Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrinsa in fapt
Autor : Jucausa69 - 2014-11-15
Citita de 10108 ori - Nota 7.85 (46 voturi)
Uneori mai fac curatenie in casele cunostintelor pt bani in plus. Iar ocazia asta era una din zilele alea.
Am ajuns la prietenul varului meu mai devreme dar plecase se pare asa ca m am apucat de treaba. Ultima oara inainte sa plec am dat cu mopul pe jos dar pt ca imi lasase incaltamintea in partea opusa a trebuit sa astept pana se usca podeaua.
Asa ca m am dus in sufragerie si am dat drumul la tv sa pierd timpul cumva pana se usca pe jos. Cand am aprins tv ul...pe ecran se desfasura un film porno. Se pare ca prietenul varului meu ( Mihai) uitase sa opreasca dvd ul. Curioasa,am continuat sa il urmaresc si pe masura ce urmaream...m am excitat. Mi am coborat usor mana in blugi,am deschis fermoarul si m am atins peste materialul moale al bikinilor. Eram asa excitata si relaxata...am dat materialul intr o parte si am inceput sa imi trec degetul printre buzele pizdii...senzatia ma innebunea,asa ca mi am bagat cealalata mana pe sub tricou sa imi mangai sanii. Cand am inceput sa ma incalzesc tot mai tare...degetul mi a alunecat in mine si am gemut de placere cand am simtit atingerea . Eram uda si mi am desfacut picioarele mai mult pe canapeaua lui Mihai in timp ce ma incovoiam de placere . Ritmul s a intesificat la fel ca respiratia mea iar degetul imi intra tot mai mult si mai repede in pizda. Cand aproape sa termin...in usa a aparut Mihai. Nu stiu cand a intrat ,nu auzisem nimic dar zambea zicandu-mi :
-Vad ca te-ai facut foarte comoda. Nu te rusina...vrei sa te ajut ?
-Nu am avut de gand sa fac asta,doar ca ....
-Shhh !! Taci ...ma ocup eu, a zis Mihai tragandu mi hainele de pe mine. Sau poate,nu vrei ? intreba cu mana trecand pe o pula intarita din pantaloni de iti lasa gura apa.
-Normal ca vreau...ca te vreau ,am zis cu nerabdare.
-Atunci ? Amandoi suntem adulti...ne am fute,tu ai inceput fara mine...dar te iert de data asta .
Zicand astea il vad cum isi scoate o pula groasa din pantaloni si tare si vine cu ea inspre mine. Ma asez pe marginea canapelei si incep sa i o iau in gura si sa i o sug asa cum merita. Ma ia de cap si isi misca bazinul in ritmul in care il sug. Cand nu mai poate de placere ma ridica,ma pune capra si intra in mine cu totul. Ii simt bazinul lipit de bucile mele. Buci pe care mi le strange si se impinge cu totul in ele. Ma strange de sani si ma fute cu pula aia groasa,pula care imi umple pizda de imi vine sa urlu de placere. Se opreste apoi si ma lasa doar pe mine sa ma frec in pula lui,sa ii dau contre sa ii cer sa ma futa....Ma intoarce cu fata si ma impinge pe canapea apoi incepe sa isi frece pula de pizda mea innebunindu-ma. Ma uit in ochii lui si ii zic cu dorinta fierbinte :
-Fu...



    Login