Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima intalnire
Autor : farabat - 2012-04-22
Citita de 3911 ori - Nota 7.08 (25 voturi)
Era prima noastra intalnire si ne-am simtit foarte bine luand masa in oras mai ales ca era o fire vesela si deloc tacuta. Recunosc mi-a placut inca din prima clipa si speram ca totul nu se va rezuma doar la o intalnire si atat. Ma atragea in mod involutar formele apetisante ale corpului ei si am fost prins de cateva ori survoland decolteul adanc pe care nu se sfia sa-l scoata in evidenta.
Cred ca era deja ora zece cand am plecat din cafenea si am hotarat sa mergem pe jos sa ne bucuram de aerul racoros al noptii, si de discutia interesanta despre viata ei din ultimile zile. La un moment dat nu am mai rezistat si am prins-o de mana, apoi printr-o singura miscare am tras-o spre mine si am sarutat-o. Buzele ei moi si catifelate s-au intre-deschis aproape involuntar iar curand limba ei o intalni pe a mea. Mirosea extrem de bine si asociat cu sanii ei ce mi se striveau de piept in mod obaznic m-am trezit in scurt timp cu o erectie sanatoasa. A simtit-o si ea imediat ce i-am pus mainile pe fund si am tras-o spre mine, moment in care a gemut usor atat cat sa imi dea de inteles ca a luat la cunostinta de reactia corpului meu. Am inceput sa-i strang fesele in maini, sa i le masez cu putere si spre incantarea mea nu ma respins. Au trecut minute bune pana sa ne mai linistim si nu mi-a pasat ca lumea se uita la noi.
Am plecat mai departe tinandu-ne de mana cu gandul de a o conduce catre casa. Erectia mea deja devenise dureroasa iar zambetele ei nu faceau decat sa ma intarate. Ne apropaim serios de zona unde locuia si vad undeva in dreapta o alee cu gard inalt de flori ce era intunecata. Mi-a luat o clipa sa ma gandesc, si am gandit ma imult cu instincul sexual decat cu capul caci am tras-o dupa mine pe alee. Ma urmat razand, intrebandu-ma totodata ce vreau sa fac, si avea sa-si dea singura seama ce idee nebuneasca mi-a venit. Astfel, imediat ce am ajuns aproape de jumatatea aleii fara sa spun nimic pur si simplu mi-am scos penisul extrem de intarit. A inceput din nou sa rada zgomotos si mi-a spus lasandu-se pe vine:
- Stiam eu ca la asta iti zboara mintea.
Ce a urmat pot spune ca a fost surprinzator si extrem de placut, caci partenera mea din seara aceea nu avea complexe lucru ce ma bucurat enorm. Mana ei fina a ajuns pe testicolele mele dupa ce a mangaiat glandul de cateva ori. Cu dosul palmei desena pe scrot cercuri in sensul acelor de ceasornic si invers, dar in asa fel incat sa fie la granita dintre durere si placere. Senzatiile ma determinara sa gem de cateva ori scurt atunci i-am auzit vocea calma intreband:
- Iti place?
- Da, i-am raspuns mangaindu-i parul.
Semi-obscuritatea ma facea sa ma intreb daca intr-adevar suntem ascunsi de ochii trecatorilor, cert este ca riscul de a fi vazuti sau prinsi de cineva ma excita foarte tare. Inima mi-o luase la sanatoasa si respiram mai mult pe nas ca un taur in arena iar femeia continua sa-mi maseze testicolele tinandu-ma parca prizonierul ei prin prisma la ce ma facea sa simt. Cum ea se juca doar cu testicolele iar glandul era liber mi-am umezit degetele cu saliva si am inceput sa le plimb pe capul bombat dar partenera mea ma opri imediat:
- Nu. Nu pune mana, lasa-ma pe mine.
Am ascultat-o pentru ca oricum nu ma puteam impotrivi, si atunci a intensificat masajul scrotului dar nu pentru multa vreme caci brusc a trecut la zona de deasupra testicolelor, la baza penisului pe care la strans ritmic. Simteam cu fiecare stransoare ca nu o sa mai rezist mult si i-am spus si ei acest lucru dar mi-a ordonat pe un ton autoritar sa tac. Brusc ceva umed si cald se posta pe capul prohabului si mi s-au inmuiat picioarele, iar pentru o clipa am crezut ca voi pica caci frumoasa femeie din fata mea tocmai prinsese in gura barbatia mea. A supt-o puternic de cateva ori, scurt, si de fiecare data imi crea senzatia ca o sa mi-o desprinda de la locul ei. Am simtit cateva momente cum imi fierbe sperma in testicole pregatindu-se sa tasneasca si aproape involuntar am prins-o de ceafa si am inceput sa o imping cu capul in prohab. De doua ori am putut face asta, caci creierul imi vajai luptandu-se sa ma pastreze acolo in realitate dar era greu fiindca un jet prelung de lichid alb tasni din mine violent oprindu-se in gura minunatei mele partenere. Au urmat si altele imediat, iar rand pe rand au fost inghitite in timp ce o mana experta imi dezmierda febrila testicolele. Gemetele mele rasunau pe aleea intunecoasa si nu m-am oprit pana cand intreaga incarcatura nu fusese savurata de bruneta asta vesela. Dupa o vreme imi elibera penisul si se ridica in picioare apoi se cuibari pe pieptul meu ca o pisica si ma intreba:
- Cat crezi ca sunt de umeda?
Am privit-o pret de o secunda apoi am sarutat-o apasat si i-am raspuns:
- Nu stiu. Ce-ar fi sa aflam?
Cu o rapiditate iesita din comun i-am descheiat nasturii la blugi, i-am tras in jos pana la glezne cu tot cu lenjerie, dupa care am intors-o si am aplecat-o in fata. Mi s-a supus fara sa scoata un sunet, asta pana cand am ingenunchiat in spatele ei si am prins fesele in maini. I le-am departat hotarat si gura mea se opri pe labiile catifelate ce erau foarte umede. Avea un gust e...



    Login