Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRoxana - femeia mea unica
Autor : adrian_196 - 2016-05-13
Citita de 14383 ori - Nota 8.32 (154 voturi)
Povestea de mai jos este adevarata in totalitate. Nu am schimbat nimic din sirul faptelor.
Au trecut ceva ani de atunci, dar nu am uitat nici o secunda din ce am trait linga femeia descrisa mai jos - cea mai intensa si savuroasa aventura cu o femeie a vietii mele de pina acum.
In cinstea ei si ca tribut pentru ceea ce mi a oferit, am scris acest text.

Sa i spunem Roxana. Bineinteles ca nu o cheama asa, pentru a i pastra intimitatea am sa i schimb numele si alte ceva amanunte care ar putea duce la a fi recunoscuta de cineva. Am "agatat-o" pe strada, in cartierul in care locuiam amandoi, fara insa sa ne fi cunoscut vreodata sau fara ca eu s o fi remarcat vreodata. Cum sa va spun - e banal - pur si simplu era sa dau cu masina peste ea - ea traversa pe trecere, eu goneam ca apucatul, masina in stanga mea, nu aveam unde sa eschivez, am pus eu frane, ea a sarit inapoi, s-a impiedicat de bordura si a cazut. Era cat e aci sa intru in ea, daca n ar fi sarit inapoi. Nu stiam in clipa aia ce mult si placut voi intra in ea pina la urma. O tipa inalta, cam 40 ( 44 dupa cum am aflat mai tarziu ), slaba, nimic remarcabil, cu exceptia unui par foarte bogat si foarte carliontat, lung , negru, un par de "tiganca laiata". Imbracata cu o rochie subtire, inflorata, scurta deasupra genunchiului. Acum era pe asfalt.Cu rochia ridicata, craci goi de femeie. M am speriat, am sarit din masina si m-am dus la ea si i am intins mana sa o ajut sa se ridice.
- Fir ai al dracului de bou, cretinule, dobitocule, ma omori ?
- Doamna...va rog...imi cer mii de scuze, aveam viteza si n am mai apucat sa opresc, era o masina linga mine si nu aveam unde sa va feresc, va rog Doamna, sunteti ok, va doare ceva ? Vreti la spital ?
- Nu, cred ca sunt totusi intreaga. Ce spital, ca s medic, nu s a rupt nimic. Tu insa nu pari prea intreg. Mai ales la cap!
- Cu capu esti terminat, n ai nici o sansa. Esti chior ? E ziua, se vede. Dar el nu, da peste oameni !
Abia atunci am privit o mai atent. Nu frumoasa, dar simpatica. Si ochii - ochii sclipeau de inteligenta si sarcasm. Mai ca mi placea - chiar daca avea tate mici, ca de pustoaica. Craci - se prezenta binisor, studiasem cand era pe jos - e inevitabil, avem simtul acesta, instinctiv, chiar si in momente grave ca cel de fata.
- Nu stiu ce sa spun Doamna. Imi pare rau , eu sunt de vina in totalitate.
- Da, bine, bravo, ia ti trotineta si cara-te, du-te si impusca-te ! Zi mersi ca n am nimic, ramaneai si fara permis, ai noroc , ca toti cretinii !
Si s a rasucit pe calcaie si a plecat ! Ma uitam la curul ei -asta da, era perfect, bombat cat trebuie, rotunjor, sub un mijloc subtirel. Si cu parul ala de tiganca ce i atarna numai carlionti pe spate, pina aproape de mijloc - ziceai ca i o pustoaica, asa slaba cum era.
- Fire ati ai dracului cu masinile voastre, nenorociti, trebuia sa cheme militia, biata fata - aud comentariile unei batrane "martora" la scena. Ma urc in masina si plec, politia lipsea, credeti-ma ca tremuram inca, am mers pina acasa cu 30 si ochii beliti.
Si imi statea in cap femeia aia, mai ales bucile alea frumoase miscandu se sub rochita si parul ala de nebuna. Hmmm. In fine, am uitat in cateva zile incidentul . Si iata ca destinul ( cred ca destinul pulii, pula are ea destinul ei, de a intalni pizda care-i trebuie, nu neaparat pizda pe care i-o dai tu ) loveste cand nu te astepti. Stateam la stop, civilizat, cu geamul lasat, fumand - sa treaca pietonii. Ma uitam aiurea, stiti cum e, cand privesti dar nu vezi, privirea aia generala, da, trec astia prin fata mea, dar nu s atent la mutrele lor.
- Iar ai iesit sa omori lumea bai nebunule ? aud. Nu credeam ca e vorba de mine asa ca ma uitam in continuare ca boul in gol.
- Alo, domnu, nu ma mai cunosti, dupa ce mi ai pus poalele n cap in mijlocul strazii ?
Ea era. La geam. Si zambea si ochii sclipeau a joaca.Ce nebuna !
- Aaaaaa, sarutmana, aaaaaa, nu v am recunoscut ca aveti parul strans, scuze !
- Daaaa, plus ca sunt o doamna decenta acum, nu cu cracii in sus, nu ? Imi intinde mana prin geam - Ma cheama Roxana.
- Adrian, incantat. Se daduse verde, claxonau aia din spate ca dementii.
- Auzi, n ai vrea sa stam de vorba totusi pe trotuar ca ma omoara astia ! Parcheaza si tu ca oamenii, nu sta cu gagicile de vorba in mijlocul strazii ! Avea umor ! Am stat cu ea la palavre vreo cinci minute, nimicuri, mistouri - nu te lasi pina nu omori pe careva, vezi ca exista metrou - mi a spus ca-i medic la o clinica, ceva cu medicina interna, i-am spus ca-s inginer electro , pa pa. Hmmm...iarasi acel cur interesant, de data asta sub o fusta de doamna. Pe tocuri arata si mai interesanta miscarea. Doamne, ce dobitoc sunt, trebuie sa misc ceva ! Nu stiu ce anume, dar e cazul - imi place tipa asta ! Asa ca m am urcat in masina si am ajuns-o repejor. Mergeam paralel cu ea. S a oprit privindu ma. Zambea. Am oprit la bordura si am lasat geamul jos in dreapta.
- Nu , ca esti nebun. Iar vrei sa ma trantesti pe jos ? Ma pandesti acuma ?
- Nuuuuu, Roxana, dar ma gandeam sa ...aaaaa....hai sa bem o cafea, o bere, o ceva, ca-s dator !
- Bai, nu pot acuma ! ( baga mi as...e clar asta nu are chef de combinatii - era in capul meu gandul). Dar stii ceva ? Tu stai pe aici ,nu ?
- Da.
- Uite numarul meu, suna-ma maine seara, sa ma scoti la o terasa ca pe o doamna care sunt. Eu aici stau - si-mi arata un bloc.Pa !
Am ramas in masina, privind-o din spate - sigur stia - ca isi legana curuletul parca mai cu sirg - si in mana cu o hartiuta pe care scrisese cu pixul un numar de mobil. Era ceva , stiam cum o cheama si numarul ei, ba si in ce bloc sta - sa vedem ce iese. Am sunat-o a doua zi seara.
- Aaaaaa, tu erai, nebunul cu masina, aaaaaa, auzi peste vreo ora asa vii sa ma iei de la bloc, ca stii unde stau ? Dar vino pe jos, las o dracu de masina.
Cu jumatate de ora inainte de termen m-am infiintat la blocul ei. M-am asezat pe o banca, am aprins o tigara. N-aveam o strategie neaparat, ma gandeam la ce carciuma sa mergem de fapt.
- Ai dormit aici ? Ca boschetarii ?
Era ea. In rochia "accidentului".
- Da, mai dorm prin parc ca n-am bani de casa, totul se duce pe benzina. Dar parca mai e juma de ora, sau erai nerabdatoare si te gandeai sa ma astepti in fata scarii ?
- Sa stii tu, pe tine te asteptam de o viata, da, exact asa e. Te-am vazut pe geam ca ai aparut ca un tampit mai devreme cu juma de ora si fiind o doamna mi-am zis sa nu te las sa astepti, ca poate te razgandesti si pleci. Si rade scuturandu si parul ala bogat.
Hotarat lucru, tipa asta imi placea, rar vezi femei istete si mistocare.
-Paiii, in acest caz, Roxana - Doamna, as zice sa mergem la locul pierzaniei, sa imi cumpar iertarea. Te mbat, te violez si aia e !
- Mmmm...interesant ! Aia cu violu - ca nu beau ! Da s pe ciclu, asa ca nici cu viol nu ma aleg ! Nu te iert ! Hai la carciuma ! si m a luat de brat in cel mai natural mod, de parca ne cunosteam de-o viata. Am baut cate o bere la o terasa, si inca una, si inca una, tot timpul a continuat acelasi dialog zeflemitor de ambele parti, am ras, ne-am luat reciproc in balon, ce mai, o tipa de milioane, desteapta si simpatica si plina de umor. Ma simteam tare bine si la largul meu. Am condus-o acasa, cand am ajuns zic hai sa fac scena cu sarutul, o stiti, am zis s-o sarut asa, usurel pe buze, zis si facut numai ca...m-am trezit cu limba ei facandu-si loc intre buzele mele, ne-am jucat cu limbile asa, am strans-o in brate, cu o mana deja pe curul ei (era tareeee) si cred ca imi simtea pula par lipita de ea. Am sarutat-o pe gat, dandu-i parul deoparte, chicotea, "terminaaaaaa".
Pina la urma ne-am mai supt limbile un pic, i-am mangaiat curul ala dragut pe saturate, mi-am plimbat mainile pe soldurile ei, cand am vrut sa o pipai la pizda m-a oprit.
- Hai, hai, gata, ne-am tampit destul. Plec, ca maine ma duc la clinica , nu-s o "bagabuanta", sa ma pipai noaptea in boscheti cu golanii din cartier !
- Da, Roxana, esti o doamna, dar prefer totusi "bagabuanta" da-o dracului pe doamna doctor ! si am dat s-o iau in brate.
M-a impins "gata, plec! suna-ma maine, pe la sase asa !" Hm ! M-a lasat cu o pula de zile mari si a disparut in bloc. Aoleu ce as fute-o ! Lasa ca maine mai facem un pas ! Azi, pentru prima intalnire nu a fost rau deloc ! Mmmm si ce buci tari are... si parul ala de tiganca care ma gadila, sarmos, cand o lingeam pe gat ! Oare doamna doctor suge si pula ? Dar oare inghite ? Dar cum o avea pizda ?
A doua zi am sunat-o cum stabilisem. Nimic. Nu raspundea. Am incercat de cateva ori si am renuntat. O fi maritata. O fi cu careva pe felie. Dracu stie. Dupa vreo doua ore, rimesc mesaj de la ea. "Mii de scuze, am uitat ! Sunt la Viena la un congres, te sun eu cand vin inapoi, sapt viitoare". Aha ! Deci mai am o sansa. Nu e ce credeam eu. Cum dracu sa uite ca pleaca a doua zi la Viena ? Ametita ! Sau ma ia de prost, minte, e femeia in pula si ce sa zica... Au trecut zilele, m-a sunat intr o marti dimineata, pe la unsprezece.
- Buna, hai ca am venit acasa, am ajuns aseara, rupta. Acum sunt la clinica.
- Pina la ce ora stai acolo ?
- Mmmmm nu stiu exact, ca e cam nebuneala pe aici. Auzi, nu vii sa ma iei de aici ? Te sun eu cand aflu cand scap.
- Ok
M a sunat pe la opt seara, mi a dat adresa, nu era departe, traficul relativ lejer, am ajuns, am sunat o din fata clinicii. Mi a inchis si in doua minute a aparut. Era iarasi "doamna doctor", fusta este genunchi, pantofi cu toc, o bluza decenta, parul strans in coada.
S a urcat in masina.
- Da i drumul, te pup mai incolo, aici stau astia ca ciorile sa vada ei ce si cum.
Am plecat, si am oprit cateva strazi mai incolo. Am luat o in brate, limba ei vioaie in gura, era clar. In timp ce i sugeam de zor limba mana imi aluneca pe sub fusta ei, e dressuri, nu s a opus, si a desfacut putin cracii si o mangaiam pe pizda . Ma rog...pe dressuri in dreptul pizdei. In tot acest timp ne jucam cu limbile, mi a supt o , i am supt o.
- Mmmm ce dor mi a fost de tine Roxana mormai cu gura pe gatul ei si mana pe pizda - o simteam fierbinte.
- Si mie, parca s nebuna. Hai, ca nu ne futem aici in masina, gata.
Si a aranjat fusta, tragand o peste genunchi.
- Tu condu acolo, vezi sa nu omori pe cineva.
- Unde mergem Roxana ? o intreb ornind motorul si privind o.
- Sa ne futem, ce nu pricepi ? Tu nu vrei ?
- Ei nu ! Dar e o problema.
- Aoleu, nu mi spune ca ti a murit !
- Nu, n a murit. Problema e ca sunt....aaaaaaa...un pic insurat.
Tacere cateva minute. Privea drept in fata. Am oprit motorul. Ea si a aprins o tigara. A tras cateva fumuri , apoi a stins-o. M a privit in ochi.
- Nasol. Nu ma asteptam. Multumesc insa ca mi ai spus de la inceput. Acum mergem ?
- Unde ?
- Acasa la mine, ca tu esti insurat. Eu insa sunt mai desteapta ca tine si stau singura.
Am pornit. Pe drum mi a spus ca are 44 de ani, ca e divortata de 5 ani. Ca era cam curvar- tot medic si el. Nu lucrau impreuna. Si ca ei i s a rupt filmul cand l a gasit in casa cu una. Am ajuns, am parcat. Statea la etajul 8. In lift, am luat o in brate si cu mainile pe bucile ei tari o sarutam pe gat. I am simtit mana pe pula, o mangaia de jos in sus soptind "mmmm ce ai aici ? " Ceva bun pentru tine soptesc , cu limba in urechea ei. Liftul s a oprit, am iesit, si a scos cheile, se cam grabea (hehehehe), a reusit sa descuie, am intrat intr-un soi de hol, era intuneric si i am cautat gura. Ne am sarutat ca nebunii, cu sete, nu ma mai saturam de limba ei, si cautam de unde se desface fusta aia inutila. Am gasit pina la urma un fermoar pe la spate, l am tras, fusta tot nu se lasa dusa.
- Stai, ca are si nasture. Si ce ne grabim asa ? Intram si noi in casa ca oamenii, te invit in sufragerie, te servesc cu ceva, am niste coniac, fumam o tigare, asa se face cand ai un musafir ! Toate astea le a soptit cu buzele lipite de gura mea, respiratia ei ma gadila, as fi futut o acolo in hol. A aprins lumina, s a privit in oglinda " uite ca mi ai supt gatul , am urme dar las ca trece". A deschis o usa, a aprins lumina - era sufrageria.
- Fa te comod, uite telecomanda, acolo ai coniac, scrumiera. Ma duc la dus repede si vin si eu.
Mi am pus coniac, am aprins o tigara. Emotii, da. A aparut , cu un halat de baie pe ea, cu parul inca umed. Mirosea a ceva parfum.
S- a asezat e canapea linga mine, i am pus coniac intr-un pahar. A baut un pic. Apoi i am luat limba in gura, in timp ce i am bagat mana intre picioare. Era in pizda goala, o pizda calda, si a desfacut picioarele si mi plimbam degetul intre buzele pizdei, se umezise. I am simtit mana pe pula, mi a scos-o simio freca belind o cu mana in timp ce i bagasem degetul in pizda fierbinte.
- Mmmmm gemu ea, simtind degetul ce i mangaia lindicul. Muream de pofta sa-i ling pizda , m am asezat jos, in genunchi, sii am ridicat cracii, desfacandu i. O pizda frumoasa, superba, cu buzele mici ca doua aripi de fluture, deasupra carora un lindic sculat, belit. Floci negri deasupra, spre abdomen, tunsi ingrijit. Mangai pizda frumoasa , desfac cu ambele maini buzele, e superba, roz, luceste de lichid, imi apropii buzele de lindicul femeii ce ofteaza cand iau intre buze lindicul si-l alint cu varful limbii, repede, de jos in sus.Cobor cu limba intre buzele pizdei , sug buzele acelea frumoase, cobor iarasi intre ele si-mi bag limba in gaura fierbinte, umeda si calda, gustoasa, gustul de pizda. O fut cu limba in pizda si ea geme, pizda ei secreta acel gustos lichid, din cand in cand scot limba din pizda si urc intre buzele pizdei, pina la lindic pe care nu l neglijez, il ling, il iau intre buze si l sug, apoi cobor iarasi cu limba intre buze si mi o bag in pizda gustoasa. Demult n am mai lins asa o pizda buna, gustoasa si frumoasa, n as mai iesi dintre cracii ei, are o pizda superba si foarte gustoasa, zemoasa si fina. Scot limba din pizda si sug pizda, cu buzele cuprinzandu i buzele pizdei.
- Aaaaaaahhhhh hai in pat sopteste ea.Ma ridic si imi dau jos tot ce am pe mine, ea isi lasa halatul pe canapea. E goala, o vad prima oara asa. Craci perfecti, frumosi, curuletul ala care m a fermecat de cand am cunoscut-o, rotund, frumos,mijlocul extrem desubtire, de pustoaica. Tatele perfect rotunde, tepene, mici, aureole mari, roze si sfarcuri mari. Parul brunet, negru lucios, despletit, lung pina aproape de mijloc, cret. Se aseaza pe pat, cu pizda in sus, pizda frumoasa, pe care tocmai i am lins o, fascinant de frumoasa. Nu mai am rabdare si nici puterea de a mai prelungi clipa, ma arunc pe ea si-i iau limba dulce in gura. Imi ia pula in mana si si o potriveste intre buzele pizdei, e inebunitoare senzatia , simt pe capul pulii caldura pizdei ei, imping pula in pizda ei, toata, pina la coaie. Scoate un soi de geamat...de placere, clar. Mi e teama sa nu mi dau drumul, sunt teribil de excitat si pizda ei stramta, perfecta, imi strange pula pe toata lungimea, pare a fi facuta pe masura exacta a pulii mele.
- Nu te grabi, fute ma incet imi sopteste, probabil simtind ca sunt gata sa explodez. Scot pula pina la jumatate si raman asa, un pic, apoi o scot lasand in pizda doar capul belit. E inebunitor. Si atunci descopar ceea ce a facut din Roxana femeia de neuitat din viata mea. Privindu ma in ochi, imi linge buzele - care au gustul pizdei ei - si simt cum pizda ei imi strange ritmic capul pulii. Isi contracta ritmic pizda pe pula, e incredibila senzatia. Imping incet, ne privim ochi in ochi, si i dau pula in pizda pina la coaie, raman asa si din nou incepe sa mi o stranga ritmic in pizda. Nu am mai intalnit niciodata o femeie in stare de asa ceva, nici inainte de ea si nici dupa ea. Incepem sa ne jucam asa, nu e nevoie de nimic, ochii ei imi spun cand sa o scot si sa tin doar capul in pizda si cand sa i o dau pina la coaie. Pizda ei e fleasca, simt zeama ei pe mine, pe coaie, peste tot, si cu toate astea pizda ei e la fel de stramta,nu s a dilatat deloc, imi strange pula , e perfecta, facuta pentru pula mea.
- Nu mai pot, imi dau drumul - soptesc.
- Nu, nu iti dai drumul acum si se misca, pula imi iese din pizda ei, mi o apuca in mana , la radacina si o strange tare, aproape ma doare.
- Asa, sopteste in timp ce mi strange pula , stiu eu ce sa fac sa nu ti dai drumul. Nu mai m am futut de un an si ceva, nu scapi asa repede.
Stia ea ce stia. Medic, ce vreti ! Mi a lasat pula, m am intins pe spate linga ea. Pula mea ...era moale ! S a ridicat din pat si s a dus in cealalta camera sa aduca scrumiera si tigarile. Era superba, corpul ei subtire, funduletul ala perfect , parul ala lucios de tiganca, incepea sa mi se scoale doar privind o. S a intors cu tigarile, mi a aprins una si mi a intins o, ma uitam la pizda ei, imi venea sa o mananc. A inteles si a ras.
- Eeeeeiiii, domnului se pare ca i place pasarica doamnei doctor ! Pofta in cui ! Nimic ! Pauza !
S a asezat in pat linga mine, fumam amandoi stand cu fata in sus, si a pus capul pe umarul meu, o mangaiam pe spate, pe par si mana ei pe pieptul meu, se juca. Mi se sculase pula, mirosul ei de femeie, atingerea... Am stins tigara si i am cautat gura, i am luat limba in gura, buzele ei dulci, si ea mi a luat pula in mana in timp ce aveam deja mana la pizda ei. A inceput sa ma linga pe gat, e piept, o mangaiam pe spate, pe par,cobora cu gura pe mine, tinandu mi pula in mana. Am crezut ca inebunesc cand i am simtit gura calda pe capul pulii belite, mi a luat o intre buze cu infinita tandrete, incetisor, fara graba, m am lasat in voia ei, mangaind o pe par. Buzele ei si limba ei faceau minuni pe capul pulii, a lins capul belit, de jur imprejur, apoi gura ei calda mi a cuprins pula, a luat o in gura de la jumatate si a inceput sa o suga. Nici o femeie nu mi a supt vreodata pula ca ea. O tinea strans intre buze si sugea efectiv, lung, tare, aproape ma durea pula, Dupa un supt de tipul asta o scotea din gura si o lingea pe cap, meticulos, isi ...



    Login