Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Primul meu anal
Autor : studentaxx - 2016-11-18
Citita de 25721 ori - Nota 3.70 (77 voturi)
A trecut aproape o luna de cand am inceput sa lucrez ca “asistenta” a domnului Popa, iar viata mea mergea de la foarte bine in sus, eram satisfacut de el zilnic, dar si el de mine, si in fecare zi imi primeam bani, ce mai aveam o viata de lux, prieten nu mai aveam, pt ca m-am despartit de Cristi, si de cand nu mai stateam cu el, era liniste in viata si in cas mea.
Acum o Sa rezum putin viata pe care tot am trait-o in ultima luna , si incepem cu fatul ca in fiecare zi ma duceam la firma la domnul, si faceam sex cu el in biroul sau, ii implineam toate fnteziile, de la a fi legata, biciuita su umilita pana la a face sex romantic, faceam jocuri de rol gen scolarita si profesorul, si tot asa mai departe, toate in afara de sex anal, nici macar sa ma penetreze cu degetele in fund asa cum a facut prima oara cand n-eam tras-o. Legat de acest subiect, chiar daca am fost penetrata ana cu degetele, si in ciuda faptului ca nu m-a durut de loc si ca mi-a placut la nebunie, ce fel mi-a desfacut anusul atunci, tot imi era frica sa fac anal, imi aminteam mereu cand ma gandeam la anal de faptul fa prietena mea a plans cand a fost penetrata, si eram constienta de faptul ca mi de vreme sau mai tarziu ,domnul Popa, o sa vrea sa ma dezvirgineze acolo, mai erau momente in care ma mai speriam atunci cand faceam sex cu el, si ma lega de birou, deci ma asteptam sa mi-o bage, dar nu a fact-o. Chir si asa tot imi era frica, pur si simplu nu voiam sa ma doara acolo si sa ajung sa plang de durere atunci cand ma penetreaza acolo, daca mi-ar fi facut asta fara sa veau, atunci chiar po spune ca am fost violata.
Intr-o zi cand ma duceam la el in birou, iese de acolo o secretara de a lui si imi spune:
-Nu intra, lasa-l in pace!
-De ce?am intrebat eu.
-Nu stiu de azi dimineata este nervos, cu totii l-am intrbat ce are dar nu vrea sa raspunda, si incepe sa urle si sa ameninte cu moartea pe ori cine il deranjeaza, nu a fost niciodata asa, cel putin de cnd mucesc eu aici, mereu era bine dispus si zanbitor.
-Ok am inteles!Totusi ma duc sa vorbesc si eu. Am raspuns eu,gandind ca “Ce dracu? nu sunt eu instare sa il pun pe picioare? Las ca vedeti voi, o data ii arat o buca, si gata isi revine pe linia de plutire.”
-Bine ! Faci cum vrei! Dar daca te intreaba daca ti-a zis cineva ceva de starea sa, ii apui ca nu te-a intalnit cu nimeni in timp ce urcai la etajul sau.Ok?Nu de alta, da nu vreau sa vad ca imi face panarama!
-Bine , stai linistita si vezi-ti de hartiile tale, pentru ca eu nu o sa ii spun nimic! Am raspuns eu dupa care am plecat fiecare pe drumul ei. Am intrat in birou si l-am vazut ditrus total, era intunecat la fata, iar privirea lui baga in speriti si un batalion de soldati.
-Buna ziua doumnule!
-Pleaca!Azi nu am chef de tine! Spuse el aptinandu-se parca sa ma ia la bataie.
-Ce a-ti pati? Am intrebat eu speriata.
-Nu e treaba ta! Hai valea!
Vazndu-l asa, mi-am dat seama ca mai bine e sa plec, asa ca am sters-o acasa. Adoua zi tot in starea aia urata era, am incercat iar, si din nou acelasi rezultat. Ziua urmatoare ma stabilisem, daca o sa fie tot asa ciufut, atunci papa, ce naiba, gasesc eu pe altul care sa ma futa pentru bani, si poate chiar pe mai multi. Intru iar la el in birou, tot in aceeasi stare era, si mi-am zis sa incerc totusi sa vad daca isi revine daca nu adio.
-Bu……..Nuci nu am apucat sa dau “Buna ziua”, ca deja se ridicase de pe scaun si se repezi in spre mine, crezand ca vrea sa ma bata am incercat sa tip, dar nici atata nu apuc sa fac pentru ca imi pune mana la gura, si imi sopteste incet la ureche:
-Taci dracu! In acel moment ma gandeam “Gata pana aici mi-a fost asta o sa ma omoare la proriu”, dar surprinzator nu a facut asta, m-a apucat de sacou, pe care apoi l-a smuls de pe mine, acelasi lucru facand apoi si cu camasa si sutienul, deci era clar in fina era bine dispus.
-Va simtiti mai bine ? il intreb eu ramasa cu sanii goii, dar nu imi da nici un raspuns, in schimb imi primesc doua palme peste sani. Auuu!am stigat eu acoperindu-mi cu mainile sanii inrositi de la palmele sale, dar el ma apuca de main, si imi decopera sanii spunandu-mi:
-Nu imi mai incalca ordinele, ca de nu e vai de tine!Clar?
-Dar nu am inclcat…..
-Liniste! Ce ai facut? Ai? Ti-am spus eu sa iti acoperi tatele?
-Nu ! Dar m-au durut. Raspund eu aproape plangand.
-Si pe mine ma doare in pula! Hai ca sa te iert in secunda asta te pui capra pe birou!
Era clar, in final isi revnie in simturi, avea chef de sex, si eu la fel, faptul ca m-a speriat asa pot spune ca mi-a placut, intr-o oarecare masura.Asa ca deci am repectat ordinul sau, si m-am pus capra pe birou. El s-a strecurat la spatele meu si mi-a ridicat futa, iar apoi a inceput sa ma plesneasca la fund cu brutalitate.
-AAAAAAAAAAAu!stigam eu de durere, dar si de placere.
-Taci! Ti-am dat voie sa tipi?
-Nu dar…
-Nici un dar! Dupa ce ca ma superi mai si comentezi? Unite ca eu vroiam sa iti mai dau doua palme si gata, dar pentru ca tu m-ai suparat, uite ca o sa te mai plesnesc inca 5 minute, si pentru asta dau si mai tare! Spuse el pe unton de maniac. Deci chiar nu intelegeam, avea chef sa ma futa sau sa ma tortureze, in ori ce caz s-ar fi putut spune ca eram torturata prin placere, pentru ca 50% ma durea si 50% imi placea, problema era ca dadea foarte si nu aveai cum sa nu tipi, asa ca imcepeam sa gem de durere. Si ce sa vezi, acelasi cliseu, iar ma intreba daca mi-a dat el voie sa gem, asa ca m-am gandit ca e mai bine sa tac, si opoi spune ca I las sa vorbeasca singur si ca iar l-am suparat,si iar o tine ca ma mai plesneste la find inca 5 minute, si cred ca tinut-o cu cliseuri de astea vreo doua ore, pentru ca aveam impresia ca stau asa de o eternitate, la un monent dat de la cate pame imi luasem peste fese nici nu le mai simteam pentru ca imi amortise, si aveam impresia ca am si vanatai pe ele. In fine dupa ce se plictiseste de a ma bate la fund , incepe sa mi-l maseze, iar treptau amorteala trece, iar fesele incep sa ma usture, aceasta usturime era si ea placuta in felul ei, iar masajul domnului Popa era si el un elemet de baza in placerea de moment pe care o aveam atunci. Din senin imi mai primes inca o palma fund din partea domnului popa, dupa care imi rupe dresul si cu chiloteii, iar apoi imi spune gata sa ma penetreze:
-Laura, pregateste-te trup si suflet, pentru ca imi bag pula in tine! Eu fericita si pregatita de penetrare, ridic din tale pentru a ma pute penetra cat mai bine, iar el intra in mie dintr-o data ca nici nu am avut timp sa scipesc si deja incepe sa ma popeze cu viteza si forta.
-Aaaaaaaaaaaaaa! Tip eu excitata si scocat din cauza faptului ca nici macar nu imi dadusem seama de faptul ca nu am fost penetrata in pizda ci in anus. Ce e drep la inceput ma durea putndar imi si placea in acelasi timp, anusul meu era pentrat rapid, iar eu gemeam de durere si placere, ea o nebunie totala, nu mai intelegeam nici macar ce gandeam, si aici ma refer la faptul ca imi placea sa fiu pompata in anus fiindca ma durea, sau ma durea pentru ca imi placea, comparativ cu prietena ea care prima oar cand a facu anal a plans de durere, eu nu mai pteam de placere.
-Ai mai ost fututa in cur? Ma intreba el in timp ce ma pompeaza.
-Aaaastaaahaa eee prihhhiiimaaa oaaahaarahha! I raspund eu gemand in timp ce eram pompata.
-Si nu te doare? Spune domnul Popa pompand si mai tare in anusul me.
-Baaaaahaaa daaaahaaa, daaahaar aaahaastaaahaaa eeeee ceeeeheee imi plaaaahaace! Raspund eu printre gemetele mele de dure si placere.
-Vrei si mai tare?
-Caaahaaat deeeheee taaaharehhee puuteeheeti! Am raspun seu excitata. Si apoi a inceput sa pompeze cu puterea si veteza maxima in anusul meu, iar eu mi-am facut curaj si am inceput sa ma msc si eu, nu mai puteam de placere, simteam ca inebunesc, ardeam de Caldura iar in acelasiu timp avem si frisoanea, iar pielea me era de gaina. La un momen dat si-o scote de tot din fundu meu si imi cere sa i-o sug, iar eu ii raspund dezamagita:
- Va rog, nu , vreau anal nu oral!ii raspund eu pofticioasa de anal.Atunci el se intinde pe podea, iar eu incale pe el , imi fixez penisul in dreptul anusului meu si incep a ma misca singura, el imi pune mainile pe sani si incepe sa ma traga de sfarccuri, in timp ceeu topai cu penisul lui infit in f...



    Login