Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi de vara (2)
Autor : Anais19 - 2011-05-13
Citita de 4399 ori - Nota 7.36 (85 voturi)
EA:
Cred ca se facuse ora 3 dupa-masa. Tocmai terminasem de udat toate florile…si erau destule. M-am asezat obosita pe scaunul de rachita din balcon. Adoram scaunul ala…si sa stau in el, sa lenevesc printre toate florile bunicii mele, cu ochii pierduti spre bucatica de cer care se vedea din balconul ei. Orizontul insa se umplea de nori negri si vantul incepea sa bata tot mai puternic. Anuntasera ploaie si in curand primii stropi au atins asfaltul incins. In departare cerul era brazdat de fulgere. Iar tunetele mi se pareau cateodata a le auzi chiar langa mine. Era singurul moment al verii pe care il iubeam. Furtunile de vara. Stateam pierduta in balcon, ca in transa.
Deodata o voce de barbat m-a trezit din reveria mea. O injuratura la adresa ploii si un geam de balcon trantit. Era vecinul de langa. Am zambit. Stiam de la bunica mea ca e un domn care de abia se mutase. Ma rog…oricum nu avea importanta.
M-am ridicat si mi-am rezemat coatele de marginea balconului, lasand stropii de ploaie sa ma ude. Incepuse sa toarne cu galeata si apa udase déjà jumatate din balcon. Dar imi placea la nebunie. Si fara sa vreau mi-am adus aminte de necunoscutul din tramvai, de ceea ce-mi facuse, de ceea ce simtisem…de ceea ce simteam…
Mi-am dat seama uimita ca il doream, ca vroiam sa il mai vad, sa-l mai simt…mai mult, mai indelung.
“Ce naiba se intampla cu mine?” mi-am spus cu ciuda. “Trebuie sa fie o greseala, cauzata de lipsa indelungata de activitate sexuala…Atat si nimic mai mult. Pana la urma s-a comportat ca un animal…Desi, nu neg, ca in alte circumstante, ar fi fost chiar interesant, apetisant…hm…Ce naiba, potoleste-te, fato!” mi-am zis din nou in sinea mea.
Dar corpul meu fusese atatat de acel barbat si acum parca nu-mi gaseam linistea. Aveam un chef nebun de a face sex, de a fi cu un barbat.
“Doamne, ce e cu mine?” mi-am spus uimita.
O furtuna intreaga imi ravasea corpul. Si mana mi-a alunecat usor inspre marginea rochiei, am desfacut picioarele, lasand mana sa-mi atinga sexul. Nu era prima data cand o faceam, dar parca niciodata nu simtisem o dorinta asa de mare ca acum. Mi-am atins clitorisul, cu gandul la el. L-am frecat, apoi am alunecat cu degetul mai spre interior, spre intrarea in vagin, am revenit iar la clitoris. Il simteam umflat, dornic de a fi lins, supt. Ah, ce dor imi era de un sex oral…Trecuse cam mult timp…
Mi-am umezit degetul in gura si am atins din nou clitorisul…ce bine era, din ce in ce mai bine…
“Ce dracu?...Cine pana mea poate fi la ora asta?” mi-am spus eu enervata cand am auzit soneria. Ah si mai aveam asa de putin sa termin.
M-am indreptat nervoasa spre usa. Eram pregatita sa … sa…

EL:
M-am trezit in curent si in tunete. Afara incepuse ploaia si vantul puternic batea de indoia copacii.
- Baga mi-as pula in ea de ploaie! am injurat in timp ce tranteam geamul de la balcon.
“Si ce bine dormeam.” mi-am zis inciudat. Am ramas cateva secunde pe balcon, sa ma intind. Incepuse sa ploua cu galeata. Iar eu ramasesem langa geam urmarind rafalele de apa. Cand am intors capul spre stanga am vazut la balconul de langa o fata. Statea direct in bataia ploii…adancita in ganduri...
“Ce ciudat, aici stiam ca sta o baba. Unde dracu o fi?” m-am intrebat eu.
Ploaia o udase pana la piele, vedeam asta clar din rochita care o avea pe ea si care i se lipise de corp. M-am uitat mai atent la ea. Imi parea cunoscuta.
“Opa, ia uite” mi-am zis cand am vazut-o ca isi duce mana direct spre pasarica. “Interesant”. Fata incepuse sa se masturbeze. Si o facea cu atata placere.
Chiar daca nu vedeam prea mult, decat picioarele ei lungi si bratele frumoase, placerea si dorinta care i se citeau pe chip m-au excitat. M-am uitat mai atent la ea si am recunoscut-o pe fata din tramvai, al carei miros ma inebunise cu cateva ore in urme, al carei parfum facuse din mine un animal irational. Un fior mi-a scuturat tot corpul, madularul meu era iarasi erect.
“Doamne, ce-i cu mine? Ce are fata asta de ma excita in asa hal?”
Si acelasi gand a pus iarasi stapanire pe mine. M-am indreptat rapid spre usa si 5 secunde mai tarziu sunam la usa ei.

EA:
Am deschis usa plina de nervi…si am ramas cu gura deschisa cand in fata mea l-am vazut pe necunoscutul din tramvai si din scara blocului. Eram blocata. Nici nu stiam ce sa fac. Il priveam uimita. Iar cand a facut un pas spre mine, m-a tras inapoi. A intrat in casa, facandu-ma sa bat in retragere pana in balcon, unde m-am lovit de marginea balconului.
“Doamne da’ proasta mai esti…dupa tot ce a facut acum l-ai lasat si in casa!’ mi-am spus iritata.
Eram lipita cu spatele de marginea balconului, fara nici o iesire, la discretia lui. Si felul in care ma privea ma facea sa-mi fie frica. S-a apropiat de mine, din ce in ce mai mult…ii simteam respiratia pe fata mea. Si pentru o clipa s-a oprit. Mi-a atins un umar, facandu-ma sa tresar si sa ma infior. Breteaua de la rochita a alunecat in jos, apoi mi-a indepartat si cealalta bretea. Am simtit ca inghet. Ramasesem impietrita in fata lui. Imi era teama dar in acelasi timp imi doream sa continue.
De afara, stropii de ploaie imi udau spatele. Simteam picaturile de apa cum imi aluneca pe piele, gadilandu-ma.
I-am simtit palmele alunecand pe bratele mele. Ce maini calde avea…Si-a pus apoi palmele pe mijlocul meu, urcand usor inspre sani. Simteam caldura emanata de palmele lui prin materialul ud si rece al rochiei udate de ploaie. Respiram repede, uimita de ce mi se intampla. Iar cand palmele lui mi-au atins sanii prin materialul ud un geamat mi-a scapat. M-a privit in ochii, vrand parca sa fie sigur de ceea ce a auzit, vrand sa vada ca si eu sunt de acord ca el sa continue. Nu reuseam sa articulez nici un cuvant, simteam doar ca eram peste masura de excitata. A continuat indepartand usor materialul ud de pe sani. A revenit apoi cu palmele pe sanii mei. Un fior mi-a strabatut tot corpul cand degetele lui mi-au atins sfarcurile. Mi-a adunat sanii in palmele lui, ridicandu-i, si si-a apropiat buzele de ei. Un nou geamat mi-a scapat cand i-a atins cu limba. Era demential…nu am mai reusit sa ma abtin si mi-am petrecut degetele prin parul lui. Limba lui continua sa se joace cu sfarcurile mele, facandu-ma sa-mi musc buzele de placere.
Si dintr-o data s-a oprit. M-am uitat uimita la el. Si l-am intrebat din ochi “De ce?”. Dar buzele lui mi-au raspuns sarutandu-ma. I-am simtit limba patruzandu-mi in gura, cautand-o pe a mea.
“Ah, ce nemernic…” am suspinat in gand.
Mainile lui m-au dezgolit complet, tragand de rochia uda.
Il aveam acum ghemuit la picioarele mele, aproape in genunchi, cu capul la nivelul soldului meu. A ridicat ochii si m-a privit…m-a sarutat pe coapsa, avansand incet spre pasarica mea. Si cand limba lui mi-a gasit clitorisul, am simtit cum mi se inmoaie picioarele. Tremuram din toate incheieturile.
M-a luat de mana si m-a asezat pe scaunul care era in balcon. Si a continuat ceea ce incepuse cat fusesem in picioare. Ii simteam limba cotrobaind pana in cel mai ascuns coltisor. Mi se parea ca visez. Mi-am infipt mainile in parul lui, fortandu-l sa ramana acolo. Si in timp ce limba dadea cerculete clitorisului meu, l-am simtit cum ma penetreaza cu un deget. In clipa aceea am renuntat la orice precautie si am gemut puternic…imi placea la nebunie. Eram in extaz si orgasmul care a urmat a fost atat de puternic, ca o explozie.
Am inchis ochii, prada acelei placeri care imi lipsise atat de mult. Iar pe el l-am simtit cum isi reazema capul de genunchii mei. Fusese insa prea bine ca sa mai protestez sau sa zic ceva…


EL:
A deschis si a ramas impietrita in fata usii. Am facut un pas spre ea, iar ea s-a retras. Inca un pas, si inca unul. Simteam cum mintea mi se incetoseaza iarasi. Si cum dorinta pune stapanire pe mine. Pas dupa pas...



    Login