Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Razbunarea sotiei - partea I
Autor : cipandelu - 2023-06-22
Citita de 6612 ori - Nota 0.94 (269 voturi)
Ma prinsese de 2 ori ca am inselat o. Credeam ca nu e atenta, dar era. Eram la varsta la care se intamplau multe…30 ani. Am jurat ca nu mai calc stramb si o perioada asa a fost. Promisiunea ei insa, a fost, ca daca se mai intampla, imi va plati cu aceeasi moneda.
Culmea este ca desi era o tipa curtata de multi, incepand de la seful ei pana la portar, ma iubea si era o tipa de casa. Aveam insa sa vad si o alta latura a ei, poate o latura latenta care astepta sa iasa la iveala. Nu era o super femeie, dar avea niste trasaturi frumoase si era f sexy. Stia sa si puna in valoare funduletul de miniona (1.60…nu chiar miniona, dar asa glumeam cu ea), usor bombat si sanii pe care i avea de la mama natura – maricei, gen para.
Sexul functiona foarte bine intre noi, insa spiritul masculin voia sa demonstreze ca se poate si mai mult. Si a demonstrat pana cand m a prins si a treia oara. Era greu sa incerc sa ies din situatie. Mesajele din telefon, pe care uitasem sa le sterg, erau mai mult decat clare si compromitatoare. Evident a urmat o alta tura de negocieri in care incercam sa o conving ca este iarasi ultima oara….si culmea, discutia nu a fost lunga si cu tipete. Eram incantat de spiritul meu de negociator si evident automultumirea m a facut sa mi vad linistit de ale mele.
…Pana intro zi de primavara, nu prea indepartata de ultima noastra cearta.
A venit de la birou, vesela si zambareata. Dar parca zambetul ei ascundea ceva ce nu mi placea. Era un zambet superior, de genul, …stai sa vezi si sa nu crezi . Vine la mine, ma saruta pe gura, lucru perfect obisnuit intre noi cand ne vedeam dupa job si mi zice :
- Iubi, stii ce am facut azi ?.....ma uit asteptand sa zica. Il stii pe Gelu, tipul de magazie de care ti am zis ca ma tot complimenteaza mereu....ei bine i am supt o azi – si zambeste de parca are toate armele si e pregatita de razboi.
- Ha, buna gluma ! Gelu – batranelu (asa glumeam…tipul avea spre 50 de ani). I se mai scoala ?...si incep sa rad sincer. Ma linistisem. Chiar crezusem ca e ceva…insa se pare ca voia doar sa ma acreasca putin.
Linistea si mimica ei ma intrigau insa. Isi ia telefonul, umbla in el si vine spre mine.
- Se pare ca inca i se mai scoala,,,,si in acelasi timp imi arata telefonul. Pe ecran o poza mare – un selfie cu fata ei draguta tinand in gura o pula sculata si destul de vanoasa si uitandu se foarte satisfacuta in obiectivul camerei.Tu ce parere ai ?
BLOCK total !!! Hoppaaa….unde mi sunt cuvintele!?!?!...m au lasat mistourile si zambetul s a transformat intr un rictus de hiena. Imaginea ma trece prin 15 milioane de stari contradictorii….ura, tristete, teama, nervi, frica…dar si o usoara placere sa o vad asa. Ne pozasem si noi mai la inceputuri in diverse ipostase erotice…dar le stersesem de teama
sa nu ajunga din greseala pe la altii. Ma excitasera rau pozele alea, iar asta imi trezea amintiri. Insa acum in gurita ei era o pula vanoasa a altui tip… si privirea ei arata ca ii face mare placere.
- Deci, ce zici ?...i se mai scoala ?...hmmmm….si inca cum i se mai scoala, dragul meu. Asa cum ti am zis la ultima cearta….am folosit fix aceeasi moneda. A, apropo….asta s a intamplat chiar la plecare, in biroul lui. Apoi am venit direct acasa si te am sarutat. Sa simti si tu ce simteam si eu cand veneai acasa si ma sarutai in timp ce aveai pe tine imprimat parfumul alteia si stiam ca vii direct din patul ei.
- Vrei sa spui caaaaa….ai mers pana la final ? Adica intelegi ce vreau sa spun….
- Normal ca inteleg, dragule…..si normal ca am mers pana la final. ...



    Login