Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pantyhose si foot fetish 2
Autor : just4you24 - 2017-09-10
Citita de 5340 ori - Nota 2.15 (26 voturi)
Indemnat acum si de proaspata mea cunostinta, mi-am lipit gura de talpile ciorapilor ei si am inceput sa le sarut peste tot. Limba mea iese din vizuina si incepe sa serpuiasca pe talpile Liei. Gustul ciorapilor ei e extraordinar. Amestec de matase dulceaga cu transpiratie sarata feminina, ah ce superb ! Gustul e innecacios, dar ma excita la nebunie ! Lia ma priveste usor ironica si excitata, dar totusi calma. Se pare ca nu era la primul foot fetish ! Talpile ciorapilor ei sunt deja umede de la saliva gurii mele nesatule. Imi indrept buzele catre varfurile ciorapilor excitanti si ii cuprind intai degetul mare, intre buze, prin ciorapi, apoi le cuprind pe toate. Incerc sa inghit cat mai mult din laba piciorului ei drept. Contactul piciorului cu fierbinteala gurii mele o excita pe Lia. O intrezaresc usor cum isi framanta sanii. Incep sa sug cu pofta degetele scumpelor ei picioruse, prin ciorapi. Repet acelasi procedeu si cu piciorul stang. Apoi alternativ cu fiecare pe rand ! Gustul e extrem de puternic ! Imi place teribil. Gustul ciorapilor de dama transpirati e unic ! Lia incepe sa-si miste usor laba piciorului in gura mea si o baga tot mai adanc ! Simt cum buzele mi se largesc de la grosimea piciorului ei, dar imi place enorm ! Are un picior zdravan, de femeie matura si puternica. Simt cum ea a preluat acum controlul si cum imi imprima ritmul de supt. Isi baga si-si scoate piciorul din gura mea din ce in ce mai repede. La un moment dat se opreste. Isi desface portjartierele si-mi spune sa-i scot ciorapii. Execut fara sa cracnesc.
- Asa, acum linge-mi si suge-mi calcaiele goale, vreau sa te simt si fara ciorapi.
Gura mea cuprinde intai calcaiul ei stang. E destul de poros cu asperitati, dar e super bine. Ii ling cu pofta calcaiele. Limba mea fina se plimba pe pielea lor tabacita. Lia isi baga mana dreapta in chiloti si incepe sa se masturbeze. Incep sa-i sug calcaiele asa cum mi-a poruncit. O aud cum geme incetisor, in vreme ce mana ei stanga maseaza sanii, iar dreapta se joaca in pasarica.
- Ia-mi degetele in gura si sugele, ordona Lia.
Ii cuprind la fel intai degetul mare si-l sug pasional, apoi cate doua, trei, pe toate. De data aceasta gustul este doar sarat, dar la fel de excitant. Ah cat am visat sa pot suge degetele unei femei ! Iata ca visul mi se indeplinea acum, din plin ! Sug si-mi plimb limba printre degetele ei, spalandu-le de transpiratia lasata de ciorapii ei matasosi ! Ador picioarele transpirate ale unei femei.
- De ajuns pentru azi, zice Lia, ridicandu-se de pe fotoliu !
Isi scoate mana din chiloti si imi baga degetul mijlociu in gura :
- Suge, zise ea !
Il primesc cu mare placere intre buze, asa cum eram ingenuncheat si sug cu pofta cam un minut !
- Iti place, cum sa nu !
- Imi place tot la o femeie Lia ! Pasarica ta e delicioasa, ca si piciorusele de altfel.
- Scena...



    Login