Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

pregatiri de concediu
Autor : futare - 2012-02-08
Citita de 15716 ori - Nota 4.61 (33 voturi)
Salut, imi incep povestirea spunandu-va ca este reala si sa intamplat pe in vara anului trecut. Eram in concediu si asteptam sa plecam la mare. Cu noi la mare mergea si cumnata cu sotul ei. Cumanta are 39 ani si arata destul de sexy. Sotia mea era la serviciu fiind ultima ei zi de lucru pana la concediu, cumnatul trebuia sa vina in seara aceleiasi zile, iar eu eram acasa cu cumnata mea facand bagajele si ultimele pregatiri pentru concediu.
Dupa ce m-am trezit dimineata am facut o cafea si o degustam uitandu-ma la TV, cand sa trezit cumnata care nu cred ca se astepta sa fiu in sufragerie, in drumul ei spre bucatarie adulmecand mirosul de cafea o vad ca apare, bucuros ca voi avea companie o vad aparand mangaindu-se la pizda. Nu am zis nimic, aceasta s-a blocat pentru cateva secunde cand ma vazut, sa uitat la mine si nu a zis nimic. Atunci ….
- Buna dimineata, ce faci cumnata ? te manaca, te manaca …. ? zic eu..
Aceasta vine spre mine si se opreste in fata mea si se mangaie la pasarica spunandu-mi:
- Vrei sa vezi ?
- Da, mai intrebi..
Apropiindu-se de mine ii da bretelutele de la rochita dupa umeri dezgolindu-i sani ei draguti. O pereche de sani nu prea mari erai un fata mea, incep sa ii iau un sfarc in gura si sa-i sarut sani in acelasi timp ea ii umezeste degetele si continua sa se frece la pasarica.
Ma impinge cu spatele pe canapea, imi pune mana pe pula mangaind-o. Imi da panatlonii jos fiind nerabdatoare sa ii domoleasca pasarica si incepe sa o frece usor.
Se pune langa mine pe canapea se apleca si incepe sa suga pula, eu pe la spate ma jucam cu degetele in pizda ei. Suge, linge isi plimba plimba limba pe toata lungimea pulii insistand pe capul pulii.
Se ridica, isi ridica rochita si se infige in pula cu spatele la mine, sare in pula si profita de ocazie ca suntem singuri in casa exprimandu-si simtirile prin sunete Oooooooooooo…………., Ahhhhhhhhhh……………., Oooooooooo…………….
Iese din pula isi da rochita jos si se infige din nou in pula , de aceasta data ii puteam lua cate un sfarc si puteam admira perecea de sani ce se balanganea in fata mea. Continua strigaturile Oooooooooo…………., Ahhhhhhhhhhhhhhhh……………
Schimbam pozitia din nou, o iau pe la spate, gemete si batai de coiae la curul ei. Dupa inca cateva minute ies din pizda ei pentru ca imi venea sa ejaculez, se aseaza in genunchi si incepe sa suga, linga si sa frece pula. Dupa cateva clipe imi dau drumul in gura la ea, ingitind totata samanta nelasand nimic, a supt din pula ca din pai.
Continua cu suptul si se intoarce cu spatele la mine, crezinda ca prea sa o pun capra dar nu , ridica un picior aproape in șpagat, in pozita asta incep sa o penetrez din picioare, tare pozitie .
Dupa un timp cand pula nu mai era la „duritatea” dorita iese din ea si incepe sa imi ofere inca o portie de supt si nu se lasa pana nu o intareste.
O pun cu spatele pe canapea si incep sa o fut , gemetele Ooooooooooooooo ……………………, Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh………………….., se intetesc am o pozitie in care pot sa maresc ritul penetrarilor, o vad ca se arcuieste si geme din ce in ce mai tare, muschii mainilor si picioarelor se incordeaza, gemetele sunt mai ascutite si mai lungi, are un prim orgasm, nu o las si mares ritmul, spatele se incordeaza si mai tare, mainile cauta sa apuce o parte a canapelei, gemetele sunt tari, o privelise frumoasa , o...



    Login