Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi de iarna (3)
Autor : Anais19 - 2011-05-31
Citita de 4767 ori - Nota 7.19 (53 voturi)
Cand am ajuns la tanti-mea i-am gasit acolo si pe verii mei. Tudor si Andrei. Mai mici decat mine, Tudor avea 18 ani, iar Andrei 13 sau 14, nu stiam concret. Ii vazusem si in vara, obisnuiam sa vin odata pe an, in august. Stateam cam o saptamana…
M-am uitat la ei, mai ales la Tudor…era frumos, bine facut… am inghitit in sec admirandu-l. Imi placuse intotdeauna de el. Iar Andrei, spre surprinderea mea crescuse, se transformase in adolescent. Numai era copilul din urma cu cateva luni, care nu ma lasa nici sa respir. Fusesem in vara aceea la strand cu ei si Andrei statuse numai dupa mine…devenise axfisiant. Nu puteam sa fac nimic, era langa mine de dimineata pana seara. Imi era un pic teama sa nu faca si acum la fel. Dar parca cineva ii spusese sa stea cuminte dinainte. Am stabilit sa iesim seara pe undeva. Stiam ca Tudor era DJ intr-un club, dar lucra doar in weekend, asa ca in seara aceea era liber. Bineinteles ca nu am putut scapa de Andrei. Asa ca am plecat toti trei spre o directie…Ce directie? Habar n-aveam. Ma lasasem pe mana lui Tudor. Era suficient de mare incat sa stie unde sa mergem.
Am intrat intr-un bar unde sa juca biliard. Si desi am protestat ca nu stiu sa joc, amandoi au insistat…mai ales Andrei, oferindu-se chiar sa ma invete. Am acceptat amuzata ajutorul lui. Si in timp ce eu si Andrei ne prosteam in jurul mesei de billiard, Tudor intrase in vorba cu doi tipi. Pareau mai mari ca el. S-au apropiat si ei de masa si Tudor mi-a facut cunostiinta cu ei. M-am uitat mai atent la ei si nu era cu mult mai mari decat Tudor…din contra…am aflat ca erau colegi de scoala cu el, in clasa a XII-a. Of, niste pustani. Eram un pic dezamagita. Si bineinteles ca numele lor mi-au intrat pe ureche si au iesit pe cealalta.
Ii vedeam cum ma urmaresc cu privirea in timp ce eu continuam sa ma maimutaresc cu tacul si sa nu nimeresc nici o bila. Si desi niciodata n-am stiut sa joc, asta nu inseamna ca nu-mi place macar sa incerc. La un moment dat m-am oprit insa. M-am apropiat de Tudor:
- Unde-i toaleta, l-am intrebat eu in soapta.
- Uite acolo, mi-a aratat el.
Am plecat agale, trecand pe langa colegii lui, ocolind un stalp gros care se afla langa masa de biliard. Cinci minute mai tarziu reveneam, la fel de agale, ocolind iarasi stalpul si spre suprinderea mea l-am auzit pe unul dintre ei spunandu-i lui Tudor:
- Ba e buna rau de tot vara-ta asta.
In alte circumstante poate vorbele m-ar fi deranjat, dar acum am zambit amuzata.
- Eu m-as da la ea, daca n-ai nimic impotriva.
- Da-te…dar nu cred ca ai vreo sansa, i-a raspuns Tudor.
Am tusit in spatele lor, ca sa imi fac simtita prezenta. M-au privit amandoi usor intrigati, intrebandu-se probabil daca am auzit sau nu conversatia. Nu stiu de ce, dar genul asta de informatii te fac sa privesti persoana interesata de tine altfel. M-am uitat mai atent la el, comparandu-l cu Tudor. Nu era chiar asa de rau, din contra…Devenise dintr-o data interesant. Am zambit si mi-am indreptat atentia spre Andrei:
- Andrei, ce bei?
- Suc, asta bea, a raspuns Tudor in locul lui.
- N-are voie nici macar o bere?
- Nu, e prea mic.
- Ok, am zis eu intorcandu-ma din nou spre Andrei. Ce suc bei?
Mi s-a facut mila de el. Ramasese singur, intr-un colt, nebagat de nimeni in seama.
- Nu stiu, mi-a raspuns cu jumatate de gura.
- Hai cu mine la bar, sa vedem ce luam, i-am zis eu….Ce s-a intamplat? am intrebat eu cand ne-am indepartat de fratele lui si de ceilalti doi.
- Nimic.
- Andrei…nu am trei ani…Ce s-a intamplat?
- Pai toata lumea ma trateaza ca pe un copil. Am 16 ani, stii…nu mai am 8 ani. Aia n-am voie sa fac, sa beau bere nu am voie…tre sa cer voie ca sa ies afara…Incep sa ma enervez.
- Hm…Ce simpatic esti!...Pai cu freza asta de copil de 8 ani poti sa fii sigur ca nu vei fi luat in serios, am spus eu mangaindu-l pe cap….Ce bei, am repetat eu intrebarea cand am ajuns la bar.
- O Cola, mi-a raspuns suparat.
Ne-am luat bauturile si ne-am intors la masa. Baietii tocmai aranjau bilele pe masa.
- Vreau si eu sa joc, am spus.
- Stii sa joci? m-a intrebat cel care tocmai ii spusese lui Tudor ca vrea sa se dea la mine.
- Nu prea. Nu-mi arati tu? am zis eu apropiindu-ma de el. Auzi, nu te superi pe mine, dar nu ti-am retinut numele, i-am spus mai incet.
- Radu, mi-a soptit la ureche.
- Dar ti-am aratat eu cum sa trebuie sa tii tacul, a spus Andrei. Uite asa…
- Asa?! am facut eu pe mirata, copiind pozitia lui Andrei si aplecandu-ma peste masa.
- Da, dar nu tii bine tacul, mi-a explicat Andrei extrem de serios. Uite asa e bine, a continuat Andrei langa mine.
- Cum? am spus eu facand pe nestiutoarea.
Pe partea celalalta Radu, s-a aplecat peste spatele meu, si cu mainile peste ale mele, incerca sa-mi arate cum sa tin tacul corect. Aveam spatele lipit de pieptul lui si ii simteam rasuflarea calda langa urechea mea. Mainile ni se atingeau.
- Asa…si acum loveste bila alba…asa….Vezi ca nu e greu!
- Merci, am zis eu, iti sunt recunoscatoare pentru lectia primita. Acum am inteles! Pot sa mai incerc odata?
- Nu, e randul lui Tudor acum.
- Aham.
M-am dat la o parte si m-am asezat langa Andrei. De partea cealalta a mesei, Radu ramasese langa Tudor, sprijinit in tac se uita la mine si zambea ironic. Incepuse sa ma deranjeze felul direct in care se uita la mine, asa ca am incercat sa-l ignor. Din pacate talentul meu la biliard era inexistent si la sfarsitul meciului nu reusisem sa lovesc nici macar o bila ca lumea.
Am mai jucat apoi un meci, fara prea mari progrese insa. Pe la 12 noaptea Tudor m-a anuntat ca el pleaca acasa. Am decis sa mai raman, Radu promitand ca ma va insoti pana la usa matusi-mii, care din fericire imi daduse si chei ca sa pot intra in casa.
- Ne vedem maine? l-am intrebat eu pe Tudor.
- Da, sigur.
- Hei, ce ziceti daca mergem la piscina, a propus Radu.
A ramas sa stabilim a doua zi detaliile si mi-am luat la revedere de la Andrei, care era extrem de bosumflat ca pleaca.
Am mai jucat un meci si apoi am plecat spre casa, insotita de Radu. Am ajuns repede si odata intrati in scara blocului baiatul n-a stat pe ganduri si m-a sarutat direct. I-am raspuns la sarut. Aveam chef de zbenguiala asa ca am mers si mai departe si l-am mangaiat sugestiv peste pantaloni. In casa nu-l puteam invita, nu eram chiar asa de nesimtita. L-am tras de mana, am traversat holul de la parter si m-am indreptat cu el spre usa care dadea in spatele blocului. N-am iesit insa afara, era prea frig. L-am lipit de perete si am continuat sa ne sarutam si sa-l intarat. Ii simteam deja erectia prin pantaloni. I-am desfacut pantaloni si am scos i-am scos sexul afara. Nu era foarte mare, il cuprindeam in palma si capul i se ivea semet din pumnul meu. Stiam ca sunt pe cale sa fac o prostie, presimteam asta. Cu toate astea am continuat si m-am lasat pe vine. M-a privit uimit. Nici in visele lui cele mai indraznete nu ar fi crezut ca poate avea atata noroc. Asa ca fara sa mai stau mult pe ganduri i-am luat sexul in gura. L-am simtit cum i se inmoaie picioarele. Ma bufnea rasul, dar am incercat din rasputeri sa ma abtin. Totul mi se parea extrem de amuzant, nu stiu nici acum de ce. Cel mai probabil alcoolul pe care-l consumasem in seara aceea era de vina. Si totusi nu bausem chiar asa de mult!
Spre ...



    Login