Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataOne- night stand
Autor : snake - 2009-05-21
Citita de 5611 ori - Nota 8.34 (32 voturi)
este prima oara cand scriu asa ceva, deci e scris mai de un incepator asa xD

Era o noapte calda de vara. Ma indreptam inspre hotel. Am tresarit atunci cand l-am vazut in fata mea, aparand parca de nicaieri, din intuneric. Un tanar necunoscut, extrem de frumos si de ciudat. Era ceva..altfel cu el. Statea si ma analiza, fara nicio jena, iar eu paralizasem. Privirea lui era magica, hipnotizanta…ma vrajea. Era superb de-a dreptul, ca un inger, ca un zeu, iar infatisarea “ dark”, exprimata prin hainele inchise la culoare si prin coafura ii accentua si mai mult frumusetea, il invaluia in mister. Si ochii…De un verde inchis, ce parca puteau citi in sufletul meu. Nu puteam sa ii evit privirea. Voiam sa ma duc la hotel si sa ma odihnesc, dar nu puteam sa plec. Ceva imi spunea ca trebuie sa ma feresc de el, poate sclipirea stranie din ochii ireal de frumosi, insa ma aflam in incapacitatea de a gandi coerent, ma topisem toata.
- Buna! mi-a spus el, in engleza, vocea lui calma, placuta, facandu-ma sa tresar putin mai tare decat ar fi trebuit.
- Buna! am raspuns, incercand sa par sigura pe mine.
- Lasa-ma sa ghicesc! Suedia, nu?
- De fapt, Danemarca. Sunt…
- Nu am nevoie sa stiu cum te cheama. Am nevoie de tine, doar pentru o noapte.
Firea mea apriga urla: “ Pocneste-l”, dar eu inca ma aflam sub influenta privirii lui.
- Cauta in alta parte! am spus, mandra.
Mi se facuse frica. Ce sanse aveam eu sa ma lupt contra lui, daca avea sa foloseasca forta? Insa, contrar a ceea ce credeam eu, el pur si simplu a plecat mai departe. Intrebandu-ma “ Am innebunit cumva?”, m-am luat dupa el. Privirea lui era…ca un drog. Aveam nevoie ca el sa ma mai analizeze inca o data, sa mai simt inca o data acele flacari verzi arzandu-mi pielea. L-am ajuns repede. Il priveam, si simteam o intreaga aura de magnetism in jurul lui. Era…Pur si simplu sexy. Iar eu ma aflam intr-un stadiu al vietii mele in care o aventura de o noapte era exact tot ce imi doream. Tocmai ma despartisem de iubitul meu, ce ma tradase, ce ma facuse sa cred ca ma iubea cu adevarat. Imi revenisem repede, rasplatindu-ma cu o calatorie in Berlin, oras pe care voiam sa-l vizitez de mult, de una singura. Petrecusem trei zile lipsite de griji, si iata ca aparuse acest tanar. Nu puteam sa nu profit de ocazia asta. Era o experienta noua pentru mine, niciodata nu mai avusesem aventuri de o noapte.
- Bine! Si eu am nevoie de asta.
Ma fixa cu privirea lui hipnotizatoare, si de abia atunci intelesesem acele fete care spuneau ca o singura privire te poate innebuni de-a dreptul. Ma molesisem toata, ca si cand as fi baut vreo bautura extrem de tare.
- Mereu e la fel! Voi, nordicele, va lasati mai greu. Sunteti atat de mandre! Adevarate doamne, nu?
- Exact! am raspuns, fara sa-mi cobor privirea. Noi, nordicii, suntem mandri, puternici si inteligenti. Spun “ noi”, referindu-ma si la tine. Esti neamt, nu?
Ciudat, nu il puteam incadra intr-o nationalitate. Nu puteam spune exact cam din ce tara din Euroa sau din ce stat din America de Nord este. Parea picat din cer.
- Sunt doar eu. Sunt cate putin din toate. Sunt universal.
- Si…Cum se face chestia asta? Mergem la un local, mancam ceva, sau mergem in vreun club, si apoi inchiriem o camera de hotel?
- Vino dupa mine!
L-am urmat in tacere. Nu scotea niciun cuvant, nici macar nu se uita la mine. Mergea inaintea mea, conducandu-ma, fiind convins ca il urmez. Cred ca nu ar fi reactionat in niciun fel daca eu as fi plecat spre hotel, renuntand la decizia mea. Parea de piatra. Am ajuns destul de repede acasa la el.
Am ezitat inainte sa intru in camera lui. Ce naiba cautam eu in casa unui necunoscut? De ce nu puteam pleca? De ce…ma fascina, ma atragea si ma speria in acelasi timp? Nici macar numele nu i-l stiam.
Nu era o camera ciudata, cum m-as fi asteptat, ci o incapere destul de simpla, mobilata cu bun gust. M-am asezat la biroul lui, pe scaun. El s-a trantit pe pat, si a inceput iar sa ma analizeze, dezbracandu-ma din priviri, fara nicio jena. Imi spuneam: “ Ar trebui sa fie interzis sa fii atat de frumos.” Curiozitatea ma facea sa ma intreb cum de ajunsese sa se priceapa atat de bine sa atraga oamenii, cu un magnetism ciudat, cum de ajunsese ca o statuie cu ochii arzand de pasiune. Nu spunea nimic, probabil ca nu ii placea sa vorbeasca. In camera se facuse prea cald si prin minte imi treceau ganduri despre care nu eram mandra. Mi-l imaginam pe el alunecand in mine, pe noi doi in dus, inlantuiti unul in altul, el peste mine, el sub mine, el peste tot…El..cine? Asta ma facea sa ma rusinez. Cum puteam avea astfel de ganduri in legatura cu un strain, cu un necunoscut? L-am intrebat:
- Cum te cheama?
- Ei ma numesc un ciudat, dar tu imi poti spune Mike.
- Presupun ca nu vrei sa stii numele meu, nu?
- Da. Dar nu presupune. Fii convinsa de asta.
Dupa alte cateva minute de tacere, in care el ma tortura uitandu-se fix la mine, facandu-ma sa tremur, am spus:
- Tocmai ce am intrat la Facultatea de…
- Nu ma intereseaza. Nu am nevoie ca tu sa vorbesti. Nu am nevoie sa stiu nimic despre tine. Stii asta. Da, te voi pune sa faci multe lucruri…Dar vorbitul nu este unul dintre ele. Da, voi face multe lucruri pentru tine…Dar vorbitul nu este unul dintre ele.
S-a ridicat de pe pat, a venit langa mine, mi-a intins mana, ajutandu-ma sa ma ridic de pe scaun, intuind poate faptul ca picioarele imi tremurau, auzind poate bataile inimii mele, care o luase razna, si s-a asezat iar pe pat. Stateam langa el, destul de departe, fara sa pot spune sau face ceva. Ce era cu mine? De ce nu puteam riposta, de ce nu eram eu insami, acea tanara tupeista si indrazneata? Sau poate…ce era cu el? De ce, doar uitandu-se la mine, ma topea? Luandu-ma prin surprindere, ca o pantera neagra, cu reflexele unei reptile, s-a lipit de mine, infruntand distanta dintre noi, si mi-a soptit la ureche, cu acea voce pacatos de frumoasa, de catifea:
- Te voi face sa tipi…De durere si de placere in acelasi timp. Am sa te fut ca un animal, adanc, tare,dur! Si o sa-ti placa asta.
Acea voce frumoasa, rostind niste vorbe vulgare, dar incitante in acelasi timp…Ma hipnotiza. Inchisesem ochii, auzindu-l cum respira usor in urechea mea. Nu puteam sa fac altceva decat sa zic: “ Sigur..Cum vrei tu.” Si ceea ce era ciudat era ca nu ma deranja sa ma simt ca o papusa in mainile sale.
- Vrei cuvinte? Ai nevoie de cuvinte? Iti pot da si asta. Eu, intrand adanc in tine...Tu, tremurand de placere sub mine. Iti place asta? Nu se compara cu ce vei simti in momentul in care eu am sa te fut, te asigur!
Soaptele lui imi intrasera ca un drog in fiecare celula a corpului. M-a muscat de lobul urechii destul de tare, infingandu-si dintii adanc, facandu-ma sa icnesc de durere.
- Ce e, curvo? Vrei mai mult?
S-a uitat la mine, zambind batjocoritor, si apoi m-a apucat de par si m-a sarutat. Nu ma gandeam ca tocmai ma sarutam cu un necunoscut, nu ma puteam gandi la nimic…Era mai mult decat un sarut, era un act prea intim…Nu cunostea nicio limita, isi presa buzele cu furie de ale mele, limba lui explora nestapanita fiecare parte din limba mea, iar nu aveam altceva de facut decat sa ma las “condusa”. Se juca cu suvite din parul meu, degetele lui presau carnea de pe bratele mele. M-am abtinut atunci cand m-a muscat cu dintii de buze, fara mila. Isi tinea in continuare buzele apasand peste buzele mele, si cu mana lui puternica imi framanta un san, pe sub bluza. Ma facea sa ma simt incredibil de bine. Mi-a condus mana spre pantalonii lui si, fara sa tina cont de faptul ca tremuram, mi-a zis:
- Misca-ti mana!
Destul de timid, l-am ascultat si am inceput sa-mi plimb mana printre picioarele lui, in timp ce degetele lui imi mangaiau sfarcurile. Ii simteam barbatia tare, dandu-mi seama ca nu ii trebuise mai mult decat o simpla atingere a mea pentru ca el sa fie pregatit. Nu faceam altceva decat sa-mi misc mana intre picioarele lui, prin pantalonii pe care ii purta. Poate ca era inca un tanar, dar potenta lui era incredibil de puternica. M-a ciupit de un sfarc, rasucindu-l in degetele sale, facandu-ma sa strig scurt.
- Strange-ti mana!
M-am conformat, inrosindu-ma din cauza ca barbatia lui crestea tot mai mult sub mana mea tremuranda. Brusc, m-a apucat cu o palma de ambele maini, pe care le-a ridicat deasupra capului meu, in timp ce cu cealalta palma ma mangaia pe picior. Purtam o fusta scurta, potrivita pentru sezonul estival, asa ca i-a fost usor sa ajunga cu mana intre picioarele mele. A inceput sa-si frece repede degetele, cu fiecare miscare pe care o facea facandu-ma sa ma simt tot mai bine. M-a eliberat apoi din stransoare si mi-a dat o palma destul de tare peste pulpa. Nu imi dadea ocazia, sa raspund, sa fac ceva, dorintele sale erau ca un vulcan. Ma faceau sa fierb pe dinauntru. Ii placea sa ma faca sa simt in acelasi timp si placere, dar si o anumita doza de durere.
M-a ridicat in bratele lui, s-a ridicat din pat si, dupa ce a inchis lumina, camera cufundandu-se in intuneric, m-a lipit de perete. Ma saruta pe buze, pe gura, pe gat, imi departase picioarele, bagandu-si un genunchi intre ele, si mainile lui imi explorau nesatule tot corpul. Inca nu ma dezbracase de niciun articol de imbracaminte, si eu eram deja pregatita. Am strigat de durere atunci cand si-a infipt dintii in gatul meu.
- Stiu ca-ti place asta! a soptit el.
Intr-adevar, de fiecare data cand ma facea sa ma doara, era ceva…placut in asta. Nu aveam tendinte masochiste, asa ca nu intelegeam cum de si atunci cand ma facea sa ma doara, ma simteam bine. Imi descheia cu o singura mana nasturii de la bluza, incet, fara sa se grabeasca, in timp ce cu cealalta mana ma mangaia pe picioare. A lasat bluza sa cada pe podea si a inceput sa-mi framante iar sanii in palmele sale. Si-a dat jos tricoul, iar eu ii admiram corpul bine facut, flexibil, abdomenul plat…M-a strans in bratele lui, parca vrand sa-si franga degetele in carnea mea, atat de adanc imi framanta carnea de pe spate. Pieptul lui tare statea lipit de rotunjimile mele feminine, si ii simteam mainile presandu-mi umerii, bratele, limba lui explorandu-mi pielea de pe gat…Si-a urcat incet o mana pe un picior de al meu, de la genunchi pana la pulpa, pe care a inceput sa o mangaie, plimbandu-si degetele in cercuri. Tremuram de nerabdare ca degetele lui sa urce, dar el nu se grabea deloc. Insa, pana la urma, a ajuns cu mana intre picioarele mele si si-a bagat doua degete in chilotii mei. A inceput sa imi frece repede clitorisul cu degetele sale, iar eu gemeam incet, de placere.
- Esti uda, curvo! mi-a zis, dupa care mi-a departat picioarele si si-a bagat toate degetele in vaginul meu. Le baga si le scotea intr-un ritm salbatic, inlesnit de faptul ca eu eram excitata, si de fiecare data parca mana lui intra tot mai adanc si mai repede in mine. A inceput iar sa se joace cu clitorisul meu, iar placerea mea crestea pe masura ce degetele lui se plimbau in sus si in jos, ori presau peretii vaginului meu. Si-a bagat doua degete de la cealalta mana in gura mea, si am inceput sa i le ling.
Atunci cand mi-am dat drumul, uimita de faptul ca avusesem un orgasm doar datorita unui joc cu degetele, mi-a soptit: “ Musca-ma!” si l-am ascultat, infingandu-mi dintii in degetele sale.
Mi-a ridicat mainile in sus, lipindu-le de peretele rece, si a inceput apoi sa imi linga un san. Isi invartea limba repede peste un sfarc, iar degetele sale magice framantau, presau, trageau de celalalt sfarc. Limba lui era ca un izvor de placere pentru mine. Ori ca si-o trecea in cercuri peste sfarcul meu intarit, ori ca il sugea fara nicio retinere, se pricepea la asta. Am icnit de durere atunci cand m-a muscat de sfarc, strangandu-mi in pumnul sau celalalt san. Asta chiar duruse destul de tare. Mi-a dat o palma peste fesa si a spus:
- Taci!
A inceput apoi sa ma muste iar, iar eu inchisesem ochii, vrand sa termine odata acea tortura. Incercam sa nu strig de durere, dar pana la urma l-am rugat:
- Inceteaza cu asta! Ma doare!
M-a lipit de perete, si m-a strans in brate, soptind:
- Si asta ma excita al dracului de tare! As vrea sa te fut chiar acum, sa-mi bag pula adanc in tine, sa te zgudui, sa te fac sa tipi, sa-mi strigi disperata numele, implorandu-ma sa nu incetez!
- Fa-o!
Si-a bagat limba in gura mea, si m-a sarutat iar salbatic. Curajoasa, mi-am dus mana la pantalonii lui si i-am atins usor, prin pantaloni, membrul aflat in erectie. Cand am vrut sa incep sa i-l frec in mainile mele, mi-a ridicat iar mainile in sus si a spus:
- Nu e nevoie sa faci asta!
Mi-a desfacut nasturii de la fusta, pe care a azvarlit-o prin camera. Apoi, asezandu-se in genunchi in fata mea, mi-a tras chilotii in jos.
- Ce faci? l-am intrebat eu, speriata.
- Eu? Ma distrez! Tu?
- Am intrebat…Ce vrei sa faci acum? Nu imi place sa…
- Taci si ai sa inveti ce inseamna sa nu mai poti de placere!
Mi-a indepartat labiile cu degetele si a inceput sa-mi gadile clitorisul cu limba. Senzatia de jena, de faptul ca el facea ceva prea intim, nu ma lasa sa ma bucur de ceea ce facea, dar, dupa ceva timp, am inceput sa gem satisfacuta, din cauza ca simteam placerea curgandu-mi prin vene. Limba lui, generoasa, imi lingea clitorisul, se plimba in sus si in jos peste labiile mele. Fiecare miscare rapida pe care o facea cu limba in zona mea intima, aducea dupa sine un nou val de placere, care trecea prin tot corpul meu. Il mangiam pe par, iar el isi ingropase fata in labiile mele, limba lui explorand adanc vaginul meu umed. Nu voiam sa se opreasca si strigam satisfacuta, tragandu-i capul tot mai adanc in mine. Asa cum imi spusese, nu mai puteam de placere, si pana la urma mi-am dat drumul pe fata lui, el simtind spasmele ce imi zguduiau vaginul pe obrajii sai, gustand lichidul ce curgea din mine, rod al placerii. Gemeam in continuare, chiar si dupa ce terminase, mangaindu-ma pe sani. Se uita in sus la mine, zambind satisfacut.
- Ai un gust bun!
- Fute-ma, acum! am implorat eu.
Am vrut sa ii desfac fermoarul de la pantaloni, dar el nu m-a lasat, strangandu-ma de maini, cu putere.
- Eu am sa decid cand am sa fac asta!
S-a ridicat in picioare si a inceput iar sa imi linga un sfarc, degetele sale intrand tot mai adanc in vaginul meu. Nu mai intalnisem pe nimeni pana atunci care sa ma faca sa simt atata placere, fara sa ma penetreze. Obisnuindu-ma deja cu asta, a tras cu ura de un sfarc de al meu, ciupindu-ma in acelasi timp si acolo, jos. S-a indepartat de mine, si aproape ca voiam sa il implor: “ Vino aici, langa mine!”. A aprins lumina. Eu mi-am dat jos si chilotii ce stateau la picioarele mele, si m-am descaltat, ramanand complet dezbracata in fata lui. Ma analiza din priviri, zambind rautacios, iar eu ma simteam asa cum se simte o victima in fata celui ce avea sa o tortureze, mai tarziu. Insa ce tortura sublima, tortura placerii pe care ma facea sa o simt! Ii admiram, destul de jenata, bratele ferme, abdomenul plat, bine lucrat, torsul subtire, umflatura generoasa din pantalonii sai…A ras cand a vazut unde imi atintisem privirea si a zis:
- Mi-a placut, pentru ca am simtit cat de mult ti-a placut tie tot ce ti-am facut! Pentru ca stiu ca nimeni nu te-a mai facut sa te simti asa. E adevarat?
- Da! am rostit eu, ca si cand as fi spus de fapt: “ Calareste-ma! Urca-te pe mine si transpira din cauza efortului fizic depus, atunci cand ma penetrezi adanc, repede, tare si intr-una!”
M-a luat de mana si m-a asezat pe scaunul de la biroul sau. Mi-a desfacut larg picioarele si s-a indepartat apoi de mine. Mi-a spus:
- Atinge-te!
Ma uitam la el nedumerita. Desi era alt lucru pe care il consideram jenant, privirea lui hipnotizatoare m-a convins. Imi frecam cu degetele clitorisul, imi framantam sanii, gemand incet si uitandu-ma la el, ochii lui verzi ce ma priveau plini de pofta facandu-ma sa simt mai multa placere chiar si decat propriile mele maini, cu care imi exploram tot corpul. Nu facea acelasi lucru, statea ca o stana de piatra, privindu-ma cum imi bagam adanc degetele in vagin, cum ma mangaiam pe sani, cum ma muscam de buze pentru a nu striga de placere.
A venit spre mine si, asezandu-se chiar in fata mea, privirea mea fiind atintita spre prohabul pantalonilor sai, a zis:
- Desfa-mi fermoarul cu dintii!
L-am ascultat si am tras cu dintii de fermoarul pantalonilor sai. Si-a dat pantalonii jos, dar eu am fost cea care, luandu-l prin surprindere, i-am tras boxerii in jos. I-am admirat barbatia mare, sculata, si am luat-o in mainile mele. Vrand sa il fac si eu, la randul meu, sa simta ca moare de placere, am inceput sa ii sug penisul, fara nicio retinere. Imi plimbam buzele si limba pe toata suprafata lui, il lingeam ca pe o inghetata, imi treceam limba pe glandul lui, si el era cel care gemea foarte incet, aproape imperceptbil. Ma uitam in sus la el, satisfacuta din cauza ca lui ii placea ceea ce faceam. Mi-a strans cateva suvite de par in mainile sale atunci cand eu mi-am bagat in intregime in gura penisul lui, si am inceput apoi sa-l sug repede. Procedand exact asa cum procedase si el, vrand sa-l fac sa simta prea multa placere, nelasandu-l sa reactioneze, i-am ridicat barbatia in sus si am inceput sa ii ling un testicul. L-am bagat pe tot in gura mea, sugandu-l, si el a inceput sa geama ceva mai tare. Am procedat la fel si cu celalalt, el mangaindu-ma repede pe un san. Am inceput sa ii sug iar penisul, iar el, dupa cateva minute in care limba si buzele mele s-au plimbat pe barbatia lui, a ejaculat in gura mea. I-am inghitit sperma, ce avea un gust dulce-acrisor.
S-a indepartat de mine si si-a dat boxerii jos. Amandoi eram acum dezbracati de tot. A venit iar la mine, si a inceput sa-si frece penisul intre sanii mei, foarte repede, zambind satisfacut. Imi scosesem limba si ii lingeam glandul, de fiecare data cand barbatia lui urca intre sanii mei. Cand a venit momentul, a inceput sa ma bata cu penisul peste un sfarc si a ejaculat peste sanii mei. M-a sters cu un servetel de pe masa, si apoi, luandu-ma prin surprindere, m-a ridicat in picioare. M-a asezat in pozitia caprei, iar eu stateam cu mainile pe masa, asteptand tremurand de placere momentul in care el avea sa patrunda in mine. Insa el, in spatele meu, atat de aproape de mine, inca amana acest moment, mangaindu-ma pe fese, frecandu-mi clitorisul cu degetele…Am strigat:
- Fa-o, acum! Te vreau in mine!
M-a ascultat, indepartandu-mi picioarele si intrand puternic, adanc, in mine. Era mult mai bine chiar decat imi imaginasem eu: ma penetra repede, tare, adanc, intrand tot mai mult in mine, umplandu-ma pe de-a intregul, frecandu-si barbatia de peretii vaginului meu, intr-un du-te vino frenetic, intrand si iesind, ca si cand ar fi bagat o sabie intr-o teaca, in intregime, scotand-o pentru o secunda, pentru ca apoi sa o bage parca si mai adanc. Eram uda in intregime, vaginul meu era strabatut de spasme de placere, iar el gemea usor, tragandu-ma de par, framantandu-mi sanii sau adancindu-si degetele in fesele mele. Masa se clatina din cauza ritmului frenetic in care ma penetra, pe la spate. Desfacandu-ma si mai mult, am strigat:
- Asa! Fute-ma! Nu te opri!
Si-a ridicat un picior si a schimbat unghiul din care ma penetra, explorandu-mi salbatic muntele lui Venus, gasindu-mi nu numai punctul G, ci toate punctele existente ale placerii. Era cea mai buna partida de sex pe care o avusesem vreodata. A accelerat ritmul, daca asta era posibil, asezandu-ma pe masa si bagandu-si penisul in vaginul meu, tragandu-ma salbatic de par. A ramas pentru o secunda nemi...



    Login