Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea bikinilor
Autor : carlys - 2018-05-26
Citita de 11456 ori - Nota 5.26 (70 voturi)
In seara aceea ma invitase la o cina romantica intr-un restaurant elegant..Eram foarte emotionata si ma gandeam cum va decurge intalnirea noastra mai ales ca il cunoasteam de putin timp..Ma sunase sa-mi reaminteasca ca ne vedem a doua zi..

Vocea lui catifelata ma umplea de fiori calzi pe sira spinarii care se opreau fix intre coapsele mele infierbantate..imi doream atat de mult sa ma dezmierde acolo..

Ii doream sarutul si atingerile...m-am intins in pat si am inchis ochii cu gandul la intalnirea noastra de a doua zi...Cand am intrat in restaurant toate privirile erau atintite pe mine, si cum sa nu fie...am incercat sa fiu indrazneata in seara aceea.

Rochie mulata cu un decolteu cat mai adanc, parul bogat in valuri pe spate,  ruj rosu seductia femeilor si pantofi rosii cu toc cui...Zambeam tuturor

care se holbau ca idiotii la mine..Sa se uite...ramaneau cu uitatul..Cu un mers unduios de felina mandra m-am indreptat catre masa lui..s-a ridicat in picioare si mi-a intins mana profund impresionat..

-Iubita mea, esti un adevarat pericol public!..i-am zambit complice

-Multumesc!

-Vrei sa ai pe constiinta cat mai multi barbati nevinovati?

-Nu, vreau sa te am pe constiinta doar pe tine...

L-am sagetat cu privirea iar dorinta din ochii lui era aproape palpabila, dar il lasam sa fiarba in suc propriu..Ma fataiam pe scaun ..ma aplecam iar el era atras de ceea ce vedea in decolteul meu..vorbea cu mine dar privirea ii era lipita de sanii mei generosi...Mai avea putin si mi-ar fi sfasiat rochia..oricum minuscula..

-Draga mea, recunosc ma faci sa-mi pierd mintile..

-Serios?

Am fluturat cu inocenta din gene si m-am ridicat in picioare

-Scuza-ma cateva momente...

-Sigur scumpa mea..

M-am indreptat catre toaleta cat puteam de lent si provocator, stiam ca se uita dupa fundul meu mare si obraznic..ii simteam privirea fierbinte fix intre buci...Barbatii astia, se gandesc doar la...si la....sau la...!..M-am aplecat cu nonsalanta sa-mi leg bareta la unul din pantofi...Cred ca era pe punctul de a face atac de cord...Cativa chelneri se perindau pe acolo complet rosii la fatza...socati...Dar nu-mi pasa..pe mine ma interesa doar un singur barbat..cel care afla la masa si probabil avea ochii cat cepele..Nu l-am privit mi-am continuat drumul catre toaleta unde mi-am refacut machiajul si apoi mi-am scos bikinii minusculi uzi de dorinta si impregnati de sucurile mele..i-am dosit in poseta apoi am iesit arborand tuturor un zambet inocent.

M-am asezat la masa in fata lui, parea ravasit dar imi zambea..am inceput sa facem conversatie insa ochii lui ii cautau pe ai mei cu disperare..

-Esti atat de frumoasa!

I-am zambit imbujorata iar mana lui a inlantuit degetele mele...

-M-am gandit mult la tine, te doresc ...cred ca m-am indragostit de tine..

-Am un cadou pentru tine..i-am spus apoi fara sa clipesc am scos bikinii rosii din poseta si i-am depus ca pe un trofeu fix in farfuria lui..A ramas interzis apoi m-a privit incurcat..

-Stiu ca iti doresti demult o pereche de chiloti pe care i-am purtat...acum ii ai..pe cei mai frumosi..

I- a luat delicat intre degete apoi i-a dus la nas inspirand cu nesat parfumul lor..

-OHH...tu vrei sa ma ucizi?...simt ca explodez..ce parfum imbatator!

Credeti ca ne-a mai ars de mancare?...Ne-am ridicat de la masa si am disparut repede din restaurantul de fitze cu lumini difuze...In masina el a inceput sa ma atinga,  sa ma pipaie la inceput cu tandrete apoi din ce in ce mai indraznet insistand intre picioare..eram atat de uda acolo incat el abia si-a stapanit un geamat..I-am prins mana si l-am obligat sa ma patrunda acolo cu degetele sa se joace cu pasarica mea dornica si atat de fierbinte..

-O sa fac un accident daca  mai continui asa...

-Te doresc atat de mult i-am soptit eu ..i-am supt lobul urechii, il simteam cum vibreaza la atingerile mele...Foarte senzual am inceput sa-l ating intre picioare sa-l mangai acolo cu blandete, era tare ca piatra ..

-Te vreau in mine, i-am suerat la ureche..

El abia se stapanea..

-Cu siguranta ti-ai pus in gand sa ma omori in seara asta...

-OHH daa vreau sa te omor cu pasiunea mea ...

-Si chilotii aia deliciosi au fost cireasa de pe tort...

Drumul pana la el acasa parea o eternitate dar pana la urma am ajuns..a parcat si apoi s-a intors catre mine si m-a tras flamand in bratele lui..
-Te doresc ca un nebun, sunt flamand dupa tine, dupa pizda ta dupa ochii tai dupa curul tau mare..dupa pielea ta catifelata..ce mi-ai facut?..cum m-ai vrajit?

-Taci si saruta-ma...chilotii sunt de vina..i-a scos din buzunar si a inceput sa-i miroase cu aviditate..nebuneste ca un motan in calduri..

-Extraordinar..mirosul tau ma innebuneste!

Am inceput sa ne sarutam ca doi nebuni ..sa ne muscam sa ne devoram sa ne inghitim..ii simteam mainile peste tot..si limba lui indrazneata incolacindu-se pe limba mea...apoi pe sfarcurile mele ..pe gat si din nou pe sfarcuri sugand cu aviditate..

-Hai in casa ca o sa te fut in masina daca mai stam mult..

Cu greu ..printre sarutari fierbinti si-a gasit cheile si a reusit sa descuie..am intrat in casa scaldata in intuneric ..m-a proptit de un perete in hol si a inceput sa ma sarute din nou iar mana lui s-a infipt intre picioarele mele...Ahh eram atat de uda..il doream cu nerusinare il doream atat de mult,  nebuneste..uitasem de mine ..uitasem de toate necazurile mele..nu eram decat noi doi pe acest pamant si nu mai voiam sa se termine..ne dezlantuiam...pana la pat am mers inlantuiti sarutandu-se nebuneste ..apoi el mi-a smuls rochia de pe mine ..ultima mea pavaza..eram goala in fatza lui cu sanii semeti impungandu-i pieptul..m-a prins de talie si m-a sarutat adanc fierbinte..apoi m-a intors cu spatele la el si m-a patruns cu nerabdare..era innebunit si tare..si alunecos..m-a umplut si am gemut amandoi in acelasi timp..ahh era atat e bine sa-l simt adanc in mine..de atata timp asteptam mo...



    Login