Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataplacerea mea vinovata
Autor : z-11111 - 2017-07-25
Citita de 7281 ori - Nota 8.64 (83 voturi)
Povestea a inceput in urma cu 4 ani si inca, din cate observ, continua. Eram colegi la facultate dar nu prea aveam tangente. Varul meu, in aceeasi grupa cu mine se intelegea mai bine cu dragul meu coleg.acesta i-a zis la un moment dat varului meu ca i se pusese pata pe mine. Stiind de reputatia lui legata de vastul domeniu- femei- de-a dracului m-am ambitionat si mi-am propus ca sa nu fie nimic intre noi. Da uite ca vietii ii place sa faca o treaba pe planurile tale....deci de vreo 2 ani, ne-o tragem ca chiorii o data la aproximativ o luna de zile.
Deci o sa sar la ultima partida de sex care are inca urmari: febra musculara.
De data asta nu mai vorbisem de vreo 3 luni de zile si imi era a dracului dor de el dar ego-ul nu ma lasa sa il caut. Tot era etichetat pe facebook in poze cu gagica-sa si trebuie sa recunosc ca sunt o persoana destul de geloasa. I-am dat block. Dupa o zi...l-am deblocat...ca deh...tre sa ii vad si eu fata asa fericita cum e ea..bla-bla. Si m-am pus la sooomn..
Ma trezesc de dimineata, odihnita, linistita, deschid facebook-ul: cerere de prietenie de la el. Opaaa... i s-au aliniat astrele. Ii trimit mesaj:
- Lasa-ma in pace, raio.
- Raspuns: ,, nu am facut nimic.”
- Respiri, e de ajuns.
Si de aici au inceput intrebarile de rutina.
La un moment dat ii zic :
- Daca imi spui ce vrei cu subiect si predicat, mai vorbim.”
Raspuns:
-,, o muie ca niciodata, sa te trag de cap, sa iti zic cat de bine e, apoi sa te iau pe la spate.”
Ei, tre sa recunosc ca la asta nu ma asteptam. Ma pregateam sa merg la munca. Fizic, eram prezenta, dar gandul era doar la partida de sex ce urma sa aiba loc in seara aia. Am asteptat sa treaca ziua, m-am dus si am luat o sticla de vin rosu si apoi am mers acasa. Am facut un dus si apoi i-am trimis mesaj: ,,asa... si?”. A inceput sa o dea la intors, ca nu mai poate veni...disertatie... eram uda deja..
Au inceput tachinarile:,, mi-e dor sa iti fac un sex oral, ma duc sa fumez o tigara, sa beau un vin si sa ma masturbez. Noapte buna.”
Mesaj: ,, mai asteapta putin..”
Il intreb cu replica aia de zici ca ai facut si facultate sa o inveti:
-,, stii cum se bea vinul rosu?”
-,,aflu in 15 minute„
In 15 minute a sunat la interfon. Eram si putin ametita dupa 2 pahare de vin si eram deja uda. Imi fusese dor de el. L-am strans in brate si l-am sarutat. M-a apucat de fund si mi l-a strans in maini cu o fermitate si cu o dorinta imensa de a ma fute.
Am mai baut un pahar de vin si apoi m-am pus in spatele lui si am inceput sa il sarut pe gat, pe umeri, sa ii musc lobul urechii. Fiind in pantaloni scurti, mi-a bagat mana in pantaloni si a inceput sa imi mangaie pizda. Eu eram din ce in ce mai excitata. M-am pus in fata lui si i-am spus sa se ridice in picioare. I-am dat drumul la fermoarul pantalonilor si am inceput sa ii sug pula asa cum ii place lui: usor, sa i-o ling, sa cobor cu limba spre coaie si apoi sa i le iau pe rand in gura. Era din ce in ce mai excitat si asta se vedea cu ochiul liber- v-ati prins voi. :D apoi, s-a intins pe pat si mi-a zis sa imi dau bluza jos. L-am ascultat ca o fata cuminte ce sunt, iar in secunda doi, sanii mei erau mangaiati de mainile lui puternice si ferme. Am coborat cu limba usor pe abdomen, sarutandu-l si muscandu-l usor si apoi am ajuns la penisul lui... i l-am luat in gura si am inceput sa i-l sug ca niciodata...gemea de placere..e un sunet atat de placut..ma excitam si eu din ce in ce mai tare si eram din ce in ce mai uda... mi-a zis sa imi dau pantalonii jos si sa ma intorc cu spatele.
M-am conformat iar in cateva secun...



    Login