Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi de vara (3)
Autor : Anais19 - 2011-05-15
Citita de 2964 ori - Nota 7.29 (72 voturi)

EA:
Cand am deschis ochii continua sa ploua. L-am vazut tot acolo, cu capul pe genunchii mei. L-am indepartat si m-am ridicat. As fi vrut sa plece, sa ma lase in pace, nu aveam chef de el, de explicatii…de a-l auzi vorbind…de fapt, nici nu stiam ce fel de voce are, nici cum il cheama…nu stiam nimic despre el…
M-am aplecat sa ridic rochia de jos, dar era uda. Nici chip sa o iau pe mine. L-am vazut ca ramasese in acelasi loc si ma urmarea cu privirea.
“Oare ce mai are de gand?” m-am intrebat eu. Dar l-am ignorat cu desavarsire. Atentia mi-a fost captata de un caine care alerga prin ploaie. Ud ciuciulete. M-a amuzat. Mi-am rezemat iarasi coatele de marginea balconului. Nu-mi faceam griji ca cineva m-ar putea vedea asa goala. Pe o vremea asa nu trecea nimeni pe acolo, si daca ar fi trecut ar fi umblat cu capul sub o umbrela…deci slabe sanse sa ma vada pe mine. Oricum nu-mi pasa.
Priveam pierduta la ploaie, cand i-am vazut bratul langa al meu, atingandu-ma usor. Era asa de cald si de placut la atingere. Un fior mi-a strabatut tot corpul. Apoi l-am simtit lipindu-se de mine, luandu-ma in brate. I-am simtit narile pe gatul meu, adulmecandu-ma, excitandu-ma peste masura. Se impingea in mine, mimand sexul, iar eu eram din ce in ce mai excitata.
M-am lasat moale in mainile lui, dandu-i astfel de inteles ca nu vreau sa se opreasca. I-am vazut tricoul si sortul zburand pe jos. Si a continuat.
M-a penetrat din nou, numai ca de data asta a fost incet, precaut parca, asteptand reactia mea. Iar eu am recunoscut acea placere pe care o mai simtisem si de dimineata. Dar parca mai intensa, mai dulce. Mainile lui imi strangeau sanii, il auzeam cum respira in urechea mea, intaratandu-ma si mai mult. Imi placea…enorm de mult.
Era incredibil ritmul in care ne miscam, amandoi in acelasi timp, de parca am fi facut-o de nenumarate ori…gemeam impreuna si ii simteam penisul in mine atat de bine, cu fiecare miscare imi provoca mai multa placere. Degetele lui se jucau cu sfarcurile, in timp ce buzele imi sarutau cand gatul, cand lobul urechii. Ma inebunea respiratia lui, gemetele de placere pe care le scotea.
As fi vrut sa nu se termine. Dar l-am simtit cum se impinge in mine, adanc, si degetele lui mi-au strans puternic sanii. I-am simtit sperma calda in mine. A ramas asa, cu penisul in mine. Si-a rezemat capul de spatele meu, si bratele lui m-au cuprins protector. L-am auzit cum ofteaza.
Am zambit. “Ce pacat ca totul a inceput cu stangul”, mi-am zis. Tipul chiar incepea sa-mi placa.

EL:
Am simtit-o cum se ridica, dandu-ma la o parte. Plictisita parca. Usor iritata de prezenta mea. S-a aplecat sa-si ridice camasuta cu care o gasisem imbracata, dar a abandonat-o acolo.
S-a rezemat din nou de marginea balconului. Abia acum am privit-o mai bine. Era incantatoare. Cu parul usor cret din cauza ploii care o udase. Cu sanii obraznici, atingand marginea de la balcon cu ei. Se rezemase asa, goala, cu nonsalanta. Ah, si tocmai indiferenta aceasta o facea asa de apetisanta. Parca o facea dinadins ca sa ma intarate.
Sexul meu era tare, iar eu imi doream enorm sa o posed, sa o simt. Dar nu ca de dimineata. Nu dupa ce o vazusem cum traieste un astfel de moment. Vroiam sa simta alaturi de mine, sa o aud cum geme, sa o vad cum se simte bine.
M-am ridicat si m-am apropiat de ea. Parea absenta. In continuare nu m-a bagat in seama. I-am atins usor bratul cu bratul meu. Cat de placut i-am simtit pielea rece si inca umeda de la ploaie. Am cuprins-o in brate si m-am lipit de ea, impingandu-ma in ea.
Nu a protestat in nici un fel, din contra, am simtit-o cum ma lasa sa fac ce vreau. O vroiam, imi doream sa o posed, dar nu la fel ca de dimineata. Am aruncat tricoul si sortul pe jos intr-o viteza uimitoare.
Si am continuat. Am patruns incet, atent la reactia ei… am vazut-o cum se cambreaza, permitandu-mi sa patrund mai adanc.
I-am cuprins sanii in maini…ah, asa de moi si catifelati. Si m-am aplecat peste ea, adulmecand acelasi parfum care ma fermecase de cand il simtisem. O sarutam pe gat, pe ureche, in timp ce ne miscam amandoi, gemeam amandoi de parca ar fi fost a mea dintotdeauna. Ma inebunea parfumul ei, ma inebunea sa o aud cum geme, cum imi raspunde la fiecare atingere si miscare, cum e a mea. Simteam ca sunt aproape gata si am stans-o tare de sani in clipa cand am ejaculat. Fusese atat de bine, cu mult mai bine ca prima oara.
M-am rezemat de ea, imbratisand-o. “Ce pacat ca totul a inceput cu stangul”, mi-am zis, oftand, in timp ce parfumul ei imi invada iarasi narile.

EA:
Brusc m-am smuls de langa el, ploaia statuse si se vedeau déjà niste oameni grabiti sa ajunga acasa. Am intrat in casa cu gandul sa ma imbrac. Am cotrobait iarasi prin dulap. Nici o sansa sa gasesc vreun tricou sau alta camasa de noapte de a mea, trebuia sa ma multumesc cu una a bunicii. Am apucat una la intamplare si am tras-o pe mine. Era oribila, aratam ca un sac de cartofi si materialul era asa de aspru.
Cand m-am intors l-am vazut in usa balconului, ramasese acolo, gol, privindu-ma, atent la orice miscare a mea. Ma enerva. Chiar trebuia sa stea acolo si sa se uite dupa mine?
M-am indreptat spre pat, cu gandul sa dau drumul la radio. Dar in drumul meu am uitat de piciorul ranit de dimineata si o durere ascutita s-a facut simtita cand m-am urcat in pat.
“Fir-ar al dracului!” am bolborosit trantindu-ma in pat.
Am ramas intinsa pe pat, nemiscata, in speranta ca durerea va disparea cat mai curand.
Si atunci l-am vazut apropiindu-se. S-a asezat pe marginea patului. L-am privit drept in ochi.
- Imi pare rau, mi-a zis aratand spre picior.
- Doar pentru asta iti pare rau? l-am intrebat eu calma. “Ma mir ca macar pentru atata iti pare rau”, am continuat in gand.
A ramas nemiscat, langa piciorul meu, continuand sa ma priveasca in ochi. Iar eu i-am raspuns la privire, am ramas cu ochii pironiti in ochii lui. Vroiam sa vad cat va ramane asa, vroiam sa-l fac sa-si plece ochii.
Dar nimic, ramanea in continuare nemiscat, pierdut parca in ochii mei. Am clipit enervata. L-am vazut tresarind, ca si cum s-ar fi trezit dintr-un vis. S-a dat jos din pat si s-a dus in balcon. Cand a revenit era imbracat. Am inchis ochii, eram obosita. L-am auzit zicandu-mi:
- Banuiesc ca ramai aici in seara asta…am vazut ca ai rochia inca uda…Daca vrei, mai pe seara poti sa vii la mine, stau chiar in garsoniera din dreapta.
Nu i-am raspuns, ascultam o piesa de la radio care imi placea la nebunie, “Jolene”.

EL:
Cat de ciudat…nici un cuvant pana acum. Nici un repros, nici o palma…desi le-as fi meritat cu prisosinta. As fi vrut sa-i aud vocea, chiar si doar ca sa ma dojeneasca pentru ceea ce facusem. Dar ea nimic. Parca ar fi fost in “silenzio stampa”. O vedeam cum isi face de lucru prin camera, usor incruntata. Dar ignorandu-ma in continuare cu desavarsire.
Si chestia asta ma intriga la culme.
“Hei, sunt aici! Poti sa-mi dai si doua palme, numai nu te mai preface ca nu exist!” i-am strigat eu in gand.
Adevarul e ca as fi dat orice sa ma bage in seama. Dar nimic, ab...



    Login