Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrietena mea cea mai buna
Autor : Shadow666 - 2013-10-02
Citita de 13660 ori - Nota 8.04 (68 voturi)
Ma numesc Cristian, doar ce am terminat clasa a 12-a, am luat bacul destul de bine, m-am inscris la facultate, tot tacamul. Prietena nu am, sunt singur de ceva vreme si nu pot sa zic ca ma deranjeaza in mod deosebit acest lucru, dar recunosc ca uneori simt nevoia sa fac si sex, dar cum sunt singur raman doar cu dorinta si atat.
Asta pana cand intr-o seara, pe cand pierdeam vremea, primesc un telefon de la Teodora, prietena mea cea mai buna, de care sunt foarte apropiat inca din clasa a 9-a. Cum ea nu ma suna des imi dau seama ca a patit ceva si imi spune sa vin la ea acasa sa stau cu ea, pentru ca s-a certat cu mama ei, iar aceasta a plecat la matusa ei. Ii spun ca voi veni, deoarece stiu ca nu se intelege bine cu mama ei, iar tatal ei este plecat la munca cu saptamanile.
Ma imbrac repede, urc intr-un taxi si in mai putin de jumatate de ora sunt la ea acasa. Poarta e descuiata, iar Teo imi spune sa o incui inainte sa intru in casa. Incui poarta repede, strabat curtea din 2 pasi, intru in casa, ma descalt in graba si ma duc in camera Teodorei cat mai repede. Cand ma vede ma ia in brate si incepe sa planga. Este o fata foarte frumoasa, cu par saten si scurt, pana la umeri, cu ochi caprui si un chip angelic si cu forme superbe: un fund bombat si niste sani mari si rotunzi. Ma strange atat de tare incat ii simt sanii strivindu-se de pieptul meu. Era imbracata intr-o camasa de noapte destule de subtire prin care aproape ca-i puteam vedea formele ca si cum ar fi dezbracata. Am mai fost la ea acasa cand se simtea rau, dar niciodata nu a fost imbracata astfel. Incerc sa o linistesc si sa nu ma gandesc, dar se apasa si mai tare in mine si simt cum am o erectie cum nu am mai avut de multa vreme. Fiind practice lipiti unul de altul si Teo simte erectia mea, isi da seama ce a cauzat-o si imi da drumul, rosind pana in varful urechilor. Nici ea nu este virgina, dar nu s-a gandit la sex cand m-a chemat la ea si cu siguranta s-a rusinat. Incercand sa treaca peste moment imi spune sa ma asez pe pat si incepe sa-mi povesteasca ce s-a intamplat. Nu pot sa nu o ascult, avand in vedere relatia noastra, dar nici sa nu ma gandesc la ce am simtit mai devreme nu pot. Pe masura ce-mi povestea devenea tot mai relaxata, iar privirea-mi fugea spre decolteul ei care-mi oferea o imagine buna asupra sanilor ei, pe care-i privesc cu atentie. Erau perfect rotunzi si erau destul de mari. Vazand unde ma uit si intelegand ce vreau, se preface ca isi varsa un pahar de suc pe camasa de noapte. Printre injuraturi prefacute se duce sa-si ia alta, iar eu dau sa ies, dar ea imi spune ca pot sa raman daca vreau. Ma asez din nou pe pat, iar ea se dezbraca in timp ce-si continua povestea pe care eu nu mai puteam sa o ascult in momentul in care a ramas doar intr-o pereche de chiloti negri cu dantela. Sanii ei erau pur si simplu perfecti si nu ma puteam oprii din a-i privi. Vazand ca m-a prins deja in joc se preface ca-si scapa camasa si se apleaca in fata mea sa o ridice, intarziind cat mai mult momentul in care trebuie sa se ridice, ca eu sa ii pot privi fundul mai bine. Avea un fund bombat si care te invita practice sa-l saruti si sa-l atingi. Simt ca nu mai resist si sar din pat, o prind de mijloc si o intorc spre mine si o sarut lung si apasat pe buze. Dupa ce ma opresc ea ma trage spre ea si-mi baga limba in gura, cautand-o pe a mea. Ma musca usor de limba si de buze in timp ce eu ii mangai sanii cu o mana, iar fundul cu cealalta. Ma opresc ca sa ma joc cu sfarcurile ei, iar apoi incep sa o mangai din nou, pana cand incepe sa geama de placere. Incep sa-mi misc mana spre zona vaginului, iar buzele mele aluneca spre sanii ei pe care-i sug lacom, pe care-i musc jucaus de sfarcuri in timp ce-i masez buzele si clitorisul prin chilotii care deja se umezisera.
Apoi ea se opreste, si incepe sa ma sarute pe gat, apoi pe piept, coborand incet spre burta si spre pantalonii mei, pe care-i da jos impreuna cu perechea de chiloti pe care o aveam, lasand afara penisul meu erect. Imi arunca hainele peste bluza mea si camasa ei de noapte si imi ia penisul in mana si incepe sa ma masturbeze incet. Pe masura ce crestea ritmul, se apropie cu capul de penisul meu si incepe sa-mi linga capul pana cand incep sa respire sacadat, apoi incepe sa-l suga cu miscari lungi, de sus pana jos, din ce in ce mai repede, pana cand vede ca mai am putin si termin. Se opreste, se ridica si se aseaza langa mine pe pat, sta putin si imi spune:
¬–Doar nu credeai ca te las sa scapi asa usor, nu? Acum e randul tau. Si zicand asta imi scoate limba, imi face semn spre chiloteii ei uzi si se intinde pe spate, cu picioarele ridicate si despartite.
Am inteles ce vrea, dar inainte de asta ma aplec spre ea si o sarut apasat, apoi ii bag limba in gura si ne sarutam asa cateva minute, timp in care-i mangai vaginul. Apoi ma ridic, ma asez cu capul intre picioarele ei si ii dau jos chilotii, pe care-i arunc peste restul hainelor. Acum in fata mea era ea, complet dezbracata, cu un corp perfect, si un vagin umed, proaspat ras, care te invita parca sa-l lingi. Nu mai stau pe ganduri si incep sa o ling, la inceput usor pentru a putea savura din plin fiecare particica, iar apoi din ce in ce mai repede pentru a ii provoca orgasm. Ii sug clitorisul, i-l iau intre dinti si-l musc usor, il ling cat de repede pot, ii iau si-i sug fiecare buza, imi bag limba cat de adanc pot in vaginul ei si simt cum respira din ce in ce mai greu. Incep sa o ling din ce in ce mai repede si sa ma apas cat mai mult intre picioarele ei. Nu trece mult timp si incepe sa tremure si sa se incordeze, prada orgasmului. Ma opresc pentru cateva secunde, iar ea, vazand asta, imi impinge si mai mult capul intre picioarele ei cu mana, iar gura mea este invadata de secretiile vaginului ei. Continui sa o ling din ce in ce mai incet, pe masura ce se linisteste. Ma intind langa ea in pat, o strang in brate si o mangai usor pe sani si pe fata. Dupa putin timp se ridica, se indreapta spre baie de unde se intoarce cu un prezervativ in mana. Il desface si mi-l pune, folosindu-se atat de mana, cat si de gura. Dupa ce prezervativul ajunge la locul lui ma impinge pe pat si vine deasupra mea. Fara sa-mi dau seama ma incaleca si incepe sa se miste in sus si in jos din ce in mai repede. Simt ca plutesc! Vaginul ei se muleaza perfect in jurul penisului meu si nu este nici prea stramt, asa ca niciunul din noi nu simtea durere, doar placere pura care ne incalzea fiecare celula. Dupa ce se “incalzeste” incepe sa faca tot felul de miscari deasupra mea, care ma fac sa tremur de placere si sa simt ca innebunesc. Ii prind fesele in maini si incep sa le masez in timp ce ea se misca in continuare pe penisul meu. Cand ma vede ca mai am putin si termin se opreste brusc, se ridica, imi da jos prezervativul, il arunca la gunoi si-mi zice:
¬ ¬–Vreau sa termini in mine, fara prezervativ.
–Esti nebuna? Cum sa termin in tine fara prezervativ? Nici nu se punea problema sa fac asa ceva, dar explicatia ei m-a lasat fara cuvinte.
–Nu vad care ar fi problema. Daca facem anal e imposibil sa raman incarcinata nu? Asa ca de ce nu esti de acord?
Recunosc ca nu ma asteptam sa sugereze asa ceva niciodata, dar acum ca am auzit-o ideea mi se pare foarte buna, pt ca nu am mai facut niciodata sex anal, iar pe langa asta nici ejacularea in interiorul partenerei nu este ceva ce sa fi incercat. Dau din cap in semn de aprobare, iar ea se intoarce cu fundul spre mine, in pozitia capra si imi spune sa o ling mai intai. O ascult fara ezitare si imi afund capul intre fesele ei, lingandu-i pe rand fiecare buca, iar apoi gaura fundului. Gura si nasu...



    Login