Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Santaj
Autor : Raducku82 - 2019-11-22
Citita de 12578 ori - Nota 6.89 (54 voturi)
Va rog sa nu ma judecati prea aspru, astept critici constructive din parta voastra. Va urma si o continuare doar daca doriti voi.
Este 100% fictiune
De ceva timp o pandeam pe vecina ce locuia pe palier cu mine. Sotul ei este marinar si ca orice om avea si ea nevoile ei. Cum era buna rau, o doamna bine cu forme pline ce purta un decolteu generos, nu avea probleme in a-si gasi cate un partener de o noapte din cand in cand. De multe ori mi-am imaginat cum ii dau muie si o fut in toate pozitiile posibile desi ma gandeam ca nu am nici o sansa cu ea.
Intr-o seara cand o vad venind acasa cu unul dintre partenerii ei de o noapte i-mi vine ideea sa o urmaresc si sa-i fac poze cand aduce barbati acasa pentru un mic santaj.
Timp de o saptamana am reusit sa o fotografiez cu 3 barbati diferiti.
Priveam pozele si eram nerabdator sa vina acasa sa putem stam de vorba. Vazand-o ca intra in scara blocului ma duc si o astept la usa.
-Buna ziua vecina, ii spun in timp ce intra in apartamentul ei.
-Buna ziua vecine, i-mi raspunde si se intoarce zambind.
-Putem sta o clipa de vorba?
-Desigur, s-a intamplat ceva?
-Nu dar as prefera sa discutam inauntru, si o invit sa intram in casa in timp ce ii arat telefonul cu o poza compromitatoare.
-Hai sa intram la mine, mi-a spus in timp ce si-a sters zambetul de pe fata.
O urmez tacut si dupa ce inchide usa incepe sa ma ia la rost:
-Ce inseamna asta, de ce ma urmaresti, vrei sa ma santajezi, vrei bani, cat vrei ca sa le stergi?
-Esti o femeie desteapta dar ai dreptate doar pe jumate, nu vreau bani.
-Cum adica, dar ce dracu’ vrei, ma intreaba pe un ton rastit.
-Vreau sa fiu eu partenerul tau ocazional.
-Ceeee?!
-Exact cum ai auzit. De azi inainte vei fi curva mea personala, asta daca nu vrei sa vada si sotul tau pozele.
-Cred ca esti nebun, tu te auzi ce spui? Te rog sa le stergi imediat.
-Eu cred ca tu nu intelegi, de azi inainte te futi doar cu mine ori de cate ori am chef, i-am spus in timp ce o apuc de fundul ei bombat si o trag spre mine lipindu-ma de ea. -Ai inteles?
-Nu uite cum facem, iti dau cat vrei dar te rog sterge pozele.
-Nu se poate, hai sa nu o mai lungim cu vorba, astept clipa asta de foarte mult timp. O sarut apasat in timp ce ii dezgolesc tatele mari. Ii bag brusc mana intre picioare in timp ce o privesc in ochi, si ii mangai pizda apasat. Incepe sa respire din ce in ce mai alert si sa-si dea ochii peste cap semn ca incepe sa se excite. Ii dau fusta si chilotii jos dintr-o singura miscare, i-mi strecor un deget in pizda ei si incep sa o fut usor cu degetul. Se infierbanta din ce in ce mai tare si incepe sa se umezeasca.
-Vad ca incepe sa-ti placa si tie, i-am spus in timp ce o futeam energic cu degetul iar cu calalta mana ii framantam tatele cu sete.
-Nu ma intelege gresit, nu-mi face placere deloc toata situatia asta dar sunt nefututa de cateva zile si chiar simteam nevoia de pula.
-I-mi place ca esti directa.
-Esti cu un deget in pizda mea, ce rost are sa te iau pe ocolite.
-Ai dreptate. O sarut apasat dupa care o apas de umeri in jos, vroiam sa o fut in gura, i-mi imaginesem de multe ori cum ia muie, cum i-mi strecor pula intre buzele ei rosii si carnoase. O simt ca se impotriveste putin.
-Hai nu te mai opune, ne-am inteles atat de bine pana acum. Se lasa pe vine fara sa se mai impotriveasca si incepe sa-maseze pula sculata prin pantalonii ce stateau sa plezneasca de cat de tare o aveam. Bag de seama ca se impacase cu ideea ca nu mai scapa nefututa, si mai mult ca sigur si ea simtea nevoia de pula.
-Haide, suge-o, nu ma mai amagi te rog, am visat de atatea ori la clipa asta.
-I-auzi, cum adica, ma intreaba mirata in timp ce ma dezbraca usor de pantaloni.
-Te admir de cand v-ati mutat aici, esti buna rau, nici nu ai idee cat de gelos eram pe barbatii cu care te vedeam. Pentru mine ce se intampla acum este un vis devenit realitate.
I-mi face cu ochiul in timp ce ma lingea pe coaie si-mi facea laba cu o mana. Parea ca ii face placere ce aude, era din ce in ce mai relaxata.
Incepe sa-mi linga pula de la coaie pana la cap umezind-o din abundenta, nu am mai rezistat, am apucat-o de cap si i-am infipt pula in gura, toata, ramanand infipt acolo pentru o clipa, dupa care am inceput sa o fut in gura ei umeda usor marind ritmul. Buzele ei carnoase se mulau perfect pe pula mea care-i patrundea adanc in gura cu miscari rapide. tremur de placere si extaz. Deodata se apuca cu mainile...



    Login