Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pacatul
Autor : Sisi_orade - 2018-01-03
Citita de 12041 ori - Nota 4.97 (34 voturi)
La câteva zile după nuntă, soțul meu a plecat să lucreze în Anglia. Și pentru că nu vroia să piardă contractul de muncă după introducera noilor reglementări juridice ce implica Regatul Unit după Brexit, a rămas să ne petrecem luna de miere când voi pleca de sărbători la el.
Lucram la o firmă ca inginieră în domeniul în care terminasem facultatea și stăteam cu socrii într-u apartament cu două camere.
Socrul meu lucra ca paznic la un depozit de alimente, iar soacra pensionară avea timp să ne pregătească mâncarea pe când ne întorceam de la muncă.
Într-o sâmbătă eram liberă și soacra mi-a spus să mergem la ștrand să nu pierdem vremea acasă. Socru era de serviciu și avea să se întoarcă seara la ora 7. Așa că am pus în plasă mâncare, apă, crema de plajă , o pătură și alte lucruri necesare pentru o bălăceală.
Soacra avea gratuitate că era pensionară, iar eu am plătit o sumă modică.
Ne-am așezat la umbră iar eu am început să citesc în timp ce soacra mea , Maria, s-a dus la duș și apoi a intrat în bazinul cu apă caldă unde majoritatea erau pensionari.
Apoi a intrat în discuție cu alte doamne de vârsta ei care erau acoperite de pălărioare de soare.
Am mers să-mi iau o înghețată, iar soacrei mele o bere de la terasa din capătul ștrandului. Apoi am plecat în alt bazin cu apă mai rece să înot. Nu știam prea bine, dar mă gândeam că mă duc pănă unde ajung cu picioarele fundul bazinului. La un moment dat am simțit că vârfurile picioarelor nu mai dau de betonul de jos. M-am panicat și și am început să dau din mâini și din picioare înghițind câteva guri de apă.
Un barbat la vreo 45 de ani mi-a dat ajutor imediat și ma tras spre celălalt capăt al bazinului unde apa nu era așa de adâncă. Apoi mi-a spus
-Doamnă aveți grijă. Și mi-a strecurat un deget pe lângă chiloți direct în vagin.
Buimacă încă de la gurile de apă care le înghițisem, nu mi-am dat seama. Apoi după ce am încetat cu tusea i-am mulțumit frumos.
-Raul, s-a prezentat el zâmbind.
Era proaspăt pensionar și venise la baie cu soția lui o doamnă care spunea el se află în bazinul cu apă mai caldă, unde era și soacra mea.
-Andreea P., m-am prezentat eu, mulțumindu-i din nou.
Apoi Raul m-a întrebat dacă sunt singură la baie, dacă sunt măritată și dacă am copii. Au continuat apoi discuțiile despre familie, despre viață și cum pot rezista fără soț.
Era bunic, avea o fată de vârsta mea ce avea un băiat de 1 an . Ginerele lui lucra la o bancă și avea salar bun.
Discuțiile au alunecat spre aluzii că sunt frumoasă și că ar trebui să mă bucur mai mult de viață.
-De la ștrand , da, sunt cea mai frumoasă. I-am răspuns eu.
Erau puține femei tinere întradevăr. Majoritatea mame care veniseră cu copii la bălăceală.
Apoi brusc Raul s-a apropiat de mine și mi-a atins sutienul care-mi ținea sânii de mărime medie.
Un fior m-a cuprins. Văzând că nu răspund negativ, bărbatul a coborât spre chiloți cu mâna, uitându-se în altă parte pentru a distrage privirile altor oameni aflați în bazin. Apoi mi-a spus scurt:
-Te aștept la a doua cabină de schimb din aprtea stângă.
A ieșit din apă și s-a îndreptat spre partea cealaltă a ștrandului. La un minut am ieșit și eu. Am făcut un duș apoi am plecat spre grupul de cabine ce era mai retras. Nu era nimeni în jur. Majoritatea oamenilor mergeau să se schimbe fie în cabinele de lângă garderobă, fie în cele de lângă bazinele de înot.
M-am uitat atentă apoi am intrat în a doua cabină din partea stângă.
Înăuntru era un cuier pe partea stângă, o băncuță în față, iar în partea dreaptă o gaură cam cât să bagi pumnul.
În cabina din partea dreaptă am auzit că ciocăne ceva, apoi prin orificiul făcut în penelul peretelui am observat că se strecoară un penis gros.
M-am speriat și am spus:
-Domnu Radu, domnu Radu, să nu ne vadă cineva.
M-am pus în genunchi și am încercat să văd dacă nu cumva se observă ceva prin partea de jos liberă nemascată de pereții despărțitori.
Apoi am luat penisul gros al bărbatului. Nebunie.
Apoi brarbatul m-a rugat să mă întorc u spatele. M-am conformat încercând să-mi așez vaginul cât mai aproape de gaură și să mă echilibrez cu mâinile în celălalt perete al cabinei.
Apoi mădularul gros m-a pătruns făcându-mă să tresar. Nu ma fusesem penetrată de peste o lună de zile. Ritmul bărbatului a început să se întețească iar pereții au început să se zgâțâie de...



    Login