Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Revederea
Autor : virgilius7 - 2015-02-11
Citita de 6845 ori - Nota 7.18 (85 voturi)
Dupa cateva zile in orasul in care sunt trimis la instruire, la o plimbare prin centrul vechi te remarc. Inalta, eleganta, cu un chip luminos, contrastand parca cu multimea cenusie. Ma apropii de tine si privirile noastre se intalnesc. Dau usor din cap, te salut si iti aduci aminte de mine. Vechi colegi de facultate.
Te invit sa stam sa povestim intr-o cafenea. Si am timp sa te studiez. Parul brunet, acum tus scurt, garcon, ochi verzi, patrunzatori, buze senzuale si un zambet care ma zapaceste. Un pulover decoltat iti scoate in evidenta linia finuta a gatului si sanii generosi. Si mintea mea incepe sa faca planuri. Cum ar fi daca….
Imi spui ca trebuie sa pleci, imi fac curaj si te invit sa ne vedem in seara urmatoare. Accepti cu placere si simt ca toata lumea e la picioarele mele.
Ziua a trecut foarte greu pentru mine, si la ora stabilita iti faci aparitia. In mod sigur stii sa impresionezi: o rochie alba pana deasupra genunchilor foarte decoltata si stramta care iti scoate in evidenta linia subtire a gatului si prin care iti admir mijlocul subtire, linia curbata a soldurilor, abdomenul foarte putin iesit in evidenta, fundul rotund, bombat. Pantofi rosii foarte inalti, ciorapi albi, foarte fini completeaza un tablou de care cu greu reusesc sa-mi dezlipesc privirea. Nimic vulgar dar totul emana erotism.
Intram intr-un restaurant si nu pot sa nu remarc “atentia” de care beneficiezi din partea tuturor barbatilor. Felul in care ma privesti, imi vorbesti, imi zambesti imi dau curaj. Timpul trece repede, si iti propun sa mergem in alta parte. Iesim din restaurant si ma intrebi „unde ma mai inviti?”. Imi adun tot curajul si iti raspund ca „Te-as invita la mine”. „- Si ce te-ar retine sa faci asta ” este raspunsul tau care ma descumpaneste un pic, dar care imi alunga si ultima farama de timiditate. Te iau de mana, te apropii de mine si te iau in brate, buzele noastre se apropie incet, ne pierdem intr-un sarut lung in care buzele, limba se tatoneaza, se dezmiarda, se ating reciproc.
Nu stiu cum ajungem in camera mea de hotel, te opresti in mijlocul camerei si te intorci cu fata la mine. Ne sarutam din nou, mult mai apasat, mai intens. Te strang tare in brate, mainile mele alearga prin parul tau, coboara pe spate, pe fese si te trag aproape de mine. Ne sarutam in continuare, buzele mele iti cauta limba, si iti ridic incet rochia. Iti simt dantela ciorapilor, lucru care ma excita dar eu continui sa iti ridic rochia pana deasupra feselor pe care le strang in palme, la mangai si din nou te trag aproape de mine. Ne oprim din sarutat, buzele mele coboara pe gatul tau si simt cum corpul tau se infioara. In acest timp palma mea se opreste intre picioarele tale, te masez cu o miscare lina, iti simt caldura prin chiloteii minusculi. Buzele mele coboara incet in jos spre spre sanii eliberati de stransoarea rochiei. Iti sarut sanii, sfarcurile in timp ce imi misc incet palma dintre picioarele tale si un deget imi aluneca inauntru. Oftezi incet, inchizii ochii, iti lasi capul pe spate si iti ridici un picior inlantuidu-l pe fundul meu. Esti umeda, imi misc incet degetul in tine iar cu cealalta mana iti mangai sanii, sfarcurile. Te simt cum tremuri toata, simt ca ma doresti.
Ma tii strans in brate si cu o mana imi desfaci fermoarul pantalonilor. Imi simti erectia si te freci cu tot corpul de mine. Imi eliberezi penisul si il mangai incet. Incep sa imi misc soldurile inainte si inapoi, amplificand senzatia mangaierilor tale, gandindu-ma ca deja sunt in tine. Facem cativa pasi, ne oprim langa pat, ma departez un pic, deschizi ochii mari si te uiti la mine intrebandu-te de ce m-am oprit. Ne privim in ochi, scot incet degetul dinauntrul tau si il aduc incet in dreptul buzelor tale. Deschizi un pic gura, te mangai pe buze si te las sa iti savurezi gustul, mirosul. Docilitatea cu care imi sugi degetul ma incita, imi aprinde simturile ma face sa te doresc mai mult.
Ne dezbracam unul pe celalalt, te asez pe marginea patului si ingenunchez intre picioarele tale. Incep din nou sa te sarut pe sani, pe sfarcuri, cobor pe abdomen, ma joc cu limba in jurul buricului si cobor incet pe coapse, in timp ce cu mainile iti mangai sanii. Te lasi incet pe spate, iti simt coprul cum vibreaza dar eu continui sa te sa sarut, sa te musc usor in zona coapselor, urcand pana pe abdomen si coborand din nou evitand de fiecare data sa te ating in centrul dorintelor tale. Soldurile tale incep aproape involuntar sa se miste incet inainte si inapoi asteptand, dorind mai mult de la buzele si limba mea, incercand sa se intalneasca cu ele. Nu mai rezisti, iti infigi mainile in parul meu si ma ghidezi pana cand imi simti respiratia deasupra clitorisului tau. Cobor un pic si incep sa te dezmierd cu buzele, te penetrez incet cu limba, iti simt gustul, aroma. Esti atat de excitata ca lichidul tau se scurge pe buzele mele, pe barbia mea iar asta ma excita, ma face sa am o erectie aproape dureroasa. Te aud cum gemi, iti aud ughiile cum se inclesteaza pe cearseaf, iti ridici picioarele pe umerii mei iar miscarile soldurilor devin din ce in ce mai ample, dar eu ma opresc, ma ridic si vin sa te sarut, sa impart cu tine nectarul tau.
E un sarut animalic in care buzele tale se inclesteaza pe buzele, pe limba mea, pentru a simti, a gusta cat mai mult. Ma ridic din nou si cobor intre picioarele tale si incep sa te sarut incet, foarte incet pe clitoris. Imi folosesc doua degete ca sa il las complet expus si incep sa ling imprejurul lui incet cu limba, fiecare atingere trimitand fiori in tot corpul tau. Iti ridici din nou picioarele pe umerii mei, te aud cum incepi sa gemi din ce in ce mai tare, si soldurile incep sa ti se miste in ritmul in care limba mea se misca acum pe clitorisul tau. Te patrund din nou, de data aceasta cu degetele, in timp ce cu limba continui sa iti dezmierd clitorisul iar miscarile tale incep sa devina necontrolate. Te aud cum respiri sacadat, limba mea se freaca din ce in ce mai apasat de clitoris, degetele te patrund din ce in ce mai violent, simturile tale nu pot face fata placerii, toti muschii ti se incordeaza, corpul tau arcuindu-se intre umerii tai si umerii mei si intr-un final explodezi in gura mea, intr-un orgasm total care aproape ca te face sa iti pierzi cunostinta. Cateva zeci de secunde convulsii violente iti strabat tot corpul, iar eu nu mai fac decat sa te tin strans in brate, si te ajut sa te linistesti.
Capul tau se odihneste pe pieptul meu, iar eu te alint, imi trec mana prin parul tau, iti simt formele voluptoase. Dupa un timp iti simt buzele sarutandu-mi pieptul, intai abia atingadu-ma, apoi din ce in ce mai apasat. Iti ridici un picior deasupa picioarelor mele si ajung sa iti simt pielea fina, matasoasa a coapsei cum imi mangaie penisul, semierect. Sarutarile tale sunt umede acum, te joci cu sfarcurile mele dupa care incepi sa cobori incet in jos. Anticiparea a ceea ce urmeaza ma excita dar tu imi iei penisul in mana si incepi sa il freci incet, iar sarutarile tale se opresc in zona buricului dupa care te intorci la pieptul meu. Imi misc soldurile in sus si in jos, amplific miscarea mainii tale si imi doresc mai mult, te doresc acolo jos. Stii prea bine ce imi doresc dar te joci in continuare cu mine, refuzi sa imi dai ce astept. Ma gandesc ca imi platesti cu aceeasi moneda pentru ce ti-am facut si eu mai devreme si nu mai rezist. Iti iau capul in palme, te ridic pana in dreptul buzelor mele, ne uitam unul in ochii celuilalt si te sarut pasional, dupa care te ghidez pana cand buzele tale ajung in dreptul penisului meu.
Mana ta se opreste inclestata la baza lui lasandu-i capul descoperit si simt cum respiri incet deasupra lui. Zona este foarte sensibila, stiu ca atingerea poate fi placuta sau dureroasa, totul depinde de tine, iar asteptarea ma tine in tensiune. Te joci in continuare, iti simt respiratia si incerc sa imi ridic soldurile dar ai grija sa nu ma lasi sa ma misc. Cand simt ca nu mai pot suporta frustrarea iti simt caldura, umezeala gurii cum imi acopera tot glandul. Un fior imi strabate tot corpul, tensiunea dispare instantaneu pentru ca totul este atat de placut, de linistitor. Iti simt limba cum incepe sa se plimbe incet, invaluindu-l, incercuindu-l facandu-ma sa gem de placere. Incepi sa iti misti incet capul in jos, senzatia e amplificata la maxim de faptul ca ai grija sa imi tii capul penisului decalotat iar asta face ca fiecare milimetru al acestuia sa trimita senzatii, vibratii in tot corpul.
Maresti ritmul iar senzatiile ma coplesesc. Nu vreau sa termin asa de repede asa ca iti cuprind capul ca ambele maini si te incetinesc un pic. Ma ridic in coate si privirile ni se intalnesc. Imaginea buzelor tale care imi incercuiec membrul, felul in care acesta intra si iese din gura ta, felul in care ma privesti ma excita la maxim si imi doresc sa te sarut. Te ridic si ne pierdem intr-un sarut lung, adanc,umed.
Ne rostogolim si eu ajung deasupra ta. Mana ta imi conduce penisul inauntrul tau, intru foarte putin, iti simt caldura, umezeala si esti atat de stramta. Iti simt picioarele cum ma inlantuiesc urcand pe coapsele mele, iti simt mainile pe fund dar eu ies din tine. O iei de la capat si imi place felul cum mana ta ma ghideaza. Ma opresc din nou la intrare si astept. Iti simt din nou mainile pe fundul meu dar de data asta nu ma lasi sa ies si cu o miscare ferma, intr-un geamat prelung, ma tragi incet, cu mainile si picioarele, inauntrul tau pana la capat, simtind pe varful penisului presiunea muschilor tai care se deschid milimetru cu milimetru sa imi faca loc. Muschii tai imi strang penisul ca intr-o menghina, iti aud respiratia rapida, iti simt corpul cum tremura in bratele mele, mainile si picioarele tale ma tin strans lipit de tine si nu imi dau voie sa ma misc.
Trece un timp, muschii tai incep sa se acomodeze cu mine, si incep sa ma misc inainte, inapoi ghidat de mainile tale. Ma retrag pana cand doar varful penisului ramane inautru dupa care incet, foarte incet, intru inapoi, pana la capat. Continui sa te penetrez foarte incet iar senzatiile pe care le simti te fac sa gemi incet, sa vrei mai mult, sa incerci sa maresti tempo-ul, dar nu, nu obtii asta, si nu poti face decat sa te resemnezi si sa accepti dulcele supliciu la care esti supusa. Apoi, cand te astepti mai putin, ma retrag aproape complet, cat sa ma simti la intrare si te patrund energic, violent, pana la capat, trimitand o unda de placere prin tot corpul tau si facandu-te sa tipi scurt. Reiau miscarea lina de retragere si penetrarea violenta si la fiecare lovitura tipi scurt , unghiile tale se infig in fesele mele vrand parca sa ma retina acolo, nefiind parca pregatita sa suporti atata placere. Dar eu imi reiau miscarea si vad cum inchizi ochii, iti dai capul pe spate, corpul tau se incordeaza si se arcuieste sub mine, sfarcurile ti se intaresc, respiratia ti se precipita si cu mainile proptite in tablia patului imi contrezi fiecare penetrare. Muschii vaginului se contracta dupa fiecare intrare violenta pe care trebuie sa o suporte transmitandu-mi si mie o parte din senzatiile care iti strabat tot corpul.
Revin la o penetrare lina, tandra si in acelasi timp imi apropii buzele de gatul tau pe care il sarut cu pasiune iar atingerea pare ca electrizeaza intreaga zona. Te tin in brate, simt cum incet respiratia ta revine la normal, muschii ti se relaxeaza si ma iei in brate. Ma tii strans in brate, imi cauti buzele si ne sarutam din nou lung, mainile noastre mangaind avide fiecare particica a corpului celuilalt.
Ma opresc din nou cu penisul aproape iesit din tine, te simt cu te pregatesti sa primesti o noua lovitura, iti opresti respiratia, it...



    Login