Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi de vara (4)
Autor : Anais19 - 2011-05-18
Citita de 4227 ori - Nota 7.33 (63 voturi)
EA:
Il auzisem foarte clar cand ma invitase la el si aveam toate intentiile sa ii onorez invitatia. Dar in ultimul moment m-am razgandit.
“De ce sa ma duc?..Nu, nu si iarasi nu. E singurul mod pe care-l am de a ma razbuna pentru ce a facut. Oricat de mult mi-ar placea de el. Nu ma duc si gata.” mi-am zis privindu-ma in oglinda.
Mi-am luat rochia de pe balcon. Era inca umeda. M-am incaltat cu chiu cu vai si am plecat. Bineinteles ca am racit. Si aproape o saptamana m-am chinuit cu febra. Cand afara si in casa erau peste 30 de grade eu ardeam ca un aragaz. Incepuse sa-mi parea rau ca nu ma dusesem la el in acea seara.
Cand in sfarsit m-am facut bine am zburat la bunica-mea “sa-i ud florile”. Tot drumul spre ea am retrait pas cu pas ceea ce mi se intamplase cu o saptamana in urma. Si undeva in adancul meu imi doream sa-l regasesc acolo. Sa vina, sa-mi sune la usa si sa-i dau drumul in casa. Am facut destul de mult zgomot cand am udat florile, dar nimic. Nu a sunat nimeni.
Dupa ce am terminat, mi-am luat inima in dinti si i-am batut la usa. O data, de doua ori…. Nici un raspuns. Am asteptat cateva secunde si am ciocanit din nou. Nimic. Oare nu era acasa?
Mi-am lipit urechea de usa, in speranta ca voi auzi vreun zgomot.
“Ah, daca m-ar vedea cineva acum!” mi-am zis eu in gand, zambind.
Si totusi, nimic. Liniste totala.
“Poate nu e acasa”, mi-am zis in timp ce intram inapoi in garsoniera. M-am uitat la ceas, era ora 14, nici gand sa plec acasa pe caldura care era. Am decis sa raman acolo pana mai spre seara cand se racoarea.
M-am dezbracat complet si dupa un dus rapid m-am intins in pat. Am tras cearsaful peste mine si am adormit, exact ca atunci cand eram mica si ma obligau ai mei sa dorm la pranz. Atunci n-as fi dormit pentru nimic in lume, acum insa caldura prin care strabatusem drumul si racoarea asternuturilor si a camerei faceau somnul de dupa-amiaza extrem de imbietor. De afara se auzeau voci de copii, care inca se mai jucau… In curand insa totul s-a cufundat in liniste.

EL:
Si am asteptat…Toata seara am sperat sa vina, dar nu mi-a batut la usa. Eram descumpanit, nu stiam ce sa cred. As fi jurat ca o sa vina. Dar nu a fost asa.
Zilele urmatoare am asteptat, sperand. Urmaream fiecare miscare care o auzeam pe hol, dar nu era ea. Si nimeni nu se auzea din garsoniera de langa a mea. Nici urma de ea, parca o inghitise pamantul.
“Si acum? De unde o iau? Unde o caut?”m-am intrebat nelinistit.
Nu mai aveam somn, nu mai aveam chef de nimic. Nici la munca nu ma puteam concentra. A trecut asa o saptamana.
A venit sambata…si in timp ce imi pierdeam vremea prin casa am auzit zgomot din garsoniera vecina. Am stiut ca e ea. M-am dus pe balcon si am ramas nemiscat, ascultand. Facea o gramada de zgomot.
“Deci vrea sa stiu ca e aici!” mi-am spus zambind.
Si deodata am auzit un ciocanit usor la usa. Am impietrit. Cateva secunde mai tarziu o noua bataie in usa. M-a apropiat incet de usa si cand m-am uitat pe vizor era ea. Mi s-au inmuiat picioarele…Dar de ce abia acum?
Am facut un efort urias sa nu-i deschid. O vedeam pe vizor cum asteapta. M-am lipit de usa, tinundu-mi respiratia de teama ca m-ar putea auzi.
“Ce copil sunt” mi-am spus cand s-a indepartat. “Poate ar fi trebuit sa-i deschid.” Acum imi parea rau. Ramasesem lipit de usa, ascultandu-i pasii cum se indeparta. Am auzit cum deshide usa si o inchide la loc.
Am decis insa sa astept. Vroiam sa o surprind cand pleaca.
Si am asteptat. Nemiscat, in fotoliu. Cred ca a trecut o ora, in care am stat fara sa fac nimic. O perioada auzeam copii afara cum se joaca, apoi liniste. O liniste de dupa-amiaza de vara, in care toata lumea doarme.
Intr-un final nu am mai avut rabdare sa stau. M-am ridicat grabit si m-am indreptat spre usa. Am zabovit cateva secunde in fata usii. Parca nu ma decideam sa bat la usa. Iar dinauntru nu se auzea nici un zgomot.
“Oare a plecat?” m-am intrebat speriat de aceasta posibilitate. Am atins clanta si usa s-a deschis. Uitase usa deschisa sau o lasase asa? Hm, mai conta? Am intrat, am inchis usa in urma mea. Am traversat holul care despartea intrarea de camera si acolo am rasuflat usurat. Nu plecase, dormea.

EA:
O senzatie ciudata de gadilat si placere m-a trezit cand dormeam mai bine. Initial am crezut ca e vreo ganganie pierduta prin camera. Asa ca am incercat sa scap rasucindu-ma in pat. Dar senzatia a persistat si era din ce in ce mai placuta. Un gand mi-a trecut atunci prin minte: “Oare …?”
Am deschis ochii cu greu, da, era el. Mai mult am intuit ca este el, decat l-am vazut. Incredibil…venise…Dar cum? Atunci mi-am amintit ca uitasem sa incui usa….Am zambit.
Si el ca un mitocan a profitat si a intrat, mai mult s-a strecurat si in patul meu…Eram pe punctul de a riposta la indrazneala lui dar…n-am mai apucat.
“Ah, ce-mi faci nemernicule?” mi-am spus iarasi in gand, cand mana lui a patruns pe sub cearsaf si m-a atins cu atata pricepere. Adevarul era ca ma gandisem la el toata saptamana si acum ca il aveam langa mine, dornic sa-mi ofere ceea ce si eu vroiam, nu am mai avut forta sa fac pe dificila si sa ma joc cu el…desi ar fi meritat-o. Degetele lui au continuat sa se joace, provocandu-mi un val de placere si trezindu-ma definitiv. Am ridicat usor de fund, facandu-i mai mult loc si nu s-a lasat asteptat. I-am simtit limba atingandu-mi labiile, facandu-si loc spre clitoris. Era prea bine ce imi facea, era prea placut felul cum ma facea sa ma simt. Si doua cuvinte mi-au scapat:
- Te vreau!
M-a eliberat din cearsaful care se incolacise in jurul meu si cateva momente mai tarziu era deasupra mea. Iar eu eram captiva sub el. Nu-mi venea sa cred ce se intampla. Omul asta ma facea sa-mi pierd capul. Il simteam cum imi da tarcoale. Si dintr-o data s-a ridicat. Am ramas intinsa pe burta, nedumerita. “Ce mai vrea acum?”
M-a tras de mijloc si am ridicat mai mult bazinul. Eram aproape in patru labe. Se parea insa ca nu era suficient pentru el. Il simteam in spatele meu, lipit de mine, stiam ca ramasese in genunchi si bratele lui m-au tras in sus, spre el. Eram acum amandoi in aceiasi pozitie….in mijlocul patului, in genunchi. M-am lasat pe spate si m-am lipit de pieptul lui, incercand sa nu-mi pierd echilibrul. Dar bratele lui ma tineau bine. Respiratia lui imi suiera in ureche, mainile imi masau sanii. M-a intors apoi cu fata spre el. L-am vazut cum se aseaza in fund. M-am asezat pe genunchii lui si mi-am petrecut picioarele in jurul mijlocului lui. Buzele lui imi atingeau sanii. I-am simtit degetele pe sira spinarii, abia atingandu-ma. Gura i s-a oprit pe sani si felul cum imi sugea sfarcurile ma innebunea. Simteam cum mi se accelereaza respiratia. Tot corpul meu il dorea. Tremuram sub atingerea lui, ma infioram intr-un mod in care nu-l credeam posibil.
Si fiecare atingere, si fiecare miscare ma faceau sa gem de placere. Il simteam in mine, simteam cum vaginul meu se contracta ca sa-l retina cat mai mult in interior. Miscarea pe care o imprima nu era un simplu dute-vino…era mai mult, mai intens, diferit. Simteam momentul orgasmului…si l-am simtit si pe el…m-a tras spre el, penetrand mai adanc…si cateva secunde mai tarziu simteam o placere imensa, violenta chiar, in tot corpul. Am ramas asa, in bratele lui.

EL:
M-am apropiat de pat si am privit-o atent. Dormea pe spate, cu bratele deasupra capului, atat de linistit, ca un copil. O auzeam cum respira egal, pieptul i se ridica si cobora la intervale regulate. Un picior ii iesea de sub cearsaf.
M-am asezat pe marginea patului. Si in clipa acea m-a izbit din nou parfumul ei. Fin, cald, se insinua incet spre mine. M-am apropiat si mai mult, m-am aplecat spre piciorul care iesea de sub cearsaf, adulmecand mirosul care ma captivase. Timp de o saptamana nu-l simtisem si il cautasem in orice in jurul meu, dar nu-l regaseam in nimic. Nu-l uitasem si acum il gaseam din nou, la fel de intens si de innebunitor ca prima data. Ajunsesem cu narile aproape de coapsa ei si de sub cearsaf razbatea acelasi parfum.
Am intins mana spre cearsaf, cu gandul sa-l indepartez si sa o descopar. Dar n-am mai apucat. Atent la mirosul ei, nu mi-am dat seama ca respiratia mea o gadila si dintr-o data mi-a intors spatele. Era acum aproape pe burta, de abia acoperita de cearsaful alb. Piciorul pe care eu il managaisem cu rasuflarea mea era acum strans sub ea, iar spatele ii era complet gol. Cearsaful era strans in jurul mijlocului ei. Oferea o priveliste incantatoare. Si in curand dorinta de a o poseda a devenit de nestapanit. Atatat de parfumul si de trupul ei gol si adormit, sexul meu era deja tare. Stiam ca sunt pe cale sa savarsesc o noua mitocanie, dar simteam ca numai pot daca nu o am atunci.
M-am dezbracat de haine. Nu m-a simtit, continua sa doarma. M-am apropiat si mai mult de ea si mi-am insinuat mana spre singura parte din corpul ei inca acoperita de cearsaf. Am simtit-o cum se trezeste, nedumerita…
Credeam ca se va speria, ca va tipa sau ca se va zbate…dar nu a fost asa.
Spre umirea mea, in momentul cand i-am atins clitorisul am vazut-o cum s-a arcuit. A ridicat usor fundul, facandu-mi accesul spre sexul ei mai usor. Si atunci m-am aplecat spre acel loc, dornic sa o aud gemand de placere. Pozitia in sine era excelenta, oferindu-mi o priveliste incredibila spre sexul ei parfumat. Si gemetele care i-au scapat cand am atins-o usor cu limba m-au intaratat si mai mult. Rasuflarea incepea sa-i devina greoaie si sacadata. Si cuvintele ei au fost de ajuns ca sa stiu ca pot continua. Am tras cu brutalitate de cearsaf si m-am ridicat deasupra ei. Ii simteam trupul cum se unduieste sub mine, iar senzatia pe care o aveam in clipele acelea, desi nu o penetrasem inca, era incredibila. Mi se parea ca e a mea toata, simteam ca o posed intr-o maniera totala. Faptul ca o aveam acolo, sub mine, imobilizata, capituland in fata mea…imi oferea o satisfactie de necrezut.
Dar vroiam sa o simt, sa o mangai, asa ca m-am ridicat. Am tras-o de mijloc inspre mine. Apoi am ajutat-o sa se ridice. Eram in genunchi amandoi. Lipiti unul de altul. O simteam nedumerita, nestiind ce vreau. Am intors-o cu fata spre mine si m-am asezat in fund, cu picioarele incrucisate. Am inteles repede ce vreau si s-a asezat in poala mea, petrecandu-si picioarele in jurul meu. O aveam acum in brate. Aproape de mine. O puteam mangaia si saruta cum vroiam eu. Simteam o nevoie incredibila de a fi tandru cu ea…Mi-am plimbat usor degetele pe tot spatele ei si am simtit-o cum se arcuieste.
Dintr-o miscare am intrat in ea. Nu stiu daca a fost faptul ca o...



    Login