Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPustoaica vietii mele
Autor : andrei130 - 2019-10-28
Citita de 11427 ori - Nota 7.84 (73 voturi)
116 restaurantLa vremea respectiva aveam vreo 33 ani si divorțasem după o căsnicie de doar 1 an jumătate din motive de nepotrivire de caracter. De fapt, nu trebuia sa se intample de la bun început.

Era pe la sfârșitul lui iulie si era o căldură infernala, iar concediul care fusese plănuit cu fosta nevasta se apropia cu pași repezi. Nu prea avem cu cine sa merg, insa găsisem o fitoasa destul de drăguță, insa incredibil de proasta. Dat fiind ca se apropia concediul, trageam foarte tare la birou sa termin si sa las lucrurile in ordine. Asta însemna să stau zilnic pana târziu la birou si de aceea alesesem sa nu mai ma duc pana la mine acasă, după program, ci sa rămân la apartamentul părinților mei, unde copilariaem, apartament care era gol acum, ai mei mutându-se la tara.

Blocul respectiv avea in fata o mica grădina, accesul in scara blocului facadu-se pe o alee mărginita de 2 băncuțe. Iar in fata grădinii era parcarea mașinilor.

In prima seara am ajuns, m-am parcat si parcurgând acea alee vad 2 puștoaice pe una din bănci.
- Sărut-mana, mi se adresează una din ele. Era fata din flori a unei tipe care locuise in bloc cu mine si la care baleam, adolescent fiind. O făcuse cu un străin si i-o lăsase ma-sii spre crestere, apoi disparuse
-aoleu, zi-mi doar buna seara, nu sunt atât de bătrân. Au schițat amândouă un zâmbet.
-aveți o tigara?
-bai, cred ca am. Dar nu mai imi vorbi la persoana a 3-a. Chiar ma faci sa ma simt bătrân. Si nu sunt.
- scot pachetul, le dau tigarile si ma prezint,
- eu sunt Andrei
-Maria si Andreea.

Ma fascina frumusețea Mariei. Semăna foarte tare cu ma-sa. Era puțin creola, avea niște ochi albaștri mari si niște buze mari si cărnoase in genul Anghelinei Jolie

am mai vorbit niște nimicuri, apoi m-am dus in casa

A doua zi, la munca,  in epoca dinaintea smartphone urilor, primesc o cerere de prietenie, pe o platforma. Era Maria. Ma uitam peste pozele ei si era incredibila. Avea doar 17 ani.  In ziua respectiva am vb aproape toată ziua cu ea pe messenger. Aflasem ca ma-sa, care se remaritase, era plecata intr un concediu de 2 săptămâni in Grecia, ca trecea clasa a 12-a si tot felul de mici prostii adolescentine.

Seara am ajuns din nou la apartamentul părinților, am băut o bere cu amicii din copilărie in fata blocului, si in momentul im care am deschis calculatorul aveam din nou mesaje de la Maria.  Nu era online, i-am dat nr meu de tel si m - am băgat la somn.

A doua zi de dimineață vad ca imi trimisese un sms
-bună! Ce faci? Dormi?

Din nou discutam toată ziua, insa încerc sa aflu si detalii mai intime despre ea. Aflasem doar ca a avut un prieten si acum e singurica, ca o inselase, tâmpenii de copii. Foarte ciudat, stia ca divorțasem, stia toată poveste vieții mele. Din când in când mai scrolam prin pozele ei de pe site-ul respectiv. Discuția cu ea ma excita intr un fel foarte ciudat. Stiam ca nu o pot fute, ca e minora si ca va afla tot cartierul si de aici cine stie ce complicații, insa imaginația nu imi dădea pace.

Am plecat de la birou in jur de 10 seara, eram extenuat de la munca si tot ce imi doream era sa beau o bere. Am parcat, mi-am cumpărat 2 doze de bere de la un magazin apropiat si m - am așezat pe una din băncuțe. Se făcuse deja 11.

Stăteam in răcoarea serii, fumam o tigara, mai sorbeam o gura de bere când aud...Buna!
Ma uit imprejur, nimeni
-sus!
Imi îndrept privirea si la etajul 1 era Maria
-imi dai o tigara?
-evident. Cobori?
-imediat
In momentul in care a deschis ușa blocului si s-a apropiat de mine am rămas blocat. Avea un maieu alb, care ii strângea niște sâni generoși, cu un decolteu adânc, niște blugi, scuti, pe buci. Efectiv nu imi putem lua privirea din decolteul ei. Mi s-a sculat instant.

S-a așezat pe bancuta din fata mea și a început sa fumeze tacticos, în timp ce schimbam diverse amabilități. Apoi vine o intrebare:
-mașina e a ta sau e de la serviciu?
- e mașina de serviciu, nu mi as lua o asemenea mașina cu banii mei. Întreținerea e foarte scumpa și ea e foarte stricacioasa. Era vorba de un x3, dat în folosire de către firma, după ce directorul care o folosea, isi daduse demisia.
-hmmm, interesant
-de ce întrebi? Vrei sa dam o tura? Am băut doar câteva guri de bere.
- Pai....as vrea, am stat în casa toată ziua....raspunde ea ușor încurcată.

Ne ridicam, o las pe ea sa meargă în fata mea, ca să i admir curul bombat, apoi ii deschid ușa, încercând sa fiu un domn. Evident, după ce pornesc mașina, dau drumul la ac și instant vad cum sfarcurile dau sa explodeze prin maieu.
În momentul ala îmi zic gata. O fut și îmi asum orice responsabilitate. Am luat o de mana, i-am sărutat o pentru a-i testa reacția. La nici 10 min după plecare, la un semafor, o privesc în ochi și o sărut. Era puțin încurcată. Am lăsat o câteva secunde sa se dezmeticeasca, apoi am sărutat-o din nou. Buzele cărnoase erau delicioase, o sărutam cu o pasiune nebuna, ea îmi răspundea, din când în când o mai muscam de buza de jos iar ea geamea.
Nu mi am dat seama când s a făcut verde, m a claxonat cineva. Ne am mai plimbat cu mașina ținându-ne de mana și sărutându-ne la semafor. Apoi am ajuns în fata blocului unde am parcat. Am început sa o sărut din nou, i-am băgat mana sub tricou și i-am cuprin sânul tare. De fapt, am încercat sa îl cuprind pentru ca era măricel, abia jumătate din el putea palma mea sa cuprindă. Apoi, ușor, ușor i-am băgat degetele pe sub pantalonii minusculi. Era leoarca. O masa ușor în timp ce ea gemea.
- hai la mine. Ii spun.
A reușit sa schițeze un Ihi și am pornit spre scara. Imediat ce am am întrat în casa, am tăbărât pe ea, i am dat maieul jos și i am văzut sânii gloriosi. Ii sărutam sânii superbi, îmi afundam fata în ei, ii dezmierdam, ii muscam ușor iar ea tremura la fiecare mușcătura. Gemea într un fel inocent și ma innebunea lucrul asta. Apoi, stand pe o canapea, în sufragerie, i am tras blugii și am descoperit o pizda de adolescenta, cu buze subțiri, superba. Am început sa i o ling cu o pofta nebuna și instant a avut orgasm. Mi a prins capul între picioare și ma apasă cu fata în pizda ei micuța și dulce în timp ce ea tremura spasmosid, necontrolat. Spunea doar..gata...gata printre gemete zgomotoase.
M am oprit, i am sărutat sânii, apoi pe frunte.
- Ți ne ma o secunda în brate.
M am poziționat în...



    Login