Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pufy
Autor : Sisi_orade - 2018-01-14
Citita de 8370 ori - Nota 4.83 (29 voturi)
Dragostea față de animale m-a făcut ca să o adopt pe Pufy, o cățelușă minunată ce am găsit-o în apropierea blocului unde locuiam împreună cu părinții mei.
După ce am spălat-o și am deparazitat-o i-am făcut un tratament pentru că era tare rahitică, apoi i-am cumpărat jucării și lesă cu care o scoteam în țarcul ce se afla în apropierea de parcul unde ieșeam seara cu prietenul meu, Radu.
De multe ori Radu mă acuza că nu mă mai ocup de el și că atenția mea este îndreptată mai mult spre animalul de companie.
Pufy s-a atașat rapid de mine, mai ales când veneam de la cursurile de la facultate unde eram anul II. Uneori când eram plecată de acasă mama mea care era casnică îmi ținea locul.
După aproape un an de zile am observat că Pufy este în călduri. Așa că am mers să discut cu medicul veterinar despre posibilitatea sterilizării cățelușei mele.
Alin m-a sfătuit că ar fi bine să o fac după ce-i trece perioada aceasta în care Pufy era în călduri. Costul era cam 200 de lei, dar poate ne înțelegem altcumva. Și mi-a lăsat un număr de telefon să-l sun.
Alin avea cam 30 de ani și avea un cabinet veterinar situat aproape de blocul unde locuiam.
După două săptămâni l-am sunat pentru o programare.
-Alo sunt Carla, cea cu cățelușa ce necesită sterilizare.
Mi-a răspuns Adi, era seara cam ora 8. Apoi a continuat dialogul cu discuții despre programarea la cabinet.
A doua zi pe la ora 14 eram cu cățelușa la cabinetul doctorului veterinar.
Alin avea o asistentă care-l ajuta pe nume Sofia, probabil studentă care în timpul liber mai făcea și ea un ban.
Am intrat și am liniștit-o pe Pufy care era agitată. Apoi am vrut să plătesc taxa de 200 de lei, dar Alin m-a refuzat, spunându-mi că îmi face și mie o programare pe diseară la ora 18, în clubul V. . . la o cafea.
Operația a durat cm 45-50 de minute, după care am mers cu Pufy acasă și am lăsato cu mama.
Am plecat la cursuri, dar gândul mi-a stat tot la doctorul veterinar.
La ora 18 eram la clubul V . . . ce era în cealaltă parte a orașului.
Era o locație intimă cu mese ce erau separate de perdele groase din catifea. Am intrat și am încercat să-l caut din priviri pe cel care-mi sterilizase cățelușa de dimineață. Atunci barmana o doamnă cam la 45 de ani brunetă a venit și mi-a spus că sunt așteptată de domnul doctor, la masa din spate.
Alin stătea la o masă retrasă și servea o cafea. M-am așezat lângă el și am încercat să-l analizez prin lumina slabă de la o mică veioză.
Apoi am început să discutăm ficare spunându-ne problemele noastre.
De mic crescuse la țară ceea ce făcuse să urmeze facultatea de veterinară. Părinții l-au ajutat să-și deschidă cabinetul. Avea prietenă care era la facultate în alt oraș. Apoi l-am întrebat ce l-a determinat să se întâlnească cu mine dacă are o iubită.
Mi-a răspuns scurt după ce sorbise o gură de cafea:
-Tu ce crezi?
L-am înțeles.
Alin m-a invitat să urcăm sus la garsoniera care se afla aproape de club. După aceea a chemat-o pe chelnerița care mă întâmpinase la intrare să achite consumația.
La ieșire doamna ne-a urat o seară minunată având un zâmbet care îmi dădea să înțeleg că știa de aventura noastră.
Garsoniera doctorului veterinar era într-un bloc turn cu lift la ultimul etaj undeva la IX, ceea ce făcea ca de la balcon să fie o priveliște minunată asupra orașului.
Bărbatul m-a invitat să inspectez locuința, apoi ne-am așezat pe canapea și ne-am uitat la televizor. Lumina din cameră era stinsă. Serveam dintr-un pahar un suc de portocale rece. Apoi bărbatul s-a apropiat de mine și m-a sărutat. A continuat apoi cu mângâierea sânilor și apoi cu dezbrăcarea.
După aceea Alin a început să-mi lingă buzele vaginului, insistând mai ales asupra clitorisului. Cu un deget m-a penetrat în interior, apoi am văzut că își caută în sertarul noptierei un tub cu gel. A turnat în palma lui dreaptă o cantitate apreciabilă din conținut.
Am simțit că era un gel lunecos după modul în care bărbatul își introducea degetele în vagin. Prima dată unul, apoi al doilea, dar l-a al treilea m-am retras. Era prea mult.
-În seara asta am să te deschid. Mi-a spus el.
Apoi a urmat o partidă de sex în care eu pe spate, iar el deasupra mă penetra la maxim.
Simțeam cum mădularul gros îmi lovește fundul vaginului făcându-mă să mă cabrez când în stânga când în dreapta.
La un moment dat Alin s-a ridicat de pe mine și a căutat în sertarul noptierei o cutie.
-Îți garantez că n-ai văzut așa ceva, mi-a spus el în timp ce-și deschidea cutia în care se afla un fel de dildo cu un fel de pompă.
Eram curioasă, dar i-am pu...



    Login