Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataProtv sex 2
Autor : AncaBi - 2020-01-16
Citita de 7736 ori - Nota 8.30 (64 voturi)
continuam?
Deja m-am si udat instant cand l-am vazut, imi venea sa sar pe el sa il sarut tot!
M-am urcat intr-un X6 negru cu geamuri fumurii in dreapta soferului meu, nimeni altul decat idolul meu Dedu Mihai. Tremuram toata de emotii, simteam fioruri reci pe sira spinarii. Eram chiar langa el, langa sexsimbolul ProTV.
Pana sa iesim din Bucuresti eu stateam tacuta si ma uitam cu pofta la el. el era foarte atent la drum, conducea foarte bine, reusea sa se strecoare fluid printre masini, schimba benzile finut, rapid. La un moment dat in dreptul Pietii Chibrit, am prins o coloana de masini, un ambuteiaj. Mihai descurcaret, imediat a ocolit coloana de masini pe linia lui 45 si a dat talpa cu 140 la ora pana la Bazilescu. Ma udam toata, simteam testosteronul lui Mihai cum izvora din trupul lui la aceasta viteza prin Bucuresti, mai ales ca am trecut si pe rosu la o intersectie.
La un moment dat, Dedu se uita la mine si nu stiu ce vede, probabil eram imbujorata si ii zambeam excitata... Isi ia mana de pe schimbator si o pune pe pulpa mea. Am oftat incontrolabil instant.
-Oh, dar ce zice doamna Anca? Are chef doamna Anca de o pula?
Aud cuvintele astea de la Mihai din gura, nu-mi venea sa cred. Dar mai neverosimil ca i-am si raspuns instant:
-Da, da domnu Dedu, da, vrea pizda mea sa o lingi si sa o penetrezi. Te vreau Mihai, de 10 ani ma uit la tine si ma masturbez.
Deodata Mihai trage pe dreapta masina si opreste brusc.
-Pai cum facem Anca? Si mie mi s-a sculat pula.
Ma uit in jur, Dedu oprise masina intr-o mica parcare, in dreapta era un lac, in stanga un monument si drumul spre Buftea, in spate un mic parculet. Pustiu, nimeni in jur, doar cateva masini pe DN.
Imi iau inima in dinti, prind curaj si ii zic lui Mihai:
-Ce zici, ti-o sug aici? Mi-o dai la muie?
-Doar daca ma descarci si inghiti, ca masina este a Denisei, sora-mea si este maniaca in ale curateniei, nu pot sa imi las slobozul pe aici.
-Desigur, pai cum altfel, sa nu iti degust eu elixirul bilutzelor tale, Mihai?
-Pai hai, baga la gurita cat este fierbinte si vanoasa. Si zicand acestea, Dedu se ridica un pic pe scaun si se descheie la slit, isi desface si cureaua, isi trage de bijuterii in sus sa le scoata din chiloti si numai ce scoate la vedere un madular foarte gros, nu prea lung, doar cat o palma, dar foarte-foarte gros. Zvacnea!
Ma aplec peste schimbatorul de viteze, il prind pe Mihai de picior si imi indes gura in prohabul lui. Nu nimeresc din prima. Dedu imi ghideaza capul unde trebuie. Ii simt preputul madularului pe buze. Deschid gura mare si ma aplec mai mult sa inghit tot cat pot din madular.
-Ah, Anca, ce nevoie aveam sa dau o muie... Nevasta-mea nu vrea sa mi-o suga, nici macar in pizda n-o mai ia, doar in cur odata la 2-3 luni...Ah, da-i limbi...mama, ce bine faci...
Eh, nu sunt eu cine stie ce experta la luat muie, dar exersez pe banane, imi plac bananele alea mai verzi un pic, nu coapte total.
Si cum ii dau eu rotocoale cu limba mea carnoasa pe capul madularului, ii mai pompez din cand in cand multa saliva, dar nu puteam sa o iau si cu mana sa i-o frec un pic...Si cacatul ala de schimbator imi intra in coasta dreapta...
Dar vad ca lui Mihai ii place, ma mangaie pe cap, ma mai apasa din cand in cand sa iau mai mult din madular, dar asa madular nu poate sa imi intre pe gat veci! era din maseaua dreapta pana in maseaua stanga... Asa ca imi incordez un pic gatul, ma dau un pic mai la stanga, imi formez buzele pe forma donut, le rigidizez(exercitii cu bananele!) si incep sa ii fac un fel de laba pe coroana glandului.
-Wowaleu, anca, ce imi faci? Ahhhhmmm sa terminnnn....
Si in tim...



    Login