Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi de vara
Autor : voivoi - 2023-01-11
Citita de 4773 ori - Nota 5.19 (27 voturi)
Era o zi de vara ca toate celelalte. Stateam in casa si ma gandeam cum as putea anima acea zi lipsita de ceva special. Nu trecuse mult de cand incepuse vacanta de vara, era prima vacanta de vara pe care o incepusem fiind intr-o relatie. De regula aveam relatii de scurta durata fara implicare prea mare si fara perspective de viitor.
Eram intr-o relatie cu o tipa fainuta, cu un sex-appeal ridicat, ce provoca nasterea gandurilor vulgare daca nu extrem de vulgare. Despre ea se spunea ca isi incepuse viata inca din clasa a 7-a si ca i-au trecut prin mana numai baieti mai mari, chiar barbati as putea zice. Nu era nimic iesit din comun in anii 2000, pentru o pustoaica sa isi piarda chilotii in primele intalniri.
Am deschis winapp-ul si am dat drumul la un playlist cu muzica anilor 90, apoi am dat drumul la un NFS-Porsche, era unul din jocurile cu care ma relaxam in zilele in care ma simteam mai lenes decat o pisica tolanita la soare.
Ai mei ma anunta ca vor pleca la niste rude sau prieteni dintr-un oras vecin. Eram inert la aflarea vestii continuand cursa in care eram.
Sunetul de mesaj al telefonului imi distrage pentru moment antentia. Pe ecranul minuscul in comparatie cu paletele de ping-pong de azi era afisat „iubi”. Deschid mesajul si vad ca nu eram singurul care se plictisea in acea zi. Vroia doar sa vada cum ma relaxez si daca am chef de ceva plimbare mai pe racoare, insa eu aveam un plan mai pervers stiind ca sunt singur acasa, asa ca am invitat-o la mine spunandu-i ca ne putem relaxa la un film impreuna.
Probabil ca va ajunge in 30-40 de minute, locuia in celalalt capat de oras, venea pe jos, era cald afara etc. Mi-am continuat jocul in timp ce minte trimitea diverse flashuri in care o penetram anal, aveam o imaginatie erotica dezvoltata, poate datorita hormonilor ce isi faceau de cap in corpul meu de adolescent si/sau din revistele si filmele ce imi trecuse prin mana.
Suna telefonul, imi dau seama ca a ajuns, resping si ma indrept catre usa. Era in dreptul portii zambid sfarsita de caldura, ii zic sa intre pentru ca este deschis, dupa sarutul de „buna ziua” intra direct in camera mea unde se tolaneste pe covor. Ma asez langa ea cand:
- Te rog, te implor adu-mi o cana de apa rece.
- Cu drag, poti sa te urci in pat daca vrei, ii spun in timp ce ma indreptam catre usa.
- Nu multumesc, e atat de racoare aici jos, incat nici nu vreau sa stiu de existenta patului.
- Cum vrei.
- Poftim, ii spun oferindu-i cana de apa.
- Credeam ca lesin pe drum, este atat de cald si de zapuseala incat am crezut ca raman fara aer la un moment dat.
- Stiu eu o metoda mai buna de a ramane fara aer, ii spun in timp ce ma intindeam langa ea.
- Da, chiar te pricepi la asta ...
Cu o mana ii cuprind unul din sani, in timp ce cu cealalta incerc sa ii ridic fusta mai sus peste, era o pozitie total incomoda si greu de mentinut in timp ce limba mea se lupta pentru suprematie cu a ei intr-un sarut fara aer.
Sfarcurile se intarise la maxim si ma bucuram ca nu avea sutien, purta un maieu din care sanii puteau fi usor scosi prin lateral, ii savuram sanul stang in timp cu mana stanga ii roteam sfarcul sanului drept. Incepuse sa se cambreze de mijloc semn ca ii placea, gemetele incepu sa devina mai tari, iar respiratia mai deasa, o mana imi cauta pula peste pantalon. A inceput o lupta pe covor unde nu cu multe zile in urma avusese loc o alta.
O intorc cu fata in jos si ii ridic fusta peste cur, lasand la vedere doua buci bombate dintre care rasarea triunghiul bikinilor minusculi, pe care ii dau intr-o parte cu un deget in timp ce imi infig limba direct in anusul proaspat, o mana ma prinde de ceafa si apoi incepe sa se joace prin parul meu. Au trecut cateva secunde pana am inceput sa testez deschiderea anusului cu degetul mare ce abia fusese inmuiat in zeama pizdei.
- Hei, nici sa nu te gandesti sa mai incerci, imi spuse in timp ce se intoarse rapid cu fata in sus si ma trase catre buzele ei, spuse inainte de a se afunda intr-un sarut patimas.
Abia m-am desprins de buzele ei pentru ai spune:
- Hei suntem singuri pana mai tarziu, avem tot timpul din lume pentru a tatona incet, incet the back door.
- Cred nu intelegi cat de dureros este, nu a trecut nici doua zile de la ultima incercare.
Intradevar, eram la ea cand am incercat pentru a doua oara sa o penetrez anal, era dornica, insa oricat de mult o pregateam se plangea de dureri. La ultima incercare reusisem sa bag capul pulii si fix atat cand a sarit din pula ca apucata si a inceput sa planga spunand printre suspine ca este prea groasa si ca simte ca o rupe.
- Cred ca poti intelege intr-un singur mod cat de placut si dureros poate fi, continua ea in timp ce isi aseza hainele la locul lor.
- Hm... ce vrei sa faci?
- Pai hai sa iti arat, da-mi 15 minute de libertate si increde-te in mine.
- OK. Sper ca stii care sunt limitele.
Habar nu aveam ce avea sa urmeze, si cand te gandesti ce zi plictisitoare se anunta.
A inceput sa ma sarute in timp ce imi ridica tricoul, si a continuat cu saruturile in ce imi lasa pantalonii in jos, apoi a coborat la nivelul sfarcurilor pe care le dezmierda, musca usor, in timp ce cu piciorul scoase pantalonii de pe picioarele mele, apoi se lasa in jos si elibera usor pula erecta din boxeri, o lasa sa ii vina peste fata si nas, o mirosea in timp ce ma privea pervers si lasa boxerii sa coboare pana la nivelul gleznelor de unde i-am aruncat cu piciorul in lateral. Continuam sa o privesc direct in ochi, ochi care spuneau o poveste al dracului de animata. Se lasa in jos si incepu sa linga cate un coi, se ridica cu limba usor pe pula, nu prea mult si cobora iar la coaie, o mangaiam usor pe cap, fara a o ghida invreo directie, erau cele 15 minute solicitate. Aveam o pula erecta care abia astepta sa scuipe incarcatura pe pielea ei.
Se ridica si incepu sa ma impinga catre pat in timp ce ma saruta, cand am atins marginea patului m-am asezat cu gandul sa vezi ce muie de zile mari urmeaza sa primesc, dar...Daar nu. Ma prinde de pliurile picioarelor si mi le ridica pana la nivelul umerilor ei in timp ce incepe sa ma linga pe inghinal, pielea mi se face ca de gaina si o placere amestecata cu gadilare ma cuprninde. Continua sa treaca cu limba peste coaie si de acolo in jos pana la anus, pe care il saruta apasat in timp ce respiratia ei imi mangaie coaiele abia umezite de saliva ei. Limba ei face cerculete pe striatiile anusului in timp ce eu dau sa o prind de cap sa o infig in cur cat mai adanc, insa imi imobilizeaza mana si ma priveste pervers printre coaie si un picior. Zambeste si ma intreaba:
- Cam cat timp mai am la dispozitie?
- Nu stiu....dar primesti si extra timp daca vei continua asa.
Nici nu am terminat bine, ca simt cum isi trece un picior de-al meu peste cap si incearca sa ma intoarca pe burta. Nu imi displace ideea, este prima data cand ajungem intr-o astfel de pozitie. Simt cum ma prinde de manerele dragostei si ma trage cu curul in dreptul fetei ei, simt respiratia ei direct in anus in timp ce imi linge si suge pofticioasa coaiele, e o pozitie faina pe care o vom repeta cu siguranta.
Simt cum mainile ei cuprind bucile si le departeaza in timp ce buzele ei cuprind anusul meu intr-un sarut adanc si umed, simt cum limba ei se incordeaza in incercarea de a ma penetra, respiratia ei devine din ce in ce mai accelerata iar anusul meu cedeaza in marea de saliva cu care este umezit. Simt cum limba ei ma patrunde din ce in ce mai adanc in miscari de dute vino mai dese, nu mai rezist si o prind de ceafa si o afund din ce in ce mai adanc intre bucile mele larg deschise de mainile ei, dupa cateva secunde se aude o aspiratie adanca, exact ca atunci cand iesi de sub apa dupa ce ai stat fara aer ceva timp, o vad peste umar cum priveste pofticioasa la gaoaza mea, apoi la mine in timp ce ma scuipa direct in cur si cu o mana isi da la o parte chilotii si incepe sa se masturbeze, in timp ce imi ataca din nou goaza cu limba. De data asta simt cu anusul e mult mai dilatat si ea efectiv a atins punctul maxim de penetrare cu limba, buzele ei sunt aproape permanent in contact cu stiatiile anusului meu.
O simt cum se trage inapoi si sufla usor direct in interiorul meu parca, o privesc cu isi aduca zeama pizdii cu degetul mijlociu pe care il protriveste in goaza mea in timp ce ma priveste malefic si imi deschide curul cu cealalta mana. Era placut, nou, intrigant si al dracului de excitant, o las sa vad pana unde poate ajunge. In timp ce ma penetra ii simt limba pe coaie si cum degetul a ajuns la cel mai mare nod, moment in care incepe miscarile de dute vino. Era placut si simteam ca vreau ceva mai mult, am dat sa imi apuc pula, cand imi simt mana indepartata si aceeasi privire malefica privindu-ma in timp ce imi facea cu ochiul. Anusul incepe sa cedeze cand simt ca dilatara ii permite sa impinga tot degetul in curul meu. Il tine acolo pret de cateva secunde dupa care incepe sa faca rotocoale inauntrul meu si apoi reia miscarile scurte de dute vino. Cu o mana imi cuprinde pula si incepe sa o frece usor, scoate degetul din mine ii simt respiatia aproape, ma intorc si o vad cum isi aduna saliva pe care o proiecteaza direct in mine. Apoi linge usor ce se scurgea spre coaie si isi reia penetrarile, cu miscari din ce in ce mai ample de dute vino simt ca si pula e frecata mai rapid. Firoi noi de placere isi faceau loc in corpul meu, cand o vad cum se intoarce cu fata in sus isi baga capul intre picioarele mele si incepe sa imi linga capul pulii.
Imping pula catre gura ei in timp ce simt ca anusul meu vrea mai mult din placerea oferita. Capul pulii nu se mai vede din adancurile gurii ei. O mana imi prinde un sfarc pe care il roteste usor in ambele sensuri. Simt un val de caldura si cum jeturi de sperma pornite, nici nu stiu de unde sau de ce ii sar direct in gura in timp ce ea se afunda cu capul in salteaua patului lasand loc pulii sa se incordeze in voie. Mana cu care ma penetra nu se mai misca, un ultim jet se opeste pe buza superioara, parca vrand sa ii intre in nas. Ma priveste peste cap, satisfacuta de rezultat in timp ce se ridica si cu un deget culege sperma rebela de pe buza, apoi il suge curatandu-l bine de orice urma si ma intreaba:
- Ce zici de un sarut? si zambeste pervers stiind deja raspunsul
- Ohh nu, stii....
- Stai linistit am altceva mai bun de facut cu gura ta. Ma apuca de mana si ma trage catre ea, intr-un fel de imbratisara din timpul unei piruete ce ne orienteaza catre biroul meu.
O vad cum ma aseaza pe scaun, apoi isi ridica fusta la maxim peste sold...



    Login