Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPariul - partea a 2-a
Autor : Legacy - 2012-05-02
Citita de 5982 ori - Nota 8.49 (168 voturi)
Sãptãmâna începuse bine - chiar neasteptat de bine... Reticenta ta initialã s-a dus fãrã urmã si a lãsat în locul ei doar anticiparea ce-ti face inima sã tresalte de fiecare datã când vezi sclipirea de drãcusor în ochii mei. Si constati miratã cã, dacã ti se pare cã au trecut prea multe ore de la ultima actiune, asteptarea naste dorinte nebãnuite.

„De când m-am transformat într-o femeie atât de dornicã de sex?”, te întrebi si acum, pentru a nici nu stii câta oarã - iar rãspunsul pe care îl cauti prin minte parcã fuge de tine, nu vrea sã fie gãsit...

E a doua zi dupã pariul pe care l-ai pierdut si a cãrei mizã o reprezintã o sãptãmânã întreagã în care esti la dispozitia mea, oriunde, oricând, oricât... Si a fost suficientã prima searã ca sã realizezi cã-ti convine de minune rolul de „victimã”... Iar amintirile încã vii ale începutului te fac sã te pisicesti languros lângã mine de-ndatã ce îti prind fata între palme si te sãrut intens. Buzele ti se deschid primitoare, iar eu nu mã las asteptat mai mult, ci îmi trec limba peste dintii tãi si peste vârful limbii tale. Scoti un oftat si palmele tale încep sã coboare pe pieptul meu, în timp ce buzele tale se predau alor mele.

Cum de la începutul sãptãmânii nebunesti ti-am cerut sã dormi ca mine, complet dezbrãcatã, orice privire spre trupul tãu frumos, orice atingere, indiferent cât de nevinovatã, mã stârneste si-mi umple toatã mintea si tot corpul de dorintã - o dorintã aproape animalicã de tine...

Mã las pe spate în pat si te trag spre mine. Vãd cum privirea îti alunecã spre erectia mea si, fãrã a-ti întoarce ochii spre ai mei, mã întrebi: „Chiar atât de mult mã vrei?” Îti rãspund cu un oftat adânc si simt cum penisul meu se împinge, parcã din proprie initiativã, sã ajungã cât mai aproape de tine.

„Sãrutã-mã”, îti spun, si într-o clipã îti simt buzele fierbinti în jurul penisului meu. Apoi începi sã-ti plimbi limba pe toatã lungimea lui, oprindu-te de fiecare datã la vãrf pentru un nou sãrut pasional, în timp ce degetele si unghiile tale îmi maseazã si zgârie usor coapsele si bilutele. Mã încordez, senzatiile sunt atât de puternice, aproape cã-mi pierd orice control.

Te trag spre mine, cerându-ti sã te urci deasupra mea, si te asezi cãlare pe mine, frecându-ti clitorisul de penisul meu. Esti excitatã si udã, iar atingerea capului fin pe centrul feminitãtii tale îti trimite curenti prin tot corpul. Continui miscarea de du-te / vino, înfigându-te usor în penisul meu. Începi sã respiri mai sacadat si sã te misti mai repede, dar te prind de fese si îti impun propriul meu ritm: miscãri încete, de-alungul întregii lungimi a mea.

Într-un final sunt de tot în tine si te opresc pentru un moment, savurând senzatiile. Te strâng de fese, nelãsându-ti loc sã te misti, de teamã cã s-ar putea termina prea repede dacã te-as lãsa sã faci ce vrei. Apoi încep sã te ridic, pânã ce aproape ies din tine, si sã te cobor înapoi înspre mine. Si repet miscarea, de data aceasta putin mai rapid. Si apoi mai rapid. Si mai rapid. Te tii strâns de mine si începi sã mã cãlãresti tot mai nebuneste, simtind cum începi sã te apropii de momentul plãcerii totale. Mã strângi între coapsele tale si te împingi tot mai puternic în mine, iar intensitatea orgasmului ne surprinde pe amândoi. Curenti de plãcere îti strãfulgereazã peretii vaginului, contractându-l în jurul meu, într-o explozie simultanã de plãcere, în timp ce spasmele orgasmului meu trimit valuri fierbinti pânã adânc în trupul tãu.

Ne linistim, lãsând valurile senzatiilor sã se stingã usor. Îmi petrec bratele în jurul tãu si te strâng tandru, în timp ce te sãrut, uitându-mã adânc în ochii tãi, si ies usor din tine.

Te ridici de pe mine si te îndrepti spre baie. Miscãrile tale unduitoare mã fac instantaneu sã te doresc din nou, esti atât de tentantã în goliciunea ta! Parfumul tãu, amestecat cu aroma intensã de sex, încã mai persistã pe pielea mea, întãrâtându-mi si mai mult simturile. Dar deja ai închis usa în urma ta si câteva clipe mai târziu aud apa la dus, iar eu stau si te astept nerãbdãtor. Si încep sã urãsc usa care stã între imaginea ta si privirea mea tot mai pofticioasã... Trebuie sã te am acum! Te vreau din nou!!

De-ndatã ce aud cã ai oprit apa la dus, parcã te si vãd stând goalã în fata oglinzii, aranjându-ti pãrul mai rebel acum, când e ud. Fãrã sã mai stau mult pe gânduri, ajung si eu rapid în baie, în spatele tãu, si te cuprind dupã talie. Plãcut surprinsã îti lasi capul pe spate, pe umãrul meu, si, între douã sãrutãri, îti soptesc în ureche: „Esti prea ispititoare... iar eu prea flãmând pentru a mã multumi doar cu atât!”

Un mormãit de plãcere îmi spune cã ti-a plãcut ce ai auzit. Cobor cu sãrutãrile pe gât si pe umãrul tãu stâng, în timp ce parfumul tãu, amestecat cu mirosul proaspãt de apã si sampon, îmi umple nãrile si îmi stimuleazã fiecare celulã nervoasã. În timp ce continui sã-ti sãrut pielea catifelatã, vãd cum îti desparti buzele, deschizi gura si începi sã respiri mai greu. Si în clipa urmãtoare îmi strecor un deget în gura ta. Scoti un geamãt înfundat, îmi prinzi degetul între buze si-ti treci vârful limbii peste vârful lui, sugerând cã, dacã ar fi altceva, nu degetul meu, ai stii sã faci atât de mult mai multe... Si acest gând îmi face penisul sã pulseze de dorintã, parcã nu te-ar fi simtit de nu stiu câte luni de zile.

Te împing usor spre chiuvetã, cât sã ajungi sã te apleci putin si sã te sprijini de marginea ei. Îmi trec palmele pe sub bratele tale, cãutând si gãsind minunea numitã sâni. Îti prind ambii sâni în palme, lãsând sfârcurile sã alunece printre degetele mele. Sunt atât de tari! Un nou geamãt mã invitã sã continui sã-ti masez sânii, sã-ti strâng cu tandrete sfârcurile si sã te fac sã respiri si mai greu.

Cobor de pe sâni, strângându-te de talie mai aproape de mine, iar tu îti împingi obraznic fundul înspre penisul meu deja dureros de tare. Palma stângã o las sã se opreascã pe abdomen, în timp ce dreapta coboarã mai jos, pânã ajunge între coapsele tale fierbinti. Esti din nou atât de udã, de dornicã, scâncete usoare mã cheamã, mã vrei.

Îti treci o mânã spre spatele tãu si cobori pânã ajungi sã îmi prinzi penisul în palmã. Începi sã-l freci cu miscãri maestre în sus si în jos, iar acum e rândul meu sã încep sã gem. Si brusc te aud: „Nu mai pot! Te vreau în mine. Acum!” Auzi, doamna mea nu mai poate! Eu stau sã explodez instantaneu, simtind degetele ei în jurul penisului si EA e cea care nu mai poate??

„Apleacã-te mai mult peste chiuvetã”, îti spun, si te v&ati...



    Login