Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPariul - partea a 3-a
Autor : Legacy - 2012-05-07
Citita de 5058 ori - Nota 8.47 (177 voturi)
„Voi fi aproape la fel de cuminte ca si tine!”, îmi spui si intri si tu sub dus.

„Eu si cuminte”, mã gândesc si îmi musc interiorul buzelor sã nu zâmbesc la aceastã idee. Iau sãpunul în mânã si-ti spun sã închizi ochii, sã stai nemiscatã si sã te concentrezi doar asupra atingerilor mele. Te conformezi repede si închizi ochii, dar deja inima începe sã-ti batã mai tare, anticipând ceea ce bãnuiesti cã am în gând.

Cu palmele pline de spumã încep sã-ti ating foarte usor umerii si pieptul, apoi îmi desfac degetele pentru a acoperi o suprafatã cât mai mare cu spumã. Îti masez sânii cu sãpun, cu degetele fac cercuri în jurul sfârcurilor ce se trezesc instantaneu si se ridicã dornici spre palmele mele. Palmele mele se plimbã fãrã încetare pe pielea ta, ai o piele atât de catifelatã, iar spuma de sãpun face ca degetele sã alunece aproape nefiresc de usor, si cobor spre abdomenul tãu. Apoi urc pe sub bratele tale si îmi trec bratele pe dupã tine, pentru a ajunge cu sãpun si pe spatele tãu.

Pe mãsurã ce palmele mele se apropie de coloana ta vertebralã, distanta dintre noi se reduce si îti simt cãldura trupului tot mai aproape de mine. Pentru o clipã îti tii respiratia, anticipând atingerea pieptului meu de sânii tãi. Dar mã retrag si, trecând palmele în jos pe spatele tãu, îti ajung pe fese, apoi, lãsându-mã în genunchi, cobor mai jos pe picioare. Apoi din nou în sus, pe partea interioarã a picioarelor. Te vãd cum atingerea mea între coapsele tale parcã îti transformã din nou picioarele în gelatinã, cum îti face sã-ti tremure genunchii si cum mâinile tale cautã un punct de sprijin pe perete, ceva de ce sã te tii, ca sã nu cazi.

Mã ridic înapoi în picioare si încep sã clãtesc spuma de pe trupul tãu înfierbântat. În continuare ai ochii închisi, dar gura întredeschisã si respiratia usor sacadatã, în timp ce palmele mele se plimbã din nou pe tot trupul tãu, îndepãrtând spuma la fel de încet cum am aplicat-o. Te privesc si zâmbesc, gândindu-mã cât de mult trebuie sã-ti placã sã fiu „cuminte”... Si, pentru cã de fiecare datã când mã uit la buzele tale pline, nu-mi pot înfrâna pofta de a le sãruta, te prin cu mâna stângã dupã ceafã si îmi lipesc gura flãmândã de a ta, în timp ce dreapta îmi alunecã pe abdomen si se opreste deasupra pubisului, mângâindu-l usor.

Gemi si renunti sã te mai sustii de perete. Îti înfãsori bratele în jurul gâtului meu si rãspunzi pofticioasã sãrutãrilor mele. Mã strângi mai aproape de tine, presându-ti tot corpul de mine. Îti simt sânii striviti între noi, iar sfârcurile tale cum împung în pieptul meu, trimitându-mi fiori pânã în adâncul sufletului. Doamne, cât de mult ador sã te strâng în brate si sã simt cum îti împingi bazinul în palma mea, doricã sã te ating, sã mã simti acolo.

Si continui sã te sãrut, limbile noastre se ating într-un joc fascinant - de când te stiu mi-a plãcut enorm sã te sãrut. Si cu cât ne sãrutãm mai pasional, cu atât îti este tot mai greu sã fii calmã, sã stai nemiscatã. Simt din miscarea bazinului cã îti doresti ca palma mea sã coboare si ultimii centimetri pentru a te atinge mai jos. Si, cu cât amân aceastã atingere, cu atât devii mai nerãbdãtoare. Într-un final nu mai vrei sã astepti si-mi soptesti: „Atinge-mã, atinge-mã acum.”

Te asez pe marginea cãzii (foarte inspirat cine a construit baia cu o margine latã acolo la capãt - e extrem de utilã!) si-ti ridic câte un picior pe marginile laterale ale cãzii. Asezatã asa, privelistea ta este sublimã si mã aplec din nou în genunchi, de data aceasta cu o destinatie clarã. Îmi strecor limba cât de adânc pot în vaginul tãu si încep sã facã dragoste cu tine, în timp ce cu buzele îti sorb focul ce curge tot mai intens din interiorul tãu. Dupã câteva minute de tachinãri, penetrãri si dezmierdãri ale sexului tãu cu limba si cu degetele, îmi soptesti cã nu mai poti, cã ajungi dacã nu mã opresc. De parcã asa ceva m-a convins vreodatã sã mã opresc! Ba mã nãpustesc mai flãmând asupra clitorisului tãu si „atacul” neasteptat îti rãstoarnã si ultima rezistentã. Gemi, tipi, îti înfigi degetele în pãrul meu, iar cutremurul din interiorul tãu te umple de extaz.

„Doamne, ce-mi faci! Te rog....”, dar vocea îti este sugrumatã de delicioasele spasme ale orgasmului si te aud parcã din depãrtare. Nici tu nu stii ce anume mã rogi.... sã mã opresc....? Sã continui....? Mã apuci de pãr si mã ridici spre tine, acoperindu-mi gura cu un sãrut plin de dorintã, iar o mânã îti alunecã spre penisul meu si începi sã-l freci. Dupã care te apleci si începi sã-i sãruti vârful, îti deschizi buzele senzuale si-l prinzi de tot între ele. Si stii atât de bine sã mã înnebunesti cu buzele si limba. Sunt în paradis, un paradis al plãcerilor, îmi vine sã-mi strig extazul cât pot de tare...

„Te vreau! Aaah, iubito, cât de mult te doresc!”, îti soptesc printre gemete înfundate, iar de-ndatã ce te ridici, penisul mi se întãreste si mai mult, dacã asta mai e cumva posibil, în secunda în care ajunge la intrarea fierbinte cãtre paradisul ce mã asteaptã în interiorul tãu. Te pãtrund încet, savurând fiecare atingere, dorind sã-mi imprim în suflet fiecare val de senzatii ce mã cuprinde si mã umple de fericire.

Mã opresc pentru un moment asa, adânc în tine, si te sãrut, soptindu-ti cât de mult te i...



    Login