Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Practicanta - Cap2
Autor : EdgeWHC - 2022-08-13
Citita de 3266 ori - Nota 6.00 (15 voturi)
Practicanta și cu mine suntem la un chef la una dintre prietenele ei. O prietenă, colegă, Laura. De fel era cam zăpăcită, liberă și foarte de gașcă. S-a văzut asta în timpul chefului.
Printre dans, printre băut prind un moment oportun și îi fac semn practicantei. Era legat de Laura. Îi șoptesc la ureche:
-Ce zici, vrei să dormim aici?
-Așa mult îți place?
-Da, dar vreau să știu altceva, pe lângă asta.
-Ce anume?
-Laura, prietena ta, arată foarte bine, în părerea mea. Nu contează aspectul ei puțin mai ponderal! Mă gândeam la o partidă în trei. Ce zici?
-Uau ce idei ai!? Sinceră ea are un tip de pe aici...
-Nu-l mai are, am văzut că și-au reproșat ceva pe un ton apăsat unul altuia. În seara asta nu mai face nimic, e singură.
-De rămas, rămânem, dacă vrei, dar cum o convingi pe Laura să ni se alăture?
-Momentan, nu știu, o să găsesc eu ceva de moment, tu doar să fi pe fază.
-Bine, acum hai să mai țopăim un pic.
-Haide, hai.
În mai puțin de o oră petrecerea se termină. Suntem doar noi trei. Fetele stau în fotolii, eu jos pe podea aproape de ele.
-Super distracție a fost azi!
-A fost, dar doar până să-mi strice cheful nesimțitul ăla, că nici nu vreau să-i pronunț numele. Aici era atmosferă, muzică, alea, alea și el pe messenger cu una. Un nenorocit! zise Laura topind o țigară întreagă.
-Na asta da treabă, lasă că nu e ultimul, mai sunt alții care chiar merită să te aibe, o completez.
-Să lăsăm asta la o parte, deja l-am uitat, zise Laura pe un ton relaxant.
Practicanta privea când la mine, când la Laura. Aștepta un semn de la mine. Dar nu acum avea să vină.
-Ok Laura, noi ne retragem dincolo. Ne vedem dimineață.
-Bine, distracție făină în continuare. Să închideți ușa, că se mai aude gălăgie noaptea dacă este să merg la toaletă.
-Noapte bună!
-Somn ușor!
Acestea fiind spuse eu și practicanta ne retragem în ultima cameră de lângă toaletă. Ușa de la cameră doar o apropii foarte slab, fiindcă mai târziu o să se deschidă de una singură și o să ne vadă.
Amândoi suntem în picioare. Ne îmbrățișăm și apoi ne sărutăm foarte pasional, fără să ne grăbim deloc. Desfac nasturii de la cămașa unisex ce o poartă. Fusta largă și lungă până la genunchi nu mă încurcă momentan.
Sunt așezat pe marginea patului. Cu mâinile așezate pe pieptul practicantei îmi fac de cap. De data aceasta mângâi mai puternic sânii ei mici. Nici sfârcurile nu scapă până nu se întăresc!
În tot acest timp Laura se pregăti de somn. Peste chiloțeii minusculi, care se pierd adânc în posteriorul mare, Laura poartă doar o cămașă de noapte, ușor transparentă.
O aud când părăsește camera pentru a merge la toaletă. Profit de ocazie și fac ca reacțiile noastre să poată fi auzite de-ndată. Câteva plesnituri peste fundul practicantei atrage curiozitatea Laurei.
Laura ne urmărește pe furiș. O observ cu coada ochiului. Ca să cadă și mai repede în capcană, o întorc pe practicantă într-o parte și îi excit puternic păsărica. Practicanta tremura din genunchi. Gemea. Laura era și ea cu degetele în vagin.
O privesc fără să clipesc. Îi fac semn se ni se alăture. Mă opresc. Practicanta zâmbește plăcut, cred că era terminată. Expresia feței o dădea de gol. Mă ridic în picioare. Amândouă erau așezate în părți. Întâi o sărut pe practicantă, apoi pe Laura. Mâinile mele presează puternic pe fiecare posterior în parte.
Laura e deja pornită. Se lasă în genunchi și îmi scoate la suprafață penisul. Distrag atenția practicantei și o sărut. Îi mângâi păsărica în continuare. Trupul ei era relaxat. Se termină repede de data asta. Atingeri umede și un val de căldură presează pe penisul meu. Laura suge în continuu. Îmi umezi tot penisul. Simt saliva cum se scurge în părți și mă răcorește. Ochii îi ținea închiși. Fac semn practicantei să stea deoparte. Se așeză pe marginea patului lângă noi.
Penisul meu aleargă liber prin gura Laurei. Se întări bine, amorțise puțin. Sunt pregătit să o fut bine. Retrag penisul repede și o așez pe Laura capră.
-Pune capul într-o parte și picioarele cât mai în față pe lângă corp, îi spun poziționând-o așa cum îmi place mie.
Așa pot să fut mai bi...



    Login