Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimul oral
Autor : adiflor - 2016-05-16
Citita de 11448 ori - Nota 7.96 (113 voturi)
Aveam cam 17-18 ani, eram inca virgin. Pe atunci aveam o adoua prietena cu care reusisem doar sa ma sarut si cateva atingeri indecente. Incepusem sa descopar sentimentele de a tine la cineva cu adevarat, de a-mi pasa de acea persoana. Descopeream gelozia, si invidia sentimentala in acelasi timp.
Tot ce imi doream era sa incem sa experimentez pe partea sex-uala, desi eram rusinos si imi era teama sa vorbesc despre asta, de frica sa nu fiu respins sa vazut cu alti ochii. Avem o prietena mai mica cu un an pe atunci, ea imi spunea ca e virgina, o credeam desi daca stau sa ma gandesc acum nu stiu cat de adevarat era. Sa incepem povestea din seara cea mare..
Eram in provincie, in acea vreme mergeam des la bunici, iar in satul respectiv era o discoteca, cum se spunea la tara pe acea vreme. Mergeam in fiecare sambata cu prietenii acolo si ne intalneam cu fete si baieti din alte sate sau comune. Majoritatea provenind de la orase dar veniti fiind la bunici.
Prietena mea era din alt oras. In acea seara ea vine cu propunerea sa mergem undeva pe iarba, era un fel de campie in fata discotecii, cat vedeai cu ochii. Ea a venit cu un rucsac si o patura, eu am cumparat doua sucuri si am mers undeva mai departe pe campie sa nu ne observe cineva. Vremea tinea cu noi, la jumatatea lui iulie, era cald afara si luna plina. Ajungem undeva intr-o zona greu vizibila de la lumina discotecii si intindem patura. Incepem sa ne sarutam si sa povestim despre alte probleme, inca nu aveam curaj sa discut despre sex. Dar ea ma tot saruta, simtea ceva diferit, ma ataca cu saruturi fierbinti de parca vroia ceva mai mult. Incep sa ii pun mana pe fund, si usor usor ajung si la sani. Era imbracata cu un tricou decolata de culoare rosie si o fustita mulata alba, avea un dres negru transparent care ma inebunea si incaltaminte fara toc.
Ne tot sarutam iar ea se impingea cu fundul catre mana mea. Incep usor sa o sarut pe gat si mai jos, am simtit ca ii place si doreste mai mult. Am inteput sa o sarut si sa o strang de sanii, avea sanii ca perele cu sfarcurile putin excitate (pe atunci nu stiam cum ar trebui sa fie cand sunt excitate, am crezut ca e ceva normal. Si-a dat tricoul jos si bustiera, la vederea acelor sani frumosi am inceput sa ii sug cu pofta, ea gemea si ma mangaia pe cap, in acelasi timp se mangaia si pe pulpa piciorului.
Era intainsa pe jos iar eu deasupra ei, ma tot jucam cu sfarcurile ei nazdravane si usor usor ajung cu mana intre picioarele ei. Simteam cum arde ceva acolo. Usor usor ii trac fermoalul la fustita si ramane fara ea. Avea un chilotel negru iar mai jos pe picioare incepeau dresurile. Parca era o prajitura ce astepta sa fie savurata.
Am inceput sa o sarut pe burta, iar ea se ridica de fund incecand parca sa ma indrepte catre pasarica ei. Nu stiam ce sa fac, dar lasat condus de moment am ajuns cu capul intre picioarele ei. Imi venea sa musc prin chilotei dar i-am dat la oparte cu o mana si am vazut in lumina luni o pasarica draguta si mica ce astepta parca sa fie bagata in seama.
Am atins usor clitorisul, mai intai cu limba si apoi cu ambele buze, la scurt timp eram cu totata pasarica in gura. O simteam cu “transpira” de placere iar fata gemea si se mangaia pe sani. Incepusem sa ii bag limba usor printre labii si usor am ajuns sa o penetrez usor cu limba. Am simtit in acel moment cum imi strange capul intre picioare si incepe sa tremure. Ma tragea de par parca sa ii instru mai adanc cu limbadar eram cu toata gura in pasarica ei umeda, cred ca ajusesem putin cu limba si la cealalta gaura.
O simteam ca era inebunita, am ramas cu gura in pasarica ei cam 20 de secunde, dupa care m-a tras si ma saruta, in tot acel timp eu aveam o erectie puternica si simtisem cum se umezise putin capul penisului. Eram langa ea, stateam amandoi intainsi pe spate, ea parea epuizata, iar eu inca simteam umezeala din pasarica ei pe buze.
In acel timp se ridica si incepe sa ma sarute, dupa care se uita fix in ochi mei si incepe sa imi desfaca cureaua. Nu stiam daca vrea sa si-o traga cu mine sau doar sa ma pipaie.
M a deschis si ma saruta usor pe buric. Eram foarte excitat. Avem penisul tare si coaiele putin umflate, simteam ca tre sa ma masturbez, sa fac ceva. Dar la putin timp ma intreaba.
- Vreau sa ti-o sug, ma lasi?
Eu:
- Da, esti sigura ca vrei asta?
Ea:
- Vreau sa incerc, am vazut prea multe scene porno, dar vreau sa iti dai drumu in gura mea. V...



    Login