Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Purtam doar ruj rosu...
Autor : Simona18 - 2011-06-28
Citita de 4244 ori - Nota 7.50 (6 voturi)
-Ok, de acum, eu impart cartile. Altfel spus, dansezi dupa cum cant eu. Si uite cum vreau sa dansezi: (se ridica brusc, se indreapta spre calculator) si curand dupa aceea, simteam ca orice e pe mine in afara de trupul lui, e in plus, asa ca incerc sa-mi dau bluza jos, dar ...
- Ntz, ntz, ntz, spune in timp ce opreste muzica. Curva, grabita, neascultatoare. Pai ce ma fac io cu tine, sclava?
- Iertare, iertare. Lasa-ma sa incerc din nou.
-Bine, fie. Dar inainte, stii ca trebuie sa fii pedepsita, nu?
-Da, stapane.
Adu-mi biciul. ( ma intorc, iau biciul de pe masa, il asez la picioarele lui. astept sfioasa pedeapsa, si foarte nerabdatoare continuarea. dupa 2-3 lovituri de bici peste sani, am inteles ca nu-i loc de greseala)
-Ti-ai dat seama, mica mea nemernica jivina, ca nu avem voie sa dam gres, banuiesc.
-Da, promit sa fiu far' de cusur.
Acestea fiind spuse, se ridica, impunator, frumos si atent croit, ca o facatura diavoleasca, privind pentru o clipa plin de dispret spre mine, apoi se indreapta cu pasul calm, sigur pe el, spre calculator. Aceeasi melodie care imi adusese pedeapsa mai devreme reincepu, numai ca de data asta, stiam ce aveam de facut. Ma intimida, e adevarat, si iubeam modul in care o facea, dar imi curgea prin vene dorinta de a-l vedea total pierdut, il voiam dependent de sexul meu, si as fi facut totul ca sa obtin asta.
Toate lucrurile astea mi se invarteau in cap, si nici nu mi-am dat seama cand melodia a inceput sa ma poarte in universuri albastre, pline de rauri de miere, simteam cum fiecare celula din mine se separa si incep sa se imprastie prin oceane, pe aripile pasarilor, eram intr-o armonie totala cu mine, ma iubeam, imi iubeam trupul, lucru care m-a facut sa-mi pierd orice urma de control, imi unduiam lasciv, incet, demoic de incet, agonizant soldurile, si incepeam sa obtin rezultatul: el, asezat in fotoliu, isi slabise nodul la cravata, si cu o mana sprijinita de tampla, privind intr-un mod care trada un grad nesimtit de mare de excitare..
Ma indrept spre el, si faceam ca drumul sa para infinit de lung, stiam ca nu mai are nicio sansa sa reuseasca sa revina la starea initiala, asa ca puneam incet, elegant, cate un picior in fata celuilalt, apasand mai intai cu tocul de parchet, sunet care "aplicat" peste melodie, dadea fiori...
Ma asez in poala lui, continui sa dansez, simteam cum prohabul lui sta sa explodeze, imi doream sa ma infing in el, dar ... : " pune-ti un deget in pizda, apoi da-mi-l sa-l gust", spuse soptit, cat sa nu vorbeasca peste melodie.
Indeplinesc ordinul, si cand degetul meu a ajuns in dreptul gurii lui, lingea avid, dumnezeule, cum imi placea...
-Vezi ce ai facut, curva pradatoare?
Pe pantalonii lui, in zona penisului, se scursese nectarul dorintei din mine. Eram uda, eram al dracului de uda, dar cand l-am auzit, am rosit, speriata:
-Imi pare rau!
-Sa nu iti para... vezi tu, uite ce frumos arata. Asa-i ca arata ca o opera de arta?
-Asa-i.
Nu o spuneam ca sa nu il contrazic- era adevarul. micutele pete de lichid picasera superb peste pula lui sculata, prea mare, mult prea mare pentru ca pantalonii sa-l mai incapa. Si-mi placea, dar stiam prea bine ca nu era barbatul care sa puna armele jos, si nici eu, femeia care sa se multumeasca cu putin.
Asa cum stateam, in genunchi, ma apuca deodata brusc de umeri, ma ridica, si :
-Bine, dragut. Relativ dragut. Opreste-l!
-N-am putea sa...
-NU! Opreste muzica, curva! Bine, bravo! Acum, vreau sa te dezbraci. Vreau sa ramana doar desuurile dantelate, tocurile si rujul rosu.
- Te rog, stapane, pot aduce catusele?
- Nu, azi meriti mai mult. Pentru o curva de cinci stele, o pedeapsa pe masura. Uita-te in ultimul sertar si adu aici ce gasesti acolo.
Ma indrept spre sertar: lanturi.
-Surprinsa? Pai cum, curva, te mai surprinde pe tine ceva? Te surprinde, micuto, sigur ca te surprinde, altfel nu ai mai fi atat de dornica de experimentat. Sau dornica sa o iei, de ce sa nu fim sinceri?
( eu semi-dezbracata. Sutien din matase, din care se ivesc sfarcuri excitate, cu parul cazand pe umeri, tocuri inalte, buzele rosii. el camasa care arata ca abia scoasa din ambalaj. cravata)
-In genunchi!
Execut.
Decorul arata cam asa: eu in genunchi, cu mainile ridicate de o parte si de alta a capului, intr-un "V" largit, la inceieturile fiecarei maini cate un lant care era prins undeva in tavan. el se apropie. mi-e frica, dar sunt nerabdatoare. Se opreste in fata mea, priveste atent, se apleaca, imi rupe sutienul, si imi spune:
-Spuneai ca vrei sa o sugi, nu aveai astampar, din ce imi amintesc. Ei bine, bine ai venit la "stii, nu stii, castigi!" Stii cum se joaca? L...



    Login