Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataOlga... I
Autor : dakrays - 2020-04-11
Citita de 6732 ori - Nota 7.89 (36 voturi)
Salutare... o a doua povestire pe care am cules-o si vreeau sa o pun online catre voi... e superba... Spor la citit...


OLGA...

Am cunoscut-o pe Bella in primele zile ale studentiei. Mai corect spus, am cautat-o eu. Asa m-au sfatuit toti amicii din comuna natala cand au aflat ca am intrat la facultate la Bucuresti: “Ba Gicu, cand ajungi acolo e musai sa-ti tragi gagica, altfel te faci de ras printre bucurestenii aia, toti au! Sa nu ramai ca blegul, fara! Acolo e Bucurestiul baaa, e capitala, nu satul nostru prafuit; ai de unde alege!”

Cu tema asta intiparita solid in minte am pasit singur pentru prima oara in viata mea in Bucuresti. Orasul aglomerat si zgomotos m-a ametit si m-a speriat; ma simteam pierdut in multimea haotica si pestrita, in haosul acela infernal de masini si claxoane.

In prima saptamana de cursuri mi-am studiat atent colegele de an: asezat in randul cel mai de sus al amfiteatrului le-am trecut in revista pe toate. Multe dintre ele aratau demential: tate mari scoase la inaintare, craci lungi, machiate ca pentru un casting de moda, imbracate dupa ultimul racnet in pantaloni mulati pe cururile bombate sau in fustite scurte pana la chiloti. Le-am taiat de pe lista din start: la ce aere de dive isi dadeau imi era clar ca un provincial amarat ca mine nu are nicio sansa.
Altele erau de-a dreptul uratele, fie prea grase, fie prea slabe, fie fara sare si piper; asa ca le-am exclus si pe astea.

In fine, ochii mi-au cazut pe o faptura ce facea nota discordanta: migniona, mladioasa, foarte draguta, cu sanii mici si ascutiti, conici, cu picioare de gazela, cu fundul mic si rotund si cu talia subtire ca de viespe, cu ochii mari ca de caprioara, cu buze senzuale si cu un par bogat castaniu-roscat ce-i cadea
lung si involburat pana la jumatatea spatelui. Parea retrasa, timida si singuratica, neamestecata in gloata de pitipoance.

Experienta mea in materie de fete era nula, adica fix zero. De cand ma stiu am fost foarte timid si m-am refugiat mai mereu in propria mea singuratate; mi-a placut mai mult sa citesc, sa studiez si sa visez decat sa-mi petrec timpul cu baietii si fetele de varsta mea. Desigur, hormonii adolescentini nu m-au
ocolit si mi-am luat-o la laba de nenumarate ori urmarind filmulete porno pe net sau imaginandu-mi fantasme erotice colorate si perverse. Masturbarea imi linistea tensiunea sexuala si-mi anestezia instinctele, inlocuindu-le cu un fel de surogat multumitor ce-mi hranea iluzia de normalitate si de confort. Eram un baiat frumusel, inalt de aproape 1,80, cu parul saten deschis si ochii verzi, curtat de toate fetele din comuna; dar ma obisnuisem cu laba si fara sa simt ce mi se intampla m-am afundat in haul acela teribil al complexelor. Cand mi-am dat seama, era deja prea tarziu.

…………………………………………….

Mi-a placut din prima clipa de fata aceea, mi-am luat inima in dinti, mi-am facut curaj si am abordat-o in pauza dintre doua cursuri:
- Buna! Eu sunt Gicu, suntem colegi de an! Mi-ar placea sa fim amici, nu vad prea multi pe aici cu care sa pot lega prietenii!
- Aaaa… eu sunt Bella! Scuza-ma, dar trebuie sa merg in pauza asta la biblioteca sa-mi fac abonamentul. Mai vorbim!

Se inrosise la fata si era chiar mai fastacita decat mine. Mi-a intors spatele si a rupt-o la fuga tacanindu-si tocurile pantofilor pe mozaicul culoarului. Am stat ca pe ghimpi pana la sfarsitul cursurilor; am asteptat-o la iesire:
- Bella! Mi-ai promis ca o sa mai vorbim! Te invit la o cafea in pub-ul de vis-a-vis, te rog sa nu ma refuzi!

S-a holbat inrosindu-se pana in varful urechilor, m-a cercetat cateva secunde clipindu-si genele peste ochii mari si uimiti, m-a luat de brat si m-a traversat in fuga strada facand slalom printre masinile ce franau brutal ca sa ne evite si ne claxonau strident ca sa ne injure. Ne-am asezat la o masa la terasa improvizata pe trotuar, am comandat doua cafele si doua sucuri, apoi totul s-a redus la tacere.

Am stat asa, fata in fata aproape trei ore si n-am fost capabil sa scot nici macar un cuvant, de parca eram mut. Ma uitam la ea, o mancam din priviri dar Dumnezeu imi luase graiul. Nici ea n-a incercat sa faca conversatie, ma privea impersonal si sorbea din cand in cand din paharul cu suc de parca astepta sa treaca timpul.

Si timpul a trecut! Se lasase inturnericul si noaptea rece de inceput de octombrie ne-a facut sa ne zgribulim in scaune, am achitat consumatia si am plecat. Pentru prima oara in seara aia mi-am desclestat limba:
- Bella, te conduc pana acasa; daca e prea departe putem lua un taxi.
- Nu e cazul, e suficient daca ma conduci pana la metrou. Iti multumesc pentru seara asta!
Ne-am despartit pe peronul metroului, am iesit in strada si am pornit pe jos pana la caminul studentesc unde eram cazat, cu mintea facuta tandari. Nu intelegeam de ce mi-a multumit si aveam senzatia ca a facut-o in bataie de joc; ma simteam ca un bou si-mi venea sa ma dau cu capul de toate zidurile
cladirilor de pe strada.

Am ajuns in camin; colegul cu care imparteam camera dormea deja dus. M-am bagat in cada pentru un dus fierbinte; mi-am facut o laba violenta imprastiindu-mi sperma cu furie pe faianta din baie, apoi m-am culcat.

Am fost convins ca esuasem lamentabil si ca ma prezentasem sub orice critica, asa ca am evitat-o in urmatoarele zile, constient ca mi-am ratat sansele cu ea. Am ramas surprins cand m-a oprit pe holul din fata amfiteatrului:
- Hei, Gicu! Spuneai ca vrei sa fim prieteni… si nici buna-ziua nu-mi dai! S-a intamplat ceva? Te-am suparat cu ceva?
- Bella! Nu s-a intamplat nimic! Numai ca… eu credeam…
- Atunci te invit dupa ore, tot acolo. E randul mei sa-ti fac cinste cu o cafea!
Am incuviintat dand din cap, sufocat de emotii.

……………………………………………..

Relatia noastra s-a infiripat anevoios, greoi si atipic. Imi placea de ea; Bella era o fata frumoasa, desteapta si foarte sexy, in felul ei cuminte si neprovocator. Nu-mi dau seama nici acum ce i-a placut ei la mine; pot admite ca eram un tanar frumusel si bine facut, dar complexele de care sufeream si
emotivitatea exacerbata fata de fete se vedeau si din avion. Nici ea nu era vreo indrazneata din punctul asta de vedere; era timida si la fel de lipsita de experienta ca si mine.

Fara sa ne dam seama, intre noi s-a cimentat o prietenie stranie, dar solida, de parca eram legati unul de altul cu lanturi. Ne petreceam tot timpul impreuna, eram nedespartiti; invatam impreuna pentru examene, ne plimbam, mergeam impreuna la spectacole si la petrecerile colegilor si prietenilor, la mare
si la munte in excursii si in vacante, de sarbatorile de Paste si de Craciun.

Toata lumea care ne cunostea ne percepea ca pe un cuplu, dar lucrurile nu stateau deloc asa. Desigur, au existat si momente de tandrete in care ne-am sarutat si ne-am spus cuvinte frumoase, dar fizic nu ne-am atins niciodata cu adevarat unul pe altul. Imparteam camaradereste acelasi pat in camera de hotel in timpul excursiilor si al vacantelor, dar fiecare pe partea lui. O surprindeam iesind goala de la dus, ii sorbeam cu privirile lacome tatele feciorelnice si funduletul excitant si obraznic, dar eram incapabil sa pun mainile pe ele si sa le pipai pielea cu degetele mele. Traiam un paradox, o doream cu atata patima incat gandul de a o avea ma inhiba cumplit si-mi alimenta din plin complexele. Ma masturbam frenetic, doar asa ma linisteam. Nu-mi dadeam seama daca Bella intelesese sau nu ca am o problema pentru ca niciodata n-a parut interesata sa faca sex cu mine si nici n-am vazut-o cuprinsa de dorinte si pofte erotice. Asa au trecut primii doi ani ai relatiei noastre… am facut multa laba!

…………………………………………………

Stateam unul langa altul pe rogojina de paie intinsa pe nisipul fin al plajei din Mamaia, cu trupurile arestate de razele incandescente ale soarelui nemilos de sfarsit de iulie. Terminaseram anul doi de facultate si ne bucuram de vacanta.

Ca sa-i ofer Bellei zece zile la Mamaia la patru stele le-am cerut ajutor parintilor. Erau tarani saraci, dar mi-au trimis prin posta toti banii pe care-i aveau stransi in casa – eram mandria lor, student la Bucuresti, stiau ca am o prietena desi n-o vazusera niciodata si si-ar fi dat si pielea de pe ei pentru mine.

Arsa de soare si molesita de caldura, Bella s-a intors pe rogojina cu fata spre mine:
- Gicu, vreau sa te intreb ceva… sper ca n-o sa te superi! Tu ma iubesti???
- Sigur ca te iubesc! Nu inteleg de ce ma mai intrebi! i-am raspuns eu mecanic.
- Uite ce e… daca ma iubesti, trebuie sa faci sex cu mine! Nu m-a interesat chestia asta pana acum, dar eu te iubesc la nebunie si te vreau din tot sufletul. Nu mai am chef sa mai astept, mi-au ajuns doi ani! Sunt virgina, dar nu vreau sa-mi creasca panza de paianjen in pizda, intelegi? Vreau sa fiu femeia ta, sa ma fut cu tine!

Am ramas ca la dentist, complet derutat; n-o auzisem niciodata vorbind atat de vulgar si pe moment am crezut ca a facut insolatie.
- Bella, te doresc din tot sufletul, numai caaa…
- Daaa, stiu ca si tu esti virgin, ca n-ai mai avut femei, poate ca d-aia te si iubesc. Te vreau! Nu-ti fie teama, n-ar trebui sa fie nimic complicat. N-am fi nici primii si nici ultimii! Deci ramane asa: in seara asta tu-mi dai pula si eu iti dau pizda, nu se mai poate altfel! De acord?
Am mormait un raspuns afirmativ si brusc am simtit o transpratie rece in ceafa ce mi-a fript pielea mai aprig decat vapaia soarelui. Sosise clipa de care ma temusem toata viata… si nu mai aveam cum sa dau inapoi.

Si-a facut dusul de seara, s-a parfumat si s-a machiat strident, apoi s-a intins pe spate in mijlocul patului cu picioarele cracite la maxim, cu genunchii usor indoiti, etalandu-si vulva ca la expozitie. Atunci am vazut pentru prima oara pe viu cum arata o pizda. Avea labiile lipite si ascunse discret sub un puf des si infoiat de carlionti de nuanta ruginie ce se continuau in lungul pubisului tunsi scurt si ingrijit intr-un fel de triunghi ingust, ca o invitatie subtila la placere.

O contemplam stand gol, in picioare in fata patului si felul in care ma provoca m-a excitat instantaneu, pula mi-a zvacnit la verticala si balele mi-au invadat gura. Stiam ca am un madular lung si gros, peste medie, insa stiam la fel de bine ca nu-l pot stapani.

Bella mi-a privit curioasa erectia, a evaluat-o rapid si a gangurit infierbantata:
- Ohooo! Nu ma pricep, dar se pare ca am noroc! Saruta-ma, iubitul meu!
M-am intins peste ea si ne-am impleticit limbile intr-un sarut adanc si lasciv; s-a cutremurat infiorata, m-a incolacit strans intre picioare si mi-a impins capul intre sanii ei, gemand lung si respirand intretaiat. I-am prins in gura tatele si le-am mozolit sfarcurile intarite ca betonul, unul dupa altul, facand-o sa-si muste buzele, sa-si dea ochii peste cap si sa se unduiasca sub mine cautatndu-ma, tipand infundat si bolborosind sunete fara sens ce se sfarseau in oftaturi gatuite.

S-a arcuit ca o coarda de otel si s-a impins violent in mine, am simtit varful pulei razuindu-i labiile si am explodat incontrolabil in spasme uriase, naclaindu-i flocii cu jeturi succesive de sperma vascoasa. Imi venea sa mor de rusine, ceea ce banuiam de mult se adeverise: ejaculam mult prea repede si nu
puteam satisface o femeie; atunci am realizat ca sunt impotent si ca nu voi fi niciodata barbat. Aveam impresia ca viata mea s-a incheiat, eram distrus.

Bella a asteptat siderata sa ma descarc pe pantecul ei; nu intelegea ce se intamplase si nici nu se asteptase la asa ceva. A urmarit uluita darele de sperma ce i se scurgeau alene de la buric in jos pe vulva, pana pe interiorul coapselor si intr-un final a inteles totul.

M-a privit dispretuitoare, a luat prosopul pe care-l avea pregatit la capul patului si a inceput sa se stearga cu gesturi nervoase peste tot, curatandu-se meticulos de lichidul lipicios si abia apoi s-a uitat din nou spre mine, asteptand explicatii. Eram intruchiparea deznadejdii, o statuie a tristetii, un monument al neputintei. Si-a dat seama ce se petrece in sufletul si in mintea mea si s-a inseninat brusc:
- Iubitul meu, nu-i nimic, se mai intampla! Nu trebuie sa te amarasti din cauza asta, o sa incercam inca o data mai tarziu; va fi bine, vei vedea! Nu-mi place sa te vad asa!
- Bella, imi pare rau, dar eu… nu pot! Sunt blestemat, imi vine sa ma omor!
- Te rog sa incetezi cu prostia asta! Nu exista “nu pot”, scoate-ti chestia asta din cap! Prostule, ai tot ceti trebuie… am vazut eu! O sa te ajut si eu, cum ma pricep… Nu te las, te iubesc prea mult, saruta-ma!
Ne-am sarutat si ne-am mangaiat unul pe altul timp de vreo trei ore. Bella mi-a oferit tot corpul ei, insa amintirea rateului si spaima unui nou esec ma inhibase total si madularul imi ramasese flasc si inert, refuzand sa dea vreun semn de viata.

Bella se incinsese sub imperiul pipaielilor, se excitase si-si pierduse rabdarea. S-a aplecat peste mine si mi-a luat pula in gura, asa bleaga cum era, incepand s-o suga si s-o linga cu gesturi stangace si fara pricepere, incercand sa imite ceea ce vazuse prin filme. Era totusi prima fata care-mi sugea pula,
fantezie in urma careia ma masturbasem de mii de ori si asta a fost declicul de care aveam nevoie ca sa sparg blocajul psihic si ca madularul s-a mi se trezeasca din letargie.
Bella a constatat satisfacuta rezultatul, ca pe o realizare personala:
- Asa, asa… vezi ca se poate? Hai, inca un pic! Ti-o fac eu mare!

Incantata de succesul obtinut s-a avantat cu si mai mult zel in ceea ce facea. Gura si buzele ei actionau ca o pompa, cu limba ii umezea in permanenta capul belit si cu degetele imi framanta coaiele. Mi-o facuse ca parul, deja se ineca cu ea bagandu-si-o in gat pana la amigdale si se sufoca cu balele ce-i
curgeau din gura ca la o catea insetata.

Din nefericire n-a stiut sa se opreasca la timp si nici n-a luat in seama vibratiile amenintatoare ale madularului meu ajuns la punctul critic. Nici eu n-am mai avut timp s-o avertizez: primele doua-trei jeturi de sperma i-au tasnit direct in gat; le-a inghitit tusind inecat, amestecandu-le cu propriile ei bale, iar pe urmatoarele doua a apucat sa le retina in gura. Restul spermei am imprastiat-o pe fata ei dupa ce a reusit sa-si scoata scula din gat.

A scuipat oripilata ce-i ramasese in gura, tusind naprasnic, gata sa-si verse matele:
- Ce pizda ma-tii ai facut? Esti scarbos, imi vine sa vomit! Doamne, cu ce ti-am gresit? De ce m-ai pedepsit? Nu-mi vine sa cred!
- Iarta-ma! Ti-am spus ca sunt impotent! M-ai excitat si mi-am dat drumul, nu ma pot controla. Asta e, cred ca ar trebui sa ne despartim, sa-ti gasesti un barbat adevarat…
M-a privit cu ura, s-a sters pe fata cu prosopul, a scuipat in el ce mai avea in gura si a plecat la baie. Am auzit zgomotul apei tasnind din para dusului, am inchis ochii si am realizat ca asta era de fapt sfarsitul. Pentru prima data m-am simtit impacat cu toate, inclusiv cu mine insumi…

A iesit de la baie si s-a trantit goala langa mine, in pat. Si-a desfacut picioarele si si-a plimbat degetele in lungul vulvei, departandu-si labiile.
- Te rog sa ma scuzi, dar trebuie sa ma satisfac singura. N-am chef s-o iau razna si nici sa ajung la balamuc!

Si-a cautat lindicul printre smocurile de floci, l-a decopertat si a inceput sa si-l frece blajin cu buricul degetului mijlociu pe care si-l umezea din cand in cand in lungul despicaturii dintre labii. Cu cealalta mana isi masa tatele, ciupindu-si sfarcurile, gemand in surdina, unduindu-se lasciv, vibrand din tot corpul.

O priveam fascinat cum se masturba in fata mea, ochii imi ramasesera atintiti in faldurile desfacute ale labiilor ce dezvaluiau rozul sidefiu al unui interior enigmatic si imbibat de sucuri tainice, eram uluit de felul in care degetul ei se rotea in jurul lindicului ungandu-l cu zeama ei intima, de curul ce se incorda
curbandu-se in intampinarea placerii, de tatele ce se intarisera ca nistre pietroaie dublandu-si volumul, de sfarcurile erecte pe care si le storcea intre degete si de gemetele ce-i scapau provocator din gat. Ardea toata, se inflamase la fata, pielea pieptului i se inrosise ca o eczema, isi clatina capul cu ochii
inchisi si-si musca tremurand buzele, era superba!

M-a excitat atat de tare incat fara sa vreau am inceput sa-mi frec pula, extaziat de spectacolul pe care mi-l oferea. A observat ce faceam si s-a oprit brusc:
- Aha… deci asta era problema ta? Prea multa laba, nu-i asa? Te inteleg, dar acum te invit sa ma termini cu gura ta: gusta-ma si linge-ma, te asigur ca n-o sa-ti para rau! Sunt aproape gata…
M-am trezit cu capul intre picioarele ei, cu nasul infundat in smocul de floci si cu gura lipita de labiile ei. Mirosul patrunzator si umed mi-a intrat direct in nari si l-am inhalat cu o curiozitate lacoma, incercand sa deslusesc gustul ciudat, salciu si vag dulceag al secretiilor ei intime. Era totul nou pentru mine, era pentru prima oara cand gustam o femeie acolo jos, eram curios si in acelasi timp speriat.

Am inceput s-o ling haotic intre labii, culegand totii stropii de lichid ce apareau unul dupa altul din adancul ei, inghitindu-i amestecati cu saliva abundenta ce-mi curgea necontrolat din gura. Ii placea; isi pusese mainile in parul meu si-mi ghidona capul pentru a-mi potrivi limba acolo unde simtea ea ca trebuie atinsa, unduindu-si fundul ca sa-si infiga vulva intre buzele mele. Gemea din ce in ce mai lung si mai sonor, infiorata:
- Ahhh… daaa! Acolooo… asaaa! Da-mi…. Doamne! Linge-ma…. uhhh! Cu limba! Daaa… fa-ma, mai vreau! Mai…. Imi place asaaa! Uhhh, asaaa, asaaa!

In clipele alea m-am simtit fericit si am uitat de complexe: in sfarsit futeam si eu o femeie! Cu gura, e adevarat, dar o futeam! O simteam vibrand, ii simteam placerea, ii gustam zemurile si-i beam din pizda; mai mult nici nu indraznisem sa visez!

Luat de valul de incredere ce ma purta pe crestele sale ca pe aripi, am dat cu limba de butonasul ei secret ce iesise semet din carapace printre smocurile de floci; l-am prins intre buze si l-am strans cu putere sugandu-l ca pe o bomboana. S-a cutremurat ca electrocutata, s-a zvarcolit urland salbatic si s-a smuls brutal din gura mea:
- Auuu… ma doare, animalule! L-ai storcit! Nu asaaa… ai stricat totul! E sensibil acolo… fii bland cu el! Linge-l delicat, iubeste-l, nu mi-l strivi! Prostule! Hai, incearca!

Mi-a impins din nou capul intre cracii ei si si-a potrivit lindicul intre buzele mele. Mi-era frica sa ma mai ating de el, nu-mi dadeam prea bine seama ce trebuia sa-i fac ca sa-i placa. L-am atins temator cu varful limbii, i-am dat cateva rotocoale si m-am oprit. Bella a oftat prelung, s-a impins in gura mea si
mi-a soptit sfarsita:
- Asaa… asa e bine! Imi place! Linge-l! Daca nu-l maltratezi, poti sa-l sugi cat poftesti, ca nu e de sticla! Asaa… daaa! Dumnezeule, ce bine e!

Incurajat, i-am lins clitorisul cat mai delicat posibil, inconjurandu-l cu limba si imbibandu-l in saliva, sugandu-i usor capul alburiu intre buze. Bella isi daduse ochii peste cap, gemea terminata, se zvarcolea ca un sarpe si din pizda i-au tasnit cativa stropi de lichid ce mi-au umplut gura. Era in pragul orgasmului dar s-a infranat brusc, s-a ridicat in capul oaselor atintindu-si privirea spre pula mea sculata, i-a pipait cu degetele varful umed si s-a rastit cu vocea ragusita, rosie ca focul in obraji, cu ochii tulburi si excitati:
- Nuuu! De data asta nu te mai iert! Nu te mai las pe tine! Daca tu nu poti, o sa te fut eu!
M-a imbrancit pe spate in pat, m-a incalecat, si-a tinut labiile departate cu degetele de la o mana in timp ce cu cealalta mi-a apucat pula potrivindu-si-o singura in dreptul gaurii, apoi s-a lasat brusc in jos infigandu-se toata dintr-o singura miscare in madularul meu. A scos un tipat scurt si pentru cateva clipe
a ramas nemiscata, cu respiratia oprita; m-am trezit in ea fara sa simt nimic, intrasem ca in branza, fara niciun efort; abia apoi m-a invaluit caldura stranie si molateca vaginului umed si i-am perceput vibratiile.

Dupa momentele de uluiala, Bella s-a sprijinit cu bratele intinse de pieptul meu si a inceput sa-si miste curul in sus si in jos, intrand si iesind din teapa din ce in ce mai rapid, oftand adanc de fiecare data cand se simtea strapunsa si umpluta pana la capat.

O suita de senzatii mi-au starnit sentimentele; pe de o parte ma simteam in al noualea cer fiind pentru prima oara intr-o femeie, pe de alta parte nu eram chiar sigur daca o fut eu pe ea sau ea pe mine, insa traiam la intensitate maxima noutatea acelei placeri pe care, pana atunci, doar mi-o imaginasem.

Din cateva miscari Bella si-a gasit orgasmul: s-a batait inainte si inapoi de parca imi folosea pula ca sa se largeasca, a tipat extaziata si s-a varsat in suvoaie incredibile; am simtit un fluviu de lichide ce i s-a scurs din vagin prelingandu-se pe langa madularul meu pana pe coaie si exact in acel moment am
ejaculat si eu improscandu-i adancul cu salve abundente de samanta. Totul durase mai putin de doua minute; s-a prabusit sfarsita peste mine, sufland agitat, epuizata de efort dar multumita:
- Doamne, ce bine a fost! Ce chinuiala… n-as fi crezut! Ai o problema, dar de acum incolo stiu ce trebuie sa fac! Te iubesc, prostule!
- Bella, ai fost incredibila! Insa eu nu pot… nu vreau sa-ti incurc viata. Esti prima femeie din viata mea, dar nu sunt barbatul pe care-l meriti!
- Te rog sa incetezi cu prostiile astea! Te iubesc asa cum esti, esti dotat cu o scula mare ...



    Login