Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ora de masaj
Autor : ariana1971 - 2024-05-30
Citita de 7135 ori - Nota 5.21 (163 voturi)
Weekendul trecut după o oră petrecută în sala de fitness m-am hotărât să-mi acord puțin timp și pentru mine. Așa că am apelat la maseurul angajat al sălii. După un duș fierbinte urc cele două etaje și sunt întâmpinată de un tânăr înalt, blond, care cu un zâmbet profesional îmi arată unde pot să mă dezbrac și să mă întorc doar în chiloți și sutien. Mă întind pe burtă cu brațele deasupra capului pe masa de masaj și îi simt mâinile mari și moi curgându-mi pe tot corpul. Mă masează energic, acordând o atenție sporită nodurilor din mușchii mei unde s-a acumulat stresul din ultimele săptămâni. Sunt ultimul client în seara asta și după masaj, voi face acasă un duș fierbinte din nou și mă voi întinde în pat cu o cană mare de ceai fierbinte. Sunt divorțată de aproape un an și fata mea e cu fostul meu soț săptămâna aceasta. În sfârșit, am puțin timp pentru mine. Sunt absorbită de gândurile mele și tresar când îi aud vocea: „Pot să vă desfac breteaua sutienului, că să vă pot masa mai bine umerii?” ,,Bineînțeles" ii răspund eu.
Este un tip înalt, musculos, sportiv, blond, cu un maxilar lat și ochi strălucitori. Puțin sub doi metri înălțime, in jur de 28, 30 de ani. Am observat că nu are un inel. Dacă aș fi fost puțin mai tânără m-aș fi dat la el. Nu, mă corectez în gând, nu ai fost crescută deloc așa, revino-ti!
Îmi masează umerii, spatele și coapsele. Se oprește cu grijă aproape de începutul umflăturii sânilor mei. Gândul la ce mi-ar putea face și mâinile lui peste corpul meu înfometat are un efect surprinzător. Mă simt puțin excitată, chiar dacă el nu mă tratează deloc erotic. A ajuns acum la picioarele mele și cu mâini pricepute are grijă de fesele, coapsele și gambele mele. Cu grijă, mă mișc răutăcios și neașteptat din când în când, astfel încât degetele lui să alunece puțin mai departe între fesele mele decât plănuia inițial. Un fior de plăcere îmi străbate corpul când le simt acolo. În mod clar, mi-a lipsit atingerea unui bărbat în ultima vreme. Mă hotărăsc să fac ceva ce nu am mai îndrăznit până acum.
E timpul pentru partea din față așa că îmi cere să mă întorc. Înainte că el să-mi poată închide cureaua sutienului, m-am întors deja. Iar sutienul meu l-am aruncat aproape pe grămada de haine de pe scaun. Îl văd uitându-se la sânii mei mari. Întotdeauna am fost mândră de sânii mei. „Muşchii pieptului meu sunt şi ei foarte încordați! Vrei sa te ocupi și de ei, te rog?”, spun eu cu cea mai inocentă voce posibilă. Se uită la mine cu îndoială. ,,Chiar vreți asta?" Bineînțeles " îi răspund. Începe să-mi maseze ușor umerii și gâtul. Apoi îl simt picurând ulei pe sânii mei. Uleiul este puțin rece așa că simt că mi se întăresc sfârcurile. Îmi cuprinde sânii cu mâinile lui mari. Îi frământă și îi masează cu experiență, precum și țesutul de dedesubt. Mă simt complet moale și umedă între picioare. Răsucindu-și degetele mari, îmi frământă sfarcurile erecte. Acum simt cum coboară spre șolduri și vintre. Simt masa de masaj cum coboară ușor, astfel încât să ajungă mai bine peste mine. Este atât de înalt încât, aplecându-se peste mine , poate ajunge fără efort la șoldurile mele. Își freacă degetele mari de-a lungul marginii chiloților mei cu degetele lungi pe șoldurile și coapsele mele. Îmi mușc buzele ușor la fiecare mișcare de apăsare a acelor mâini puternice. Cred că vede și el că chiloții îmi sunt umezi. Când se apleacă peste mine cămașa lui îmi mângâie ușor sânii și îmi gâdilă sfarcurile. Mi-am lăsat pelvisul să se încline ușor în lateral... și degetul lui mijlociu alunecă din greșeală sub marginea chiloților, peste labiile mele umede, direct în fanta mea udă. Podul palmei lui apăsă scurt pe clitorisul meu.Nu pot să-mi înăbuși un geamăt scurt de plăcere și să-mi trădez starea atât mai mult decât este necesar. Îi simt degetul mare frecându-se și simțindu-mi buzele pentru o clipă, apoi alunecă înapoi de sub chiloți de parcă nu ar fi fost acolo tocmai acum. Netulburat, el continuă acum să-mi maseze profesionist coapsele și interiorul coapselor. La naiba, oare chiar nu mă vrea ???
Deschid ochii și îi văd bazinul deasupra capului meu. Acum văd ca nu este insensibil la situatie pentru ca are o erectie frumoasa in pantalonii scurți lejeri din in topit. Văd că dimensiunea lui ar putea face fericită oricare femeie. Iau o decizie radicală și decid să iau lucrurile în propriile mâini. Dintr-o singură mișcare, îmi ridic mâinile și încerc să îi trag pantalonii și boxerii de pe fund jos. Reușesc pe jumătate deoarece rămân agățați in membrul lui erect. Înainte ca el să poată reacționa, i-o iau în mână îl trag în jos spre mine. Îi simt frica și pare că își pierde echilibrul pentru o clipă. ,,Chiar vreți asta?" mă întreabă uimit. ,, Da, vreau!" O secundă mai târziu capul lui aterizează între picioarele mele. Deschid gura și încep să-i sug coaiele proaspăt rase in timp ce cu ambele maini îi masez mădularul devenit beton. Îl aud scâncind și gemând de o plăcere teribilă, în timp ce îi masez capul penisului cu degetul mare, iar limba mea îi atinge coaiele. Sugându-le ușor, le pot simți frecându-se sensibil unul de celălalt pe fața mea.
Și-a revenit din șocul inițial și îi simt degetele mari în spatele marginii chiloților mei. Îmi ridic ușor fundul și chiloții îmi alunecă peste coapse. Apoi mi-i trage jos peste gambele picioarelor mele. Acum simt cum îmi prinde fesele cu mâinile și îmi desface picioarele. Degetele lui îmi depărtează ușor labiile. Îmi ofer de bunăvoie vulnerabilitatea. Limba lui caldă își face deja drum peste clitorisul meu in jos pe fanta mea umedă. Apoi simt primele două degete lungi alunecând în mine și gem când le primesc în păsărica mea fierbinte . Savurez momentul, nu am fost atinsă așa de un bărbat de mai bine de un an.
I-am lăsat coaiele să alunece din gura mea și acum îi sug mădularul .Este minunat să ai din nou un instrument atât de fin în mână și în gură. Îi simt entuziasmul, și remarc că are un gust diferit față de bărbații pe care i-am gustat în trecut. Din păcate, nu am întâlnit niciodată un tip cu gust atât de interesant, dar cu siguranță este un tip fierbinte. Simt cum începe și el să se miște mai rapid in gura mea. Nu vreau sa termine, nu asta e intenția, voi avea nevoie de penisul lui pentru mai tarziu. L-am lăsat să alunece afară din gura mea si mă asigur ca rămâne erect, continuând sa-l masez usor si să-i frec scrotul.
Cu ochii închiși, încerc să mă concentrez complet asupra activităților lui între picioarele mele. Simt o fierbințeala care îmi invadează corpul. Nu mai pot să mă abțin și termin gemând după mai bine de un an de abstinență. Nu pierde timpul și în timp ce eu încă tremur merge la capătul mesei și mă trage spre el de glezne. Îmi depărtează picioarele și, fără să mă aștept, își împinge penisul tare în pizda mea. Îi si...



    Login