Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi de luni.
Autor : mihablack - 2012-05-18
Citita de 4242 ori - Nota 7.39 (31 voturi)
Pentru Gabi.


Mergeam prin ploaie de la serviciu spre casa. Doamne, ce zi cumplita. Ieri era soare, frumos si azi frig si ploua cu galeata. Ce schimbatoare este vremea, ca oamenii, de altfel, filozofam eu. Si programul de lucru fusese infernal, nebunie, ce mai incolo, incoace. Avusesem noroc sa scap la ora 18,30. De abia asteptam sa ajung acasa, sa ma intind pe canapea, sa o ascult pe Tarja Turunen si sa savurez, a cata oara? “Pe culmile disperarii” de Emil Cioran. Nu ma puteam satura de aceasta carte. In minte imi “sunau” randurile mele preferate: “Eu nu am idei, ci obsesii. Idei poate avea oricine. Nimeni nu s-a prăbuşit din cauza ideilor.” … … “Personal îmi dau demisia din omenire. Nu mai vreau şi nu mai pot să fiu om.” … … “În melancolie îi cresc omului aripi nu pentru a se bucura de lume, ci pentru a fi singur.”……..”…
Treceam,ingandurata, prin fata unui hotel, din centru, cand aud vocea unui barbat:
-Mihaela, Mihaelaaaaaa….
Oare cine ma striga asa? Toate cunostintele mele stiau ca nu suport sa strige dupa mine pe strada. Cine totusi avea indrazneala? Nu poate sa ma sune la telefon? Ce nepolitete sa urli asa, in plina strada.
Ma intorc cam iritata, ca sa vad posesorul vocii, care se apropia, cu pasi grabiti de mine.
Raman uimita, la vederea barbatului. Era ……Gabi. Nu imi venea sa cred. Tocmai alaltaieri ma gandisem la el si la faptul ca era printre putinii barbati carora nu le “gustasem” pasiunea. Am ramas uimita si ma gandeam ca este adevarata zicala: “ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample ”.

Gabi a observant ca nu imi gasesc cuvintele, de uimire, m-a imbratisat calduros sarutandu-ma pe ambii obraji:
-Ma bucur sa te revad, Mihaela. Arati demential, mi-a spus, masurandu-ma cu privirea.Ce mai faci?
Am inceput incet sa imi revin din uimire si raspund:
-Sunt bine. Tocmai ma indrept spre casa, de la serviciu. Dar tu? Doamne, ce faci in tara? Cum iti merge? Iti place Canada?
-Opreste-te! Iti raspund la toate intrebarile dar nu aici in strada, in ploaia asta, cu toate ca e calda. Haide inauntru, in restaurant, sa stam de vorba. Eu aici sunt cazat si imi arata cu mana hotelul. Eram in hol cand te-am observat trecand si am iesit sa te strig. Ma bucur enorm ca te-am intalnit!
M-a cuprins cu bratul dupa umeri si am pasit in holul hotelului. Am ocupat o masa mai retrasa, in restaurantul mare. M-a intrebat ce beau si i-am raspuns ca o apa minerala, cu lamaie. A zambit, cu subinteles, spunand:
-Nu te-ai schimbat deloc, dupa cum observ. Aceiasi silueta de vis, aceiasi eleganta, bei tot apa cu lamaie. Am suras:
-Spre deosebire de unele persoane, pe care le cunosc, care s-au mutat in Canada, si-au parasit prietenii, familia, etc etc . A ras, bine dispus.
Intre timp sosise la masa noastra un chelner. Cat i-a acordat atentie chelnerului, am inceput sa il studiez. Arata bine, la cei 39 de ani, pe care stiam ca ii are. Brunet, ochii verzi, innebunitori, parca permanent cu luminite vesele in ei. Avea si unele fire albe prin parul negru, care ii confereau un aer distins. Aceiasi gropita verticala in barbia patrata. Totdeauna imi placuse gropita din barbia lui. Si hainele , stateau perfect pe el: camasa lila ii accentua verdele ochilor, pantalonii casual maro, pantofii maro. Arata extraordinar! Oare cum l-am ratat eu acum trei ani?? ma gandeam. Am zambit cu subinteles, gandindu-ma ca soarta ne mai ofera, uneori si cate o ocazie ca sa ne luam revansa.

Intre timp, chelnerul a plecat si Gabi si-a concentrat din nou atentia asupra mea:

-Ma bucur ca te-am observat. Chiar ma gandeam zilele acesta cum sa te caut, ca sa mai stam de vorba, sa schimbam impresii. Am ajuns in tara de trei zile.
- Si eu ma bucur ca ne-am intalnit. Eu ma indreptam spre casa cu gandul sa ma intind pe canapea, cu o carte in mana.
-Lasa-ma sa ghicesc, “Pe culmile disperarii” de Cioran.
- Ai ghicit! dar cum de mai tii minte? Ma simt flatata.
A suras misterios:
-Poate pentru ca ma gandesc uneori la tine. Dar sa lasam asta acum. Povesteste-mi despre tine.
- Nu am ceva nou sa iti spun, stii bine. Serviciu-acasa, acasa-serviciu, parca as fi un cobai in labirintul lui. Am obtinut functia pe care mi-o doream. Stii tu, obiectivul de care eram obsedata acum trei ani. Parca, zilele acestea, incep sa am regrete ca nu am trait mai intens momentele trecute, ca am sacrificat prea mult timp pentru cariera, etc, etc. Nu vreau sa te plictisesc. Povesteste-mi despre tine. Vreau sa stiu tot.
-Nu ma plictisesti deloc. Daca nu m-ar interesa, nu as intreba. Stii bine ca am fost intotdeauna dureros de sincer si direct, ca si tine, de altfel. Asta mi-a placut intotdeauna la tine, spui direct ce gandesti , chiar daca preconizezi efectele ulterioare.
-Ce sa iti povestesc? Si in Canada viata decurge ca si aici, serviciu-acasa, unele distractii de sambata, lipsa timpului liber. Diferenta este data de nivelul de organizare al lucrurilor, civilizatia, nivelul de trai, lucrurile stiute. Eu lucrez, din fericiere, pentru mine, stii bine. Ca inginer constructor am de lucru in orice colt de lume. E perfect sa lucrezi fara un sef pe cap.Am venit in tara ca sa imi vad parintii, prietenii. Imi era dor de toti.

-Deci, sa inteleg, ca o duci bine. Ma bucur pentru tine. Tot singur?
Se uita lung si trist la mine:
-Am avut cateva relatii, dar nu au dus la nimic serios, din pacate. Este greu sa gasesti pe cineva care doreste sa se implice. Toate vor aventuri, scurte, fara obligatii. Uneori , urasc femeia secolului XXI, fuge dupa independenta, cariera, barbatii reprezinta un accesoriu si atat.
Am inceput sa rad:
-Hai ca esti un specimen pe cale de disparitie. Toti barbatii vor aventuri, doresc cu ardoarea femeile secolului XXI si tu vrei implicare. Esti amuzant.
A zambit amar, asa de politete, mai mult pentru mine.
-Oare ce este rau daca vreau o femeie calda, langa mine, care sa ma asculte cu atentie, nu sa fie cu gandul la agenda ei de maine, la termene limita. Nu sunt genul care este impotriva carierei unei femei, dar asa, mai in limite rezonabile. Am eu bani pentru amandoi, nu vreau ca ea sa se streseze prea mult pentru asta.
-Ai grija, ca ma simt atacata. Si scorpionii care sunt atacati ucid rapid. Stii bine ca eu sunt o carierista convinsa. A ras .
-Da, stiu cum sunt scorpionii. Dar atunci cand noi doi ne intalneam nu iti suna telefonul permanent, ma ascultai , radeai la glumele mele. Esti altfel, Mihaela, indiferent daca tu crezi ca esti obsedata de cariera. Si, a propos, se mai spune ceva despre scorpioni, ca sunt sclavii placerilor erotice.
Am ras, replicandu-i:
-Touché.

Am inceput sa ne povestim vietile, mai in detaliu. Am ras la tot felul de situatii amuzante prin care trecuseram amandoi, in acesti ani. Au trecut doua ore minunate, nici nu percepusem timpul. Ma simteam asa de vie, obrajii imi ardeau de surescitare. Era o companie asa de placuta, stimulanta. De mult nu ma mai simtisem asa ancorata in realitate. Parca traiam zilele in ceata, ca un robot, fara sa mai simt emotiile, viata, fara libertate……..de abia acum realizam diferenta…

Deodata, imi cuprinde mana peste masa si imi spune, uitadu-se lung in ochii mei:
-Oare cum de nu am ajuns, noi, mai departe, acum trei ani?
-Poate pentru ca nu cunosteai inca, in mod detaliat, femeia secolului XXI. A trebuit sa ajungi in Canada ca sa o cunosti. Si am ras insufletita.
S-a uitat lung, serios la mine:
-Arati asa de vie acum, ochii iti stralucesc de viata. Rochia asta te face sa arati ca un mic soare. Intotdeauna te-a prins bine galbenul. Iti da un aer vesel, ochii verzi iti capata alta nuanta.
- Si, a propos, eu vorbesc serios acum si am impresia ca tu vrei sa eviti intrebarea mea anterioara.

Mi-a pierit zambetul :
-Da, ai dreptate, evit sa iti raspund, deoarece mi-e frica. Stii de ce? Exact la acest lucru ma gandeam si eu zilele acestea. Si aceasta rememorare nu ne duce spre nimic bun. Eventual spre suferinta. Si nu am, zilele acestea, energia necesara pentru asa ceva.
M-a privit cu tristete si a replicat:
-Intotdeauna ai fost o fire practica, bine ancorata in realitate. Lasa-te si tu, macar o data, dusa de valul vietii. Simte momentul. Traieste prezentul. Da-i si tu mintii tale o pauza. Trebuie sa citesti “Puterea prezentului” de Eckhart Tolle . Cartea aceasta a devenit o obsesie pentru mine. Traieste prezentul! Asa poti rezuma cartea.

Iti spun un citat, sper ca sa imi amintesc exact: “Fiti cat se poate de constienti de faptul ca momentul prezent este tot ce aveti.”. Si trebuie sa iti mai spun, frazele mele preferatele din Tolle: “Cu cat sunteti mai identificat cu mintea dumneavoastra, cu atat mai mult suferiti. Sau puteti privi acest lucru si in felul urmator: cu cat sunteti mai capabil sa respectati si acceptati clipa Acum, cu atat sunteti mai liber de durere si suferinta – si de mintea egocentrica.”

Ma uitam fermecata la el, cum imi povestea despre cartea lui preferata. Era asa de sexy vivacitatea lui, isi sutinea punctul de vedere cu gestica, atat de caracteristica. Era incitant. Ma atragea ca un magnet! M-am gandit: “Treci la actiune. Spune-i ce vrei, Mihaela. Nu mai pierde timpul! Ratezi ocazia”

L-am interupt brusc, nerabdatoare:
-Gabi, vrei adevarul spus direct? Ok. Iti ofer adevarul pur. Zilele trecute regretam ca nu am ajuns amandoi la “orizontala”. Acum am ocazia sa te am. Vrei adevarul? Te vreau adanc si tare!
A inlemnit, cu ochii pironiti pe fata mea. Parca isi cauta disperat cuvintele.Intru-un final a replicat, cu un glas gatuit:
-Oau! dar chiar stii sa fii directa. M-ai lasat fara respiratie pentru cateva clipe.Oau! Asta da, propunere directa. Lasa-ma sa respir din nou si iti raspund.
Am stat linistita uitandu-ma lung in ochii lui. Am ramas asa, traind momente tensionate, fiecare cu gandurile lui .
Deodata, s-a ridicat brusc in picioare, a aruncat niste bacnote pe masa, a venit in spatele meu, mi-a tras scaunul, eu m-am ridicat, uitandu-ma peste umar la el. A spus scurt, luandu-ma cu mana de talie:
-Sa mergem ! Vreau sa te savurez detaliat si complet! Sa te fac sa fierbi!
M- am uitat la el zambind senzual, punandu-i o palma, dragastos, pe obrazul aspru, umbrit deja de barba, degetul mare atingandu-i gropita verticala din barbie….slabiciunea mea la el ..…
-Da, sa mergem “sa gustam” valul pasiunii. Tocmai m-a luat valul, sa stii, am spus razand incetisor. Vezi ce ascultatoare sunt?

Am urcat cu liftul pana la etajul sase al hotelului. Camera lui era enorma. Ce mi-a atras atentia a fost patul somptuos, imbracat in asternuturi de saten alb. Oau! ma gandeam, ce senzatii voi trai intre ele. Ne-am oprit amandoi in mijlocul camerei si ne uitam unul la celalalt. Gabi a intins o mana spre mine si m-a tras in bratele lui. Ne tineam pur si simplu in brate pentru a ne savura reciproc trupurile. Ma potriveam perfect in bratele lui.Am inchis ochii lasandu-ma prada momentului senzual, simtindu-i spatele puternic sub palmele mele.
A soptit, atingandu-mi parul:
-Ador parul tau lung. Intotdeauna am avut vise erotice cu el. Odata am visat ca erai peste mine, iti treceai parul senzul peste corpul meu si ma priveai direct in ochi, excitata.
- Suntem aici pentru a savura erotismul. Poate ti se va indeplini fantezia, am replicat.

Mi-a ridicat usor capul de pe umarul lui, tinandu-mi o palma pe obrazul drept. Se uita intens la buzele mele, si-a coborat capul usor, am inceput sa ii simt respiratia pe fata mea, buzele mele s-au deschis dornice……..imi era sete….ii doream gura peste a mea…mi-am ridicat o mana si i-am atins gropita din barbie cu un deget….a gemut si si-a pus usor buzele peste ale mele. A stat asa nemiscat cateva secunde; era ceva incitant in suprapunerea buzelor noastre. Oau! ma gandeam, stie sa sarute, nu gluma.

A inceput sa isi miste senzual buzele de la stanga la dreapta si inapoi. Acum buzele noastre se intrepatrundeau, buza mea de jos a ajuns intre buzele lui, o strangea senzual. I-am simtit dintii peste buza mea plina, a strans erotic. Am simtit tremurul interior de excitare cum ma cuprinde. Sarutul acesta ma ducea direct cu gandul la buzele lui peste labiile mele. Stie exact ce face, ma gandeam.

Soptea printre sarutarile, acum scurte:
-Iti place, Mihaela? Sa imi spui tot ce iti face placere. Cum vrei sa te sarut? Usor? Adanc? Violent? Tandru?

Doamne, stia sa aleaga cuvintele. Toate ma duceau cu gandul la alta actiune, nu la sarutat .
-Ma saruti perfect. Continua. Atat am reusit sa rostesc .

A gemut si a inceput sa adanceasca sarutul nostru. Ii simteam limba mai agresiva, dura, imi forta buzele sa se deschida mai tare . Mainile lui au inceput sa se plimbe pe trupul meu: prima data de-a lungul spatelui, lung, larg; apoi mi-a strans, posesiv, intre palme, talia subtire, au alunecat pe fese, strangand…m-a tras mai aproape de el.

Sanii mi se striveau erotic de pieptul lui. Am simtit cum imi apasa abdomenul, cu penisul in erectie.
Mainile mele i-au cuprins ceafa si am continuat sarutul, limbile noastre se mangaiau, roteau intru-un joc de neoprit…….

I-am simtit palmele cum aluneca de pe fesele mele, in sus , pe talie, de acolo au urcat si au ajuns in dreptul sanilor. Imi atingea sanii din lateral, senzual, usor, degetele lui mari ajungand in decolteul in forma de “V” al rochiei, pentru a stimula tactil pielea. Am gemut cand i-am simtit degetele direct pe piele….mhhhhhhhhh….
-Atinge-ma mai adanc, i-am spus. Nici eu nu am inteles, prea bine, ce ii cer, dar el a inteles. Si-a strecurat degetul aratator de la mana dreapta in crapatura dintre sanii mei. Isi freca sugestiv degetul de sanii mei, imitand, sugerand alta miscare intima care urma……..
-Ahhhhhhhhh, Gabi!! Ma innebunesti. Aceea este una dintre zonele mele erogene. Mai fa-mi! Mai vreau!

Si-a coborat capul intre sanii mei. Ii apasam capul, cu mainile, in decolteul meu. A inceput sa imi sarute partea superioara a sanilor, care se ivea din decolteul rochiei, continuand jocul cu degetul. Si-a umezit cu saliva degetul si l-a bagat la loc in crapatura dintre sani. Simteam ca mor!! Il vroiam dur , tare……..

Acum imi sugea pielea sanilor, dezgolita de decolteu. Isi freca obrajii aspri de sanii mei. Ce joc erotic, practica pe sanii mei, imi spuneam: barba aspra, buzele moi, dintii duri, limba umeda, suptul care lasa urme rosii, umede……… Eram agonizant de innebunita de senzatii: simteam rochia pe mine, simteam gura lui, limba pe pielea dezgolita…si nici macar nu eram dezbracati inca. Ce imi face? Ce imi face? ma gandeam, strangand, strans picioarele, pentru a potoli un pic “focul ud” dintre ele……

L-am tras violent de cap in sus si i-am spus:
-Nu mai fa asta! Sunt deja uda, pregatita…..si nici macar nu mi-am dat hainele jos.
-Ma bucur ca esti asa fierbinte, mi-a spus, surazandu-mi. Inseamna ca esti susceptila la atingerile mele.
-Vrei sa fii goala? Se face. Si a inceput sa imi traga fermoarul rochiei in jos. Intr-o clipa au disparut: rochia, sutienul, bikinii, sandalele, absolut tot. Am ramas goala, cu parul negru, curgandu-mi peste spate, pana la talie. Se uita la mine cu o privire verde, intensa, pe buze avea zambetul masculului priceput in a darui clipe de extaz unei femei.
Ma uitam la el cum statea si se uita pur si simplu la mine, mangaindu-ma din priviri . Ma simteam puternica, o femeie constienta de puterea ei asupra barbatului…
-Nu crezi ca esti cam imbracat pentru ce vrem noi, acum? i-am spus trecandu-mi mainile prin parul lung si ridicandu-l in sus. La aceasta miscare mi s-au ridicat si sanii, cu sfarcurile intarire de dorinta. M-am intors cu spatele si am mers, incet, spre patul din camera, intinzandu-ma provocator, pe o parte, cu o mana sprijinindu-mi capul. Parul imi acoperea senzual sanul drept, peste umar. Ma uitam la el, provocandu-l, din ochi sa vina la mine….
A inceput sa isi descheie nasturii de la camasa, nu prea reusea...



    Login