Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ocazia
Autor : mrddominic - 2016-07-23
Citita de 11617 ori - Nota 5.93 (69 voturi)
Nu puteam sa ratez o astfel de ocazie. Eram foarte fericita de invitatia primita. Urma sa petrec 2 saptamani in Olanda la o fosta colega de facultate. Ea plecase in ultimul an si se stabilise acolo. Nu vorbisem cu ea de 3 ani, noroc cu internetul si siturile de socializare ca ne-am regasit. Aflasem ca avea o casa in apropiere de Amsterdam, la vreo 40 de km. Statea intr-o localitate mica si locuia cu Ian, iubitul ei. De fapt Ian ramanea la ea doar cand isi petreceau noaptea impreuna.
Sa nu o lungim. Am ajuns pe aeroport si Mona(Monica) ma astepta. Ne-am imbratisat si am plecat impreuna. Era vara si era cald. Dupa ce am oprit la un peco pe drum, in maxim o ora am ajuns la ea. Avea o casuta cu etaj, 3 camere toata casa, cu o mica gradina in fata si spate. In spate avea o terasa cu un jacuzzi. Masina o parca pe strada. Dupa ce m-a condus in camera mea si mi-a lasat timp sa fac un dus, am coborat amandoua in living ( open space) si am discutat diverse. Mona arata bine, se schimbase din facultate. Un pic cam plinuta, dar cu forme placute. Un tatuaj la inchetiura si un piercing in spranceana erau la vedere.
Dupa am iesit amandoua la cumparaturi. A doua zi urma sa vina si Ian. In general de vineri pana duminica statea la ea. Ea zicea ca-i zice ,,colegul de cearsaf’’..
Despre mine ce sa zic: 1,65cm, 52kg, bruneta, sani cupa B, fund ferm, singura de mai bine de 3 luni.
Vineri singura ramasa, mi-am utilizat la maxim tableta si cand am ramas fara baterie, am realizat ca mi-am uitat incarcatorul in tara. Am vb cu Mona si mi-a zis sa caut la ea in camera in sertarul de la noptiera.
Camera ei era mare, cu balcon spre terasa. Un pat imens privea catre balcon. Am cautat unde mi-a zis, dar n-am gasit. Deschizand si alte sertare si usi, in dulap am gasit un costum de latex, un bici, catuse si o cutie cu multe jucarii sexuale, diverse modele si marimi de vibratoare. M-am retras apoi, fara sa gasesc ce doream.
Pe la 6 seara au ajuns si cei doi. Ian era un tip pe la 40 ani, inalt si slab. In schimb avea si el tatuaje.
Seara am petrecut-o impreuna. Am mancat, baut si ne-am uitat la un film pe DVD. Asta ca sa inteleg si eu ceva, ca olandeza lor era imposibila. Cu Ian discutam in engleza, iar ce vorbeau ei in olandeza, era clar ceva ce nu ma privea.
Pe la 23 ne-am dus la culcare, cred ca Ian ma injura in gand, ca altfel o baga in pat pe Mona de la 20. Se vedea dorinta pe gesturile si chipul sau.
Nu stiu ce mi-a venit, dar dupa vreo 10 minute de stat in camera m-am dus la usa lor. M-am uitat pe gaura cheii, initial nu credeam ca voi avea ce sa vad, dar culmea se vedea perfect patul, iar veioza pe care o aveau aprinsa le lumina trupurile. Ian era in picioare la marginea patului, iar Mona ii sugea scula. Si da, avea ce. Nu ti-ai fi imaginat ca un tip ca el poate avea o chestie asa de zdravana. Era bine dotat. In gura Monei intra jumatate din jucaria tipului. Fata sugea de zor. Instinctiv mi-am dus mana pe sub camasa de noapte intre picioare. Piersicuta mea era uda deja. Nu port niciodata chiloti cand dorm. Mi se parea foarte excitant sa-i privesc pe cei doi. Era prima data cand vedeam live o partida de amor. Buzele Monei studiau acel instrument cu atentie, din cand in cand se ineca in incercarea de a lua si mai mult in gura.
Ian isi misca usor bazinul. Curand Mona se pozitiona invers cu bazinul sper el, iar tipul dupa ce-i trase pantalonasii de pijama se afunda in pasarica acesteia. Gemetele Monei incepura sa se auda puternic, iar mana mea imi freca pasarica frenetic. Mi-am retras degetele si mi le-am lins usor pentru a le introduce in pasarica. Cei doi trecusera la actiune. Mona era in patru labe si Ian o penetra pe la spate. Vedeam cum penisul intra si iese dintre bucile mari. Cate-o lovitura de palma se auzea. Fesele se miscau in urma loviturilor de bazin ale barbatului. Nici degetele mele nu stateau degeaba. Intrau si ieseau din pasarica imitand parca penisul lui Ian. Din pacate, distractia nu dura mult, Ian terminand si ramanand parca blocat in Mona. M-am retras si eu rapid, dezamagita parca de spectacolul care se incheie prea rapid.


Dimineata m-am trezit pe la 10. Am coborat si am vazut-o pe Mona imbracata.
Trebuie sa merg pana la servici. Cand termin il sun pe Ian si veniti si voi ca sa mancam si sa ne plimbam in oras.
Pe la 12 cobori si Ian. M-a intrebat daca am dormit bine si apoi isi facu o cafea.
Ce zici de o baita in jacuzii.
Pai acum?
Da, profitam ca nu e Mona, e mai mult loc ..
Da, dar n-am costum de baie. Vorbisem cu Mona sa-mi cumpar de aici, ca am uitat cand am facut bagajul.
Eh, costum. O pereche de chiloti, sau merge si fara, nu ma deranjeaza. Noi de obicei intram goi. Suntem obisnuiti.
Ok, dar o sa-mi iau niste bikini.
Cand am coborit Ian era deja in jacuzii. O spuma acoperea toata cada. Mi-am desfacut prosopul si am intrat in cada. Eram doar in chilotei cu iubitul prietenei mele, iubit care poseda un adevarat penis. Faptul ca eram cu sanii goi, parea sa nu conteze. Barbatul imi spuse:
Stai in dreptul meu, o sa-ti placa. Cand m-am asezat acolo am simtit cu jeturi de apa imi lovesc zonele intime. Era foarte placut si devenea chiar excitant. Toate bolboroselile alea imi loveau labiile si interiorul cand cu blandete, cand puternic.
Ti-ar placea si mai mult daca ai renunta la bikini, rase Ian. M-a servit apoi cu un pahar de sampanie si continua:
Un toast! Noua ne place sa savuram cate un pahar cand lenevim aici. E foarte relaxant.
Eram rosie toata cand mi-am scos chiloteii si i am pus pe margine. Acum jeturile de apa atacau direct pasarica si funduletul, iar senzaia devenea foarte placuta. Alternanta jeturilor de apa, faptul ca stateam goala cu un barbat strain au dus la aparitia primilor fiori, fiori de placere.
Dupa ceva timp Ian m-a intrebat daca vreau o inghetata. Cum raspunsul a fost afirmativ tipul se ridica sa se duca la frigider. Am ramas uluita, privind cu jind la penisul sau cand s-a ridicat gol din apa. Isi trase un prosop rapid in jurul mijlocului si pleca la frigider. In mintea mea imaginea penisului atarnand ramase intiparita, flasc era cat altele in erectie. Salivam si sus si jos, ce era in capul meu, doar era iubitul prietenei mele.
Curand lingeam inghetata, dar ma comportam de parca sugeam acel penis. Gesturile mele aveau intentia de-a starnii interesul tipului. Eram nebuna, goala in jacuzzi cu un tip abia cunoscut, iubit al prietenei mele, iar in mintea mea parca vedeam cum acel penis intra si-mi destinde la maxim pasarica. Mintea mea visa frumos. Vocea lui ma trezi la realitate:
Ma duc la dus.
Barbatul se ridica din cada si infasurandu-si prosopul in jurul goliciunii se urni catre etaj.
Dupa ce am stat un pic sa reflectez am iesit si eu si am plecat la etaj. Am intrat in camera, se auzea deja apa de la dus. am asteptat si cand am auzit ca inchide apa, m-am pus in pat in cu funduletul in sus si spre usa. Usor o mana am dus-o la pasarica si am inceput sa o dezmierd usor. Eram uda rau.
N-a durat si am simtit o mana care incepe sa-mi mangaie fesele. Efectul meu fusese cel scontat, ce barbat ar rezista unei asemenea privelisti. Sa te astepte o femeie goala, expusa in toata splendoarea. Curand am simtit limba barbatului cum incepe sa exploreze interiorul coapselor mele. Buzisoarele mele rozalii erau dezmierdate pe rand de limba acestuia, apoi imi prindea usor intre buze clitorisul si-l aspira. Senzatia traita era nemaipomenita. Mainile sale ma desfaceau la maxim, apasandu-mi fesele rotunde si inca umede. Limba urca incet la zona dintre vagin si anus, apoi incepu sa-mi dezmierde acea gaurica stramta si interzisa. Oftam prelung si sucul vaginal se prelingea din pasarica mea. O palma peste fund ma trezi la realitate, iar capul penisului cauta intrarea vaginului meu. Se juca de cateva ori, impingand si alunecand in sus intre fese, apoi iar incerca sa patrunda printre labiutele mele, destinzand intrarea in vagin. Penetrarea m-a luat prin surprindere, fiind puternica si adanca. Tipatul meu cand acel madular imens patrunse pana la radacina il facu pe barbat sa inceapa miscari de dute vin-o rapide. Curand se auzea geamatul meu la fiecare penetrare adanca si gafaitul scurt al lui Ian. Din cand in cand isi retragea penisul si ma lovea cu capul acestuia peste labii si fese. Tensiunea sexuala si placerea ajunsesera la cote maxime. Penetrarea devenise rapida, iar fesele si tatele se miscau determinand o placere combinata cu usoara durere. Brusc am simtit man...



    Login