Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima si ultima noapte de placere
Autor : Pamela1987 - 2012-01-25
Citita de 4540 ori - Nota 7.79 (29 voturi)
Azi a murit o parte din mine, acea parte care punea mereu binele celorlalti inaintea propriului bine, acea parte care analiza, calcula, gandea fiecare mica actiune in parte, in asa fel incat sa nu fie nociva pentru nimeni. Am ucis acea parte slaba si vulnerabila si mi-am facut loc mie.
Astept de mult momentul asta, de la pactul facut acum cateva luni cu tine. Tu care ai starnit in mine o lume de senzatii intense, otravite de pasiune pura si dorinta, dorinta fierbinte de a face orice pentru placerea ta. Placerea ta pe care o simteam si eu, fiecare mic geamat al tau avea un ecou puternic, in adancul fiintei mele si totusi acum un an jumatate intre noi pasiunea s-a incheiat cu un preludiu. Nopti la rand am visat un altfel de final, de fiecare data era un final diferit iar eu eram tot mai tulburata.
Pactul nostru prevede o singura noapte in care sa uitam de tot si toate, in care sa nu ne pese de nimeni si nimic inafara de placerea noastra, o prima si ultima noapte in care sa existam doar noi. O noapte care sa nu aibe nici o consecinta pe viitor, care sa nu fie umbrita de trecut si care sa fie traita cu intensitate in prezent
Ma mai uit o ultima data in oglinda, imi place noua mea privire, transmite siguranta si …..fiori, ganduri perverse si dorinte arzatoare. Imi iau poseta, imi mai trec odata mana prin par si ies din casa, in seara asta in sfarsit pot sa cunosc in intregime noua “eu”.
Aerul puternic al noptii imi palmuieste chipul ca si cum forte nevazute ar vrea sa imi dezaprobe alegerea. O urma de zambet imi mangaie chipul rece, “ce ganduri filozofice” imi zic in mintea mea. Nu stai departe de mine si totusi mi se pare o vesnicie de cand am urcat in masina. Inainte de a cobora observ ca a inceput sa ninga, oare cand? Cativa fulgi pierduti prin parul meu saten inchis se totpesc timizi, rusinati parca de itruziunea lor. Hmm sunt deja in fata usii si usa e deschisa, intru e semi-intuneric, de undeva din stanga se observa o lumina plapanda, cred a unei lumanari.
-Andrei?! Am ajuns esti?!
Dupa cativa pasi in directia sursei de lumina si o tentativa esuata de a aprinde lumina, simt miscare in spatele meu si o mana decisa imi acopera gura.
-Shhsst… sunt doar eu, spune Andrei, hmm parul tau miroase a iarna si in timp ce se lipeste de mine cu mana inca pe gura mea sopteste ragusit:
-Esti rece….vrei sa te aprind?
Ma intoarce spre el si imi acopera buzele cu un sarut care-mi transmite toata foamea lui, hmm atat de asemanatoare cu a mea, cobor mana in cautarea personajului principal al viselor mele, penisul lui era deja incantat de faptul ca venisem. Il mangai usor si el geme in timp ce imi prinde buza de sus intre dinti.
-Atinge-ma….te roog, atinge-l. Si mana lui o acopera pe a mea si o ghideaza intr-o mangaiere mai intensa.
Ma departez usor, imi dau jos paltonul si pantofii, cobor in fata lui si ii trag in jos pantalonii. In timp ce ridica cate un picior sa-i dau jos pantalonii, eu regret ca nu e mai puternica lumina, abia observ erectia lui, atunci nu-mi ramane decat sa o simt. Cu mainile pe fesele lui, il trag inspre mine, ii simt mainile pe maginile boxerilor si ii zic:
-Nu, nu-i da jos, nu inca. Cu buzele incep sa caut ceea ce nu vedeam foarte bine. Ating erectia lui prin boxeri si un alt geamat ma face sa ma excit mai tare. Il iau in gura un pic si strang buzele deasupra materialului intins la maxim.
-Ahhh….te rog
-Hai in camera ii zic eu ridicandu-ma.
Ii aud un oftat scurt de nerabdare, dar nu zice nimic ma ia de mana si ma conduce in dormitorul lui.
-Stii Andrei, mi-ai ramas dator cu un masaj, sper ca nu ai uitat spun pe un ton perfect controlat.
Spre surprinderea mea el incepe sa rada, dar un ras ce imi dadea fiori, sau ii simteam pentru ca se apropiase din nou de mine si ii simteam erectia lipita se fundul meu. Mainile lui mi-au dat la o parte parul si buzele lui fierbinti au inceput sa imi alinte lobul urechii. Am gemut tare cand mi-a prins lobul urechii cu dintii, il auzeam ca priin vis:
-In loc sa imi multumesti ca nu te-am luat acolo langa usa, ca nu ti-am rupt hainele nerabdator sa ma cufund adanc in tine, ca nu te-am penetrat salbatic in timp ce te tineam de par, tu ma iei cu masaje?
Cuvintele lui au penetrat mintea si imaginatia mea intr-un mod in care picioarele au inceput sa-mi tremure nesigure.
-Ok, a adaugat el pe un ton de falsa capitulare, masaj vrei, masaj o sa ai, ai sa ma rogi ba nu ai sa ma implori sa uit de el.
M-am lipit mai mult de el si eram la fel de maleabila ca o bucata de plastilina, asteptam doar sa ma modeleze. Am simtit degetele lui sub bluza si m-am departat usor sa o poata scoate. Am dus mainile la spate sa imi deschei sutienul dar el m-a oprit.
-Lasa-ma pe mine, oricum nu ai nevoie de sutien la masaj si de nimic altceva, decat de mine, de mainile mele.
Si in timp ce vorbea cu mine sutienul disparuse, iar mainile lui imi adorau sanii, imi chinuiau sfarcurile, am incercat sa ma intorc si sa il mangai si eu dar s-a ferit.
-Stai cuminte, inca nu a inceput masajul tau imi zicea in timp ce imi desfacea pantalonii.
-Nu fi rau lasa-ma sa te ating, sa te mangai, sa te simt….
-Shhhst….si buzele tale m-au facut din nou sa tac, limba ta o cauta pe a mea si o invita sa sa-i urmeze ritmul, cand a ramas captiva intre buzele tale si ai supt-o puternic, am scapat un alt geamat .
-Ahh gata, nu mai am rabdare, am soptit inainte sa-mi bag dintii in umarul lui si sa-i caut erectia cu mana. Dar el s-a ferit.
-Ti-am zis ca nu, nu raman dator, dezbraca-te si fa-te comoda, trebuie sa aduc ceva. Am un ulei de masaj foarte bun…
-Ok, joci dur, sa stii ca pot sa joc la fel de dur si il imping cu putere in spate, unde era un fotoliu din piele neagra, iluminat intr-un mod ciudat de lumanarile care ardeau pe o masuta alaturi.
Nu se mai opune si se aseaza in fotoliu, in timp ce eu sigura de privirea lui atenta incep sa imi dau jos pantalonii deja desfacuti de el, ma intorc cu spatele ma aproprii mai mult de el si in timp ce-i coboram incet ma asez in poala lui. Il simt ca se incordeaza sub mine si ma frec usof de el inainte de a ma aseza de-a binelea.
-Merci ca ma lasi sa ma sprijin de tine in timp ce ma dezbrac, si cand ma intorc privirea ii era lipita de bikinii mei rosii de dantela.
Ma misc usor deasupra lui prefacand-ma ca vreau sa-l sarut si ma retrag in timp ce el se intinde spre buzele mele. Ma las in genunchi amuzata de privirea lui intensa si il sarut din nou deasupra boxerilor. Ii indepartez materialul si descopar penisul lui tare si ecitat. Nu stau pe ganduri si il sarut usor, imi plimb limba in jurul capului si apoi cobor pe toata lungimea lui, il simt cum vibreaza sub atingerea gurii mele si in momentul in care il iau cu totul in gura Andrei geme tare. Il simt cum imi ajunge in gat si gem cu gura infipta adanc in el, in timp ce cu o mana ii mangai coaiele. Mana lui coboara si se opreste in parul meu pentru a-mi ghida miscarile de dute-vino tot mai rapide. Simt ca raman far...



    Login