Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataOlga... II
Autor : dakrays - 2020-04-11
Citita de 5690 ori - Nota 7.81 (36 voturi)
.....................

Pe timpul studiilor si pana dupa terminarea stagiului copilul a fost crescut de bunici, abia dupa ce si-a deschis propriul ei cabinet stomatologic si a inceput sa castige bine a luat-o pe Bella langa ea. Nu s-a maritat niciodata; Bella n-a stiut sa-mi spuna daca a avut sau nu relatii cu alti barbati. Stia doar
ca este o stomatoloaga foarte buna si foarte apreciata, pasionata de meseria ei, ca facea lunar gramezi de bani si ca avea cabinetul ei personal si o singura asistenta angajata. Banuia si suspecta ca intre mama ei si asistenta aceea ar exista o anumita relatie intima de natura sexuala ce dura de cativa ani, dar n-a avut niciodata dovezi concrete in privinta asta.

In final, Bella mi-a marturisit ca-i povestise mamei ei in detaliu cam totul despre relatia noastra, inclusiv amanunte sensibile de natura intima (ceea ce m-a deranjat); dar m-a asigurat ca era superincantata de povestea noastra de iubire si ca abia astepta sa ma cunoasca si sa ne conduca la altar; visul
ei era sa-si vada fata mireasa alaturi de alesul inimii ei si sa-si resfete nepoteii cu cea mai adanca dragoste din lume.

M-am imbracat cu singurul costum pe care-l aveam, m-am dichisit si m-am parfumat, m-am facut frumos si am comandat un taxi. Era o noapte rece de sfarsit de an cu aerul calm si inghetat ca un cristal albastru, doar cativa fulgi de nea se insinuau alene topindu-se instantaneu in asfaltul negru. Pentru mine nu era Revelionul, era noaptea mea, noaptea in care imi ceream iubita in casatorie. Strangeam in maini o cutiuta imbracata in catifea albastra in care se afla inelul subtire de aur cu pietricica de diamant stralucitoare ca o steluta rebela, o sticla de sampanie si buchetul imens de trandafiri albi; am sunat la usa unui apartament din zona Tineretului, imbibat de emotii.

Mi-a deschis Bella; arata sexoasa in rochita aia neagra si scurta pana la fund ce-i scotea in evidenta silueta migniona si talia subtire, sanii mici si sfidator de tari, curul obraznic si picioarele cu pulpe fine. M-a sarutat lung pe gura si m-a invitat in sufragerie.
- Buna, eu sunt Olga, mama Bellei! Sunt bucuroasa sa ne cunoastem!
S-a ridicat de pe canapea si mi-a intins mana. Pe moment am ramas incremenit; nu arata deloc cum mi-o inchipuisem eu din descrierile Bellei. Era foarte inalta, cocotata pe pantofii cu tocuri interminabile ma depasea cu multi centimetri. Purta o rochie de seara visinie, mulata pe corp, lunga pana la glezne, prinsa cu niste bretelute subtiri de umeri si despicata intr-o parte de la brau si pana jos. Nu avea sutien si decolteul adanc pana aproape de buric dezvelea o pereche de sani imensi, perfect rotunzi, tari si batosi ca niste pepeni bine crescuti, cu sfarcurile stridente. Rochia mulata ii reliefa fundul rotund si bombat, picioarele lungi, coapsele curbate ametitor si un inceput discret de burtica ce-i accentua adancimea ascunsa a pantecului. Avea un chip ca de papusa: blonda cu parul lung, carliontat, buclat superb pana la sale, ochii mari si albastri, gene lungi, fata prelunga cu pometii perfect conturati si gura senzuala cu buze ispititoare. Era machiata perfect, ca in reviste, raspandea in jurul ei un parfum sublim si o aura senzuala de feminitate pura.

Nu semana absolut deloc cu Bella; la prima vedere parea masiva pentru ca era foarte inalta, nu avea nici pe departe dimensiuni de fotomodel, insa avea un corp de milioane iar la fata era frumoasa ca o diva. Dupa ce-mi povestise Bella socotisem ca fi trebuit sa aibe cam 41 de ani, insa niciodata nu i-as fi
dat mai mult de 32-33. Era frumoasa, foarte sexy, extrem de apetisanta si de seducatoare, voluptoasa, transparenta, incitanta, uluitoare si fatala.

Olga ne-a servit cu tot felul de bunatati culinare, de la aperitive exotice si pana la traditionalele sarmale si fripturi. Mi-a fost cumplit de greu sa ma abtin sa nu ma holbez in pieptul ei uluitor; cand se apleca peste masa ca sa ma serveasca ii ieseau tatele aproape complet prin decolteul larg; erau de-a dreptul
fabuloase, ireal de mari si de perfecte; mi-a trecut prin minte gandul ca sunt false si pline de kilograme de silicon.

I-am oferit Bellei inelul de logodna si am cerut-o de nevasta; a chiuit ca o nebuna, mi-a sarit in brate si m-a incolacit strans intre picioare, soptindu-mi excitata, muscandu-mi infierbantata lobul urechii: “Sunt atat de fericita incat o sa vezi ce-o sa-ti fac la noapte! Sunt uda ca ultima tarfa!”
Olga a privit-o extaziata cum se freca de mine ca o catea in calduri, a lasat-o sa-si consume libera clipa aceea unica in viata unei fete si dupa ce fiica-sa s-a dat jos de pe mine ne-a declarat bucuroasa:
- De azi am doi copii: Bella si Gicu. Sa va iubiti toata viata la fel de mult ca acum! Bella, de acum inainte Gicu va locui aici, alaturi de tine. Nunta o s-o achit eu, am bani destui, vreau doar sa ma bucur de fericirea voastra!

M-a imbratisat strans si am simtit ca lesin cu capul intre tatele ei uriase si cu gura la un centimetru de sfarcurile ispititoare. Mirosul ei imi luase aerul si abia m-am abtinut sa nu musc din bijuteriile alea ce-mi starneau poftele. Se lipise de mine, i-am simtit pantecul curbat strivindu-mi pubisul, coapsele patruzand discret printre picioarele mele si buzele saratundu-ma parinteste pe obraz. La cumpana dintre ani am bubuit sampania, am umplut cupele, am ciocnit si ne-am urat reciproc traditionalul “La multi ani!”.

M-am aplecat pe sub masa sa caut dopul sticlei de sampanie ce se rostogolise acolo; picioarele Olgai cu genunchii lipiti s-au desfacut la maxim exact atunci, rochia despicata s-a ridicat pana deasupra coapselor dezvaluind o vulva carnoasa, proeminenta, cu labii uriase intre care chilotelul alb si transparent se infundase adanc. Si-a strans imediat picioarele si am iesit de sub masa rosu la fata. Toata scena durase o fractiune de secunda si nu eram deloc sigur daca se intamplase in realitate sau daca a fost doar rodul imaginatiei mele.

Pe la patru dimineata am incheiat petrecerea si ne-am retras la culcare. Am inchis usa dormitorului, am asteptat-o pe Bella sa se dezbrace si am sarit pe ea. In mintea mea staruia obsesiv imaginea aceea vaga si incerta a pizdei Olgai, nimic altceva. N-am mai asteptat sa-mi faca ea laba si apoi s-o ling eu in pizda, am pus-o capra pe Bella si i-am infipt-o pe la spate. Am futut-o violent vreo 20 de minute ca inecatul; si-a dat drumul de vreo trei ori si si-a tipat orgasmele urland ca o scroafa la abator, de rasuna tot blocul. Cand am iesit din ea s-a intors uluita spre mine si m-a intrebat stoarsa si epuizata:
- Dumnezeule… m-ai spart, m-ai rupt! Ce naiba ai patit? Ai luat ceva?
Era momentul meu si n-am lasat-o sa respire: i-am pus cracii pe umeri si mi-am infipt din nou pula in pizda ei pana la coaie. A gemut de durere; am pompat-o fara mila cu mintea blocata in pizda ma-sii… a mugit ca disperata si si-a dat drumul la cateva orgasme succesive, apoi a sfarsit pisandu-se pe ea,
incapabila sa se mai controleze. Abia atunci m-am slobozit si eu: i-am bagat pula printre buze si i-am varsat suvoaiele de sperma direct in gat.

S-a infasurat in jurul meu tremurand ca varga si mi-a soptit cu gura plina de sperma:
- Iubitule, stiam eu ca esti bun! M-ai nenorocit! Te iubesc!
Am adormit asa, imbratisati, in asternutul imbibat de pisatul ei. Traiul in casa lor a fost ca un vis frumos. Olga, pe langa ca era foarte frumoasa, era o femeie exceptionala: inteligenta, culta, rasata, cu mult simt al umorului, cu un suflet de aur. Ma trata ca pe copilul ei, nu facea diferente intre mine si fata ei, ne rasfata pe amandoi in egala masura si ne satisfacea toate poftele.

Descoperisem acel truc care functiona de minune: o regulam pe Bella cu gandul la masa; inchideam ochii si imi imaginam c-o fut pe Olga, asta m-a transformat radical dintr-un impotent jalnic intr-un adevarat taur comunal spre imensa satisfactie a Bellei ce ajunsese sa se comporte ca o nimfomana.
Devenise nesatula, voia din ce in ce mai mult, inventa mereu pozitii noi, ma obliga s-o regulez chiar si cand era la ciclu, de tasnea menstra din ea ca o lava sangerie; capatase obiceiul de a-si striga in gura mare orgasmele de auzeau toti vecinii. In plus, se invatase sa faca squirt si nu rata niciun prilej, fara sa-i pese ca uda patul si ca maica-sa era obligata sa ne schimbe zilnic asternuturile. Nu-si explica transformarea mea brusca, dar nici nu-si batea capul cu asta; era fericita ca o urc pe pereti cand o regulez si ca o fut de-i sar capacele, amintirile anilor de chin in care ejaculam precoce devenisera istorie.

Pe Olga am urmarit-o mereu cu o surescitare exacerbata, insa spre dezamagirea mea nimic nu mi-a confirmat ca incidental acela din noaptea de Revelion a fost ceva real sau doar o fantezie nascuta in capul meu. Desigur, tatele imense erau greu de ascuns si formele apetisante ale trupului se reliefau
pregnant indiferent de hainele cu care se imbraca, insa niciodata nu si-a dezvaluit de fata cu mine vreun petec de piele intima, niciun gest de-al ei nu a tradat vreo intentie de frivolitate sau de exhibitionism pervers. Niciodata n-am vazut-o umbland prin casa in lenjerie intima, iesea din dormitor imbracata fie
de oras, fie de casa, iesea din baie infasurata pana la gat intr-un halat lung, se schimba doar in camera ei.

O singura data i-am cautat chilotii murdari prin cosul cu rufe; i-am gasit, le-am inhalat mirosul, i-am lins, dar nici macar laba nu mi-a venit sa fac; eram dezamagit, frustrat, ma hraneam doar cu iluzia acelui moment din noaptea Anului Nou.

Obsesia aceea ciudata s-a insurubat atat de adanc in mintea mea incat cand am inteles in ce nebunie intrasem era deja prea tarziu: ma indragostisem de Olga, o iubeam cu toata fiinta mea si inima imi batea doar pentru ea! M-am chinuit sa traiesc cu drama asta in suflet, s-o tin doar pentru mine, ascunsa bine si ingropata cat mai adanc.

O intamplare banala mi-a schimbat radical destinul: m-am vaitat intr-o seara ca mi-a cazut o plomba si Olga s-a oferit sa mi-o repare si m-a programat pentru ziua urmatoare. Cabinetul ei era amenajat intr-un apartament inchiriat, cu trei camere, la parterul unui bloc din acelasi cartier, cateva strazi mai departe, cam la zece minute de mers pe jos. Mi-a deschis asistenta (aflasem ca se numea Anda), m-a trecut in registru si m-a poftit sa iau loc pe un scaun in holul transformat in sala de asteptare. Am studiat-o cu atentie, amintindu-mi de banuielile Bellei ca ar fi amanta maica-sii. Era o bruneta de inaltime medie, cam la vreo 30 de ani, foarte draguta la fata, subtirica si mladioasa, cu un corp armonios, picioarele lungi si soldurile inguste, fundul micut dar bine bombat si cu sanii nu foarte mari dar fermi si perfect ridicati. Avea parul lung, negru si lucios pana mai jos de umeri, buzele pline, ochii frumosi, verzi, ascunsi dupa o pereche de ochelari cu rame dreptunghiulare.

Am incercat sa mi-o imaginez in bratele Olgai, facand sex una cu alta si fantezia mi-a luat-o razna… M-am trezit din visare cand s-a deschis usa cabinetului si in prag a aparut Olga facandu-mi semn ca pot sa intru.

Purta un halat alb cu maneci scurte, scrobit, mulat pe corp, lung cam cu o palma deasupra genunchilor si descheiat la primii nasturi de sus pentru ca altfel nu i-ar fi incaput tatele imense. M-am intins pe scaun si am deschis gura; s-a aplecat deasupra mea, mi-a inspectat atenta dantura, mi-a infundat intre gingii niste tampoane de vata si a inceput sa-mi curete cu freza maseaua stricata. Sanii ei erau atat de aproape de ochii mei incat mi-era imposibil sa ma uit in alta parte, miroseau atat de imbietor incat m-am excitat ingrozitor si mi s-a sculat pula ca la magari. Baleam abundent si Olga mi-a agatat in gura aspiratorul de saliva, dar n-a facut fata; mi-a schimbat de cateva ori tampoanele absorbante, degeaba. Gura mea era o balta de saliva alimentata permanent; cand incerca sa foloseasca freza sareau stropii pana pe tatele ei. S-a oprit infuriata:
- Gicu, eu asa nu pot sa lucrez! De ce naiba salivezi in halul asta? N-am mai intalnit asa ceva!
Mi-a vazut erectia uriasa ce-mi umfla pantalonul si s-a blocat pentru cateva secunde; apoi a zambit intelegatoare si a chicotit amuzata:
- Mda… cred ca trebuie sa rezolvam mai intai problema asta!

Si-a strecurat mana pe sub cureaua pantalonilor varandu-si-o in chilotii mei, mi-a presat usor pula de pantec cu palma intinsa si a asteptat rabdatoare. Mana ei rece mi-a ars pula ca o flacara si am ejaculat necontrolat, jet dupa jet; ma fortam sa ma opresc dar n-am fost in stare. A stat cu palma lipita de
madularul meu pana cand m-am descarcat complet, apoi a scos-o, s-a dus la chiuveta, si-a spalat mainile de cateva ori cu sapun si s-a clatit indelung cu apa.

M-am simtit ca un nenorocit si-mi venea sa intru in pamant de rusine; niste amintiri neplacute s-au infiripat ca iedera in mintea mea si asta m-a potolit ca prin farmec. Olga m-a pus sa deschid larg gura, m-a inspectat curioasa; nu mai era nici pic de saliva, era mai uscata decat Sahara!
- Ei da! Asa e mult mai bine! Pot sa lucrez!
Si-a facut treaba cu dexteritate si perfect calma: mi-a curatat bine maseaua si mi-a pus un pansament provizoriu:
- Te programez maine la aceeasi ora ca sa-ti pun plomba definitiva. Pana atunci, nu mananci si nu mesteci pe partea asta. Pentru astazi, esti gata!

Am ajuns acasa de parca eram beat, cu chilotii plini de sperma si m-am bagat direct la dus. Olga s-a comportat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. De furie, am futut-o pe Bella in noaptea aia pana spre dimineata; de obicei faceam orice ca sa-i tai sonorul gemetelor si tipetelor, de jena vecinilor. Insa in
noaptea aia am lasat-o sa urle pana n-a mai putut, ma gandeam ca o aude si Olga! A doua zi am ajuns la ora stabilita la cabinetul Olgai cu pula deja sculata, Mi-a fost imposibil sa-mi scot din minte ce se intamplase cu o zi in urma si asta m-a excitat la maxim. Am avut impresia ca si Anda mi-a remarcat erectia, era vizibila si din avion; i-am surprins privirile curioase aruncate “intamplator” in directia aia.

M-am asezat pe scaun; Olga s-a uitat direct la prohabul meu si a exclamat nemultumita:
- Aaa, nu se poate! Iar??? Scuza-ma, dar trebuie sa incep cu asta, altfel nu pot sa te lucrez!
Totul s-a petrecut exact ca in ziua precedenta: si-a bagat mana in chilotul meu, si-a presat palma pe pula mea si a asteptat linistita sa ma descarc de sperma, si-a spalat mainile si abia apoi s-a ocupat de plomba mea. La final mi-a spus multumita:
- A iesit bine; acum esti in regula!
A urmat o luna chinuitoare; am oscilat cu mintea impartita intre a ma supune ratiunii sau a-mi asculta sentimentele; am analizat si pe fata si pe dos pana am simtit ca-mi explodeaza creierii in cap. N-am mai rezistat si m-am infiintat la cabinetul Olgai intr-o seara, la ora la care apreciasem eu ca-si termina
programul, decis sa pun capat incertitudinii cu orice pret. Anda m-a oprit in hol:
- Daca n-aveti programare nu puteti intra acum! Trebuie sa asteptati ca d-na doctor sa-si termine pacientii…

M-am asezat pe un scaun si am asteptat ca pe ace pana i-a rezolvat pe toti. Dupa ce a iesit ultimul, am dat buzna pe usa fara sa mai astept invitatie. Olga a facut ochii mari cand m-a vazut:
- Ce-i cu tine, Gicu? Ai vreo problema urgenta?
Am privit-o tulbure si m-am repezit spre ea; am luat-o in brate, i-am prins buzele intr-un sarut lung si salbatic, arestandu-i limba, devorandu-i gura. S-a desprins zbatandu-se din stransoarea mea si m-a privit uluita, respirand agitat:
- Ai innebunit? Ce inseamna asta?
- Da, am innebunit, sunt nebun dupa tine! Olga, eu nu mai pot… nu mai pot fara tine! Te iubesc, te iubesc cu toata fiinta mea, nu stiu ce sa mai fac, imi pierd mintile!
M-a privit trist, cu ochii abia mijiti, a oftat adanc si mi-a soptit enigmatic:
- Si ti-a trebuit chiar atat de mult timp sa-mi spui asta???
- Olga! Sa inteleg ca… Dumnezeule!!! Tu iti bati joc de mine?
- Nu, Gicu! Am asteptat asta in fiecare zi, in fiecare secunda; am visat clipa asta in fiecare noapte… M-am indragostit de tine de cand ai intrat pe usa in casa mea de mana cu Bella. Nu am inteles nici acum de ce… dar te iubesc cu disperare!

Aveam senzatia ca plutesc, ca visez, era ireala fericirea, prea coplesitoare… mi-a fost frica sa n-o pierd, sa nu se razgandeasca…

I-am smuls halatul de pe ea lasand-o doar in chiloti si sutien, mi-am infipt gura flamanda in tatele ei innebunitoare si am muscat din ele ca din niste piersici zemoase. A gemut sfarsita si m-a indepartat bland. Si-a scos sutienul cu miscari lente, si-a sustinut greutatea sanilor cu palmele sub ei si i-a clatinat
usor in ochii mei holbati de patima:
- Daca iti plac “fetele” mele, atunci trebuie sa le iubesti, nu sa le ranesti! Haide…
M-a tras de mana, a deschis o usa si m-am trezit intr-o camera mobilata simplu ca dormitor, cu un pat imens in mijloc, un dulap cu doua usi, o comoda cu o oglinda mare si doua noptiere. Doar doua dintre cele trei camere ale apartamentului, holul lung de la intrare, bucataria si baia erau amenajate pentru
cabinetul dentar, a treia camera era dormitor privat si avea acces la baia de serviciu printr-un holisor separat.

Am luat-o in brate si ne-am sarutat nebuneste, cu gurile flamande si limbile iscoditoare, devorandu-ne cu salbaticie unul pe altul de parca era sfarsitul lumii. I-am framantat tatele superbe cu degetele febrile si le-am lins areolele sugandu-le sfarcurile cu o adoratie vecina cu alienarea, nevenindu-mi sa cred ca sunt ale mele. Olga se unduia lipita de mine si ofta de placere, gemand usor in surdina, coplesita de patima mea.

S-a desprins blajin din stransoare, mi-a scos tricoul, mi-a desfacut cureaua blugilor si i-a tras in jos cu tot cu chiloti. Mi-a privit cateva clipe madularul erect, a zambit multumita, apoi si-a scos scos chiloteii si s-a intins pe spate in pat cu picioarele desfacute. Expusa intreaga si goala mi s-a parut dementiala, ca o definitie a femeii, un etalon al senzualitatii si al erotismului creat parca special pentru a ispiti si a naste fantezii.

Chipul angelic si luminos, carnea tare si pielea fina, formele voluptoase, curbele ametitoare ale trupului, toate astea se armonizau intr-o perfectiune a creatiei divine si secunde bune am ramas incremenit, fara reactie, contempland-o ca pe o opera de arta ce-ti taie suflarea. Mi-am coborat privirile intre picioarele ei cascate: era complet epilata si vulva arata asa cum mi-o imaginasem eu: proeminenta, cu labiile umflate ca o gogoasa prea mult crescuta ce crapase pe mijloc lasand vederii fanta ingusta a portilor raiului, cu un lindic ce parea impresionant dupa caciulita impozanta si bine reliefata ce-l
ascundea sub piele. Am exclamat inmarmurit:
- Doamne, cat esti de frumoasa!

Mi-am bagat capul in pantecul ei si i-am infulecat vulva intreaga; i-am lins labiile, mi-am facut loc cu limba printre ele si am patruns-o cat de adanc a fost posibil, i-am cules nectarul si l-am gustat extaziat; nu semana deloc cu gustul Bellei, era mult mai dulce si avea un parfum sublim. I-a placut cum o
futeam cu limba, s-a unduit usor si oftat adanc, si-a plimbat mainile prin parul meu rasfirandu-l cu degetele, strangandu-ma intre pulpele carnoase. I-am supt cu buzele capul lindicului scotandu-l din vizuina lui, l-am lins cu varful limbii umezindu-l din belsug cu saliva, m-am jucat cu el starnindu-l, ademenindu-l; a tresarit usor si intreg corpul i-a fost cuprins de fiorii electrici ai placerii, a scancit sfarsita, s-a cabrat saltandu-si fundul, prinzandu-mi ca intr-un cleste capul intre coapse si si-a dat drumul in gura mea, tremurand toata. Orgasmul ei n-a fost nici pe departe la fel de lichid si de abundent
cum ma obisnuise Bella, doar cateva firicele translucide ca albusul de ou crud s-au scurs din ea in gura mea, insa era atat de dulce incat am lins totul, pana la ultima picatura.

M-a tras deasupra ei si m-a sarutat fericita, plimbandu-si limba prin gura mea de parca incerca sa-si guste propria zeama:
- Iisuse, ce bine a fost! Acum vreau pula! Iubitule, te vreau in mine, da-mi pula!

Nu aveam nevoie de niciun indemn: asteptasem clipa asta, o visasem de sute de ori. Am strapuns-o si am intrat in ea pana la capat, apoi am inceput s-o pompez cu rapiditate, ca nebunul. M-a oprit incolacindu-si strans picioarele in jurul soldurilor mele si si-a proptit palmele in fesele mele apasandumi-
le cu putere, stopandu-mi avantul:
- Nu asa! Nu mai da ca inecatul! Pe mine nu ma futi ca pe Bella, eu ma fut altfel! Relaxeaza-te, avem tot timpul din lume! O sa-ti placa, o sa vezi!

M-am calmat si am lasat-o pe ea sa dicteze ritmul. A inceput un joc ciudat si sufocant, strangandu-si vaginul ca un manson elastic in jurul madularului meu, eliberandu-l din cleste pentru cateva clipe ca apoi sa se incordeze din nou cu toata puterea asupra lui. Senzatia era naucitoare, era fierbinte acolo in
adancul ei si foarte umeda, ma strangea si ma lasa periodic, isi misca singura fundul intr-un fel de opturi lente retragandu-si din cand in cand bazinul si iesind un centimetru din pula, dupa care se avanta din nou in sus infigandu-se toata in ea, presandu-si capul batos al lindicului de pubisul meu, O lua mereu de la inceput, strangandu-se, relaxandu-se, unduindu-se, intrand, iesind; practic eu nu faceam nimic, ea facea totul. Ma lucra doar cu muschii vaginului si cu miscarile lente ale fundului; o simteam in fiecare celula a pielii si in fiecare nerv al corpului. Era fantastica si se futea dumnezeieste, imi
doream sa nu se termine niciodata impreunarea noastra, sa se prelungeasca pana la eternitate.

I-am luat sfarcurile in gura, le-am supt cu patima zgandarindu-le usor cu dintii; a gemut usor si si-a intetit ritmul miscarilor. I-am simtit vaginul pulsand rapid ca un vulcan inaintea eruptiei incordandu-se spasmodic in jurul pulei mele si rasuflarea agitata si fierbinte a respiratiei, a inceput sa tremure si a
juisat succesiv de cateva ori, gemand cu capul dat pe spate si cu ochii inchisi, strangandu-ma inconstienta cu bratele si picioarele inclestate in jurul meu.

S-a ridicat dupa ultima contractie, m-a privit tampita de aburii orgasmului si mi-a luat pula in gura lingandu-si topita propriile sucuri, apoi i-a prins capul intre buze si i-a supt doar varful, tinand-o strans cu amandoua mainile. Era atat de frumoasa, imbujorata la fata si jilava de transpiratie, cu ochii mari si
albastri sclipind satisfacuti de placere, cu buzele rosii si umede inconjurand senzual capul belit al madularului meu, incat tensiunea din mine a atins apogeul si am ejaculat prelung, descarcandu-ma gafaind in gura ei. A asteptat pana la ultima salva cu gura lipita, a inghitit calma de cateva ori toata sperma fara sa se strambe si fara sa se inece, mi-a lins apoi ultimele picaturi ramase pe varf si s-a intins pe burta in pat langa mine, sprijindu-si capul intr-o mana in timp ce cu cealalta m-a mangaiat bland pe piept si pe obraji:
- A fost fantastic! Mi-a placut la nebunie! Doamne, nu credeam ca… o sa mai simt asa ceva pentru un barbat! Te iubesc, sunt nebuna dupa tine! Tie ti-a placut?
- Olga, esti criminala! N-am experienta la femei, dar nu mi-as fi inchipuit niciodata ca o femeie sa se futa asa… A fost ceva de vis! Esti speciala, cred ca esti unica!
- Nici eu n-am experienta la barbati, dar mie asa imi place, altfel n-as putea! Dar daca ti-a placut si tie, sunt fericita!

O vreme am stat asa, uitandu-ne unul in ochii celuilalt ca doi adolescenti indragostiti. Mii de intrebari mi se invalmaseau in minte si nu stiam cu ce sa incep.
- Olga, este adevarat ce mi-a povestit Bella… in legatura cu nasterea ei si…
- Da, asa a fost, cum ti-a povestit ea. Nu stiu cine e tatal ei! De altfel, dupa ce-am nascut-o, aveam la 18 ani atunci - si pana acum n-am mai fost cu niciun barbat. Tu esti primul! M-am indragostit de tine ca proasta, la batranete! D-aia ti-am spus ca n-am experienta cu barbatii!
- Nu-mi vine sa cred, atatia ani, fara sex?
- N-am dus lipsa de sex! M-am regulat cu femeile! Nu mi-a lipsit nimic, poate doar dragostea…
- Deci e adevarat ca te iubesti cu asistenta aia a ta, cu Anda?
- Da, dar nu ma iubesc cu ea, ma fut cu ea! E o diferenta!
- Scuza-ma, nu pricep, cum naiba sa te satisfaci cu o femeie??? Fara pula?
- Te inseli, iubitule! Femeile stiu cel mai bine… sunt gingase si senzuale, calde si patimase! Mi-a fost intotdeauna dor de un barbat pe care sa-l iubesc si care sa ma iubeasca, dar de pula in niciun caz! Noi, femeile, avem alternative si pentru asta…

S-a intins peste mine si a tras sertarul noptierei, am ramas masca ce-am vazut acolo: o multime de jucarii erotice de toate felurile si de toate formele, tot felul de vibratoare si de dildo-uri, de toate marimile, siraguri de bile anale si vaginale, recipiente cu creme, lubrifianti si uleiuri, strap-on-uri uriase, plus alte cateva obiecte cu forme ciudate care nu stiam ce sunt si nici la ce-ar putea folosi. Mi-a citit consternarea pe fata, a inchis repede sertarul si s-a suparat:
- Uite ce e, daca esti oripilat de chestiile astea, esti liber sa te imbraci si sa pleci!

Am scuturat din cap negand vehement, apoi mi-am continuat tirul intrebarilor:
- Ma framanta de mult timp o dilema: in noaptea aia de Revelion cand ne-am cunoscut pentru prima oara, cand m-am bagat sub masa sa caut dopul sampaniei, ai facut gestul ala special sau a fost doar in inchipuirea mea?
- Iubitule, la intrebarea asta nu-ti raspund. Ar fi pacat! Cel mai bine pentru tine este sa ramai cu fantezia aia si cu misterul ei. Crezi ce vrei si ceea ce iti doresti sa crezi!
- Am inteles… dar tare mi-ar fi placut sa stiu adevarul, nici nu stii cum mi-a schimbat viata povestea aia! In fine, dar cu Bella ce-o sa fac?
- Cu Bella si cu mine o sa faci doar ceea ce-ti doresti, cum iti dicteaza mintea si inima. Poti sa ma alegi pe mine, poti sa o alegi pe Bella, poti sa ne alegi pe amandoua sau pe niciuna, hotararea iti apartine.

Oricare va fi decizia ta, eu o voi respecta cu sfintenie si in casa mea vei fi bine primit oricand, indiferent de alegerea pe care o vei face. Nu mai sunt o pustoaica si desi m-am indragostit cumplit de tine, pot sa-mi strunesc patimile, am facut-o atatia ani…
- Bine, dar cu relatia ta cu Anda asta, cum ramane?
- Asta nu te priveste si n-are nicio legatura cu sentimentele mele fata de tine! Ce-o sa mai fac, daca o sa mai fac, cu Anda sau cu oricare alta e treaba mea, ma priveste doar pe mine! Te asigur ca nu va afecta relatia noastra, daca va exista vreodata o relatie intre noi…

Am ramas tacut, ingandurat si debusolat, dandu-mi seama in ce complicatii imposibile ma bagasem. Olga m-a lasat un timp sa-mi rumeg in liniste incertitudinile apoi m-a mangaiat delicat pe fata cu varful degetelor, m-a sarutat dulce pe buze, s-a ghemuit pisicoasa in bratele mele si mi-a soptit pervers la
ureche, sufland un abur cald si lasciv:
- Gicu, eu n-am atatea intrebari… am una singura: cand o regulai pe Bella toata noaptea si urla aia de se cutremura blocul si se pisa pe ea in pat, te gandeai la mine, nu-i asa? Iti inchipuiai ca ma futi pe mine, asa-i???

Am privit-o uimit in ochi si nu i-am raspuns; era intinsa pe burta si mi-am plimbat mana pe spatele ei urmarindu-i curbele superbe, de la gat, printre umeri si pana la fundul rotund ce-si inalta fesele obraznice… Mi s-a sculat pula si m-am urcat pe ea calarindu-i curul, plimbandu-mi capul madularului printre bucile ei. S-a cracit ca o broasca si a icnit scurt cand am impuns-o. Mi-am dat seama ca nimerisem in gaura gresita si am dat sa ma retrag, insa Olga si-a saltat curul in intampinarea mea si mi-a strigat surescitata:
- Las-o acolo! E bine si acolo! Mie-mi place! Baga-mi-o toata!
Am mai impins de cateva ori si pula mi-a alunecat toata in curul ei, fara niciun efort. Era de mult sparta acolo si grosimea madularului meu n-a parut s-o deranjeze, i-a umplut perfect gaura; senzatia a fost cumplita si mi-a placut teribil iar Olga a murit in valuri de or...



    Login