Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Roxana , fata care spunea mereu - NU -
Autor : Etersin - 2014-06-29
Citita de 6981 ori - Nota 6.69 (32 voturi)
Chiar asa , Roxana era o fata tare complicata , nu prea iesea cu nimeni , si de la ultimul esec in dragoste parca se terminasera barbatii la cel pe care tot ea l-a lasat . Mi-a atras atentia pe strada , o cunosteam de mai de mult dar inca nu o studiasem bine din cap pana in picioare , insa , trecand printr-o perioada de “cautare” , mi-a sarit in ochi imediat , mai ales ca avea colanti mulati si inevitabil , mi-am intors privirea sa ii observ fundul . Ce sa mai , era sa-mi frang gatul pentru ca nu-mi mai puteam lua privirea de la bucile ei rotunde si carnoase .
Primul pas a fost sa o abordez pe reteaua de socializare , e una dintre tipele alea ce-si petrece mult timp cu nasul in telefon . Am vorbit vreo 3 saptamani , fara rezultat , deja imi pierdusem speranta ca tipa asta o sa iasa cu mine . Era prea cu nasul pe sus si ma refuza de fiecare data cand ii propuneam vreo iesire la suc , o plimbare sau un film . In fine , le incercasem pe toate din limitatul meu arsenal de “vrajeli” . Si parca interesul meu fata de ea incepea sa dispara , deja ma orientam spre alte potentiale partenere de sex , pentru ca relatiile serioase pentru mine nu sunt in perioada asta pe primul loc , dat fiind faptul ca am iesit sifonat din ultima , ce a durat mai bine de 3 ani .
Trecuse cam o saptamana de cand nu mai vorbisem prin mesaje cu Roxana , dar intr-o marti , trecand pe la alimentara sa-mi iau cele trebuincioase , am dat peste ea in magazin . Ne-am salutat , am schimbat cateva vorbe simple , de viata , de sanatate , si cam atat a fost , nimic special . Seara insa , colac peste pupaza , Roxana imi trimite un mesaj :
- Ce faci frumosule ? -Bine , ii raspund eu … Se plictisea fata acasa si vroia sa iasa , eu , disponibilitate maxima !
Am iesit , se imbracase sexy , intr-o fusta scurta alba , o luasem din fata scarii si pe drum deja imi faceam filme de cum mi-ar sta cu mana intre picioarele ei . De vorbit , am vorbit mai mult eu . Ea avea texte scurte, nu prea avea noima ceea ce zicea , dar eu aveam un scop clar , sa i-o trag ! scurt si la obiect . O facusem sa rada toata seara , vedeam o stralucire in privirea ei , eram pe calea cea buna …
A fost o seara frumoasa , am facut schimb de numere de celular si deja imi scria despre cat de bine s-a simtit si abia astepta sa mai iesim impreuna . Nu am ezitat si la 2 seri dupa , eram din nou prin oras si ne faceam de cap prin discoteci . O distram si vedeam ca se simte relaxata si destinsa in compania mea . De multe ori ajungeam acasa dimineata , cand rasarea soarele . Dar de un futai , nici nu se punea vorba pana atunci . Eu incepeam sa imi pierd rabdarea , vroiam sa i-o trag , i-am facut cunoscut faptul ca nu caut o relatie serioasa , iar ea se ascundea dupa deget si facea pe sfanta . Stiam ca-i picasem cu tronc si-mi facusem numarul foarte bine , era doar o chestiune de timp pana urma sa o vad fara haine .
Asadar , ii facusem o propunere interesanta , o seara in oras , iar dupa , sa ne retragem la un hotel unde puteam sa ne facem de cap si sa ne cunoastem mai intim . Ea nu m-a refuzat direct , a inceput sa inventeze motive peste motive si pana la urma , din nou , mi-a dat cu flit . Atunci am zis stop ! mi-era de ajuns de cate ori ma lasa-se cu pantalonii umflati si coaiele pline , eu vroiam ca roadele eforturilor mele sa se vada , imi ajunge sa aud femei care fac pe victima , pentru ca atunci cand le futi , nu esti singurul caruia ii face placere , ele la randul lor , adora sa te futa si sa te suga . Asadar , liniste totala , nu i-am mai scris si nu i-am mai raspuns la nici un mesaj .
Nu au trecut 2 zile , au inceput sa-i apara frustrarile , ii parea rau ca m-a refuzat , si imi zicea ca merita asta dupa toate insistentele mele … si am lasat sa mai treaca vreo cateva zile . Ea era la pamant , imi scria mesaje triste , de parca se sfarsise lumea , ba chiar imi pomenise ca s-a indragostit de mine , desi i-am spus clar , de la inceput , ca eu relatii serioase nu caut , si nu vreau sa fac pe nimeni sa sufere si nici eu la randul meu , nu vroiam sa sufar .
Intr-o joi seara , din nou primesc un mesaj de la ea , vroia cu orice pret sa ma vada , sa vorbim despre ce s-a intamplat . Stiam ca urmeaza deznodamantul , asa ca m-am gatit si m-am dus sa o scot in oras .Ea , provocatoare ca de obicei , purta o rochita neagra , scurta , nu purta ciorapi de dama si ii puteai simti pielea epilata si catifelata , era pe tocuri joase si era destul sa se aplece putin ca-i ieseau la iveala niste tanga rosii , foarte apetisanta gagica ! . Dupa vreo doua cocktailuri , ea a insistat sa plecam de acolo , oriunde , doar sa plecam , am simtit ca isi luase doza de curaj de care avea nevoie . Pana sa ajungem la masina , am prinso de o buca si am tinuto bine , sa simta ca de data asta nu-mi mai scapa . Raspunsul ei a fost imediat , cum am urcat in masina , m-a desfacut la slitz si mi-a luat pula-n gura si a inceput sa o suga cu nesat . Era atat de flamanda , simteam cum tremura de placere , si eu tremuram de nerabdare sa o dezbrac si sa culeg ceea ce de atata vreme asteptam . In nici 10 minute , eram la mine acasa ,...



    Login