Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSarbatoarea cu ... alta!
Autor : excitantu - 2017-05-02
Citita de 8522 ori - Nota 7.89 (47 voturi)
Sarbatorile pascale aduc, ca de fiecare an petrecerea bine-stabilita la munte, 20+ persoane, marea majoritate cupluri, unii cu care ma intelegeam, altii cu care nu, dar nici nu ma chinuiam sa ii bag in seama!
Eh, si eu cu prietena, mai cate o cearta (minora) de prima zi, sexul de impacare, cateva cuvinte dulci si toate bune si frumoase!
Apoi, jos – un wiskey, un gratar, iarasi bautura si toata noaptea poker, eu ramanand singur de pe la vreo 2 (prietena destul de obosita a plecat la somn) si am mai ramas vreo 5-6 sa facem o noapte alba.
Au ramas si ei 2, Andrei cu Alina, – el iese mereu afara cu noi, un tip venit in grup de vreo 2 ani si ceva, dar genul de persoana cu care poti sa discuti multe si mereu pus pe „caterinca”, iar ea a iesit de foarte putine ori – mai mult acasa, cu copilul, insa la o prima vedere mi s-a parut o tipa oarecum cu nasul pe sus, dar destul de comunicativa.
Aveam sa aflu ca era chiar o tipa super ok, deloc cu nasul pe sus, eh, bine – poate doar cu anumite idei fixe, dar foarte volubila.
Fizic nu iese in evidenta prin ceva anume: inaltuta, sanii micuti si cam atat. Ah, da, blonda cu parul scurt – destul de sexi coroborat cu fata mica si anumite trasaturi frumoase.
Totusi, dupa seara/dimineata( ca s-a terminat pe la 6) de poker, decidem cu totii sa ne ducem la somn.
Cand am coborat duminica, pe la 11 aproximativ, ceilalti au pus mic-dejunul (da, stiu, ora stranie de mic-dejun), m-am asezat la masa, fata in fata cu Andrei si Alina, ei deja incepusera sa-si puna in farfurie, gata gata sa manance.
„Hristos a Inviat si pofta buna” le-am urat, iar ei imi raspund cu traditionalul "Adevarat a Inviat".
Totul parea intr-o armonie platonica, doar ca gestul ei de a se duce dupa o sticla de apa minerala din bucatarie avea sa ma dea pe spate.
Alina purta o pereche neagra de colanti ce reliefau un fund mic si obraznic dupa care m-am uitat lung si „a prost”. Dupa cateva secunde in care am urmarit-o ca pe o prada mi-am dat seama ca probabil sunt foarte evident si am incercat sa imi ascund cumva privirea, dar ma atragea ca un magnet fundul ei, iar cand s-a asezat in fata mea am privit-o direct in ochi, iar in gandul meu era doar „cum a fost ieri imbracata? Cum de nu am observat fundul?” si imi raspund singur „hmmm, a avut o pereche de blugi, nu o punea la fel de bine in evidenta”, insa colantii astia chiar o avantajau. Eh, si bineinteles ca ala a fost momentul in care am retrait ziua de sambata sa „adun” informatii cat mai multe, asa mi-am adus aminte ca au fost cateva momente in care privirile s-au intersectat, la poker, dar fara sa ne stanjenim, ba chiar ramanand zeci de secunde ochi in ochi sau cateva zambete.
Ma plesnesc singur, imaginar: sigur aburii alcoolului si in plus: ea are sotul, care imi e si prieten, iar eu sunt cu prietena. Capitol inchis!
Asta pana cand s-a ridicat de la masa sa-si duca farfuria in bucatarie, iar eu iar hipnotizat de fundul ala... Parca m-as fi dus sa o apuc cu ambele palme de buci si sa o sarut pe gat, soptindu-i la ureche ce mult as vrea sa o urc pe masa din bucatarie si sa ma intind pe ea.
Ajungand mai tarziu la masa, am decis sa spal vasele, nu mi-e teama de asemenea activitati. Culmea a fost ca Alina si Andrei au ramas si ei in bucatarie, mai vorbeau, el mai radea de mine ca am picat de munca, iar Alina exclama, privindu-mi prietena: „ce noroc, ce vrednic e, Andrei nu face nimic toata ziua”. Bine, tachinarile aferente, insa pentru mine, in mintea mea bolnava si avand in fata doar fundul ala mi se parea deja un punct pozitiv.
Pana la gratar nu ne-am mai intersectat, dar ducand o farfurie de carne facuta in bucatarie mi-a sarit din nou in ochi Alina si drept sa spun nu stiu daca intentionat sau doar maniat de aburii alcoolului am atins-o usor pe fund cu mana, dar ea nu a schitat nimic, doar s-a uitat la mine, dar nu mi-a lasat impresia ca ar fi mirata sau mai rau, deranjata. Evident, a fost ceva micut, aproape de trecut cu vederea.
Apoi ma intorc catre prietena mea si ii cer cheia de la camera, doream sa ma schimb, dar mai intai le-am dus o alta oala celor de la gratar pt a pune restul de mancare.
Cand ma intorc in vila, pentru a urca la etajul unde aveam camera ma intersectez cu ea, o las sa urce scarile prima si imi zice ca se duce si ea in camera sa se schimbe, iar eu ii zic oarecum trist:
„aha”.
Parca simtind tristetea, imi transmite ca trebuie sa ne punem la masa si isi ia si ea alti pantaloni si alt tricou.
„Pacat, colantii astia sunt foarte buni”, ma ia gura pe dinainte.
Iar ea se intoarce usor spre mine si o bufneste rasul. Apoi, in captul scarii fiecare isi vede de drumul lui spre camera.
Am iesit destul de rapid din camera, dar nu ne-am ma intersectat, apoi, la masa, aveam sa observ ca avea un tricou mai inchis si deja eram oarecum neinteresat pentru ca banuiam ca si-a schimbat si pantalonii.
Fiind cartofii nesarati intreb de sare, nimeni nu raspunde, iar ea se ofera sa imi aduc sarea din bucatarie. E momentul in care imi revine pofta de viata vazand-o in aceeasi colanti negri, cu fundul ala pe care nu as stii cum sa-l musc mai rapid.
Se intoarce, ma priveste fix in ochi si imi zice: „pentru tine”.
Deja mintea imi zburda spre alte directii, insa incerc sa ma potolesc desi nu reusesc sa-mi sterg din minte fundul ei.
Dupa masa, am trecut la un joc de carti, pe echipe, doar ca eram in echipe adverse, insa cum prindeam oportunitatea cum o tachinam ca o bateam. Practic nu exista nimeni in jurul nostru, nici barbatul ei, dar nici prietena mea.
Sa fi fost vreo 21 cand a trebuit sa urc in camera sa imi iau un hanorac pe mine, se lasase destul de rece, iar cand am iesit din camera o vad cum urca scarile si o privesc asa de sus.
„Ehe, uite cine e mai rapid. Aveti vreo preferinta cum sa ma imbrac?”
Si stiu ca raspunsul a venit atunci foarte prompt, iar acum, la rece, mi se pare iresponsabil si prostesc: „Dezbracata”.
Ramane, cred, uimita de sinceritatea mea, se intoarce spre camera ei si o deshide, iar eu raman impietrit in fata scarilor.
Insa aud pasii cum se departeaza, in camera, dar usa ramane deschisa:” sa ma duc oare?”, dar deja picioarele se miscau spre camera ei, ajung in dreptul usii, iar ea vine hotarata spre mine, ma apuca de mana si ma ghideaza inspre ea „daca ramai in usa, nu am cum sa o inchid!” si inchide usa dupa noi, apoi o incuie „Sa nu avem surprize”.
Mana dreapta ii cuprinde parul scurt, la moda, si o trag usor, sexi spre gura mea intr-un sarut patimas, apasat la care imi raspunde cu o dorinta si mai mare, in timp ce mana stanga ii acopera, timid fundul. Il simt moale, dar oarecum prietenos.
Imi despind buzele si cobor usor pe gat, muscand si trecand cu varful limbii pe lobul urechii ei, iar ea se impinge mai mult in mine, insa eu o dirijez spre pat, o prind de par, tare, si o intorc cu curul spre mine, iar mainile spre pat. Cred ca anticipa si ea ce voiam, isi pune palmele pe pat, iar curul ei e tot al meu, il plesnesc tare, iar el mi se supune.
Voiam sa-i rup colantii aia, dar apoi am zis sa nu riscam atat de mult, incat ii dau usor jos si incep sa imi trec varful limbii pe chilotii ei... Erau calzi si limba mea se misca din ce in ce mai alert pe snurul chilotilor. Nu era momentul pentur tachinare si incitare maxima, astfel incat ii dau chilotii jos, in timp ce buzele mele se lipesc ca o ventuza de fundul ei micut, muscand din cand in cand...
Ii prind fesele cu ambele maini, le despart, iar limba mea ii intra adanc in cur, direct, apasat si cu pofta. A strans din buci si se trage spre pat – pesemn e neinvatata cu asta. Nu cedez, ci cobor mana spre pizda ei, si incep sa ii frec labiile in timp ce limba ii alinta fundul.
Ma opresc brusc si ea se pierde...se tranteste pe pat, iar limba mea coboara mai jos spre pizda ei si incep miscarile du-te vino pizda-cur. O simt acum relaxata si ma ajuta dand fundul in spate, cat mai sus ca sa imi acorde mai mult spatiu.
Ma focusez pe labiile ei, ii placea mirosul lor, dar si finetea. Apoi imi fac usor loc in pizda ei micuta, dar atat de dulce. Si intru-ies rapid, apoi lent si iar rapid.
Se ridica de pe pat si imi zice „Fute-ma, ca nu mai avem prea mult timp la dispozitie”.
Imi scot pula si o fixez pe labiile ei. O simt calda, umeda si intru usor in ea dupa care ies.
Se-mpinge in mine, se intoarce cu fata si ramane cu curul pe pat, ma curpinde de spate si ma trage spre ea; „Cat crezi ca ma mai chinui cum vrei tu?”
Si-si infige pofticioasa gura in pula mea, facand in acelasi timp niste cerculete cu limba pe capul pulii. Miscarea e bestiala iar eu ma las prada ei, iar mana mea dreapta ii cuprinde parul, ca punct de sprijin sa pot impinge mai mult. Se opreste si imi da mana din dupa care incepe sa imi frece pula, iar apoi sa mi-o curpinda cu buzele. Are buzele p...



    Login