Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPartea 2 - Cum am facut dragoste cu Teodora aroganta
Autor : AancaM - 2020-01-04
Citita de 6131 ori - Nota 8.11 (72 voturi)
Pentru o mai bună înțelegere a textului vă recomand să citiți și prima parte. De asemenea aș vrea să menționez că tot ce scriu este ficțiune și că numele pe care le folosesc nu reprezintă personaje reale și nici momentele sexuale nu reprezintă întâmplări reale.

N-a fost o noapte simplă deloc, sau cel puțin nu emoțional. Mă simțeam atât de bine fizic și totuși pe interior ardeam de teamă și dorință. Și totuși... dorință...pentru ce? Eram deja cu ea. Era a mea și eu al ei. Eram împreună cu un om de care am fugit atâta vreme fără să vreau să înțeleg de ce. Adevărul e că îmi era teamă că o să plece. Bine...acum, mna, ce pot să spun, când stă în genunchi în fața ta stimulându-ți penisul normal că ți-e teamă că pleacă. Dar eu mă refer în general. Era ceva ce mă făcea să o vreau mai mult decât fizic. Mă slăbea de tot. Încă-mi țineam mâinile înfipte în părul ei și părea că îi place. Simțeam pulsații în membrul meu al dracului de întărit, nu cred că m-am mai simțit așa de multă vreme. Ultima dată când m-am culcat cu cineva am aflat că de fapt era bărbat. Mi-a căzut fața în momentul ăla...(și penisul...și orice urmă de demnitate).

Voiam să-mi dau drumul, să ejaculez și să împrăștii toată sperma mea în jura ei, să continue să mă ,,rupă" și după ce simt că nu mai pot. În același timp îmi doream și să o iau și să o penetrez.
Avea o gură atât de dulce și niște buze atât de groase. Cum a ajuns fata asta în casa mea? Oh...ohh...

- Te rog, fă-mă să-mi dau drumul... Teodora, te rog...

Mi-a luat testiculele în mână în timp ce mă sugea și le-a strâns cu putere. O dată, de două ori, de trei ori...

- Teodora....

A început să mă sugă și mai repede și am început să gem puternic și zgomotos, până mi-am dat drumul...în gura ei. Și a înghițit tot...a dracului, mi se părea mai inocentă când plângea.

Nici nu mi-am revenit bine că am simțit nevoia să o sărut...din nou. Am sărutat-o pe fiecare bucățică din corp. Am sărutat-o pe frunte, pe ochi, pe buze, pe gât, i-am mângâiat clitorisul cu degetul în timp ce o sărutam pe umerii goi, i-am sărutat sânii în timp ce o masam lent și ferm pe fese. Am sărutat-o peste tot, pe spate, pe mâini, pe picioare, mai ales pe zona de sus dintre picioare, i-am mușcat tălpile în timp ce mă ruga fără oprire să nu mă opresc niciodată.

- Ești o figură, știai, nu? De ce te-ai ascuns de mine până acum? De ce te-ai ascuns de toată lumea?

Am început s-o penetrez pe la spate... mai întâi lent, voiam să mă concentrez pe plăcerea ei, eu aveam să ejaculez oricum din nou..."pe la spate" e una dintre cele mai faine poziții pentru femei, sau cel puțin așa cred, pentru că, din ce mi-au spus fetele până acum, greutatea membrului pică mai mult pe clitoris și orgasmul se simte mai bine. E ca un șoricel, chițăie în pernă dar nu-mi dau seama ce spune. Mă sprijin în coate și încerc ...



    Login