Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimul oral 2
Autor : adiflor - 2016-10-12
Citita de 9868 ori - Nota 7.96 (72 voturi)
Prima partida sex-uala orala a fost de neuitat. Dar a urmat si a doua.

Eram la mine acasa la bunici, intr-una din zilele calde de vara. Prietena cu care eram atunci la inceput, a venit sa ma viziteze sub pretextul ca trebuia sa iesim cu bicicletele sa ne plimbam..

Eram acasa cand a ajuns ea insa nu eram pregatit, i-am zis ca merg sa ma schimb, sa astepte putin. Mi-a zis OK, vin cu tine, ca e mai rece sa te astept in casa. Afara era foarte cald.

Am intrat in casa si am inceput sa imi caut hainele de schimb, intre timp ea a inceput sa ma sarute pe gat si ureche.. simteam un mic fior asa, ma furnica pe spate.. S-a oprimt si m-a lasat sa imi caut tricoul si bermudele.

Am inceput sa ma dezbrac, cand am ramas in boxeri a inceput sa ma sarute pe piept si din ce in ce mai jos pana a inceput sa ma muste usor de pula prin chiloti, deja simteam o nevoie nebuna sa o fut. Mi am dat usor chiloti jos si am intrebat-o:

-Vrei sa mi-o sugi sau sa te fut?
-Da vreau sa ti-o sug, dar vreau sa ma si futi..

A zis-o cu un ton apasat de parca nu puteam scapa fara sa o fut. A inceput sa mi-o suga cu pofta pana am ajuns in erectie maxima, pula era belita si o simteam asa de tare incat vroiam sa o penetrez in acel moment. Am tras o de par sa se indeparteze si am pus o capra. I-am dat pantaloni joj si am inceput sa o ling usor intre labii si in interiorul lor. Ii placea...
Gemea..

-Ah ce limba nazdravana ai. Imi spune ea, si incepe sa se aplece cu curul in gura mea, am inceput sa fac curse cu limba intre curul si pizda ei, o excita la nebunie, Iar mie imi placea sa o vad in extaz cu pasarica ei roz si stramta.

M-am oprit si am tras-o usor de sani ulterior mi-am frecat putin capul pulii de curul si pasarica ei si am inceput sa intru usor in pasarica ei.

Era asa stramta, o simteam cum se incorda, am bagat-o usor pana a intrat toata, 18 cm de pula erau in pizda ei acum
simteam cum cu coaiele ii ating clitorisul umed.

Simteam ca mi se rupe capul pulii era atat de belita incat parca ma durea putin. Dar am inceput sa o fut apasat, din ce in ce mai rapid pana ii plesneau bucile in pula mea. Gemea usor de placere, avea un anus foarte atragator dar nu cred ca eram pregatiti inca pentru anal, asa ca i-am bagat un deget usor in cur si in acelasi timp o futeam alert. Am simtit cum a inceput sa tremure si sa geama lung, avea un orgasm intens, simteam cum se impinge cu curul in degetul si pula mea. Vroia mai mult.

Deja eram excitat la maxim si i-am zis ca nu mai rezist. Cand a auzit s-a intors si a m-a prins cu mana de coie si mi-a zis ca vrea sa ejaculez cu putere in gura ei, Vrea sa ma simta si in gura. A inceput sa mi-o suga usor, parca astepta sa o trag de par si sa o fut cu putere in gura, asa cum facusem cu pizda ei. I am zis ca o sa fie dur, si a dat din cap ca vrea..

Am inceput sa o fut usor adanc sa se obisnuiasca cu ea. Coaiele ii loveau barbia si se ineca usor cu capul pulii care era belit la maxim., Dar voria sa imi dau drumul in ...



    Login