Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataProfesionalism
Autor : roAngel - 2012-05-29
Citita de 4896 ori - Nota 7.98 (49 voturi)
-Ce este de special la tine?

Ma intrebase asta acum cinci minute si inca nu-i oferisem un raspuns. Nu fiindca n-as fi avut ce sa enumar, ci fiindca o facea pentru mine.

-Esti arogant si majoritatea oamenilor te evita. Esti subponderal pentru inaltimea ta, cu mici dar vizibile defecte, si atitudinea ta este, de cele mai multe ori, ostila.
-Nu uita ca sunt si un negativist convins! i-am amintit zambind si mi-am sorbit ceaiul negru cu lapte.

Faye ma privi peste ramele groase ale ochelarilor retro. Privirea-i de safir analizand felul in care tineam ceasca si unghiul de curbare a buzelor, la fiecare sorbitura.

-Ce vrei sa-ti spun? am intrebat-o, facandu-ma comod pe canapeaua terapeutica. Am avut o copilarie fericita si o adolescenta tumultoasa, care a culminat intr-o maturitate activa din punct de vedere sexual. Vrei sa-mi dau singur diagnosticul?
-M-ar amuza sa te vad incercand, da.
-Nu stiam ca asta e un studiu de caz, dar trebuie sa recunosc ca pentru 200$ pe ora, sedinta asta de... terapie... isi merita banii. Macar pentru ceasca asta de ceai - e excelent!
-Te eschivezi. Spune-mi! De ce esti special?
-Am fost foarte timid cand eram mic. Banuiesc ca frustrarile mele au refulat...
-Dar te joci cu femeile si nu e corect.
-De ce nu? Regula mea este simpla: fara complicatii, fara atasement emotional. Nu-mi doresc o partenera de viata - cine accepta chestia asta, ajunge sa vada cum arata patul meu sub asternuturi. Nu e ca si cum te-as obliga pe tine sa semnezi un contract de exclusivitate cu mine, fara acordul tau, nu?
-Femeile gandesc altfel...
-Da, gandesc curajos; au impresia ca pot face fata unei astfel de relatii, dar se indragostesc mult prea usor.

Faye isi nota ceva in carnetel, zambind subtil.

-E amuzant?
-Pentru mine? Da. Ai tendinte misoginistice. Sunt tare curioasa cat de puternice sunt...
-Si daca nu vreau sa ma joc? Genul asta de concluzii ma fac ostil. Iubesc femeile, dar n-am cum sa spun ca exista egalitate intre sexe. Nu exista doua persoane la fel, daramite intre doua grupuri atat de mari... Cred ca femeile sunt, in general, labile emotional, dar asta nu ma face misogin. Aceleasi femei ti-ar spune ca barbatii, in general, sunt niste porci obsedati de sex. Si e adevarat. Sunt cele doua mari concepte ce ne motiveaza actiunile.
-Deci femeile sunt motivate de o nevoie subconstienta de dezamagiri si drame?

I-am zambit si mi-am sorbit ceaiul, privindu-i intentionat si cu subinteles gambele lungi. Statea picior peste picior, usor pe o parte, in fotoliul ei bej, admirandu-si din cand in cand perechea de pantofi cu toc exagerat de inalt.

-Spune-mi tu, i-am raspuns dupa pauza lunga, menita sa-i smulga o reactie - ma distram mult prea bine.
-Esti multumit de tine? ma intreba intr-un final, iar tonul ii devenise serios sau chiar iritat.
-In general sau in momentul de fata?
-Acum. Te satisface sexual jocul asta de ping pong?
-Sexual cu siguranta nu, i-am raspuns si mi-am aprins o tigara. Dar trebuie sa recunosc ca imi face placere sa te fac sa te simti incomod.
-De ce?
-Fiindca nu cred ca sesiunea asta este intr-adevar terapeutica.
-Milioane de oameni te contrazic. Terapia psihiatrica ajuta.
-Sunt convins ca sunt destui oameni incapabili sa-si faca o autocaracterizare din care sa afle ce nu functioneaza si de ce. Da, stiu, sunt arogant. Ma cred superior sau asa pare. In realitate cred ca nivelul meu intelectual ar trebui sa fie standard. Cred ca toti indivizii ar trebui sa fie capabili sa gandeasca macar cat mine...
-Ei, asta e motivul pentru care nu intelegi femeile. Consideri ca toti gandesc cat si ca tine. Dar nu asta te face arogant, ci faptul ca ai impresia ca gura ta emite adevaruri universale. Ma insel?

Am ras usor si am tras un fum lung. Imi placusera mereu provocarile, iar discutia cu Faye era ca un meci de sah. In plus, ma incita ca personalitate. Nu inca o femeie, dar cu siguranta nu o fata. Lider de promotie, mandra de diploma si restul documentelor ce-i confirmau valoarea, dovada ca atarnau ostentativ pe pereti, in rame aurite. Era evident constienta de propria ei sexualitate, dar se zbatea (probabil dintotdeauna) sa dovedeasca lumii ca nu e doar o tipa sexy, ci o persoana desteapta.

-Si nu am? i-am zis intr-un final.
-Asta e tot? Increderea in tine sta in spatele succesului tau la femei?
-Unele sunt atrase de faptul ca gandesc inainte sa deschid gura. Tu ar trebui sa stii mai bine...
-Adica? ma intreba usor jenata, jucandu-se cu stiloul in decolteul sacoului negru.
-Adica, de vreo zece minute, ai pupilele dilatate si faci un efort suplimentar sa respiri, i-am explicat, stingand tigara in scrumiera de cristal. Te intrebi daca e profesional sa tragi concluzii din ce-ti spun eu sau daca ar fi mai bine sa continui conversatia in speranta altor indicii. Te intriga personalitatea mea, modul meu de gandire. De fapt, tu esti cea care, la un nivel subconstient, simte o satisfactie sexuala...

Sprancenele-i subtiri se incovoiara intr-o expresie deranjata, iar colturile buzelor rujate intr-un roz delicata indicau dezaprobare. Isi schimba pozitia in fotoliu.

-Domnule Blue, te asigur ca sunt o profesionista.
-Si profesionistii au dubii. Problema lor, in special a femeilor, e ca vor cu tot dinadinsul sa dovedeasca contrariul. Ca nu sunt afectati emotional, ca nu sunt ca toti muritorii.
-Ce vrei sa insinuezi?
-Nu vreau, ci afirm: nu esti cu nimic diferita de restul femeilor. Si pot s-o dovedesc.
-Acum sunt intrigata, mi-a raspuns serios, muscand usor stiloul.

M-am ridicat, facand-o sa tresara, si i-am facut semn sa se apropie.

-Lasa carnetul, i-am soptit. N-ai nevoie de el, am adaugat si am prins-o de mana. Urmeaza-ma.

Degetele ii inghetasera in palma mea; mi-am suprimat un zambet multumit si am plasat-o in fata oglinzii uriase de la intrare, strecurandu-ma in spatele ei. Pana si parfumul ei urla "profesionist". Era ceva scump, subtil, cu iz de iasomie. Un parfum de zi care se raspandi din parul ei in momentul in care i-am furat agrafa cu care-si prinsese parul, tinandu-l strans la spate. O cascada de un rosu aprins i se revarsa peste umeri, ca o coama ondulata si moale - o roscata naturala. Cu atentie, i-am dat jos ochelarii, atingandu-i umerii cu bratele in mod intentionat si facand-o din nou sa tresara.

-Ce vrei sa dovedesti cu asta?
-Tu priveste in oglinda si ai sa vezi. Am sa-ti arat cum esti de fapt, i-am explicat pe un ton calm.

Mi-am strecurat degetele sub gulerul sacoului de satin, dezbracand-o fara graba si respirand racoros in spatele urechii ei. Destul contact incat sa fiu simtit, dar nu destul incat sa traga o concluzie pripita.

Faye se privi clipe lungi in oglinda. I-am prins soldurile si i-am dat doar un impuls pentru a adopta o postura degajata.

-Inchide ochii, i-am spus si s-a conformat. Si relaxeaza-te: nu esti aici, esti singura acasa si te pregatesti sa iesi in oras.

Zambi amuzata si isi flexa usor un picior sub fusta costumului, lunga pana deasupra genunchilor delicati. Mi-am strecurat un brat pe sub al ei si i-am prins nasturele de sus al camasii alble intre degete, desfacandu-l dintr-o miscare. Pieptul generos ii salta usor.

-E infricosator faptul ca ai facut asta atat de usor, mi-a soptit. Banuiesc ca sutienul nu e o provocare pentru tine...
-Nu, i-am raspuns zambind. Acum deschide ochii.

Se privi curioasa. Trupul zvelt parea ca este elastic precum un resort; isi plasa mainile pe solduri si se balansa de pe un toc pe altul, examinandu-se admirativ.

-Aha, si ce ar trebui sa vad? ma intreba intr-un final.
-Cum esti tu de fapt, i-am raspuns, incrucisadu-mi bratele la piept. Crezi ca poti ascunde asta sub niste haine si in spatele unor diplome? Transpiri sex, i-am soptit in timp ce o picatura de sudoare ii aluneca pe gat.

Expira fierbinte si ma fixa cu o privire intensa prin oglinda. Incet, pasi inapoi pana cand imi simti pieptul lipit de spatele ei.

-Interesant mod de a incerca sa seduci o femeie, imi zise, accentuand "incerca". Dar nu a functionat.

Dintr-o miscare scurta, i-am prins gatul delicat cu toata mana, blocand-o pentru un moment.

-Prostii! am ras. Inima ta a luat-o razna - bate in disperare, in timp ce te agati de ultimele farame de asa-zis profesionalism. Singurul lucru care ar schimba cursul razboiului din mintea ta este ceea ce ma face intr-adevar special. Dar de ce-as vrea sa pierd cand stiu exact ce fel de arma sa folosesc?
-...Ce ai de gand sa faci, deci? Sa ma seduci si sa ma arunci la fel ca pe celelate, sau sa ma adaugi in catalogul cuceririlor tale?
-Asta nu intelegi, i-am soptit, lipindu-mi buzele umezi de urechea ei. Fiecare moment, fiecare femeie, fiecare experienta e speciala in felul ei, am adaugat, tragandu-i soldurile inapoi.

Tremura puternic, abia reusind sa-si mentina echilibrul pe tocurile provocatoare. Imi simti sexul intarit prin materialul blugilor si isi freca usor fundul bombat de mine, respirand sacadat. Isi arcui spatele si isi lasa capul pe spate, pe umarul meu. Parfumul ei era toxic - un cocktail de feromoni.

-Si... asta ar trebui sa ma faca sa ma simt speciala? ma intreba cu greu, intr-un dans lent.
-Dar esti speciala, i-am soptit printre dinti, stangandu-i sanii mari in palme - abia puteam sa-i cuprind. Si eu sunt special. Si, in acelasi timp, suntem doua stereotipuri ordinare: un barbat dominat de instinctul primordial de imperechere si o femeie care nu se poate abtine, desi stie ca nu va atinge orgasmul sentimental pe care-l vaneaza de cand s-a nascut.

Mainile imi alunecasera sub camasa ei, desenand linii verticale pe abdomen si, cu o simpla miscare, degetele mele i-au desfacut capsa sutienului moale. Rasufla adanc, ca si cum isi tinuse respiratia pana atunci, si un geamat ii scapa pe buze. Le musca puternic, in timp ce ochii ei ma fixau cu atentie prin oglinda.

I-am inlaturat parul de pe umar si mi-am lipit gura de gatul ei fin, urcand usor cu varful limbii pana sub ureche. Un fior o strabatu violent, facand-o din nou sa-si piarda echilibrul.

-N-ar fi mai bine-?
-Nu, am intrerupt-o inainte sa isi termine ideea. Vreau sa te vezi.

I-am ridicat fusta excitat si mi-am strecurat degetele intre picioare, masandu-i sexul fierbinte peste chiloteii de dantela neagra.

-Oooooh! exclama, inghitind aerul confuz. Atingerea o facu sa vibreze si degetele ei cautara orbeste prohabul meu, masandu-l nerabdatoare.

Am muscat din carnea fierbinte a umarului ei dezgolit, in timp ce lenjeria ii aluneca pe gambe si ateriza pe jos. Faye pasi peste si o dadu la o parte cu varful pantofului. Camasa de bumbac i se lipi uda de spate si, nemaiputandu-se abtine, se intoarse si-mi cauta flamanda gura. Imi prinse obrajii proaspat barbieriti in palme, tragandu-ma spre ea. Limba ei se juca cu a mea, buzele-i masandu-le fara graba, dar pasional pe ale mele. Imi smulse camasa neagra din blugi si imi desfacu repede nasturii prohabului, frecandu-mi penisul peste materialul boxerilor.

Gura ei aluneca uda pe gatul meu, facandu-ma sa-mi doresc cu disperare sa-i simt buzele pline in jurul penisului meu incordat. Dar nu, nu acum. Nu era vorba despre mine - ma smucit-o rapid inapoi in pozitia initiala, cu spatele la mine si privirea in oglinda. Se apleca cuminte inainte, presandu-mi penisul dureros cu fundul ala apetisant.

I-am ridicat fusta, masandu-i picioarele in acelasi timp, si i-am soptit:

-Am sa-ti spun un secret...
-Mhmm! imi raspunse inconstient, anticipand si dorindu-si penetrarea cat mai repede.
-Ma excita enorm imaginea asta. O femeie frumoasa, imbracata intr-un costum de business, pe tocuri si fara lenjerie. Pe la spate.
-Asta, imi spuse printre respiratiile galagioase, vine din dorinta de a umili o femeie care pare superioara... O femeie de afaceri, o profesionista in meseria ei, care te excita cu tocurile ei sexy, dar te respinge cu restul tinutei si cu atitudinea detasata...
-Asta e intentia, domnisoara do...



    Login