gemea tot mai mult si tot mai mult. Am facut o mica pauza, suficient ca sa intru in casa, am incuiat usa si am ramas asa, admirand-o cu pofta. Daca nu as fi stiut, pozitia ei mi-ar fi sugerat ca e stanjenita. In schimb, in privire avea o lumina perversa de scolarita prinsa in buda cu pula colegului de banca intre picioare, intre sani sau in gura. Mi-am aruncat camasa jos de pe mine si am luat-o din nou in brate. Mainile mele se plimbau nebune pe trupul ei, smulgandu-i gemete slabe de placere. In clipa in care mi-am bagat degetul intre labiile ei, incepand sa fac un du-te - vino, a inceput sa geama si mai tare. Dupa ce am umezit-o suficient asa, mi-am dat jos si chilotii de pe mine, am proptit-o in perete cu spatele la mine si, desfacandu-i...



    Login