Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Promisiune
Autor : Lorsque - 2019-08-11
Citita de 4563 ori - Nota 4.76 (25 voturi)
Noi doi. Într-un colț o sticla de vin gata, în mână încă una pe terminate. Deja e târziu, doua noaptea și camera a fost plină în nenumărate rânduri de râsete, nerămânând decât tensiunea dintre noi.
Gândurile îmi sunt amestecate în cap, dar se rezumă la același lucru. Tu. Gol. Te vreau. Acum.
Tare.
Te-ai ridicat să iei și ultima sticlă de pe masă și s-o pui deoparte, mă ridic după tine.
În semi-obscuritate, tu lași jos sticla și te întorci spre mine. Mă uit la tine și mă bucur de moment, ador să-ți văd fiecare grimasa și reacție a feței în timp ce cu fiecare pas pe care l fac spre tine rămân ușor-ușor fără rochia neagră de pe mine.
Când ajung în dreptul tău, deja nu mai am pe mine decât un sutien de dantelă, ciorapii și portjartierele. “Andrei?” îți zic numele ca pe întrebare, sau ca pe o permisiune, iar ca răspuns, mâna ta deja e între picioarele mele, simțind cât sunt de udă, dovada tuturor gândurilor mele din ultimele ore.
Te uiți la mine curios “Da?” mă întrebi. Mă prind de marginile tricoului tău ridicându-l ușor “Vreau să mă fuți, te vreau în mine.”
Râzi și mă săruți pe gât, mușcându-mă, iar două degete ale tale mă pătrund. Intră și ies din mine într-un ritm impus de tine, iar în acel moment te vreau așa tare în încât aproape pot să jur că fiecare celulă din corp țipă după tine.
“Nu așa” Îți dau mâna la o parte și încerc să-ți desfac pantalonii,.
Mă las în genunchi și încep să o ling, de sus în jos. Îți simt mâinile în părul meu, ghidându-mă, știu ce vrei să fac, dar nu e momentul, vreau să fierbi, vreau să mă rogi.
Continui pe cap și mă uit spre tine făcând contact vizual, o bag ușor în gura tot mai mult până e toată, o scot, apoi repet tot mai repede și mai repede până mă oprești.
Mă iei și mă prinzi de talie, mă săruți ușor pe buze apoi continuam în timp ce ușor îmi ghidezi corpul până ajungem la primul corp de mobilier.
Mă întorci și apleci peste lemn și te joci la intrare, în sus și-n jos, o bagi puțin și o scoți, mă faci să mi-o doresc din ce în ce mai mult.
“Te rog”
O bagi deodata și oftez, mă prind cu mâinile de lemn și strâng. Mâinile tale sunt pe talia mea și intri și ieși din mine din ce în ce mai repede.
Unul dintre degetele tale prinde de strip-ul din spate a portjartierelor și îl trage dându-i drumul rapid, plesnindu-mi pielea.
Gem. Vreau mai mult.
Ieși din mine și mă ridic, mă urc pe mobilier cu fața la tine.
Mă penetrezi din nou, dar de data asta mâinile tale sunt pe sânii mei, iar pe
mine mă trec fiorii.
M...



    Login