Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRegasire
Autor : Legacy - 2012-04-09
Citita de 4868 ori - Nota 8.37 (196 voturi)
Stii cã te doresc. Enorm. Vezi asta zi de zi în ochii mei, o auzi din felul în care îti pronunt numele. Si tu mã doresti la fel de mult, tot mai mult în fiecare zi. Asa se face cã mã surprinzi cu un sãrut pãtimas, de-ndatã ce deschid usa casei.

„Am atâta nevoie de tine”, îmi soptesti si mã tragi înãuntru. Împingi usa în spatele meu si începi sã mã sãruti nebuneste. Mã musti usor de buze si apoi cobori spre gât, mã sãruti, mã musti. Dorinta îti face ochii sã strãluceascã si, simtind cã mã excitã „atacul” tãu, esti si tu tot mai udã.

Îmi tragi grãbitã cãmasa de pe mine si îti plimbi palmele, degetele, unghiile în sus si în jos pe pieptul si abdomenul meu. Dar ceea ce vrei cu adevãrat e în continuare ascuns în pantaloni... Mâna mea stângã coboarã spre fesa ta si încep sã te strâng si sã te trag mai aproape de mine, lipindu-ti coapsele de mine. Iar dreapta mi-o îngrop în pãrul tãu mãtãsos si te trag usor, atât cât sã-ti ridici fata spre mine si sã mã lasi sã-ti devorez buzele si limba.

Scoti un oftat de plãcere, în timp ce mâna mea urcã spre sânii tãi. Dar realizez cã încã ai bluza pe tine. „Nu-i corect”, îti spun, si fãrã sã mai astept vreun rãspuns din partea ta îti trag bluza peste cap, lãsându-ti sânii pradã privirii mele pofticioase. „Mmmmm .... asa e mult mai bine!”, constat, plãcut surprins cã mã asteptai si nu porti sutien, si îti strâng sânii în palme. Un fior plãcut îti strãbate trupul când îmi simti buzele pe sânii tãi, apoi limba trecând jucãuse peste sfârcurile tale întãrite.

Gemi si îti împingi bazinul înainte, lipindu-te de umflãtura din pantalonii mei. Îmi simti penisul cersind sã fie eliberat si îti cobori palmele spre mine, începând sã-mi desfaci cureaua si fermoarul. Pantalonii îmi alunecã la podea, iar boxerii mei abia dacã mai fac fatã avalansei erectile. Încerci sã-i dai jos, dar te prind de mâini. „Nu, nu! Nu o primesti încã. Mai întâi vreau sã te vãd si sã te aud cum ajungi pentru mine!” Te pisicesti si-mi spui „Dar o vreau!!” „Ei bine, atunci miscã-ti fundul pe pat si fã ce ti-am spus!”, îti comand, arãtând spre patul ce se vede prin usa întredeschisã a dormitorului.

Te îndrepti spre pat, îti deschei pantalonii si începi sã-ti misti fundul în ritmul unei melodii doar de tine auzitã, în timp ce-ti tragi lent pantalonii pe fese în jos. Te apleci încet, trãgând de pantaloni în jos, apoi, în timp ce-ti împingi si-ti rotesti fundul prin fata mea, îti tragi jos si chiloteii. Auzindu-mi un geamãt aprobator, te asezi în genunchi pe pat, cu spatele spre mine, si începi sã-ti mângâi fesele si sã-ti plimbi degetele între anus si vagin, aruncându-mi din când în când câte o privire peste umãr.

Eu, asezat într-un scaun în dreptul tãu, te privesc de parcã as sãri în orice clipã sã te devorez, si-ti place privirea mea. Te întorci pe spate, cu picioarele desfãcute în fata mea si începi sã-ti masezi sânii si sfârcurile întãrite. „Doamne, cât de sexy esti!!”, îti spun, iar privirea de foc pe care mi-o arunci îmi aratã cât îti place sã auzi aceste cuvinte. Stii cã te privesc fascinat si începi sã-ti masezi clitorisul între degete. Cu capul arcuit pe spate, ochii închisi si gura întredeschisã, începi un adevãrat recital de dans, acompaniat de gemete tot mai intense, în ritmul tot mai rapid al degetelor ce freacã clitorisul întãrit. Douã degete îti alunecã în interiorul tãu si încep sã intre si sã iasã la fel de repede, iar ridicarea tot mai sus a bazinului mã lasã sã vãd cum stropi ca de rouã picurã din vaginul tãu.

Esti atât de aproape! Te cambrezi spre degetele tale si simti orgasmul cum îti umple tot trupul cu un foc mistuitor. Mã chemi, cerându-mi sã te pãtrund, sã te fac sã ajungi mai tare. Si nu mã las rugat de douã ori: Într-o fractiune de secundã sunt deasupra ta. Nu mai putem astepta niciunul si mã tragi spre tine, ne sãrutãm adânc, iar limbile noastre încep sã danseze una în jurul celeilalte.

Îti ridic un picior în jurul meu, pentru a avea acces mai usor spre vaginul tãu si pe celãlalt îl ridici tu, încolãcindu-i în jurul meu. Îti ridici bazinul în asteptare, stiu cã mã vrei cât mai repede în tine. Îmi apropii penisul de vulva ta, parcã simt cã mã arde fierbânteala ce o simt. Si intru, adânc, mai adânc ca niciodatã...

„AAAAAHHHHHH!!!!!!” Aproape instantaneu un nou orgasm îti zguduie trupul si-ti strânge vaginul în jurul meu. E atât de bine înãuntrul tãu, de parcã ai fost croitã special pentru mine! Tremuri toatã de plãcere, strângându-mã si înfigându-ti unghiile în spatele meu. Încet, încet valurile extazului se potolesc si eu mã retrag usor.

„Încã n-am terminat cu tine!”, îti spun, zâmbind. Îti desfac picioarele si încep sã te sãrut între coapse, sã-ti ling si sã-ti musc usor pielea finã. Esti atât de sensibilã de la tot ce s-a întâmplat pânã acum... Încet mã îndrept spre clitorisul tãu si încep sã-l dezmierd cu vârful limbii, apoi îl p...



    Login