Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi de iarna (4)
Autor : Anais19 - 2011-06-03
Citita de 4778 ori - Nota 7.17 (46 voturi)
A doua zi m-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare. M-am dat jos din pat si m-am tarat spre baie. Si in timp ce ma spalam pe dinti, privindu-ma in oglinda de la baie mi-am adus aminte de ceea ce se petrecuse cu o seara inainte…
“Off….parca vad ca am facut mare prostie.” mi-am zis in gand, certandu-ma singura.
Am intrat apoi in cada. M-am spalat cat de repede am putut, am inchis apa si am intins mana spre prosop. In momentul acela usa de la baie s-a deschis si in fata mea era Tudor. Eu am scapat prospul din mana, iar el a ramas cu gura cascata. Amandoi ne uitam unul la altul impietriti. Nici unul din noi nu se asteptase la asa ceva. Intr-un final am tresarit, am iesit din cada, am ridicat prospul si l-am tras in jurul meu. L-am vazut cum face stanga imprejur, rusinat.
Am oftat si am inghitit in sec. Tare mi-ar fi placut sa faca mai mult decat sa se uite la mine. Durerea de cap disparuse ca prin farmec. M-am indreptat bine dispusa spre camera in care dormisem ca sa ma imbrac. Atunci mi-am adus aminte ca trebuia sa mergem la piscina.
“Off…o sa dau cu ochii de…”, mi-am zis un pic suparata.
Am iesit din camera, tot cu prosopul in jurul meu. Il tineam cu mana strans in dreptul sanilor, abia ma acoperea, lasand la vedere aproape totul, dar nu si esentialul. Stiam foarte bine ce fac, cu toate astea am afisat o fata de copil inocent si am intrat in sufragerie, unde Tudor butona nervos telecomanda.
S-a inrosit tot cand m-a vazut. M-am apropiat de el si l-am intrebat:
- Mergem la piscina?
- Da, a baguit gatuit de emotie.
- Atunci imi iau costumul de baie direct pe mine.
Am dat sa plec, dar am revenit.
- Auzi, plecam acum?....Ca mie mi-e foame.
- Pai du-te si mananca.
- Dar Andrei unde-i? N-a venit nu tine?
- Nu, a zis ca are niste treaba si ca vine direct acolo.
M-am intors in camera sa ma imbrac. O ora mai tarziu plecam impreuna cu el. Dar pe masura ce ma apropiam de piscina, un sentiment de jena punea stapanire pe mine. Un presentiment ciudat nu-mi dadea pace.
Cand am intrat am simtit cum toata lumea ma priveste. Erau acolo Radu si celalalt baiat cu care vorbise Tudor cu o seara in urma, mai erau inca doi baieti si trei fete. Zambete rautacioase si vorbe spuse la ureche, cu toti ochii atintiti spre mine, m-au facut sa ma simt extrem de prost. Si la un moment dat am citit pe buzele unuia dintre ei cuvantul “muie”. In clipa aceea, banuiala care se instalase in mine in drumul spre piscina s-a adeverit. Stiau toti ce facusem cu o seara inainte. Am simtit cum rosesc si imi venea sa intru in pamant de rusine. Ma oprisem in usa si eram gata sa fac stanga imprejur, cand Tudor s-a intors spre mine si m-a intrebat:
- Vii?
Mi-am luat inima in dinti si am pasit inauntru. Am ridicat capul si am trecut pe langa ei, salutand cu zambetul pe buze. Ce mai puteam face? Oricum raul era déjà facut…iar timpul inapoi nu se mai putea da. M-am dezbracat incet de haine. Si daca biliard nu stiam sa joc, de innotat cu siguranta stiam. Intotdeauna m-am simtit bine in apa. Facusem inclusiv sarituri. Asa ca in apa ma simteam in elementul meu.
Am incercat apa cu piciorul, era calduta. Mi-am prins parul in coada si de pe marginea bazinului m-am uitat la cel care ma facuse de ras.
- Hm…Imbécile! am spus eu cu voce inceata, ca pentru mine si am sarit in apa.
Am strabatut jumatate de bazin pe sub apa si déjà incepeam sa ma simt bine. Era incredibil efectul apei asupra mea. Ma simteam in alta lume, departe de orice probleme si griji. Odata ajunsa la capatul bazinului m-am intors si am impins puternic cu picioarele in marginea bazinului, continuandu-mi drumul. Dupa a treia lungime de bazin m-am oprit insa. Andrei tocmai ajunsese si el. S-a apropiat de marginea bazinului unde ma aflam eu. Am ramas uimita cand si-a dat caciula jos din cap. Se tunsese, iar schimbarea era incredibila.
- Asa e bine? m-a intrebat mandru.
- Wow, Andrei! Arati super…Ce schimbare!
Am iesit din apa si am mers cu el unde era Tudor. Am trecut indiferenta pe langa grupul unde se afla Radu. Abia atunci l-am vazut pe Tudor care era negru de furie. Nu se uita la mine, privea inspre bazin. Ne-am apropiat si in clipa cand am ajuns langa el m-a privit direct in ochi. Tremura.
- E adevarat?
- Ca mi-a dat “muie” si ca m-a “futut”, cum banuiesc ca a povestit la toata lumea?...Da, e adevarat. Si nu mi se pare un capat de tara. A avut noroc ca eram un pic ametita de alcool, ca altfel nu s-ar fi intamplat asta nici intr-o suta de ani. Dar acum e facuta…Ce vrei sa-mi pun cenusa in cap si sa nu mai ies din casa trei ani pentru un prost care nu stie sa-si tina gura? am raspuns eu linistita.
M-a privit uimit de raspunsul primit.
- Si el, spre diferenta de mine, macar s-a simtit bine! am zis eu un pic mai tare, incat sa fiu auzita si de ceilalti. Acu ce vrei sa fac? Asta e … am facut o prostie, am continuat ridicand din umeri.
M-am indreptat iar spre marginea bazinului si am sarit in apa. Venisem doar sa innot, nu sa stau la discutii.
Mi se parea asa de tare ca pot innota in mijlocul iernii. Nu era ca apa marii, mirosul de clor imi invadase narile si ma deranja, dar in timp ce innotam uitam de toate aceste neajunsuri. Am pierdut notiunea timpului si a lungimilor de bazin si am uitat inclusiv de prostia pe care o facusem cu o seara in urma. Eram in lumea mea.
Serile urmatoare n-am mai iesit cu ei, am preferat sa evit comentarii si apropos-uri de prost gust si priviri rautacioase. Imi ajunsesera cele de la piscina. Tudor ma evita, de parca as fi avut raie. Iar eu incepusem sa ma simt aiurea, pana la urma eram veri… Si totusi oare asa de mult ii “displacusem’?
Recunosc ca situatia era un pic stanjenitoare. Si in plus dadusem cu batul in balta rau cu Radu. In ziua aceea il vazusem pe Tudor fierband de nervi, cu greu abtinandu-se sa nu sara la bataie. Imi parea rau acum, dar cine si-ar fi imaginat ca lucrurile ar fi putut evolua asa. Si, sincer, mai mult ma preocupa ce se intamplase dimineata, cand intrase peste mine in dus, decat faptul ca aflase de escapade mea cu Radu. Eram curioasa sa stiu ce credea. Dar nu puteam sa-l intreb pur si simplu, as fi preferat de o mie de ori sa mor, decat sa am asa o discutie cu el.
Cu o zi inainte de Anul Nou, dupa o plimbare de cateva ore prin oras, am revenit seara acasa la tanti-mea. Era franta de oboseala. Fusesem si la cumparaturi, inghetasem si de frig. Am intrat repede la dus si apoi m-am dus sa pierd vremea in fata televizorului. Cred ca se trecuse de doisprezece noaptea, tanti-mea se dusese de mult la culcare, cand am auzit niste batai la usa. M-am dus tip-til sa vad cine este. Am ramas uimita sa-l vad pe Tudor. I-am deschis si l-am lasat sa intre. Era inghetat de frig, asa cum fusesem si eu cu cateva ore in urma. A ramas langa usa, stingher si oarecum rusinat, nestiind ce sa faca sau ce sa spuna, cu ochii in pamant.
Zapada de pe bocancii lui incepusese sa se toapeasca si o mica baltoaca se formase pe gresie, in jurul lui. Am tresarit cuprinsa de o ciudata senzatie de frig venita dinspre el. Mirosea a zapada si a aer rece…a iarna.
Am intins mana spre el si l-am mangaiat pe obrazul rece ca gheata. S-a uitat fix la mine, asteptand parca un semn, un cuvant din partea mea. I-am intors insa spatele si am plecat spre sufragerie, am stins televizorul si apoi m-am indreptat spre camera unde dormeam, lasand usa deschisa. Daca vroia putea veni si singur…nu trebuia sa-l invit eu in mod special. M-am indreptat incet spre fereastra, privind pe geam la fulgii de zapada care cadeau din cer, dar tragand cu urechea la orice zgomot. Inima incepuse sa-mi bata din ce in ce mai tare, eram extrem de nelinistita.
Si totusi nu se auzea nici un zgomot. Sa fi plecat oare?
In clipa cand am vrut sa ma intorc l-am simtit langa mine. Se apropiase incet, ca o pisica, nici nu-l simtisem. I-am simtit insa mana rece pe umarul meu. Respiram din ce in ce mai agitat in timp ce mana lui cobora usor inspre sani. Un fior mi-a strabatut tot corpul cand degetele lui reci au trecut de material si abia mi-au atins sanul. Cealalta mana se insinua la fel de incet spre sexul meu excitat. L-am simtit cum imi ridica materialul camasii de noapte. Si am gemut cand mana rece m-a atins direct acolo.
- Usa…ai inchis usa? am baguit eu in timp ce mana lui avansa tot mai adanc.
- De usa iti arde tie acum, m-a intrebat glumind.
- Vrei sa ne auda? Am spus eu in timp ce ...



    Login